You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
η κυρία Μυρτάλη? για πές κατι παραπάνω... και γιατι γράφεις γκρηκλις?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
γιατί είναι ο giorgos petrouη κυρία Μυρτάλη? για πές κατι παραπάνω... και γιατι γράφεις γκρηκλις?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ναι.καλημερα δηλαδη απο οτι καταλαβα εχει δυνατα μωρα αλλα με τι τιμες 100 ευρω και πανω
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
καλημερα δηλαδη απο οτι καταλαβα εχει δυνατα μωρα αλλα με τι τιμες 100 ευρω και πανω
ε τότε αξίζει να πάμε να γαμήσετε!!!!
mamasan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 8.395
δεν ειμαι σιγουρος αν πηγα στο σωστο μερος.. ειναι μια σκουρη πρασινη πορτα ακριβως διπλα σε ενα μπαρακι .. τελος παντων περασα πριν 2-3 μερες , στο κουδουνι απαντησαν απο το θυροτηλεφωνο και ρωτησαν αν εχω ξαναρθει, αν εχω κουπονια , κ τελικα μου ειπαν οτι ειναι φουλ , και να περασω μια αλλη μερα...
...μ αρεσουν οι επιτυχημενες επιχειρησεις , που τρεχουν στο φουλ των δυνατοτητων τους !!
αν καποιος συναγωνιστης ξερει το παρασυνθημα , γιατι μαλλον αυτο χρειαζεται , ας μου στειλει ενα πμ
ευχαριστω
...μ αρεσουν οι επιτυχημενες επιχειρησεις , που τρεχουν στο φουλ των δυνατοτητων τους !!
αν καποιος συναγωνιστης ξερει το παρασυνθημα , γιατι μαλλον αυτο χρειαζεται , ας μου στειλει ενα πμ
ευχαριστω
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...βγαλε ενα 100αρι,κολλατο στην καμερα απο το θυροτηλεφωνο,και θα σου πουνε,περαστε κυριε παπαδοπουλε...εχετε ραντεβου για σημερα σωστα?....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!δεν ειμαι σιγουρος αν πηγα στο σωστο μερος.. ειναι μια σκουρη πρασινη πορτα ακριβως διπλα σε ενα μπαρακι .. τελος παντων περασα πριν 2-3 μερες , στο κουδουνι απαντησαν απο το θυροτηλεφωνο και ρωτησαν αν εχω ξαναρθει, αν εχω κουπονια , κ τελικα μου ειπαν οτι ειναι φουλ , και να περασω μια αλλη μερα...
ευχαριστω
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μιλανε ολοι,μιλας και εσυ!!!!???!!!!ε τότε αξίζει να πάμε να γαμήσετε!!!!
mamasan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 8.395
...βγαλε ενα 100αρι,κολλατο στην καμερα απο το θυροτηλεφωνο,και θα σου πουνε,περαστε κυριε παπαδοπουλε...εχετε ραντεβου για σημερα σωστα?....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
.. ναι σωστα, αυτο το παρασυνθημα ειναι passe-partout ... απλα προσπαθω να μη δωνσω εντυπωση σπαταλου τυπου με χρημα για πεταμα, μιας που δεν ειμαι...
θα προτιμουσα να παω "μιλημενος"...
Foveros Drakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απλά προσέχουν γιατί στα νότια πέφτει λοθκέτο.Παιξτε αθόρυβα και μην τα λέτε όλα...............
δεν είναι και τόσο νότια..η οδός Φαλήρου είναι στην Ακρόπολη, όχι στο..Φάληρο
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...φιλε μου και μιλημενος να πας,ΠΑΛΙ ο τιμοκαταλογος ειναι ιδιος.οποτε...... ναι σωστα, αυτο το παρασυνθημα ειναι passe-partout ... απλα προσπαθω να μη δωνσω εντυπωση σπαταλου τυπου με χρημα για πεταμα, μιας που δεν ειμαι...
θα προτιμουσα να παω "μιλημενος"...
To milf η σεριφησα περναει παιδια ?
Ναι περναει, αλλα θα πρεπει ειτε να εχεις κλεισει ραντεβου απο πριν ειτε, εαν πας χωρις ραντεβου, να μπορει να αφησει
καποια αλλη κοπελα στην υποδοχη.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ζήτα τον αράπη...
θα ξεμαγκώσεις αμέσως...
θα ξεμαγκώσεις αμέσως...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ηρωας!!!!! :SΑπο υπηρεσιες τι προσφερει ,αξιζει? εν τω μεταξυ περασα πριν λιγο καιρο και μου εκανε ο ανδρας καλο ταυλανδεζικο με κουπονι,ειμαι καπως μαγκωμενος δεν ξερω τι να ζητησω αμα ξαναπαω!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K