Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
sweetsoul εαν διαβαζεις στειλε μου ενα pm σε παρακαλω...ειναι αναγκη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειμεις οι οπαδοι της LIVERPOOL δεν ειμαστε ποτε πικραμενοι . Ακομα και αν καποιοι εχουν ενα ευκαιριακο , τυχαιο και μηδαμινο προβαδισμα σε καποια διοργανωση δεν μασαμε .

Μονοφαγας ? Are you talking to me ? !!!!!! Νομιζω απο τις ενημερωσεις του υποφαινομενου δεν πρεπει να εχεις παραπονο .

Καποιες φορες δεν υπαρχει και τιποτα να γραψεις ...

πχ στο μαγαζι της εβιτας τον τελευταιο καιρο δεν εχει αλλαξει κατι . μονο η λια που εφυγε . τι να γραφουμε ? τα ιδια και τα ιδια ?
Μην τσιμπάς Λιβερπουλάκι, δεν έχω κανένα παράπονο απ'την πάρτη σου

Παρεπιπτόντως μετά απο μια μεθυσμένη επίσκεψη στην Εβίτα έχω να δηλώσω οτι η Ρίτα αξίζει μονο για τις προφορικές της επιδίσεις. Κατά τα άλλα.....βράσε όρυζα.
Και παρεπιπτόντως η Λάουρα είναι όντως πολύ όμορφη. Έχει δοκιμάσει κανείς (εκτός του φίλτατου Λιβερπουλάκια) να ακούσουμε και καμιά άλλη άποψη;

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλησπερα μπεμπα .

Μην τσιμπάς Λιβερπουλάκι, δεν έχω κανένα παράπονο απ'την πάρτη σου

αυτο ελειπε ...  ;)

Παρεπιπτόντως μετά απο μια μεθυσμένη επίσκεψη στην Εβίτα έχω να δηλώσω οτι η Ρίτα αξίζει μονο για τις προφορικές της επιδίσεις. Κατά τα άλλα.....βράσε όρυζα.

ριτα ? μηπως εννοεις μαγδα ?

Και παρεπιπτόντως η Λάουρα είναι όντως πολύ όμορφη. Έχει δοκιμάσει κανείς (εκτός του φίλτατου Λιβερπουλάκια) να ακούσουμε και καμιά άλλη άποψη;

βασικα δεν την δοκιμασα , γιατι οπως ειπα δεν μαρεσει ο φραπες προτιμω τον εσπρεσσο .
( και αν ειναι και εξωτικος , ακομα καλυτερα  ;) ) .
απλα την ειδα και ειπα οτι ειναι ευμορφη .
αν αποφασισει και εμπλουτισει το ρεπερτοριο της θα μαζεψει χαρτι ... 

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλησπερα μπεμπα .

αυτο ελειπε ...  ;)

ριτα ? μηπως εννοεις μαγδα ?

βασικα δεν την δοκιμασα , γιατι οπως ειπα δεν μαρεσει ο φραπες προτιμω τον εσπρεσσο .
( και αν ειναι και εξωτικος , ακομα καλυτερα  ;) ) .
απλα την ειδα και ειπα οτι ειναι ευμορφη .
αν αποφασισει και εμπλουτισει το ρεπερτοριο της θα μαζεψει χαρτι ...   
Ε όχι και μπέμπα...μπουμπού παρακαλώ.
Όχι δεν εννοώ Μάγδα, εννοώ Μαργαρίτα - Ρίτα. Ξανθό κοντό ξεχαρβαλωμένο μπάζο.
Όντως θα μαζέψει πολύ χαρτί η κυρία Λάουρα αν νιαουρίσει το γατάκι της

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Όχι δεν εννοώ Μάγδα, εννοώ Μαργαρίτα - Ρίτα. Ξανθό κοντό ξεχαρβαλωμένο μπάζο.

παντως με ενα - δυο - τρια - τεσσερα κρασακια ολες ωραιες μας φαινονται .  :)

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους.
Εγω εχω παει με την Λαουρα...οντως κανει μονο φραπε αλλα ειναι πολυ καλη.ομορφη και ευχαριστη.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η φραπεδιέρα μοντέλο "Λάουρα", μάρκας "Εβίτα", εκτός από φραπέ  :jerking:, προσφέρει και εσπρέσσο  :knockinb:, για να μην πω και      καπουτσο-ίνο με μπόλικο αφρόγαλα.. Αρκεί να έχετε τον τρόπο σας..  :idiot:
Και μια πληροφορία: Εσπρέσσο ή καπουτσο-ίνο ζητάτε την ώρα που ετοιμάζει τα υλικά για τον φραπέ και όχι από πριν στην "σερβιτόρα".. Πιστεύω να εννοήσατε τι εννοώ.. Πιό λιανά δεν μπορώ να τα κάνω..
Οι λάτρεις του συγκεκριμένου μοντέλου ας προσπαθήσουν και αν έχουν τον τρόπο τους, θα απολαύσουν αυτό που επιθυμούν..
Μην ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες γιατι δεν μπορώ να σας δώσω..
Όπως προανέφερα είναι αποκλειστικές..
Τα υπόλοιπα μόνοι σας αγαπητοί συναθλητές..

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η φραπεδιέρα μοντέλο "Λάουρα", μάρκας "Εβίτα", εκτός από φραπέ  :jerking:, προσφέρει και εσπρέσσο  :knockinb:, για να μην πω και       καπουτσο-ίνο με μπόλικο αφρόγαλα.. Αρκεί να έχετε τον τρόπο σας..  :idiot:
Και μια πληροφορία: Εσπρέσσο ή καπουτσο-ίνο ζητάτε την ώρα που ετοιμάζει τα υλικά για τον φραπέ και όχι από πριν στην "σερβιτόρα".. Πιστεύω να εννοήσατε τι εννοώ.. Πιό λιανά δεν μπορώ να τα κάνω..
Οι λάτρεις του συγκεκριμένου μοντέλου ας προσπαθήσουν και αν έχουν τον τρόπο τους, θα απολαύσουν αυτό που επιθυμούν..

μπραβο ρε αδερφε............
τα υπολοιπα αστα επανω μας

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η φραπεδιέρα μοντέλο "Λάουρα", μάρκας "Εβίτα", εκτός από φραπέ  :jerking:, προσφέρει και εσπρέσσο  :knockinb:, για να μην πω και       καπουτσο-ίνο με μπόλικο αφρόγαλα.. Αρκεί να έχετε τον τρόπο σας..  :idiot:

αν και νομιζω πως το ειπες τοσο αναλιτικα που ισως να κανεις και ζιμια!!! θα δειξει

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν και νομιζω πως το ειπες τοσο αναλιτικα που ισως να κανεις και ζιμια!!! θα δειξει
Λες να υπάρξουν μαλάκες που θα πάνε και θα πούνε.....μάθαμε στο Ίντερνετ πως γαμιέσαι, αληθεύει;

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Σε ποιο μαγαζι είναι αυτή η Λάουρα συναγωνιστές?

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδια μιλατε ανοιχτα,λες και οι γκομενες δεν γνωριζουν οτι υπαρχει το συγκεκριμενο σαιτ?δεν γνωριζουν οτι μεταδιδοντε πληροφοριες απο στομα σε στομα?δεν ειναι αναγκη καποιος να πει οτι το ειδε στο ιντερνετ...αν εισαι τσακαλος και πεισεις τη γκομενα να γαμηθει μαζι σου θα το κανει αν οχι θα μεινεις με το πουλι στο χερι..απλα τα πραγματα

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Και ποιο είναι το μαγαζί της Εβίτας?????

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εγω πάντως μια φορά που πήγα στη Λάουρα..... δεν είχε ούτε φραπέ... ούτε καν ελληνικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom