Οι γνωστές Νεφέλη, Νάντια, Τόκυο - Κατι ακουσα και για μία Ανδριάνα τελευταία. Εχει κανεις γνώμη; είναι καινούργια
Νεφέλη έχει αλλάξει καθόλου συμπεριφορά ή ακόμα συνεχίζει στα μη και μη
Οι γνωστές Νεφέλη, Νάντια, Τόκυο - Κατι ακουσα και για μία Ανδριάνα τελευταία. Εχει κανεις γνώμη; είναι καινούργια
Η φωτογραφία είναι απ τον νέο χώρο τους φαντάζομαι ...σωστά ? Δείχνει πιο συμμαζεμένος και με το μπάνιο επιτέλους εντός δωματιου !!Ποια μουναρα είναι αυτη από κρισταλ?
καλημερα,ναι καινουργια ειναι,περ 20 ημερες...
Την έχεις δει καθόλου; πως είναι εμφανισιακά;καλημερα,ναι καινουργια ειναι,περ 20 ημερες...
Μη και μη και το τροπάριο συνεχίζετε. Όλες κάπως έτσι είναι εκτός από σπάνιες εξαιρέσειςΝεφέλη έχει αλλάξει καθόλου συμπεριφορά ή ακόμα συνεχίζει στα μη και μη
Η Αδριάνα είναι όμορφη και εντυπωσιακή απλά δεν ξέρω αν κάνει γι αυτήν την δουλειά. Σε ποιες εξαιρέσεις αναφέρεσαι, συναδερφε ;Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη και μη και το τροπάριο συνεχίζετε. Όλες κάπως έτσι είναι εκτός από σπάνιες εξαιρέσεις
Υπαρχει αναφορα στις υπηρεσιες της Αδριαννας? Και επισης γνωριζει κανεις αν η Στελλα δουλευει ακομα στο Crystal, καιρο εχω να τη δωΗ Αδριάνα είναι όμορφη και εντυπωσιακή απλά δεν ξέρω αν κάνει γι αυτήν την δουλειά. Σε ποιες εξαιρέσεις αναφέρεσαι, συναδερφε ;
Φίλε για πες λεπτομέρειες να σκάσω σήμερα μύτη θέλω αν είναιΜαγκες, μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να επισκεφτω τη Νατασσα στο venus spa. Αφου μπηκα μεσα στο δωματιο και κανονισαμε το προγραμμα μετα το μασαζ εμεινε ολογυμνη και με αφησε να χαιδεψω τις σιλικονατες βυζαρες τις οποιες οι ρωγες ειχανε γινει πετρα απο τη καυλα. Επισης με αφησε να της χαιδεψω το μουνακι και να της βαλω και δαχτυλακι. Ητανε πεντακαθαρη. Και μετα απο πολυ ωρα συννεοηθηκαμε για κατοικο επισκεψη. Οποιος θελει λεπτομερειες ας μου στειλει inbox
Το ειπε ο Andy Warhol δεκαετίες πριν σχετικα με τα 15 λεπτα δημοσιότητας.......Μαγκες, μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να επισκεφτω τη Νατασσα στο venus spa. Αφου μπηκα μεσα στο δωματιο και κανονισαμε το προγραμμα μετα το μασαζ εμεινε ολογυμνη και με αφησε να χαιδεψω τις σιλικονατες βυζαρες τις οποιες οι ρωγες ειχανε γινει πετρα απο τη καυλα. Επισης με αφησε να της χαιδεψω το μουνακι και να της βαλω και δαχτυλακι. Ητανε πεντακαθαρη. Και μετα απο πολυ ωρα συννεοηθηκαμε για κατοικο επισκεψη. Οποιος θελει λεπτομερειες ας μου στειλει inbox
Καρδινάλιε έχεις pmΤο ειπε ο Andy Warhol δεκαετίες πριν σχετικα με τα 15 λεπτα δημοσιότητας.......
μαλλον στο MassagioΤην Αλεξια που την βρίσκομαι;;
ειχε πει και το .......<<Ο φανταστικός έρωτας είναι πολύ καλύτερος από τον πραγματικό έρωτα>>Το ειπε ο Andy Warhol δεκαετίες πριν σχετικα με τα 15 λεπτα δημοσιότητας.......
Ρε αδερφέ, ειλικρινά τώρα, υποτίθεται πως είσαι και 6 χρόνια μέλος εδώ μέσα και τα ξέρεις τα κόζια.Μαγκες, μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να επισκεφτω τη Νατασσα στο venus spa. Αφου μπηκα μεσα στο δωματιο και κανονισαμε το προγραμμα μετα το μασαζ εμεινε ολογυμνη και με αφησε να χαιδεψω τις σιλικονατες βυζαρες τις οποιες οι ρωγες ειχανε γινει πετρα απο τη καυλα. Επισης με αφησε να της χαιδεψω το μουνακι και να της βαλω και δαχτυλακι. Ητανε πεντακαθαρη. Και μετα απο πολυ ωρα συννεοηθηκαμε για κατοικο επισκεψη. Οποιος θελει λεπτομερειες ας μου στειλει inbox