pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Με Αννα απο luxury εχει περασει κανεις ?
Έγραψες.....!!!Με το ΠΑΣΟΚ ανάβαμε θερμοσίφωνα για να βουρτσίσουμε τα δόντια μας, και ανάβαμε κλιματιστικό για να σπάσει η ζέστη από τα καλοριφέρ.
Γνησιος, ανόθευτος, ορθόδοξος σοσιαλισμός...
Επειδή ήμασταν νέοι θα έλεγα εγώ...Ξέρεις ποιο είναι το ερώτημα φίλε μου;
Τα χρόνια εκείνα ήταν πραγματικά ωραία ή εμείς τα βλέπαμε ωραία γιατί ήμαστε νέοι; Ειλικρινά δεν ξέρω προς τα που να κλίνω ...
Προϊόντος του χρόνου, οι αναμνήσεις ξεθωριάζουν και υπάρχει μια τάση για εξιδανίκευση των περασμένων. Είχα την ευτυχία (ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ), να μεγαλώσω στην μαγική , ή κατ’ άλλους κιτς, δεκαετία του 80, όπου οι αυταπάτες αποδείχθηκαν ισχυρότερες από τον ρεαλισμό.Επειδή ήμασταν νέοι θα έλεγα εγώ...
Ακριβώς. Τα είχαμε και τα γράφαμε όλα στους γεννητικούς μας αδένες. Δεν μας κάθισε καλά το ραντεβού, ήταν σαύρα η γκομενα, ήταν σαπάκι ή κομοδίνο; Στα τέτοια μας. Την επόμενη μέρα παίρναμε μια καλύτερη. Τα είχαμε και πληρώναμε, γι αυτό άλλωστε μιλάμε και για «πληρωμένο» έρωτα. Κι ο «αγνός» όμως (που ως επι το πλείστον κοστίζει πιο ακριβά από τον πληρωμένο), ήταν πιο εύκολος, γιατί οι γκόμενες ήξεραν ότι τα χουμε...Μετά την πολιτικοκοινωνικόοικονομική ανάλυση, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πριν 20-30 χρόνια τα είχαμε και στα παπάρια μας.
Πλέον άλλαξαν τα κόζια, επομένως καλό θα ήταν οι πατσαβουρες να ρίξουν το κόστος και οι μουναρες τουλάχιστον να αυξήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών.
Άντε να δούμε ως πότε θα ανεχόμαστε και θα χρηματοδοτούμε το υπάρχον καθεστώς...
Ελληνίδες ξένες ?? Χαρακτηριστικά από τίς κοπέλεςΠήγα dames και γαμω τσιμπούκι τέλειο μασαζ μπανιο ξανά γαμήσι μασαζ περασα τέλεια δεν θυμάμαι το όνομα τις κοπέλας 4 ηταν όντως ωραια εμπειρία γενικά
Μέσα εκεί; ΔύσκολοKαλημερα. Νομιζω αναφερθηκε κάποια στιγμή οτι σε βανα πλεον παιζει και σεξ. Ισχύει?
Πίσσα κ πούπουλα στον παπαρα πού το είπεKαλημερα. Νομιζω αναφερθηκε κάποια στιγμή οτι σε βανα πλεον παιζει και σεξ. Ισχύει?
ΌχιKαλημερα. Νομιζω αναφερθηκε κάποια στιγμή οτι σε βανα πλεον παιζει και σεξ. Ισχύει?
Ήταν ωραία εκείνα τα χρόνια.....και πάλι θα έρθουν καλύτερες εποχές,αλλα όχι σας εκείνες......Ξέρεις ποιο είναι το ερώτημα φίλε μου;
Τα χρόνια εκείνα ήταν πραγματικά ωραία ή εμείς τα βλέπαμε ωραία γιατί ήμαστε νέοι; Ειλικρινά δεν ξέρω προς τα που να κλίνω ...
Συμφωνώ γιατί όλα είναι στο μυαλό.......Εγώ αναφέρομαι στην ανεμελιά και την ελευθερία του κόσμου 30 χρόνια πριν.......άντε και στο ότι οι γυναίκες ήταν πιο θηλυκά και λιγότερο αντράκια όπως είναι τώρα..................ξέρω μεγάλο θέμα ανοίγω , θα μας πετάξουν σε άλλο νήμα.....................Ήταν ωραία εκείνα τα χρόνια.....και πάλι θα έρθουν καλύτερες εποχές,αλλα όχι σας εκείνες......
Πείτε κάτι ευχάριστο,γιατι μου γ...τε την ψυχολογία.....και πάλι νεόι είμαστε αφήστε τις μ...ιες....
Απλά δεν είμαστε παιδάκια πια....Αν και εσείς είστε λίγα χρόνια πιο μεγάλοι....
ακυρο....λουγκρα ειναι...Ξερει καποιος κατι για Release Massage Therapy(φβ)μιλησα μαζι της και ειναι στο Μεγαρο Μουσικης κοντα μου ειπε,ζητησα τηλ αλλα περιμενω απαντηση,αν ξερειο καποιος κατι μην φαω καμια φολα
διαφωνω, καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα.Επειδή ήμασταν νέοι θα έλεγα εγώ...