Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μασάζ Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 46 (πρώην Φαληρου 15)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...σήμερα καί ίσως για 2-3 ημέρες είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης.......οι θεραπεύτριες εμπλούτισαν τα αδελφά ιδρύματα..

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
Πρόσφατη επίσκεψη και για πρώτη φορά πριν μία εβδομάδα.Μετά από πρωινή επαγγελματική υποχρέωση πήρα τηλ. στην Σκουφά 10 για να δώ την Ελενα(κριτική στο αντίστοιχο).Παραδόξως μου είπαν ότι από καιρό δουλεύει στο Φαλήρου.Τηλ.για επιβεβαίωση και αφού ήταν εκεί,έγινε επισκεψη.Παλαιά αρχοντική μονοκατοικία δίπλα σε ένα ξενοδοχείο ακριβώς πριν την Χατζηχρήστου.Κουδούνι,σκάλες και είσοδο στον πρώτο όροφο.Υποδοχή από την Vili,πολύ καλό MILF και πολύ ευγενική.Προγράμματα(πλήρη)από 80-100 και με χρήση χαμαμ,τζακούζι,ή σάουνα +10.Παίζει επίσης και με δύο κοπέλες έως και140.Ειδα λοιπόν τα κορίτσια,η μία πιο ωραία από την άλλη.Ελενα(ξανθή,ωραίο σώμα,μαλλιά σπαστά λίγο κατω από του ωμους).Χαρά(ελληνίδα ψηλή,μελαχροινή,πολύ καλό σώμα,μακριά μαλλιά,ωραίο κορίτσι).Βικτώρια(ελληνοβραζιλιάνα,μελαχροινή,λεπτή,ωραίο σώμα,μαλλιά μακριά).Και οι τρείς μεταξύ 24-26.Μου είπαν ότι υπάρχουν και η Δανάη,Σάντρα.Περασα με την Έλενα όπως αρχικά είχα αποφασίσει με χρήση τζακούζι.Πολύ καλή κατάσταση αφου στην πορεία έγινε πρόσθεση και άλλης κυρίας(Vili).Συνολικά πάνω απο 1.5 ώρα χωρίς να γίνεται περιοδικά έλεγχος ρολογιού.Εγώ πέρασα πολύ καλά,έφυγα από εκεί με πολύ καλή διάθεση.Σίγουρα 140 δεν είναι λίγα ειδικά αυτόν τον καιρό,αλλά πιστεύω ότι υπάρχει περιθώριο για κάτι καλύτερο,αλλά όχι από την πρώτη φορά...Δωμάτια μεγάλα,άνετα και με στύλ.Το δωμάτιο του Χαμαμ,τεράστιο.Φεύγοντας έμαθα ότι υπάρχουν και δύο νεαροί μασέρ! 

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Μετά από αρκετό καιρό πέρασα πριν λίγες ημέρες από το 15.Σάββατο μεσημέρι καιπαρούσες η Βάλια(μελαχροινή,ωραία παρουσία)και η Αρτεμις(ξανθιά,ωραίο σώμα,ωραία παρουσία).Καθ'οδόν και η Ελενα για την οποία έχω αναφέρει στο προηγούμενο.Αποφάσισα για την Αρτεμις γιατί μου έκανε ένα κλικ.Πηρα το προγραμμα με τζακούζι(100).Πέρασα στο δωμάτιο,μπάνιο και στο διάστημα αυτό γέμιζε το τζακούζι.Τέλειωσα,μπήκα εκεί και αμέσως ήρθε και η Αρτεμις.Μπάνιο και κάθησε απέναντι.Αρχίσαμε το παιγνίδι εντός το οποίο ήταν πολύ ενδιαφέρον,άνετο,χωρίς υπεκφυγές.Πολύ καλή συμμετοχή,άνεση,ωραίο σώμα γυμνασμένο(χορεύτρια στο Λονδίνο).Μετά από αρκετή ωρα πέρασμα στο μασαζοκρέβατο(το μόνο αρνητικό)και συνέχιση του παιχνιδιού!Κάποια στιγμή ήρθε και το τέλος.Ηταν μία πολύ καλή συνεδρία παρα την τσιμπημένη τιμή για τέτοια εποχή,αλλά πότε-πότε μπορούμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας(άς είναι μόνο αυτό).Φευγοντας το δωμάτιο της σάουνας ήταν πιασμένο,το δωμάτιο δίπλα στο γραφείο επίσης και στο καναπέ η Έλενα,Βάλια και Δανάη.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
τοσο καλο κ δεν γραφει κανεις τιποτα?
περιεργο.....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ελα οι χορευτριες απο το Λονδινο...!!!
προσεχως ακροβατες απο Κινα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
στο συγκεκριμένο έχω πάει  3 φορές και τις 2  πέρασα...βέβαια έχω να πάω πάρα πολύ καιρό γιατι το παίζουν πολύ κυριλέ και κάνουν ότι δεν ξέρουν ...σου βγάζουν την ψυχή όταν τους ρωτάς για τα προγράμματα και
όταν φτάνεις στην ερώτηση για μπριζόλιασμα σου τα μασάνε(ειδικά αν δεν σε έχουν ξαναδεί)και λένε πέρνα και αυτά θα τα πείς με την κοπέλα κλπ....
πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι κάποιες απο της κοπέλες που είχε τότε ήταν πραγματικά πολύ μουνάρες....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
στο συγκεκριμένο έχω πάει  3 φορές και τις 2  πέρασα...βέβαια έχω να πάω πάρα πολύ καιρό γιατι το παίζουν πολύ κυριλέ και κάνουν ότι δεν ξέρουν ...σου βγάζουν την ψυχή όταν τους ρωτάς για τα προγράμματα και

ενταξει κανουν λιγο , οτι δεν ξερουν.    αλλα εσυ με την μια πηδηξες  και δεν σε παιδεψαν.  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
ναι γιατί όμως..... επειδή ήξερες και τους είπες τα σωστά πράγματα.....

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Μόνο ο ίδιος και ο ίδιος...
<<ο ίδιος και ο ίδιος>>...απλά έτυχε να πάω αυτές τις δύο φορές και να ενημερώσω ανάλογα.Και τις δύο φορές πέρασα πολύ καλά και φεύγοντας δεν έκλαψα τον χρόνο μου και τα λεφτά,ειδικά τώρα που δεν είναι και εύκολα.Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να δοκιμάσει μόνος του και να μην στηρίζεται στην γνώμη του άλλου!!και άν δεν του αρέσει,δεν ξαναπάει...τόσο απλό.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
υπαρχει ακομα αυτο το μαγαζι ;;
αν ξερει κατι καποιος ας ενημερωσει

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...φίλε δε λεει και πολλά πράγματα πλέον...πέρασα πριν από λίγες μέρες

tziobani7

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παντα αυτη που το εχει και οσο μαγαζια ειχε  και ηκοπελεσ ηθελαν πολλα και κυριλε ηταν οποιοσ θυμαται απο συγγρου 12

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αυτό δεν είναι που είχε ένα περίεργο κρεββάτι μέσα?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...φερνει δυνατα μωρα ομως...αλλα οι τιμες ειναι στα υψη...

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
31
Πόντοι
1

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Γι αυτό κ ξεκίνησε πάλι τα www.dealsafari.gr/prosfores/masaz/16euros-olotropiki-spa3]κουπόνια[/url].

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι παίρνεις με 16 €?
...αν δεν βγει 100αρικο απο την τσεπη,μην κανεις τον κοπο..θα χασεις τον χρονο σου αδικα...και θα εκνευριστεις μαυτα που θα σου πουνε...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σημερινο περασμα απο δω με αλικη στα 80 με  πιπα οχι φουλ τα κουδουνια εντος της στοας βαραγαν αρκετη ωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom