You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Γιαννα και η μελαχρινούλα η λιγερόκορμη,Μαροκινή νομίζω με χαρούμενο στυλ.Καλή Χρονιά!!!!οταν λες 2 θυμασαι ονοματα;;;
tarzan22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπον απο δω & περα θα τα λεμε συχνα μιας & ειμαι λατρης του αθληματος.Στο συγκεκριμενο ελαιοτριβειο πιγα για πρωτη φορα εχτες,μιας & ειναι κοντα στο γνωστο πλεον Συγγρου 29!!!!!!!!!!!!! Ετσι για αλλαγη...ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ.... με εξαιρεση ισως μια ιταλιδα & μια ταυλανδεζα .Ολες οι αλλες ΓΡΙΕΣ ΚΟΤΕΣ που οχι να τις ουτε τον πυρετο σου δεν τους δινεις χαχαχαχα.Μα το καλυτερο απολα ειναι οτι η ΣΕΡΙΦΙΣΑ θελει να σου πασαρει οποιο γκομενακι θελει αυτη.Τιγκομενακι δηλαδη οποια απλυτη γρια της εχει ξεμεινει απο το Συγγρου 12(ειναι το ιδιο μαγαζι).Με τα πολλα &για να μιν φυγω μου εδειξε & τα 2 κομματια που αναφερα,τσιμπιμενα τα 110 αλλα δεν ειχα ξαναπαει με ιταλιδα & επρεπε & να ξεφορτωσω .Το πιτσιρικι εκανε τρελο & με νουμερο 4 ,αλλα γενικα ξενερωσα με τιν ΣΕΡΙΦΙΣΑ & δεν θα ξαναπαω.Προτιμω να διαλεγω εγω πιο νιμου θα μαμισω ασε που στο Σ.29 κανοθν παρελαση τα πιτσιρικια!!!!!!!!!!!!!
tarzan22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παρε ΜΑΡΙΑ για σιγουρα πραγματαέχεις pm
karaxysis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ασε ρε φιλε τα ηνια & τα γκεμια...να χε & κανα αλογο μονο φοραδες βρισκεις,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δεν καλυτεραμια ηνα ηνια ειχα δει γω τις προαλες....
gleifomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μαγκιτη μπορεις να μας πεις αν εχεις γνωσιν (ανευ σχολιασμου των γουστων μου-καθοτι λατρης τωνMILFκαταστασεων & της αιδιολυχειας),αν αυτη η εκφυλη ξανθια sherifisa μπριζολιαζεται????Την εχω βαλει εδω & καιρο στο ματι αλλα ντρεπομαι να την ρωτησω.Ασε που στην ηλικια της πρεπει να ειναι πλεον οχι δασκαλα, αλλα καθηγητρια με Doctora στο χαρβαρντ!!!!!!!!!!!!!!!!!Η Γιαννα και η μελαχρινούλα η λιγερόκορμη,Μαροκινή νομίζω με χαρούμενο στυλ.Καλή Χρονιά!!!!
mounotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αφου γουσταρεις μην μασας πήγαινε να γλυψεις το μωροΡε μαγκιτη μπορεις να μας πεις αν εχεις γνωσιν (ανευ σχολιασμου των γουστων μου-καθοτι λατρης τωνMILFκαταστασεων & της αιδιολυχειας),αν αυτη η εκφυλη ξανθια sherifisa μπριζολιαζεται????Την εχω βαλει εδω & καιρο στο ματι αλλα ντρεπομαι να την ρωτησω.Ασε που στην ηλικια της πρεπει να ειναι πλεον οχι δασκαλα, αλλα καθηγητρια με Doctora στο χαρβαρντ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι παλαια καραβανα και εχει μηδενισει το κοντερ πολλες φορες. Λογικα θα κολακευθει αν της ζητησεις αλλα πιθανολογω οτι ευγενικα θα σου αρνηθει διοτι δυσκολα μπορει να αφησει το μανατζμεντ του καταστηματος σε αλλην, εστω και για 45' ή μια ωρα. Ισως αν πας προς το τελος της ημερας να εχεις καλυτερες πιθανοτητες ατρομητε καταδρομεα, ή αν της ζητησεις (διακριτικα χωρις να ακουνε οι αλλες) να γινει σε αλλο χωρο/γαμηστρωνα κλπ. Ορμα κι οτι κατσει!!!Ρε μαγκιτη μπορεις να μας πεις αν εχεις γνωσιν (ανευ σχολιασμου των γουστων μου-καθοτι λατρης τωνMILFκαταστασεων & της αιδιολυχειας),αν αυτη η εκφυλη ξανθια sherifisa μπριζολιαζεται????Την εχω βαλει εδω & καιρο στο ματι αλλα ντρεπομαι να την ρωτησω.Ασε που στην ηλικια της πρεπει να ειναι πλεον οχι δασκαλα, αλλα καθηγητρια με Doctora στο χαρβαρντ!!!!!!!!!!!!!!!!!
tarzan22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τετοία λέγε του συνάθλητη να πάει να πέσει με τα μούτρα στον κούβα με το μέλι!!!!!!!!!!!!Δεν του πες ομως τίποτα για τις τιμές προκείμενου να μιν τις ανεβάζει μέσα στιν τρέλα του...... Οχι τίποτα άλλο το πέρνουν & απάνω τους με κάνα δύο ΜΟΝΟ μώρα που αξίζουν & τους άρρωστους με τα MILFειναι παλαια καραβανα και εχει μηδενισει το κοντερ πολλες φορες. Λογικα θα κολακευθει αν της ζητησεις αλλα πιθανολογω οτι ευγενικα θα σου αρνηθει διοτι δυσκολα μπορει να αφησει το μανατζμεντ του καταστηματος σε αλλην, εστω και για 45' ή μια ωρα. Ισως αν πας προς το τελος της ημερας να εχεις καλυτερες πιθανοτητες ατρομητε καταδρομεα, ή αν της ζητησεις (διακριτικα χωρις να ακουνε οι αλλες) να γινει σε αλλο χωρο/γαμηστρωνα κλπ. Ορμα κι οτι κατσει!!!
tarzan22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικά ρε γλειφομούνι δεν μας είπες.... το τρέλανες στο γλείψιμο το Μ Ω Ρ Ο Αγωνιούμε ολοι να μάθουμε νέα σουΤετοία λέγε του συνάθλητη να πάει να πέσει με τα μούτρα στον κούβα με το μέλι!!!!!!!!!!!!Δεν του πες ομως τίποτα για τις τιμές προκείμενου να μιν τις ανεβάζει μέσα στιν τρέλα του...... Οχι τίποτα άλλο το πέρνουν & απάνω τους με κάνα δύο ΜΟΝΟ μώρα που αξίζουν & τους άρρωστους με τα MILF
παρε ΜΑΡΙΑ για σιγουρα πραγματα
μου λες σε παρακαλω πως ειναι αυτη η ΜΑρια?
Ευχαριστω
κοντουλα , τα εχει και τα παχακια τηs. συμπαθητικο προσωπο.μου λες σε παρακαλω πως ειναι αυτη η ΜΑρια?
Ευχαριστω
tarzan22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγώ πάλι θα'λεγα πιο σώστα με καμπύλες, αφού τα΄χει πλούσια τα ελέη ( φυσικό στητό 4άρι),με ωραίο κορμάκι & όντως με πολύ γλύκο προσωπάκι.κοντουλα , τα εχει και τα παχακια τηs. συμπαθητικο προσωπο.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
δεν μας ενδιαφερουν τα παχακια τις καθε μιας.....για ΒΥΖΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.....ΕΧΕΙ??????????????κοντουλα , τα εχει και τα παχακια τηs. συμπαθητικο προσωπο.
Ελα ρε μαν, χαλαρωσε, ολες εχουνε βυζια, ακομα κι εμειςδεν μας ενδιαφερουν τα παχακια τις καθε μιας.....για ΒΥΖΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.....ΕΧΕΙ??????????????
Σοβαρα τωρα, ειναι γεματα, πολυ καλοσχηματισμενα και με επαρκη περιφρονηση προς το θειο Νιούτον και τις θεωριες του, αλλα επειδη καποιος εγραψε για 4ρια και σε αναστατωσε, ειναι απλα ενα γεματο C cup, στα κατω ορια του 3 αν θες...
Κατα τα λοιπα, χαμηλο VFM, παμε γι αλλα...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
η ειρηνη...τρελο μουνι.......κορμαρα....μαs εχουν παρει ολοι πρεφα και μαs διαβαζουν. ακομη και εδω. το ροστερ ειχε 6-7. ενα-δυο καπωs ξεχωρισαν.
gleifomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι λεει ρε man,καλο το τεμάχιο?????Κάθεται να το γλειφιτζουρώσις Δώσε καμια πληροφορία.....π.χ. πως είναι αν το'χει μονίμως ξυρισμένο??? Μήπως μυρίζει ψαρίλα Κάθε πληροφορία θα εκτιμιθεί ιδιαιτέρος & το κομματι θα τύχει έπειτα της ανάλογης προσοχής!!!!η ειρηνη...τρελο μουνι.......κορμαρα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K