Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μασάζ Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 46 (πρώην Φαληρου 15)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Όσες με ρωτάνε στο τέλος αν πέρασα καλά έχουν κάνει το χειρότερο πρόγραμμα και δεν ξαναπάω.
Όσες δεν ρωτάνε τίποτα έχουν κάνει καλό πρόγραμμα και το ξέρουν.
φιλε ακριβος οπως τα λες,μιαπου εχει κανει καλα το προγραμμα της δεν εχει αναγκη για επιβεβαιωση.....

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Γειά σου n.smirni76. Παρόλο που δεν σε ξέρω σε συμπαθώ για τους εξής λόγους:
Γιατί τρέχεις συνέχεια και ενημερώνεις αμέσως όλους εμάς και
γιατί συμπαθείς την ίδια που ''παρασυμπαθώ'' και εγώ στο Κ85.
Έτσι όπως έχουμε γίνει όλοι ψυχολογικά, πολλοί λίγοι γράφουν πια στο site.

Λοιπόν όσες έχουν ''εμμονή'' με το χρήμα, μέσα στην ''τρελλάρα'' τους να βγάλουν πιο πολλά
δεν δίνουν τόσο σημασία στο τι πρόγραμμα κάνουν και έτσι γίνεται αυτό το αποτέλεσμα.
Δηλαδή σου τα παίρνουν μια φορά και μετά δεν ξαναπατάς ποτέ. Mπαίνουν black list.
Αν ήταν λίγο πιο έξυπνες και δεν τα έπαιρναν (τα λεφτά) ''βάρβαρα'' από την 1η φορά
στο τέλος θα έβγαζαν πολύ περισσότερα από τον καθένα μας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232

Λοιπόν όσες έχουν ''εμμονή'' με το χρήμα, μέσα στην ''τρελλάρα'' τους να βγάλουν πιο πολλά
δεν δίνουν τόσο σημασία στο τι πρόγραμμα κάνουν και έτσι γίνεται αυτό το αποτέλεσμα.
Δηλαδή σου τα παίρνουν μια φορά και μετά δεν ξαναπατάς ποτέ. Mπαίνουν black list.
Αν ήταν λίγο πιο έξυπνες και δεν τα έπαιρναν (τα λεφτά) ''βάρβαρα'' από την 1η φορά
το θεμα ειναι τι "στοχους"εχει η καθε μια κ τι της εχουν δασκαλεψει ή επιβαλει....

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6

εχει μπλεξει με ταραχοποια στοιχεια του σαιτ γιαυτο ενημερωνει...καταλαβες?.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232

latinos20ek

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα!!! ειστε πολυ ενημερωμενοι και μπραβο για τη δουλεια που κανετε!!!Ειμαι και εγω ενας απο ολους μας τακτικος πελατης σε ολους αυτους τους οικους απολαυσης!!! Ειχα διαβασει για το συγκεκριμενο μαγαζι και ειχα καποιες πληροφοριες απο φιλους για τις οχι και τοσο καλες προσφερομενες υπηρεσιες οι οποιες φυσικα σημερα οπως αναμενοταν επιβεβαιωθηκαν!!! εχοντας ομως μια σχετικα καλη εμπειρια στο χωρο πηγα προετοιμασμενος και πιστευω οτι της ξενερωσα ολες εκει μεσα και ειδικα την σεριφισα για τα καλα!!! στο διαταυτα επισκεψη σημερα λοιπον και εχοντας αγορασει και ενα κουπονακι απο το dealicious.gr για ενα απλο προγραμματακι μασαζ 45¨΄ και χαμαμ 20¨΄! μπαινοντας κλασσικες ερωτησεις της σεριφισας αν ειμαι πελατης που πηγαινω κτλ κτλ μετα απο κουβεντα στο δωματιο τουλαχιστον 10λ. και καταλαβαινοντας οτι ειμαι γνωστης του χωρου αρχισε να μου παρουσιαζει τα κοριτσια και τις πρσφερομενες υπηρεσιες! πρωτο φαουλ , μου ζητουσε αλλα 25$ ενω το κουπονακι ειχε ηδη αγοραστει και φυσικα πληρωθει μεσω της ιστοσελιδας! δευτερο φαουλ της εξηγω οτι δεν εχω προβλημα χρηματων και με ρωταει ποσα δινω εκει που παω για φουλ ωστε να προσαρμοσει και αυτη αναλογα την τιμη! τριτον.. μου δειχνει καπου 6-7 κοπελες σχεδον αδιαφορες ολες πλην απο την αννα που οπως ειπε ειναι απο τα γιαννενα χιχιιχχ !! και οχι απο την αλβανια και την νανσυ ελληνιδα οπως αναφερει και συναγωνιστης παραπανω. τεταρτον αφου εχω πειστει να περασω για φουλ προγραμμα εναντι 80$ και θα μου εκανε και την χαρη!!! χαχαχα!! να κανω μια αλλη μερα τις υπηρεσιες απο το κουπονακι επιλεγω την νανσυ γι αυτο και η απαντηση της σεριφισας η νανσυ δεν κανει φουλ με 80!!! χαχαχα!!! καλο και αυτο!! εχει και απαιτησεις η ελλε ινιδα!!! αφου επιμενω την φωναζει στο δωματιο και της λεει νανσυ περνα μεσα για φουλ με τον κυριο με 80!! κασι λεει οχι!!! δεν κανω φουλ! μονο στοματικο!! χαχαχα!!! και επεμβαινει παλι η σεριφισα και λεει περνα σημερα για στοματικο και την αλλη φορα θα σου κανει φουλ!!! αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! ελεος!!!!!!!! ποσο κοροιδα πανε εκει και τσιμπανε κιολας!!! φυσικα η απαντηση μου ηαν αρνητικη και τις αφησα παγωτο κιολας μετα απο τοση ωρα λεγοντας τους οτι ευχαριστω αλλα δεν!!! περριτω να αναφερω οτι με κυνηγουσαν μεχρι την σκαλα και γιατι και τοση κουβεντα και δεν θελετε κτλ κτλ..... Υ.Γ κατα τη διαρκεια της συνομιλιας με τη σεριφισα της ανεφερα οτι δεν εχετε και την καλυτερη φημη και γι αυτο ηρθα να το διαπιστωσω και μου λεει ναι ναι ξερω γραφουν κατι τσουτσεκια στο ιντερνετ αλλα δεν ασχολουμαστε εμεις κυριε μου ! ειμαστε απο τα πρωτα μαγαζια στο χωρο 20 χρονια τωρα  και με πελατες των 150$$$ χαχαχαχαχα!!!!!!!! υπαρχουν και τετοια θυματα???? μπραβο μας!!! μετα απο ολα αυτα λοιπον μαυρο και παλι μαυρο στο φαληρου 15!!!!! μακριααααααααα!!!!!!!! Ημουν λιγο αναλυτικος! ελπιζω να βοηθησα.....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η νανσυ πως ειναι εμφανησιακα;;

