Νέα

Μασατζούδεs που δίνουν γλωσσόφιλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οι πιο πολλες δινουν.

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
οι πιο πολλες δινουν.

Δεν έχω πάει σε μαζατζίδικο. Αλλά ισχύει ότι οι περισσότερες δίνουν??? Εμένα ούτε σε studio δεν μου έχει κάτσει κάτι τέτοιο ποτέ.Ξέρει κανείς αν δίνουν γλωσσόφιλα σε studio? ή να ανοίξω καινούργιο θέμα με "studio που δίνουν γλωσσόφιλα"?

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Δεν έχω πάει σε μαζατζίδικο. Αλλά ισχύει ότι οι περισσότερες δίνουν??? Εμένα ούτε σε studio δεν μου έχει κάτσει κάτι τέτοιο ποτέ.Ξέρει κανείς αν δίνουν γλωσσόφιλα σε studio? ή να ανοίξω καινούργιο θέμα με "studio που δίνουν γλωσσόφιλα"?
δε χρειαζετε να ανοιξεισ καινουριο,ηδη υπαρχει σχετικο.

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγια απο στουρναρη 63.........
Μαρινα απο φερρων 19

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Απο εμφάνιση καλές?

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το φαιδρό είναι ότι οι περισσότερες που δεν δίνουν γλωσσόφιλα κάνουν ανάποτη πίπα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Sorry για το off topic παίχτες αλλά στη Θεσσαλονίκη το 95% από τα τεμάχια δίνει γλωσσόφιλλα(και όχι μόνο)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το φαιδρό είναι ότι οι περισσότερες που δεν δίνουν γλωσσόφιλα κάνουν ανάποτη πίπα.

Σοφότατη η παρατήρηση και ισχύει και για τα call-girls.
Μάλλον σου λέει ότι αφού ο άλλος έχει κάνει μπάνιο ας του τον ρουφήξω, ενώ στο γλωσσόφιλο, μπορεί ο άλλος να μυρίζει η ανάσα του.
Πάντως η λογική λέει ότι προτιμούν το μπουκιτσί και κάνουν αγγαρεία τα γλωσσόφιλα διότι το φιλί προϋποθέτει μια πιο στενή επαφή και χρειάζεται ερωτική διάθεση-έλξη και συναίσθημα(το οποίο βέβαια από τις κορασίδες λείπει)
ενώ το καλαμάκι ανήκει στην στενώς νοούμενη έννοια της σεξουαλικής επαφής και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς (άλλωστε προτιμώτερο για την άλλη να μιλάει στο μικρόφωνο παρά να κολλάει τη μούρη της στο πρόσωπο κάποιου που το μόνο που θέλει είναι τα λεφτά του και την στιγμή που το κάνει μπορεί να την απωθεί κιόλας).
Μην ξεχνάτε:το ότι εμείς γουστάρουμε τη φάση δεν σημαίνει ότι ισχύει και για εκείνες (τη δουλειά της κάνουν).

Αυτά νομίζω.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Σοφότατη η παρατήρηση και ισχύει και για τα call-girls.
Μάλλον σου λέει ότι αφού ο άλλος έχει κάνει μπάνιο ας του τον ρουφήξω, ενώ στο γλωσσόφιλο, μπορεί ο άλλος να μυρίζει η ανάσα του.
Πάντως η λογική λέει ότι προτιμούν το μπουκιτσί και κάνουν αγγαρεία τα γλωσσόφιλα διότι το φιλί προϋποθέτει μια πιο στενή επαφή και χρειάζεται ερωτική διάθεση-έλξη και συναίσθημα(το οποίο βέβαια από τις κορασίδες λείπει)
ενώ το καλαμάκι ανήκει στην στενώς νοούμενη έννοια της σεξουαλικής επαφής και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς (άλλωστε προτιμώτερο για την άλλη να μιλάει στο μικρόφωνο παρά να κολλάει τη μούρη της στο πρόσωπο κάποιου που το μόνο που θέλει είναι τα λεφτά του και την στιγμή που το κάνει μπορεί να την απωθεί κιόλας).
Μην ξεχνάτε:το ότι εμείς γουστάρουμε τη φάση δεν σημαίνει ότι ισχύει και για εκείνες (τη δουλειά της κάνουν).

Αυτά νομίζω.
Σωστος.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
και Λιλη (αν θυμαμαι καλα)καστανοξανθη.

ειναι η ιδια???
οταν βρω χρονο θα περασω να το διασταυρωσω...η λιλλυ το χε κανει το μαλλι της τελευταια κοκκινο...δε ξερω τωρα ιμβρου τι υπηρεσιες εχει...μονο φραπε εκανε τοτε η λιλλυ αν ξερει καποιος για υπηρεσιες ας αναφερει κατατοπιστικα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το φαιδρό είναι πως και πολλές από αυτές που ΔΙΝΟΥΝ κάνουν ακάποτη πίπα...
οπότε μάντεψε τι φιλάς...
για να μη συζητήσω το CIM ...έτσι;

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οταν βρω χρονο θα περασω να το διασταυρωσω...η λιλλυ το χε κανει το μαλλι της τελευταια κοκκινο...δε ξερω τωρα ιμβρου τι υπηρεσιες εχει...μονο φραπε εκανε τοτε η λιλλυ αν ξερει καποιος για υπηρεσιες ας αναφερει κατατοπιστικα
  SS. ετσι θα σε λεω τωρα.  τι ακριβωs θα διασταυρωσειs?   αν ειναι εκει, αν εχει το μαλλι ακομη κοκκινο, απο υπηρεσιεs τι κανει, αν δινει φιλακια.  τι ?  αφου πιο πανω , ο sport εκανε αναλυτικη περιγραφη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ενώ τα call girl κλπ που δίνουν γλωσόφιλλα και τα city tour δεν κάνουν ακάποτο και cim να φανταστώ  :think:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 οι μεγαλεs  επειδη κανουν τα παντα ,  ειναι στην κριση του καθενοs.     απο τιs μικρουλεs  που ειναι και οι πιο δυσκολεs,   παλι καποιοs  καταλαβαινει πχ( με το να εισαι πελατηs τηs  η με το αν κανει καποια extra),   αν τα δινουν ευκολα  και αν κανουν CIM.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
 οι μεγαλεs  επειδη κανουν τα παντα ,  ειναι στην κριση του καθενοs.     απο τιs μικρουλεs  που ειναι και οι πιο δυσκολεs,   παλι καποιοs  καταλαβαινει πχ( με το να εισαι πελατηs τηs  η με το αν κανει καποια extra),   αν τα δινουν ευκολα  και αν κανουν CIM.
Πολλά 21-22 και γλωσόφιλλα και γλυφοκώλια και γλυφομούνια κάνουν στα ντουέτα(α και ελληνάκια μάλιστα)

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πολλά 21-22 και γλωσόφιλλα και γλυφοκώλια και γλυφομούνια κάνουν στα ντουέτα(α και ελληνάκια μάλιστα)
συμφωνοι.  δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν μικρεs που δεν τα κανουν.  απλα και τιs καταλαβαινειs  και στο λενε  και τιs βλεπειs.  οποτε ειναι στην κριση του καθενοs.  εγω αναφερομαι μονο στην κατηγορια των μικρων, που τα αποφευγουν ολα αυτα οσα χρηματα και αν τουs δωσειs παραπανω.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

Συμφωνώ με τον Μοικανό και ενστερνίζομαι τον προβληματισμό του.
Κάποιος συναγωνιστής να μας υποδείξει θεραπεύτρια που δείνει γλωσσόφιλα αλλά ΔΕΝ κάνουν ακάποτη πίπα...
Μοικανέ αν ξέρεις τέτοια και ενημέρωσε και εμένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom