Αν πήγες μια φορά και χωρίς να σε έχει συστήσει κάποιος, λογικό είναι.
ενω αν πας συστιμενος και μετα απο τηλεφωνημα φιλου σου δεν τρως καθολου πετσετα!!!!!!!!!!!! σωστα πετρο???????????
Αν πήγες μια φορά και χωρίς να σε έχει συστήσει κάποιος, λογικό είναι.
ενω αν πας συστιμενος και μετα απο τηλεφωνημα φιλου σου δεν τρως καθολου πετσετα!!!!!!!!!!!! σωστα πετρο???????????
Κακοπερνάς κουφάλα. Όχι και τραυματική ρε, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνιαοχι φιλαρακι ακομα κερκυρα ειμαι. εμαθα οτι ειχες μια τραυματικη εμπιρια
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η φραπεδιέρα μοντέλο "Λάουρα", μάρκας "Εβίτα", εκτός από φραπέ , προσφέρει και εσπρέσσο , για να μην πω και καπουτσο-ίνο με μπόλικο αφρόγαλα.. Αρκεί να έχετε τον τρόπο σας..
Και μια πληροφορία: Εσπρέσσο ή καπουτσο-ίνο ζητάτε την ώρα που ετοιμάζει τα υλικά για τον φραπέ και όχι από πριν στην "σερβιτόρα".. Πιστεύω να εννοήσατε τι εννοώ.. Πιό λιανά δεν μπορώ να τα κάνω..
Οι λάτρεις του συγκεκριμένου μοντέλου ας προσπαθήσουν και αν έχουν τον τρόπο τους, θα απολαύσουν αυτό που επιθυμούν..
Μην ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες γιατι δεν μπορώ να σας δώσω..
Όπως προανέφερα είναι αποκλειστικές..
Τα υπόλοιπα μόνοι σας αγαπητοί συναθλητές..
Αν και δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν εδώ μέσα, επειδή δεν μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι, σου επιστρέφω τους χαραχτηρισμούς..μπραβο μπραβο!!!
αξιος!!!
η ιστορια επαναλαμβανεται. καλα ειπε ο Αινσταιν οτι το συμπαν και η βλακεια του ανθρωπου δεν εχουν ορια αλλα για το συμπαν δεν ειναι σιγουρος.
οτι κανετε και δεν ειναι στις στανταρντ υπηρεσιες κρατηστε τες για τον εαυτο σας!!! μονιο κακο μπορειτε να κανετε με αυτον τον τροπο.
1.αν τυχον την πηδηξες for free και παω εγω και της πω οτι εμαθα οτι το κανει οποτε θελω και εγω , την επομενη φορα που θα πας θα σε φτυσει.
2.αν τυχον πληρωσεςεξτρα σε αυτην την εχεις κανει βουκινο και τα αφεντικα διαβαζουν. και δεν τους αρεσει να χανουν ετσι χρηματα
οπως και να εχει το πραγμα, μαλακια εκανες και μη μου θυμωσεις που το λεω ετσι ωμα.
απολαυστε καθετι εξτρα αλλα μην το διατυμπανιζετε
κρατα την ειρωνια σου παρεα με τη βλακεια σου. δεν εχει σημασια πως το ειπες φανερα η συνθηματικα. σημασια εχει οτι κοινοποιησες κατι που αφορα μονο εσενα και μονο κακο μπορει να κανει σου την ειπανε και αλλοι αλλα μαλλον αρεσκεσαι στη συνθηματικη επικοινωνια.Αν και δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν εδώ μέσα, επειδή δεν μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι, σου επιστρέφω τους χαραχτηρισμούς..
Εκτός και αν έχεις ποσοστά από την συγκεκριμένη και έχεις απώλεια κερδών ή φοβάσαι μήπως έχεις μειωμένες υπηρεσίες από την συγκεκριμένη.. Τότε πάω πάσο..
Εγώ χρησιμοποίησα συνθηματική φρασεολογία και εσύ προσπάθησες να την αναλύσεις με τα "αν τυχόν".. ΄Ισως ήθελες να μας δείξεις πόσο νοήμων είσαι.. Τώρα αν αυτό είναι εξυπνάδα ή βλακεία, ας το κρίνουν οι συναθλητές..