latinos20ek

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξανθια ειναι μετρια στο υψος, ωραιο προσωπο και αν και φοραγε αρκετα φαρδια ρουχα καταλαβα οτι εχει τα πιασιματακια της αρκετα!!! αλλα εχει καυλοφατσα και χειλαρες!

tarzan22

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τι γινεται ρε μαγκες με αυτο το μαγαζι εχω πολυ καιρο να πατησω το ποδι μου και σημερα  που θελησα να κανω μια πρωινη βολτουλα στα περιξ ειδα μια στρατια απο κινεζους να υσερχονται,και αφου ειδα οτι δεν κατεβηκαν μετα απο 5 λεπτα την εκανα.Το πουλησαν το μαγαζι η  ξεκινησαν συνεργασια  με κινεζακια??????ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ  :fuck1: :fuck2: :pipa1: ΠΡΩΤΟΣ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αλλα δεν ασχολουμαστε εμεις κυριε μου ! ειμαστε απο τα πρωτα μαγαζια στο χωρο 20 χρονια τωρα  και με πελατες των 150$$$ χαχαχαχαχα!!!!!!!! υπαρχουν και τετοια θυματα???? μπραβο μας!!! μετα απο ολα αυτα λοιπον μαυρο και παλι μαυρο στο φαληρου 15!!!!! μακριααααααααα!!!!!!!! Ημουν λιγο αναλυτικος! ελπιζω να βοηθησα.....

ατυχως υπαρχουν αγαπητε. σε ενα οικο της γλυφαδος, παπους ετων 75+ δινει 200 για χαδακια επι της περιοχης, ημι-στυση και απλη πιπα ανευ εξπερματωσης....απο οτι μου ειπαν τα κοριτσια η φαση κραταει απο 12-15 λεπτα....

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
πραγματικα  αισχρο μαγαζι, απο τα χειροτερα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
παπους ετων 75+ δινει 200 για χαδακια επι της περιοχης, ημι-στυση και απλη πιπα ανευ εξπερματωσης....απο οτι μου ειπαν τα κοριτσια η φαση κραταει απο 12-15 λεπτα....
====
    :thumbsup:Σύνηθες... Ο Ανδρέας  για το ιδιο  ακριβώς έδωσε .....ολοκληρη την Ελλάδα
&  Για το " κολοσπιτο"  τον δάνεισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ...  :tickedoff:

karaxysis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τι γινεται ρε μαγκες με αυτο το μαγαζι εχω πολυ καιρο να πατησω το ποδι μου και σημερα  που θελησα να κανω μια πρωινη βολτουλα στα περιξ ειδα μια στρατια απο κινεζους να υσερχονται,και αφου ειδα οτι δεν κατεβηκαν μετα απο 5 λεπτα την εκανα.Το πουλησαν το μαγαζι η  ξεκινησαν συνεργασια  με κινεζακια??????ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ  :fuck1: :fuck2: :pipa1: ΠΡΩΤΟΣ
Φιλε tarzan εισαι καλο παιδι αλλα μυαλο δεν βαζεις :uglystupid: :idiot:.Να σου θυμισω :

