Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

τι γινεται κυριε εραστα ?

δουλευουμε καθολου ή το ριξαμε στις ανδρομεδες και τα μασαζακια ?  :dancing:

νασαι καλα και τα λεμε ...

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Για την Ντίνα από Καλλιδοπούλου δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις τουλάχιστον ως προς το μασάζ που προσφέρει παρά την καλή της διάθεση. Καλύτερα τα πράγματα στο μεσαίο πρόγραμμα (καλαμάκι) που πήρα. Η εμφάνιση της κοπέλλας αρκετά συμπαθητική.

Επιπλέον στου Βασίλη ("χαμόγελο") από την Νάντια η οποία είναι στο στύλ της Μπέτυς από Βούλγαρη (μελαχροινή, ελαφρώς γεματούλα με ωραίο πρόσωπο) έμεινα ικανοποιημένος από το φούλ πρόγραμμα που πήρα (καλαμάκι εξίσου καλό, μασάζ μέτριο προς καλό). Άκουσα καλές εντυπώσεις για μια ακόμα κοπέλλα στο ίδιο μαγαζί η οποία όμως φθάνει μέχρι φραπέ, αλλά είχε κλεισμένα τα ραντεβού της και έτσι δεν την είδα.

Να'μαστε όλοι καλά.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Για την Ντίνα από Καλλιδοπούλου δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις τουλάχιστον ως προς το μασάζ που προσφέρει παρά την καλή της διάθεση. Καλύτερα τα πράγματα στο μεσαίο πρόγραμμα (καλαμάκι) που πήρα. Η εμφάνιση της κοπέλλας αρκετά συμπαθητική.

Επιπλέον στου Βασίλη ("χαμόγελο") από την Νάντια η οποία είναι στο στύλ της Μπέτυς από Βούλγαρη (μελαχροινή, ελαφρώς γεματούλα με ωραίο πρόσωπο) έμεινα ικανοποιημένος από το φούλ πρόγραμμα που πήρα (καλαμάκι εξίσου καλό, μασάζ μέτριο προς καλό). Άκουσα καλές εντυπώσεις για μια ακόμα κοπέλλα στο ίδιο μαγαζί η οποία όμως φθάνει μέχρι φραπέ, αλλά είχε κλεισμένα τα ραντεβού της και έτσι δεν την είδα.

Να'μαστε όλοι καλά.
ρε τρελε γρια και εσυ?? ξεσκισαμε στο βολλευ(σορρυ για το σπαμαρισμα αλλα χαιρομαι πολυ)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
τι γινεται κυριε εραστα ?

δουλευουμε καθολου ή το ριξαμε στις ανδρομεδες και τα μασαζακια ?  :dancing:

νασαι καλα και τα λεμε ...
Αν εννοείς εμένα dear Ric, επειδή δουλεύουμε, χρειαζόμαστε μασαζάκια για να μυοχαλαρώνουμε..

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άκουσα καλές εντυπώσεις για μια ακόμα κοπέλλα στο ίδιο μαγαζί η οποία όμως φθάνει μέχρι φραπέ ...

κατσε να την ... περιλαβει γνωστος συναδελφος  :grin: και θα σου πω εγω μεχρι που φτανει ...  :dancing:

περασατε ρε γριες ? μπραβο !

στην πραγα θα περασετε καλα κουφαλες .
θα ευχαριστηθητε υψηλου επιπεδου βολευ .  :boobies:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
κατσε να την ... περιλαβει γνωστος συναδελφος  :grin: και θα σου πω εγω μεχρι που φτανει ...  :dancing:

περασατε ρε γριες ? μπραβο !

στην πραγα θα περασετε καλα κουφαλες .
θα ευχαριστηθητε υψηλου επιπεδου βολευ .  :boobies:
πιστεύω δεν μπορουσε να γινει σε πιο βολικη πολη. σπορ και σεξοτουρισμος σε απόλυτο συνδιασμο :boobies: :boobies:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
αντε πάλι ....σας τρωει ο κωλαράκος ???

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν και Αρειανος, μπορω να δηλωσω συμμετοχη στις εκδρομες με Ηρακλη στην Πραγα????? Η περυσινη εβδομαδα "αθλοπαιδιων" στη συγκεκριμενη Ευρωπαικη πρωτευουσα θα μου μεινει απλα.... ΑΞΕΧΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Σχετικά με Μπέτυ από Βούλγαρη είναι η πρώην Εμμανουέλα ή Μαρία απο Angel Spa καλαμαριάς  :rockon:, και νομίζω ότι σε σχέση με Νάντια από το χαμόγελο του ...παιδιού (Βασίλη) σαφώς η Νάντια είναι πολύ καλύτερη σε όλο το πακέτο σέρβις - προσωπικά πήρα και Α level επίπεδο. Όσο για την καινούργια στο ίδιο ίδρυμα πάλι είναι μοντελάρα :boobies: , αστέρι 1,75 χωρίς ...καλσόν γυμνάστρια στο επάγγελμα κορμί θάνατος .  :headbang:
Οσο για υπηρεσίες ...έκαστος στο είδος του  :cool2:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Αν και Αρειανος, μπορω να δηλωσω συμμετοχη στις εκδρομες με Ηρακλη στην Πραγα????? Η περυσινη εβδομαδα "αθλοπαιδιων" στη συγκεκριμενη Ευρωπαικη πρωτευουσα θα μου μεινει απλα.... ΑΞΕΧΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:
πηγες ρωμη?? καπου θα σε πετυχα τοτε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πηγες ρωμη?? καπου θα σε πετυχα τοτε
Αν και Αρειανος, μπορω να δηλωσω συμμετοχη στις εκδρομες με Ηρακλη στην [glow=red,2,300]Πραγα[/glow]????? Η περυσινη εβδομαδα "αθλοπαιδιων" στη συγκεκριμενη Ευρωπαικη πρωτευουσα θα μου μεινει απλα.... ΑΞΕΧΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

Οχι, δε με καταλαβες, για Πραγα εννοουσα, πηγα περυσι μια εβδομαδα, για "αθλοπαιδιες" με φιλους, απλα....... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Οχι, δε με καταλαβες, για Πραγα εννοουσα, πηγα περυσι μια εβδομαδα, για "αθλοπαιδιες" με φιλους, απλα....... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
ειπαμε μην παρεξηγειτε,τα εχω παιξει απο την δουλεια σημερα
ωραια ρε maxime, οταν ερθει η ωρα μου για το final4 θα μιλησουμε για λεπτομερειες οσον αφορα την "νυχτερινη ζωη" της πραγας.να συνδυασουμε το τερπνον...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Χαίρομαι που μέσα στην ενημέρωση βρήκα και άλλες γριές... Παρεπιμπτόντως έβλεπα και τον αγώνα στο Internet και τα πηγαίναμε πολύ καλά...

Εγώ πάντως κλείνω εισιτήριο μετά την άλλη Τετάρτη... Πράγα έρχομαι! Ας μυοχαλαρώσω λίγο στην πόλη μου και μετά στο εξωτερικό...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
ξερει κανας φιλος για την σοφια απο πλ. δημοκρατιας? προσπαθησα πολλες φορες αλλα στο φραπε μενουμε.
μη προσπαθεις αλλο τζαμπα τα λεφτα
δε παει παραπανω ειναι η μονη που δε κανει και παει αν θυμαμαι καλα 2 φορες μονο τη βδομαδα

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
να σαι καλα φιλε γιατι πολυ ψυρισμα εφαγα. οντως 2 φορες την εβδομαδα παει

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Πριν λιγες μερες επισκευτηκα εναν χωρο σε ενα στενο της Γιαννιτσων. Ο δρόμος λέγεται Πεσόντων και Πυροσβεστων. Εκανα με μια ξανθια γεματουλα μεχρι φραπε 50 ευρω. Δεν τρελαθηκα, ουτε τα έκλαψα.Ξερει κανεις συντροφος αν παίζει κατι παραπα΄νω στο συγκρκριμενο?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πριν λιγες μερες επισκευτηκα εναν χωρο σε ενα στενο της Γιαννιτσων. Ο δρόμος λέγεται Πεσόντων και Πυροσβεστων. Εκανα με μια ξανθια γεματουλα μεχρι φραπε 50 ευρω. Δεν τρελαθηκα, ουτε τα έκλαψα.Ξερει κανεις συντροφος αν παίζει κατι παραπα΄νω στο συγκρκριμενο?
Έλα μου; Ποιό μαγαζί είναι αυτό ρε παιδιά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom