Πριν από λίγη ωρα τελείωσε μια δίωρη συνεδρία με την Μόνικα από την ομάδα της Τέας ( diamonds massage gr ) Instagram, πολύ επιτυχής και πλήρης ! Προ διήμερου άφιξη στην χιονισμένη Αθήνα , κίνηση τους δρόμους μηδενική . Χθες ξεκίνησε η διαδικασία των επαφών με διάφορα γραφεία για κατ´οικον . Μετά από την βοήθεια που βρήκα εδώ με τις εμπειριες φίλων πρέπει και εγώ να καταθέσω την πρώτη που ήταν επιτυχής σε όλα τα στάδια !
1. Η Τεα πααααρα πολύ καλή και επικοινωνιακή σε όλα τα ερωτήματα μου με λεπτομέρειες και πρόταση . Μπορεί και να την κούρασα λίγο πριν έρθω Αθήνα , αλλά τώρα όλα καλά ! Λόγω της ασχολίας της με το γραφείο που ρυθμίζει δήλωσε αδυναμία για προσωπική συμμετοχή κσι έτσι μου πρότεινε την Μονικα που την είχα έτσι και αλλοιώς στα υπόψη μετά από τα γραπτά φίλων που τους ευχαριστώ !
Αποφασίστηκε δίωρη συνεδρία μ όλα τα προγράμματα που έχει στην σελίδα της ( ξύρισμα , υπηρεσίες γκέισας , μπάνιο πριν και μετά από την Μονικα , body to body , όλα άνετα και ωραία !
2. Μονικα .. οι φωτογραφίες την αδικούν γιατί το κορίτσι είναι πολύ γλυκό, όμορφο , τσουπωτό ,ωραίο πρόσωπο και σώμα , ικανοποιητικό στήθος , όμορφο σφριγηλό με πιασίματα πισινό . Όμως αυτό που ήταν απίστευτο είναι η διάθεση της σε όλη την διάρκεια του δίωρου , χαμόγελα , γελάκια , όμορφη επικοινωνία και πρόγραμμα παρά πολύ καλό και αποδοτικό . Περιποίηση εκ μέρους μου , ανταπόδοση στο πολλαπλάσιο από την Μόνικα ! Ούτε ένα λεπτό χαμένο ,120 πλήρη και γεμάτα !
Ευχαριστώ Μονικα , παρομοίως και την Τεα για την πολύ καλή επικοινωνία και πρόταση της .
Να περνάτε όλοι πολύ καλά !