Απ: Μασαζ Φαληρου 15

« Απάντηση #74 στις: 06/02/11, 21:09 »

Παράθεση

--------------------------------------------------------------------------------

Καλά εκανες και μας ενημέρωσες φίλε gleifomounis για να γνωρίζουμε και να μη την πατήσουμε με τη πατσαβουροβρωμιάρα.
Για τον έτερο φίλο tarzan δε θα σου πρότεινα να πας και να τον βάλεις στο στόμα της ακάποτο τη στιγμή που δέχεται sex χωρίς προφυλακτικό. Αν είναι δυνατόν. Αυτή είναι δημόσιος κίνδυνος και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σουταριστεί άμεσα.

:idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Στα εχω πει κατ ιδιαν αλλα στα εχουν πει και οι αλλοι συναγωνιστες που δεν σε ξερουν.Δεν ειχαμε πει να μην ξαναπατησουμε το ποδι μας ουτε απεξω????Τωρα τι σε νοιαζει αν το πηραν οι κινεζοι και το εκαναν αποθηκη η αν ξεκινησαν να δεχονται λογο κρισης και αλλοδαπους.ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ κινδυνευεις περισσοτερο να φυγεις με τιποτα παραασημα.Ιδικα αν δεχονται κιτρινιαριδες που μενουν 15 ατομα σε ενα σπιτι....

gleifomounakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε tarzan εισαι καλο παιδι αλλα μυαλο δεν βαζεις :uglystupid: :idiot:.Να σου θυμισω :

Απ: Μασαζ Φαληρου 15

« Απάντηση #74 στις: 06/02/11, 21:09 »

Παράθεση

--------------------------------------------------------------------------------

Καλά εκανες και μας ενημέρωσες φίλε gleifomounis για να γνωρίζουμε και να μη την πατήσουμε με τη πατσαβουροβρωμιάρα.
Για τον έτερο φίλο tarzan δε θα σου πρότεινα να πας και να τον βάλεις στο στόμα της ακάποτο τη στιγμή που δέχεται sex χωρίς προφυλακτικό. Αν είναι δυνατόν. Αυτή είναι δημόσιος κίνδυνος και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σουταριστεί άμεσα.

:idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Στα εχω πει κατ ιδιαν αλλα στα εχουν πει και οι αλλοι συναγωνιστες που δεν σε ξερουν.Δεν ειχαμε πει να μην ξαναπατησουμε το ποδι μας ουτε απεξω????Τωρα τι σε νοιαζει αν το πηραν οι κινεζοι και το εκαναν αποθηκη η αν ξεκινησαν να δεχονται λογο κρισης και αλλοδαπους.ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ κινδυνευεις περισσοτερο να φυγεις με τιποτα παραασημα.Ιδικα αν δεχονται κιτρινιαριδες που μενουν 15 ατομα σε ενα σπιτι....
Αστον  να παθει για να μαθει.Γιατι σαν πολυ ευκολα ξεχασε τα παρασημα.... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: που του δωσε η ΡΕΝΑ

tarzan22

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλα ωρε συναγωνιστες μην βαρατε :s&m_3:... μαμηστε  :fuck1: :knockinb:καιλιγο

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
[quote author=gleifomounis] Αστον  να παθει για να μαθει.Γιατι σαν πολυ ευκολα ξεχασε τα παρασημα.... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: που του δωσε η ΡΕΝΑ
[/quote]

Ποιά Ρένα? *P *P *P *P *P *P *P :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Τί παράσημα???  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες μια ερωτηση περικαλω αν και εφοσον ναπουμε(μαγκικο) γνωριζεται ,σε αυτο το ιδρυμα του ελεους παιζει b2b .????

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
παπους ετων 75+ δινει 200 για χαδακια επι της περιοχης, ημι-στυση και απλη πιπα ανευ εξπερματωσης....απο οτι μου ειπαν τα κοριτσια η φαση κραταει απο 12-15 λεπτα....
====
    :thumbsup:Σύνηθες... Ο Ανδρέας  για το ιδιο  ακριβώς έδωσε .....ολοκληρη την Ελλάδα
&   Για το " κολοσπιτο"  τον δάνεισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ...  :tickedoff:
...ε λοιπόν;; άξιος....μακάρι να φθάσουμε τα χρόνια του να έχουμε τα χρήματα και την διάθεση και να πηγαίνουμε και εμείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom