ΟχιΚαλησπερα,το massagio στην Τουμπα ειναι prive?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.675
- Πόντοι
- 2.356
Φτωχά τα πράγματά Έλλη 25/30 κ Ελένη 25 γεμάτη τίποτε το ενδιαφέρονΕπειδή βαρέθηκα τα παιχνιδάκια με τα κοριτσάκια που τα παρακαλάς, έχει κανείς ενημέρωση για πρόσφατο ρόστερ στην ΜΑΡΙΑΝΝΑ; Ευχαριστώ
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Γεια σας παιδια....ευελπιστω να ειστε καλα ολοι στους δυσκολους καιρους που διανυουμε. Ηθελα να ρωτησω, άμα έχεις πάρει κανεις τη Νατασα από το venus spa στη καραμανλη τωρα τελευταια και αμα προσφέρει το κορίτσι τίποτα παραπάνω στο πρόγραμμα?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.675
- Πόντοι
- 2.356
Δεν είσαι ο πρώτος πού ψάχνει κάτι παραπάνω από την Νατάσα Αλλά απ ότι ξέρω κ το έχουν επιβεβαίωσή κ άλλοι από δω μέσα τίποτε παραπάνω από εκτόνωσηΓεια σας παιδια....ευελπιστω να ειστε καλα ολοι στους δυσκολους καιρους που διανυουμε. Ηθελα να ρωτησω, άμα έχεις πάρει κανεις τη Νατασα από το venus spa στη καραμανλη τωρα τελευταια και αμα προσφέρει το κορίτσι τίποτα παραπάνω στο πρόγραμμα?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ούτε η Ελλη λέει τίποτα; Είναι η ΜΑΡΙΑΝΝΑ εκεί ή μόνο ο κος Παναγιώτης; Τιμές στα 80; Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
για οποιον ενδιαφερεται για κατ οικον το γραφειo prive nassage εχει στειλε 2 πολυ δυνατες παρουσιες στην θεσσαλονικη !!! για πληροφοριες ινμποξ
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ξέρει κανείς αν ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του Crystal?
Το Σάββατο που πήγα είχαν αφαιρέσει τα κλιματιστικά. Από ότι έμαθα αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθούν.Ξέρει κανείς αν ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του Crystal?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Το Σάββατο που πήγα είχαν αφαιρέσει τα κλιματιστικά. Από ότι έμαθα αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθούν.
ναι το ξερω, απλά αν τελειωσε η μετακομιση. δηλαδη, δεχονται ραντεβου?Το Σάββατο που πήγα είχαν αφαιρέσει τα κλιματιστικά. Από ότι έμαθα αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθούν.
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 515
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα. Το dames ηταν παλια επι της Τσιμισκή? Γιατι πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ειναι στην Εγνατίας. Ειναι το ίδιο ή υπάρχει αλλο στην Τσιμισκή?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
καποτε υπήρχαν 2, ενα στην Τσιμισκή και ένα στην Αγγελάκη. τώρα ένα, στην Εγνατία.Καλησπέρα. Το dames ηταν παλια επι της Τσιμισκή? Γιατι πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ειναι στην Εγνατίας. Ειναι το ίδιο ή υπάρχει αλλο στην Τσιμισκή?
Jojohnie87
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα φιλε μου,ενφιαφερομαι αλλα δεν μπορω να στειλω pm ακομα.Στειλε μου εσυ αν μπορεις για πληροφοριες.για οποιον ενδιαφερεται για κατ οικον το γραφειo prive nassage εχει στειλε 2 πολυ δυνατες παρουσιες στην θεσσαλονικη !!! για πληροφοριες ινμποξ
Mixalis2021
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπορεις να μου στειλεις πληροφοριες plsγια οποιον ενδιαφερεται για κατ οικον το γραφειo prive nassage εχει στειλε 2 πολυ δυνατες παρουσιες στην θεσσαλονικη !!! για πληροφοριες ινμποξ
Buttjob titjob και τελείωμα με handjob και το βλέμμα της μέσα στη καύλα.
Ρε ποσό να αντέξει ο άνθρωπος. Θα κατεβάσω πρόταση με πολλά € και ότι γίνει.
Εννοείτε ότι αν τα καταφέρω δε θα ενημερώσω κανέναν. ??????!
Δε θα ήταν ηθικό
Δε θα ήταν ηθικό
Για που αναφερεσε φιλεButtjob titjob και τελείωμα με handjob και το βλέμμα της μέσα στη καύλα.
Δε θα ήταν ηθικό
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Ήταν Τσιμισκή φίλε έφυγε από εκεί και πήγε Εγνατία εδώ και περίπου 1 - 1,5 χρόνο. Αν πας δώσε ενημέρωση αν αξίζει κάτι από εκεί.Καλησπέρα. Το dames ηταν παλια επι της Τσιμισκή? Γιατι πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ειναι στην Εγνατίας. Ειναι το ίδιο ή υπάρχει αλλο στην Τσιμισκή?
Stories
Νέο!Tonight avaliable at
magicgirls:
magicgirls: