Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Αν πήγες μια φορά και χωρίς να σε έχει συστήσει κάποιος, λογικό είναι.

ενω αν πας συστιμενος και μετα απο τηλεφωνημα φιλου σου δεν τρως καθολου πετσετα!!!!!!!!!!!! σωστα πετρο??????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
οχι φιλαρακι ακομα κερκυρα ειμαι. εμαθα οτι ειχες μια τραυματικη εμπιρια

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι αλλα δεν μασαμε. προχοραμε ακαθεκτοι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
πουσε ρε αλανι εσυ
ελα να σε ευλογησω τεκνο μου :priest:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η φραπεδιέρα μοντέλο "Λάουρα", μάρκας "Εβίτα", εκτός από φραπέ  :jerking:, προσφέρει και εσπρέσσο  :knockinb:, για να μην πω και       καπουτσο-ίνο με μπόλικο αφρόγαλα.. Αρκεί να έχετε τον τρόπο σας..  :idiot:
Και μια πληροφορία: Εσπρέσσο ή καπουτσο-ίνο ζητάτε την ώρα που ετοιμάζει τα υλικά για τον φραπέ και όχι από πριν στην "σερβιτόρα".. Πιστεύω να εννοήσατε τι εννοώ.. Πιό λιανά δεν μπορώ να τα κάνω..
Οι λάτρεις του συγκεκριμένου μοντέλου ας προσπαθήσουν και αν έχουν τον τρόπο τους, θα απολαύσουν αυτό που επιθυμούν..
Μην ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες γιατι δεν μπορώ να σας δώσω..
Όπως προανέφερα είναι αποκλειστικές..
Τα υπόλοιπα μόνοι σας αγαπητοί συναθλητές..

μπραβο μπραβο!!!
αξιος!!!

η ιστορια επαναλαμβανεται. καλα ειπε ο Αινσταιν οτι το συμπαν και η βλακεια του ανθρωπου δεν εχουν ορια αλλα για το συμπαν δεν ειναι σιγουρος.

οτι κανετε και δεν ειναι στις στανταρντ υπηρεσιες κρατηστε τες για τον εαυτο σας!!! μονιο κακο μπορειτε να κανετε με αυτον τον τροπο.
1.αν τυχον την πηδηξες for free και παω εγω και της πω οτι εμαθα οτι το κανει οποτε θελω και εγω , την επομενη φορα που θα πας θα σε φτυσει.
2.αν τυχον πληρωσεςεξτρα σε αυτην την εχεις κανει βουκινο και τα αφεντικα διαβαζουν. και δεν τους αρεσει να χανουν ετσι χρηματα

οπως και να εχει το πραγμα, μαλακια εκανες και μη μου θυμωσεις που το λεω ετσι ωμα.
απολαυστε καθετι εξτρα αλλα μην το διατυμπανιζετε

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
μπραβο μπραβο!!!
αξιος!!!

η ιστορια επαναλαμβανεται. καλα ειπε ο Αινσταιν οτι το συμπαν και η βλακεια του ανθρωπου δεν εχουν ορια αλλα για το συμπαν δεν ειναι σιγουρος.

οτι κανετε και δεν ειναι στις στανταρντ υπηρεσιες κρατηστε τες για τον εαυτο σας!!! μονιο κακο μπορειτε να κανετε με αυτον τον τροπο.
1.αν τυχον την πηδηξες for free και παω εγω και της πω οτι εμαθα οτι το κανει οποτε θελω και εγω , την επομενη φορα που θα πας θα σε φτυσει.
2.αν τυχον πληρωσεςεξτρα σε αυτην την εχεις κανει βουκινο και τα αφεντικα διαβαζουν. και δεν τους αρεσει να χανουν ετσι χρηματα

οπως και να εχει το πραγμα, μαλακια εκανες και μη μου θυμωσεις που το λεω ετσι ωμα.
απολαυστε καθετι εξτρα αλλα μην το διατυμπανιζετε
Αν και δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν εδώ μέσα, επειδή δεν μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι, σου επιστρέφω τους χαραχτηρισμούς..
Εκτός και αν έχεις ποσοστά από την συγκεκριμένη και έχεις απώλεια κερδών ή φοβάσαι μήπως έχεις μειωμένες υπηρεσίες από την συγκεκριμένη.. Τότε πάω πάσο..
Εγώ χρησιμοποίησα συνθηματική φρασεολογία και εσύ προσπάθησες να την αναλύσεις με τα "αν τυχόν".. ΄Ισως ήθελες να μας δείξεις πόσο νοήμων είσαι.. Τώρα αν αυτό είναι εξυπνάδα ή βλακεία, ας το κρίνουν οι συναθλητές..
Και σιγά μην αλλάξει την τακτική της επειδή κάποιος έγραψε εδώ για εσπρέσσο και καπουτσίνους..
Ή σιγά μην προσφέρει στον καθένα εσπρέσσο, επειδή θα της πει πως το διάβασε στο ιντερνέτ..
Και μην μου θυμώσεις που τα λέω έτσι ωμά, απλά έτσι είναι..

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Αν και δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν εδώ μέσα, επειδή δεν μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι, σου επιστρέφω τους χαραχτηρισμούς..
Εκτός και αν έχεις ποσοστά από την συγκεκριμένη και έχεις απώλεια κερδών ή φοβάσαι μήπως έχεις μειωμένες υπηρεσίες από την συγκεκριμένη.. Τότε πάω πάσο..
Εγώ χρησιμοποίησα συνθηματική φρασεολογία και εσύ προσπάθησες να την αναλύσεις με τα "αν τυχόν".. ΄Ισως ήθελες να μας δείξεις πόσο νοήμων είσαι.. Τώρα αν αυτό είναι εξυπνάδα ή βλακεία, ας το κρίνουν οι συναθλητές..
Και σιγά μην αλλάξει την τακτική της επειδή κάποιος έγραψε εδώ για εσπρέσσο και καπουτσίνους..
Ή σιγά μην προσφέρει στον καθένα εσπρέσσο, επειδή θα της πει πως το διάβασε στο ιντερνέτ..
Και μην μου θυμώσεις που τα λέω έτσι ωμά, απλά έτσι είναι..
κρατα την ειρωνια σου παρεα με τη βλακεια σου. δεν εχει σημασια πως το ειπες φανερα η συνθηματικα. σημασια εχει οτι κοινοποιησες κατι που αφορα μονο εσενα και μονο κακο μπορει να κανει σου την ειπανε και αλλοι αλλα μαλλον αρεσκεσαι στη συνθηματικη επικοινωνια.
και οσο για το αν εχω ποσοστα απο την κοπελα.... μπα, αρκουμαι σε αυτα που μου φερνει η .... ...

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
κρατα την ειρωνια σου παρεα με τη βλακεια σου. δεν εχει σημασια πως το ειπες φανερα η συνθηματικα. σημασια εχει οτι κοινοποιησες κατι που αφορα μονο εσενα και μονο κακο μπορει να κανει σου την ειπανε και αλλοι αλλα μαλλον αρεσκεσαι στη συνθηματικη επικοινωνια.
και οσο για το αν εχω ποσοστα απο την κοπελα.... μπα, αρκουμαι σε αυτα που μου φερνει η .... ...
Αυτό θα πω και θα σταματήσω εδώ την αντιπαράθεση γιατί με φαιδρούς σαν και εσένα δεν αξίζει να ασχολείσαι..
Είπα εγώ βρε ...... (το αφήνω να το ερμηνεύσεις και αυτό όπως θέλεις, άλλωστε έχεις  υψηλό δείχτη νοημοσύνης), πως μου πρόσφερε εμένα τέτοιες υπηρεσίες;
Εμένα το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι του γούστου μου αν θες να ξέρεις..
Άρα και πάλι ο δείχτης νοημοσύνης σου δεν σε βοήθησε..
Αυτό βέβαια (και δεν απευθύνομαι σε εσένα), δεν σημαίνει ότι οι πληροφορίες που έδωσα δεν είναι 100% αληθινές.. Ποιό αληθινές δεν γίνονται.. Απλά είπα πως πρέπει να έχεις τον τρόπο σου..
Εσύ μπορείς να κρατάς για τον εαυτό σου ότι γουστάρεις.. Δικαίωμα σου..
Δικαίωμα και εμένα να δίνω κάποια στοιχεία στους φίλους του αθλήματος και αν τα καταφέρουν μαγκιά τους..
Αυτά και έκλεισα με το συγκεκριμένο..

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φιλε σορρυ αλλα λες @@ριες. 100 φορες τα εχουμε πει,μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Πριν λιγες μερες επισκευτηκα εναν χωρο σε ενα στενο της Γιαννιτσων. Ο δρόμος λέγεται Πεσόντων και Πυροσβεστων. Εκανα με μια ξανθια γεματουλα μεχρι φραπε 50 ευρω. Δεν τρελαθηκα, ουτε τα έκλαψα.Ξερει κανεις συντροφος αν παίζει κατι παραπα΄νω στο συγκρκριμενο?
εδω εμεις δε ξερουμε ποιο ειναι αυτο το μαγαζι
δωσε μας αν θες πληροφοριες κ θα το εξερευνησουμε νασαι σιγουρος ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εδω εμεις δε ξερουμε ποιο ειναι αυτο το μαγαζι
δωσε μας αν θες πληροφοριες κ θα το εξερευνησουμε νασαι σιγουρος ;)
:2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είσαι έξυπνος εσύ τώρα; Έκανες το σχόλιό σου, έγραψες τη διαφωνία σου, την διαβάσαμε και τέλος. Ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια.
Ειμαι καινουριος στο σπορ του μασαζ και θα ηθελα να ρωτησω εδω τους ειδημονες.
Μη βιαστειτε,εχω διαβασει πολυ μεγαλο μερος του thread :)
Με ενδιαφερει παρα πολυ η συμπεριφορα της κοπελας,να ειναι ευγενικη και προσχαρη.
Δε μπορω ξινες και αποτομες γιατι θα παω για να χαλαρωσω και θα μου αναψουν τα λαμπακια.
Φυσικα δεν ζηταω ολα αυτα και να ειναι και θεα,που ουτως η αλλως απ ότι καταλαβα "αστερια" σε εμφανιση δεν υπαρχουν στο μασαζ,στη Θεσσαλονικη τουλαχιστον.
Αρκει να μην ειναι τριμπαζο.Αν ειναι δε και Ρωσιδα,η ας το πω πιο απλα μη Ελληνιδα ακομα καλυτερα.
Απο Αγγελιοφορο εχει δοκιμασει κανεις τελευταια?Πηρα ενα τηλ. και απο τη φωνη και μονο εκοψα μακρυα...
Θα εκτιμουσα αν προτεινε καποιος κατι,χωρις πολλα πολλα,σε δυο γραμμες.
Για υπηρεσιες σκοπιμως δεν ανεφερα,σε πρωτη φαση με ενδιαφερει μονο το μασαζ...λεμε τωρα.
Ελπιζω να μην κουρασα τους ...λαιουρες.Βοηθηστε το νεουδι:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom