αυτο το ονομα δεν το θυμαμαι. εμφανισιακα πωs ειναι?lio εχεισ καμια γνωμη για την λιζα την ταυλανδεζα??εχεισ να προτεινεισ τπτ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αυτο το ονομα δεν το θυμαμαι. εμφανισιακα πωs ειναι?
από τις πιο μουνάρες ταυλανδες που εχω ματαδει!!!!
μηπωs ειναι αυτο το μικρο, που ειχα γραψει καποια στιγμη?από τις πιο μουνάρες ταυλανδες που εχω ματαδει!!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μηπωs ειναι αυτο το μικρο, που ειχα γραψει καποια στιγμη?
τι μικρό ρε συ?μιλάμε για ψηλή γυναικάρα καμμια σχεση με την ταυλανδεζικη ρατσα ως προς το κορμι αλλα και το προσωπο.
ριξε και μια ματια στην μαροκινη.τι μικρό ρε συ?μιλάμε για ψηλή γυναικάρα καμμια σχεση με την ταυλανδεζικη ρατσα ως προς το κορμι αλλα και το προσωπο.
Νιρα ή κατι τετοιο. Exotic φατσα αλλα και μπυροκοιλια καλα κρυμμενηπαιζουν ολα τα προγραμματα. οι χωρεs που συμμετεχουν , ειναι ταυλανδη- κινα- Sri Lanka- -μαροκο- παρουσα και η ελλαδα.
η αδυναμια σου. μπανακι δεν σου εκανε η εν λογω?μπυροκοιλια καλα κρυμμενη
πριτςη αδυναμια σου. μπανακι δεν σου εκανε η εν λογω?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η αδυναμια σου. μπανακι δεν σου εκανε η εν λογω?
xaxaxaxa
εχει παρει κανεις την ινα;;;
naiέχεις pm
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
kανεις δε παταει
ναι γιατί δεν υπάρχει το κίνητρο των ωραίων και πουτανιάρικων νιμού!μόνο με το σείς και το σάς είναι εκεί μέσα και με πατολες κατα το πλέιστον!κρίμα τον χώρο!
...περισσότερο νομίζω ότι το ακριβό εισητηριο ειναι αποτρεπτικό και το σνομπ υφάκι.Κατά τάλλα εχει δύο αξιομάμητα πουλέν.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!ναι γιατί δεν υπάρχει το κίνητρο των ωραίων και πουτανιάρικων νιμού!μόνο με το σείς και το σάς είναι εκεί μέσα και με πατολες κατα το πλέιστον!κρίμα τον χώρο!
οταν λες 2 θυμασαι ονοματα;;;...περισσότερο νομίζω ότι το ακριβό εισητηριο ειναι αποτρεπτικό και το σνομπ υφάκι.Κατά τάλλα εχει δύο αξιομάμητα πουλέν.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K