You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)
Για την Ντίνα από Καλλιδοπούλου δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις τουλάχιστον ως προς το μασάζ που προσφέρει παρά την καλή της διάθεση. Καλύτερα τα πράγματα στο μεσαίο πρόγραμμα (καλαμάκι) που πήρα. Η εμφάνιση της κοπέλλας αρκετά συμπαθητική.
Επιπλέον στου Βασίλη ("χαμόγελο") από την Νάντια η οποία είναι στο στύλ της Μπέτυς από Βούλγαρη (μελαχροινή, ελαφρώς γεματούλα με ωραίο πρόσωπο) έμεινα ικανοποιημένος από το φούλ πρόγραμμα που πήρα (καλαμάκι εξίσου καλό, μασάζ μέτριο προς καλό). Άκουσα καλές εντυπώσεις για μια ακόμα κοπέλλα στο ίδιο μαγαζί η οποία όμως φθάνει μέχρι φραπέ, αλλά είχε κλεισμένα τα ραντεβού της και έτσι δεν την είδα.
Να'μαστε όλοι καλά.
Επιπλέον στου Βασίλη ("χαμόγελο") από την Νάντια η οποία είναι στο στύλ της Μπέτυς από Βούλγαρη (μελαχροινή, ελαφρώς γεματούλα με ωραίο πρόσωπο) έμεινα ικανοποιημένος από το φούλ πρόγραμμα που πήρα (καλαμάκι εξίσου καλό, μασάζ μέτριο προς καλό). Άκουσα καλές εντυπώσεις για μια ακόμα κοπέλλα στο ίδιο μαγαζί η οποία όμως φθάνει μέχρι φραπέ, αλλά είχε κλεισμένα τα ραντεβού της και έτσι δεν την είδα.
Να'μαστε όλοι καλά.
ρε τρελε γρια και εσυ?? ξεσκισαμε στο βολλευ(σορρυ για το σπαμαρισμα αλλα χαιρομαι πολυ)Για την Ντίνα από Καλλιδοπούλου δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις τουλάχιστον ως προς το μασάζ που προσφέρει παρά την καλή της διάθεση. Καλύτερα τα πράγματα στο μεσαίο πρόγραμμα (καλαμάκι) που πήρα. Η εμφάνιση της κοπέλλας αρκετά συμπαθητική.
Να'μαστε όλοι καλά.
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Αν εννοείς εμένα dear Ric, επειδή δουλεύουμε, χρειαζόμαστε μασαζάκια για να μυοχαλαρώνουμε..τι γινεται κυριε εραστα ?
δουλευουμε καθολου ή το ριξαμε στις ανδρομεδες και τα μασαζακια ?
νασαι καλα και τα λεμε ...
Άκουσα καλές εντυπώσεις για μια ακόμα κοπέλλα στο ίδιο μαγαζί η οποία όμως φθάνει μέχρι φραπέ ...
κατσε να την ... περιλαβει γνωστος συναδελφος και θα σου πω εγω μεχρι που φτανει ...
περασατε ρε γριες ? μπραβο !
στην πραγα θα περασετε καλα κουφαλες .
θα ευχαριστηθητε υψηλου επιπεδου βολευ .
Αν εννοείς εμένα dear Ric, επειδή δουλεύουμε, χρειαζόμαστε μασαζάκια για να μυοχαλαρώνουμε..
σας καταλαβαινω απολυτα .
καλη μας νυχτα !
ονειρα γλυκα και πονηρα ...
πιστεύω δεν μπορουσε να γινει σε πιο βολικη πολη. σπορ και σεξοτουρισμος σε απόλυτο συνδιασμοκατσε να την ... περιλαβει γνωστος συναδελφος και θα σου πω εγω μεχρι που φτανει ...
περασατε ρε γριες ? μπραβο !
στην πραγα θα περασετε καλα κουφαλες .
θα ευχαριστηθητε υψηλου επιπεδου βολευ .
ποιους?? διευκρινιζε γιατι ηταν δυσκολη η μερα και δεν μου κοφτει πλεοναντε πάλι ....σας τρωει ο κωλαράκος ???
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αν και Αρειανος, μπορω να δηλωσω συμμετοχη στις εκδρομες με Ηρακλη στην Πραγα????? Η περυσινη εβδομαδα "αθλοπαιδιων" στη συγκεκριμενη Ευρωπαικη πρωτευουσα θα μου μεινει απλα.... ΑΞΕΧΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Σχετικά με Μπέτυ από Βούλγαρη είναι η πρώην Εμμανουέλα ή Μαρία απο Angel Spa καλαμαριάς , και νομίζω ότι σε σχέση με Νάντια από το χαμόγελο του ...παιδιού (Βασίλη) σαφώς η Νάντια είναι πολύ καλύτερη σε όλο το πακέτο σέρβις - προσωπικά πήρα και Α level επίπεδο. Όσο για την καινούργια στο ίδιο ίδρυμα πάλι είναι μοντελάρα , αστέρι 1,75 χωρίς ...καλσόν γυμνάστρια στο επάγγελμα κορμί θάνατος .
Οσο για υπηρεσίες ...έκαστος στο είδος του
Οσο για υπηρεσίες ...έκαστος στο είδος του
πηγες ρωμη?? καπου θα σε πετυχα τοτεΑν και Αρειανος, μπορω να δηλωσω συμμετοχη στις εκδρομες με Ηρακλη στην Πραγα????? Η περυσινη εβδομαδα "αθλοπαιδιων" στη συγκεκριμενη Ευρωπαικη πρωτευουσα θα μου μεινει απλα.... ΑΞΕΧΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
πηγες ρωμη?? καπου θα σε πετυχα τοτε
Αν και Αρειανος, μπορω να δηλωσω συμμετοχη στις εκδρομες με Ηρακλη στην [glow=red,2,300]Πραγα[/glow]????? Η περυσινη εβδομαδα "αθλοπαιδιων" στη συγκεκριμενη Ευρωπαικη πρωτευουσα θα μου μεινει απλα.... ΑΞΕΧΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!
Οχι, δε με καταλαβες, για Πραγα εννοουσα, πηγα περυσι μια εβδομαδα, για "αθλοπαιδιες" με φιλους, απλα....... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
ειπαμε μην παρεξηγειτε,τα εχω παιξει απο την δουλεια σημεραΟχι, δε με καταλαβες, για Πραγα εννοουσα, πηγα περυσι μια εβδομαδα, για "αθλοπαιδιες" με φιλους, απλα....... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
ωραια ρε maxime, οταν ερθει η ωρα μου για το final4 θα μιλησουμε για λεπτομερειες οσον αφορα την "νυχτερινη ζωη" της πραγας.να συνδυασουμε το τερπνον...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Χαίρομαι που μέσα στην ενημέρωση βρήκα και άλλες γριές... Παρεπιμπτόντως έβλεπα και τον αγώνα στο Internet και τα πηγαίναμε πολύ καλά...
Εγώ πάντως κλείνω εισιτήριο μετά την άλλη Τετάρτη... Πράγα έρχομαι! Ας μυοχαλαρώσω λίγο στην πόλη μου και μετά στο εξωτερικό...
Εγώ πάντως κλείνω εισιτήριο μετά την άλλη Τετάρτη... Πράγα έρχομαι! Ας μυοχαλαρώσω λίγο στην πόλη μου και μετά στο εξωτερικό...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
μη προσπαθεις αλλο τζαμπα τα λεφταξερει κανας φιλος για την σοφια απο πλ. δημοκρατιας? προσπαθησα πολλες φορες αλλα στο φραπε μενουμε.
δε παει παραπανω ειναι η μονη που δε κανει και παει αν θυμαμαι καλα 2 φορες μονο τη βδομαδα
Πριν λιγες μερες επισκευτηκα εναν χωρο σε ενα στενο της Γιαννιτσων. Ο δρόμος λέγεται Πεσόντων και Πυροσβεστων. Εκανα με μια ξανθια γεματουλα μεχρι φραπε 50 ευρω. Δεν τρελαθηκα, ουτε τα έκλαψα.Ξερει κανεις συντροφος αν παίζει κατι παραπα΄νω στο συγκρκριμενο?
Έλα μου; Ποιό μαγαζί είναι αυτό ρε παιδιά;Πριν λιγες μερες επισκευτηκα εναν χωρο σε ενα στενο της Γιαννιτσων. Ο δρόμος λέγεται Πεσόντων και Πυροσβεστων. Εκανα με μια ξανθια γεματουλα μεχρι φραπε 50 ευρω. Δεν τρελαθηκα, ουτε τα έκλαψα.Ξερει κανεις συντροφος αν παίζει κατι παραπα΄νω στο συγκρκριμενο?