billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 491
Η Μαριάννα από Luxury Ευόσμου κάποιος μου είπε ότι έχει σταματήσει. Ξέρετε μήπως είναι κάπου αλλού;;
Ναι.Μήπως αυτή η Μαίρη ήταν λίγο χοντρούλα?
11 μηνυματα, στα 10 ρωτας για φαιη...
επι 2 μηνες...
καμια φαση απλα θελω να παω angel.11 μηνυματα, στα 10 ρωτας για φαιη...
επι 2 μηνες...
εξηγησε μας τη φαση σου τυπε
Ξέχασες να αναφέρεις και τη ΣΑΣΑ παίχτη μου...Στην Εβίτα μετά τη Σάντρα το χάος. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Μόνο σαύρες...
Που είναι αυτή ρε @Ηumax, ξέρεις? pmΛες σισακι κ θα νομίζουν πως είναι κανένα μικρό
Πες σισαρα καλύτερα κοντεύει τα 50
Στην Εβίτα είναι τα απογεύματα!Που είναι αυτή ρε @Ηumax, ξέρεις? pm
Λες να πήγαν στον χώρο του Zesi? Ή να κάνουν τις υπηρεσίες του Zesi?Εφυγε λεει το Crystal spa και που πηγε δλδ;;Μοναστηριου 93Α;;Εκει δεν ειναι κ το ζεσι σπα;;Τυχαιο;Δεν νομιζω......
Πες μας και άλλα.Επίσκεψη σε Θεανώ (έχει αγγελία στο freelist) με σούπερ μασάζ, χωρίς πετσέτα, αλλά και χωρίς εκτόνωση. Μια ώρα στα 20 ευρώ.
Στα καπάκια πέρασμα από Ιρίνα που είναι κοντά με το γνωστό πρόγραμμα.
Σύνολο πάνω από μιάμιση ώρα στα 70 ευρώ.
Αν βρείτε πάρκινγκ κάπου στο ενδιάμεσο είναι η καλύτερη επιλογή
Βαριέσαι να μπεις στο freelist?Πες μας και άλλα.
Πως είμαι η Θεανώ, δώσε μας την αγγελία σε παρακαλώ.
Και ευχαριστώ εκ τόμων προτέρων.
Λες να πήγαν στον χώρο του Zesi? Ή να κάνουν τις υπηρεσίες του Zesi?
Ποιο βρωμιαρικος χωρος απο ζεσι δεν παιζει στην πολη!!!Χολερα κολλας για πλακα!!!Λες να πήγαν στον χώρο του Zesi? Ή να κάνουν τις υπηρεσίες του Zesi?
Θα πάω σήμερα το βράδυ ψηλε κ θα σου πω!Καλημερα εχει παει κανεις ;Μαριάννα, κυρία στο σαλόνι, πουτάνα στο κρεβάτι. Ηφαίστιο
Είμαι πολύ σέξι με κορμί ΗΦΑΙΣΤΙΟ και πολύ ερωτική διάθεση, μου αρέσει να με γδύνεις και να με παίρνεις γλυκά. Στητό στήθος 4άρι, Εκρηκτικά οπίσθια και Πανέμορφο Σέξι προσωπάκι, με μεγάλες καύλες στα κορμί μου, αν είσαι άνδρας με ευγένεια αλλά και με βρώμικο μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Ξέρω να...kanesex.com
Φιλαράκι κάνανε ολική ανακαίνιση εδώ και ένα μήνα από ότι μου είπαν σήμερα που κάλεσα για ραντεβού. Ειδωμεν τη Δευτέρα.Αν πήγαν στον χώρο του ζεσι καλό θα είναι να το αναβαθμίσουν και από άποψη υγιεινής γιατί αλλιώς απατο θα πάει