χθες εκανα επισκεψη στο traume-paradiese. Πηγα βεβαια προετοιμασμενος απο την περιγραφη του συναθλητη, και ηξερα τι περιπου να περιμενω.Με το που πατησα το κουδουνι και ανοιξε η πορτα, μου ανοιξε μια κοπελα και με ρωτησε αν ειχα ραντεβου. αφου της ειπα οχι, με οδηγησε σε ενα χλιδατο δωματιο με απαιχτη γωνιακη ντουζιερα, ενα τεραστιο τζακουζι στην αλλη γωνια, και ενα αρκετα μεγαλο κρεβατι. Αμεσως μετα αρχισαν να ερχονται 1-1 οι κοπελες.Φυσικα δεν υπηρχαν 40 κοπελες οπως διαφημιζουν στο site. Περασανε περιπου 12, απο τις οποιες συμφωνα με τα γουστα μου 3 καλες 4 μετριες και οι υπολοιπες ψιλοχαλια. Αμεσως μετα ερχεται η υπευθυνη για να με ρωτησει πια εχω επιλεξει. Με ενημερωσε για το τι κανει και τι οχι. Φυσικα την ρωτησα για τις τιμες και μου ειπε τα παρακατω : ( εισοδο δεν πληρωσα) 1 ωρα 150, 2 ωρες 300, δωματιο με τζακουζι 50 € + 15 λεπτα δωρεαν χρονος, 2 κοπελα κανονικη χρεωση 150 € την ωρα. Για οσο χρονο πληρωνα, μπορουσα να τελειωσω οσες φορες ηθελα και μπορουσα. τελειωμα στο προσωπο και σωμα δωρεαν, στο στομα 50 €, πρωκτικο αν θυμαμαι καλα 50 €. πιπα χωρις προφυλακτικο και ανευ χρεωσης. Αφου τελειωσαμε με τα διαδικαστικα με ρωτησε αν ηθελα να πιω κατι, και ζητησα ενα ουισκακι, αλλα δυστηχως τα αλκοολουχα στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν επιτρεπονται. Οποτε καλο ειναι να παει καποιος φτιαγμενος απο πριν. Ερχεται λοιπον η diana, πολωνεζα μικροκαμωμενη, αλλα κορμι,στηθος, προσωπο, κωλος, 8 με αριστα το 10. Βασικο ηταν οτι διαλεξα κοπελα που να μιλαει αγγλικα για να μπορω να πω και δυο κουβεντες. Ετσι λοιπον μεσα σε λιγα λεπτα βρεθηκαμε να κανουμε ντουζ μαζι, ενω επαιζε χαμηλα σε ενταση μουσικη, χαμηλα τα φωτα, και μετα απο χαδια να εχει πεσει και να με παιρνει στο στομα της. Μετα απο λιγα λεπτα πηγαμε στο τζακουζι οπου συνεχιστηκε το παρτυ. Η κοπελα ευγενικη και προσχαρη φεροταν οπως της φερομουν και εγω βεβαια. Δεν μου αρεσε ομως οτι δεν ηταν φρεσκοξυρισμενη........, αλλα το ξεπερασα γρηγορα. Υποτιθεται οτι σε τετοιο επιπεδο περιμενεις ολα να ειναι αψογα. Οταν πηγαμε στο κρεβατι αλλαζαμε στασεις συμφωνα με τις επιθυμιες μου, χωρις να παραπονεθει. ολα κυλησαν αψογα
Μεχρι την στιγμη που αρχισαμε τον 2 γυρο παλι στην ντουζιερα. Αφου εβαλα προφυλακτικο, μου γυρισε την πλατη και ημουν ετοιμος να εισβαλω. Και εγινε αυτο που δεν περιμενα να γινει στο συγκεκριμενο μαγαζι. Την στιγμη που κανω την κινηση, με πιανει για να βοηθεισει, και αμεσως γυρναει εντρομη και μου δειχνει οτι δεν φοραω προφυλακτικο. Βγαινει απο την ντουζιερα φανερα ταραγμενη μη πιστευοντας αυτο που ειχε συμβει. Τι ομοως τελικα συνεβει και ξενερωσα αμεσως
Το λαδι που αλοιψε ο ενας στον αλλον εφταιγε και γλιστρισε το προφυλακτικο χωρις να το καταλαβω
Η με μαεστρια το εβγαλε μολις με αγγιξε, και ετσι το επαιξε ανηξερη και γλυτωσε τον 2 γυρο
Το αποτελεσμα ηταν να περασει ενα 15 λεπτο με εκατερωθεν εξηγησεις, και εντωμεταξυ να εχω ξενερωσει και να μου εχει φυγει καθε διαθεση για περαιτερω πηδημα.
Παρομειες μαλακιες νομιζω εχουν συμβει σε ολους μας. Να προσπαθουν με κολπα να αποφυγουν να γαμηθουν για το υποιλοιπο της ωρας που εχω ηδη πληρωσει.
Τελος παντων, η γενικη εικονα που εχω απο το μαγαζι ειναι αρκετα καλη, για καποιον που θελει να περασει απαρατηρητος. Γιατι σε αλλο μαγαζι οπου οι γυναικες περιφερονται στο μαγαζι οπου σερβιρουν και αλκοολ, κανεις παιχνιδι, και επιλεγεις με αλλη ανεση το μωρο που λιγο αργοτερα θα σε στειλει
Ισως να ειμαι πολυ απαιτητικος, αλλα αφου πληρωνω καλα, γιατι να μην ειμαι κιολας ?