Λες να υπάρξουν μαλάκες που θα πάνε και θα πούνε.....μάθαμε στο Ίντερνετ πως γαμιέσαι, αληθεύει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Μην το γελάς καθόλου φίλε μου
Μην το γελάς καθόλου φίλε μου
παει ρε συ αλλος και λεει τετοια.....για φουντο ειναι κατευθιαν....
Σου φαίνεται παράξενο; Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι φίλε μουπαει ρε συ αλλος και λεει τετοια.....για φουντο ειναι κατευθιαν....
Λες να υπάρξουν μαλάκες που θα πάνε και θα πούνε.....μάθαμε στο Ίντερνετ πως γαμιέσαι, αληθεύει;
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ .
Αύριο θα επιστρέψω στο παλιό. Είπα, σήμερα αποτίω φόρο τιμήςπετρο , αλλαξε avatar .
αυτο ειναι αηδια .
φιλε δικιο εχει ο ric.τρομαξα να σε γνωρισω με αυτο το avatarπετρο , αλλαξε avatar .
αυτο ειναι αηδια .
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
βαλε για αβαταρ τιποτα σπεσιαλ... Brera, GTA, 166, να γουσταρει ο αλφιστας.
Είμαι άσχετος από αυτοκίνητα. Από αύριο επιστρέφω στους αγαπημένους μου μπάτσουςβαλε για αβαταρ τιποτα σπεσιαλ... Brera, GTA, 166, να γουσταρει ο αλφιστας.
προτιμω giulietta αλλα ας μην το κανουμε θεμα ;) ;)βαλε για αβαταρ τιποτα σπεσιαλ... Brera, GTA, 166, να γουσταρει ο αλφιστας.
σπαμαρουμε κιολλας
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Δυστυχώς φίλε petrosym υπάρχουν και τέτοιοι, που πιστεύουν πως λέγοντας κάτι τέτοιο θα στο χέρι..Λες να υπάρξουν μαλάκες που θα πάνε και θα πούνε.....μάθαμε στο Ίντερνετ πως γαμιέσαι, αληθεύει;
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Ήθελα να πω πως μένουν με το στο χέρι..
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Σωστόόόόόόςαν εισαι τσακαλος και πεισεις τη γκομενα να γαμηθει μαζι σου θα το κανει αν οχι θα μεινεις με το πουλι στο χερι..απλα τα πραγματα
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο μοντέλο..