Και σιγά μην αλλάξει την τακτική της επειδή κάποιος έγραψε εδώ για εσπρέσσο και καπουτσίνους..
Ή σιγά μην προσφέρει στον καθένα εσπρέσσο, επειδή θα της πει πως το διάβασε στο ιντερνέτ..
Και μην μου θυμώσεις που τα λέω έτσι ωμά, απλά έτσι είναι..
Αυτό θα πω και θα σταματήσω εδώ την αντιπαράθεση γιατί με φαιδρούς σαν και εσένα δεν αξίζει να ασχολείσαι..κρατα την ειρωνια σου παρεα με τη βλακεια σου. δεν εχει σημασια πως το ειπες φανερα η συνθηματικα. σημασια εχει οτι κοινοποιησες κατι που αφορα μονο εσενα και μονο κακο μπορει να κανει σου την ειπανε και αλλοι αλλα μαλλον αρεσκεσαι στη συνθηματικη επικοινωνια.
και οσο για το αν εχω ποσοστα απο την κοπελα.... μπα, αρκουμαι σε αυτα που μου φερνει η .... ...
φιλε σορρυ αλλα λες @@ριες. 100 φορες τα εχουμε πει,μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μαςκρατα την ειρωνια σου παρεα με τη βλακεια σου. δεν εχει σημασια πως το ειπες φανερα η συνθηματικα. σημασια εχει οτι κοινοποιησες κατι που αφορα μονο εσενα και μονο κακο μπορει να κανει σου την ειπανε και αλλοι αλλα μαλλον αρεσκεσαι στη συνθηματικη επικοινωνια.
και οσο για το αν εχω ποσοστα απο την κοπελα.... μπα, αρκουμαι σε αυτα που μου φερνει η .... ...
εδω εμεις δε ξερουμε ποιο ειναι αυτο το μαγαζιΠριν λιγες μερες επισκευτηκα εναν χωρο σε ενα στενο της Γιαννιτσων. Ο δρόμος λέγεται Πεσόντων και Πυροσβεστων. Εκανα με μια ξανθια γεματουλα μεχρι φραπε 50 ευρω. Δεν τρελαθηκα, ουτε τα έκλαψα.Ξερει κανεις συντροφος αν παίζει κατι παραπα΄νω στο συγκρκριμενο?
Α ρε αχόρταγε βρωμόγερεεδω εμεις δε ξερουμε ποιο ειναι αυτο το μαγαζι
δωσε μας αν θες πληροφοριες κ θα το εξερευνησουμε νασαι σιγουρος ;)
εδω εμεις δε ξερουμε ποιο ειναι αυτο το μαγαζι
δωσε μας αν θες πληροφοριες κ θα το εξερευνησουμε νασαι σιγουρος ;)
Είσαι έξυπνος εσύ τώρα; Έκανες το σχόλιό σου, έγραψες τη διαφωνία σου, την διαβάσαμε και τέλος. Ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά τουκρατα την ειρωνια σου παρεα με τη βλακεια σου. δεν εχει σημασια πως το ειπες φανερα η συνθηματικα. σημασια εχει οτι κοινοποιησες κατι που αφορα μονο εσενα και μονο κακο μπορει να κανει σου την ειπανε και αλλοι αλλα μαλλον αρεσκεσαι στη συνθηματικη επικοινωνια.
Είσαι έξυπνος εσύ τώρα; Έκανες το σχόλιό σου, έγραψες τη διαφωνία σου, την διαβάσαμε και τέλος. Ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του
Bonjour φίλε μου. Τι κάνει το ποντικονήσι;καλημερα σας κυριε διαμεσολαβιτα
Bonjour φίλε μου. Τι κάνει το ποντικονήσι;
Α ρε πούστη δεν είσαι άνθρωπος εσύ, γεωτρύπανο είσαιαν και εισαι εκτως θεματος
θα σου απαντισω. ολα ειναι καλα και βρικα και ενα καλο θεματακι απο ουκρανια