vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλυτερα...αστικος πολεμος.....αααα δεν ξερω....οποιος προλαβει πρωτος....ειναι ζουγκλα εκει εξω ;)
καλυτερα...αστικος πολεμος.....αααα δεν ξερω....οποιος προλαβει πρωτος....ειναι ζουγκλα εκει εξω ;)
φιλε ακριβος οπως τα λες,μιαπου εχει κανει καλα το προγραμμα της δεν εχει αναγκη για επιβεβαιωση.....Όσες με ρωτάνε στο τέλος αν πέρασα καλά έχουν κάνει το χειρότερο πρόγραμμα και δεν ξαναπάω.
Όσες δεν ρωτάνε τίποτα έχουν κάνει καλό πρόγραμμα και το ξέρουν.
το θεμα ειναι τι "στοχους"εχει η καθε μια κ τι της εχουν δασκαλεψει ή επιβαλει....Γειά σου n.smirni76. Παρόλο που δεν σε ξέρω σε συμπαθώ για τους εξής λόγους:
Γιατί τρέχεις συνέχεια και ενημερώνεις αμέσως όλους εμάς και
γιατί συμπαθείς την ίδια που ''παρασυμπαθώ'' και εγώ στο Κ85.
Έτσι όπως έχουμε γίνει όλοι ψυχολογικά, πολλοί λίγοι γράφουν πια στο site.
Λοιπόν όσες έχουν ''εμμονή'' με το χρήμα, μέσα στην ''τρελλάρα'' τους να βγάλουν πιο πολλά
δεν δίνουν τόσο σημασία στο τι πρόγραμμα κάνουν και έτσι γίνεται αυτό το αποτέλεσμα.
Δηλαδή σου τα παίρνουν μια φορά και μετά δεν ξαναπατάς ποτέ. Mπαίνουν black list.
Αν ήταν λίγο πιο έξυπνες και δεν τα έπαιρναν (τα λεφτά) ''βάρβαρα'' από την 1η φορά
στο τέλος θα έβγαζαν πολύ περισσότερα από τον καθένα μας.
εχει μπλεξει με ταραχοποια στοιχεια του σαιτ γιαυτο ενημερωνει...καταλαβες?.....Γειά σου n.smirni76. Παρόλο που δεν σε ξέρω σε συμπαθώ για τους εξής λόγους:
Γιατί τρέχεις συνέχεια και ενημερώνεις αμέσως όλους εμάς και
γιατί συμπαθείς την ίδια που ''παρασυμπαθώ'' και εγώ στο Κ85.
Έτσι όπως έχουμε γίνει όλοι ψυχολογικά, πολλοί λίγοι γράφουν πια στο site.
Λοιπόν όσες έχουν ''εμμονή'' με το χρήμα, μέσα στην ''τρελλάρα'' τους να βγάλουν πιο πολλά
δεν δίνουν τόσο σημασία στο τι πρόγραμμα κάνουν και έτσι γίνεται αυτό το αποτέλεσμα.
Δηλαδή σου τα παίρνουν μια φορά και μετά δεν ξαναπατάς ποτέ. Mπαίνουν black list.
Αν ήταν λίγο πιο έξυπνες και δεν τα έπαιρναν (τα λεφτά) ''βάρβαρα'' από την 1η φορά
στο τέλος θα έβγαζαν πολύ περισσότερα από τον καθένα μας.
δεν ξερω τι εννοεις.......παντος κ πριν "μπλεψω"παλι ενημερωνα.......εχει μπλεξει με ταραχοποια στοιχεια του σαιτ γιαυτο ενημερωνει...καταλαβες?.....
αλλα δεν ασχολουμαστε εμεις κυριε μου ! ειμαστε απο τα πρωτα μαγαζια στο χωρο 20 χρονια τωρα και με πελατες των 150$$$ χαχαχαχαχα!!!!!!!! υπαρχουν και τετοια θυματα???? μπραβο μας!!! μετα απο ολα αυτα λοιπον μαυρο και παλι μαυρο στο φαληρου 15!!!!! μακριααααααααα!!!!!!!! Ημουν λιγο αναλυτικος! ελπιζω να βοηθησα.....
...πραγματικα αισχρο μαγαζι, απο τα χειροτερα.
Φιλε tarzan εισαι καλο παιδι αλλα μυαλο δεν βαζεις .Να σου θυμισω :Τι γινεται ρε μαγκες με αυτο το μαγαζι εχω πολυ καιρο να πατησω το ποδι μου και σημερα που θελησα να κανω μια πρωινη βολτουλα στα περιξ ειδα μια στρατια απο κινεζους να υσερχονται,και αφου ειδα οτι δεν κατεβηκαν μετα απο 5 λεπτα την εκανα.Το πουλησαν το μαγαζι η ξεκινησαν συνεργασια με κινεζακια??????ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣ
Αστον να παθει για να μαθει.Γιατι σαν πολυ ευκολα ξεχασε τα παρασημα.... που του δωσε η ΡΕΝΑΦιλε tarzan εισαι καλο παιδι αλλα μυαλο δεν βαζεις .Να σου θυμισω :
Απ: Μασαζ Φαληρου 15
« Απάντηση #74 στις: 06/02/11, 21:09 »
Παράθεση
--------------------------------------------------------------------------------
Καλά εκανες και μας ενημέρωσες φίλε gleifomounis για να γνωρίζουμε και να μη την πατήσουμε με τη πατσαβουροβρωμιάρα.
Για τον έτερο φίλο tarzan δε θα σου πρότεινα να πας και να τον βάλεις στο στόμα της ακάποτο τη στιγμή που δέχεται sex χωρίς προφυλακτικό. Αν είναι δυνατόν. Αυτή είναι δημόσιος κίνδυνος και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σουταριστεί άμεσα.
Στα εχω πει κατ ιδιαν αλλα στα εχουν πει και οι αλλοι συναγωνιστες που δεν σε ξερουν.Δεν ειχαμε πει να μην ξαναπατησουμε το ποδι μας ουτε απεξω????Τωρα τι σε νοιαζει αν το πηραν οι κινεζοι και το εκαναν αποθηκη η αν ξεκινησαν να δεχονται λογο κρισης και αλλοδαπους.ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ κινδυνευεις περισσοτερο να φυγεις με τιποτα παραασημα.Ιδικα αν δεχονται κιτρινιαριδες που μενουν 15 ατομα σε ενα σπιτι....
...ε λοιπόν;; άξιος....μακάρι να φθάσουμε τα χρόνια του να έχουμε τα χρήματα και την διάθεση και να πηγαίνουμε και εμείς...παπους ετων 75+ δινει 200 για χαδακια επι της περιοχης, ημι-στυση και απλη πιπα ανευ εξπερματωσης....απο οτι μου ειπαν τα κοριτσια η φαση κραταει απο 12-15 λεπτα....
====
Σύνηθες... Ο Ανδρέας για το ιδιο ακριβώς έδωσε .....ολοκληρη την Ελλάδα
& Για το " κολοσπιτο" τον δάνεισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ...