You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)
όταν γυρίσεις να κανονίσουμε μπυρίτσα με τον άλλον τον κωλόγεροχαχαχαχαχαχαχαχα τι να σου πω? δεν εχεις ακουσει που λενε με τα λευτα μου και την κυρα μου!!!!!!!!!!!!!
Τραπεζομάντηλοτελικα εκτος απο την πετσετα!!!!!!!!!!!!!!! εκανες τιποτα αλο?
Ξύνεται η σουφρίτσα σου γέρο;καλα το πας κοντε ριχτου πραμα μπας κ βαλει μυαλο
γερασε κ μυαλο δεν εβαλε
αληθεια τι χρωμα ηταν η πετσετα
Καλημερα παιδια.
καλησπερα .
καπου υπαρχει μια λιστα . βλεπεις ποια μαγαζια σου καθονται καλα ή εχεις διαβασει καλες κριτικες . πας και κλεινεις ραντεβου .
το να σου πω πανε εκει , δεν το κανω για προφανεις λογους .
στα μαγαζια που συζητηταμε εδω , αν δεν εισαι βρομυλος/αγροικος κτλ εχεις σχετικα καλη περιποιηση .
αν εχεις καποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερωτηση εδω ειμαστε .
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
σε κεντρο μυοχαλαρωσης/αποδρασης που ανοιξε προσφατα στην περιοχη της καλαμαριας παρατηρηται συνωστισμος και μεγαλες καθυστερησεις στην εξυπηρετηση των πελατων .
γιαυτο θα αραιωνουμε σιγα σιγα γιατι γιναμε πολλοι .
επιλογες υπαρχουν και ουτε εμεις θα τους λειψουμε ουτε αυτες θα μας λειψουν .
ναμαστε ολοι καλα ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε !
Επειδή το σπορ του μασαζ δεν το έχω εξασκήσει ακόμα (εκτός από μια μάλλον απογοητευτική εμπειρία σε ένα άθλιο "μασατζίδικο" στη Μπότσαρη από αγγελία)...
Στο μασατζίδικο στον Βαρδάρη (Πλ.Δημοκρατίας 4) πας συστημένος; Υπάρχει αγγελία; Υποθέτω οτι πρέπει να πάρεις τηλ πρώτα σωστα; Καμιά βοήθεια;
Στο μασατζίδικο στον Βαρδάρη (Πλ.Δημοκρατίας 4) πας συστημένος; Υπάρχει αγγελία; Υποθέτω οτι πρέπει να πάρεις τηλ πρώτα σωστα; Καμιά βοήθεια;
εστω θελω Χ μαγαζι .
παω μεσημερακι . κτυπαω κουδουνι . ανεβαινω πανω .
Ric Flair : Καλησπερα σας . Θα ηθελα να κλεισω ενα ραντεβου το απογευματακι .
Υποδοχη : Ναι , βεβαια . Πως μας βρηκατε ?
RF : Ειδα την πινακιδα κατω και ειπα να ανεβω να κλεισω ραντεβου .
Υ : Εχετε ξανακανει μασαζ ?
RF : Οχι και θα ηθελα να δοκιμασω .
ή RF : Ειχα κανει παλια στην μποτσαρη . Δεν μου αρεσε χαλια χωρος και η κοπελα μαλλον δεν ηξερε καλο μασαζ .
ή RF : Συνηθως παω στο Υ αλλα λεω να ερχομαι και σε σας για ποικιλια .
RF : Οποτε θα τα πουμε το απογευμα . Μπορω να παρω και μια καρτα να εχω το τηλεφωνο ? Ευχαριστω . Γεια σας .
Υ : Γεια σας .
Το απογευμα κανω το μασαζακι μου . Αν ειμαι καλο παιδι συνηθως παιρνω και το φραπεδακι μου και την επομενη φορα εσπρεσσο , καπουτσινο και οτι αλλο γουσταρω .
Αυτα . Δεν ειναι δυσκολο . ;)
Και ολοι οσοι στελνουν πμ , ρωτανε κτλ αφου κανουν οτι κανουν ας ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ και εμας τους υπολοιπους . Οχι μονο ετοιμη τροφη ρε μαγκες .
Δωστε και κατι . Μονο απο σεβασμο για τον χρονο που διαθετει ο καθενας να γραψει δυο αραδες . Μετα να μην ακουω διαμαρτυριες για μονοφαγαδες και τετοια . ΟΚ ?
Να υγειαινουμε , να μυοχαλαρωνουμε και να ενημερωνουμε ...
παω μεσημερακι . κτυπαω κουδουνι . ανεβαινω πανω .
Ric Flair : Καλησπερα σας . Θα ηθελα να κλεισω ενα ραντεβου το απογευματακι .
Υποδοχη : Ναι , βεβαια . Πως μας βρηκατε ?
RF : Ειδα την πινακιδα κατω και ειπα να ανεβω να κλεισω ραντεβου .
Υ : Εχετε ξανακανει μασαζ ?
RF : Οχι και θα ηθελα να δοκιμασω .
ή RF : Ειχα κανει παλια στην μποτσαρη . Δεν μου αρεσε χαλια χωρος και η κοπελα μαλλον δεν ηξερε καλο μασαζ .
ή RF : Συνηθως παω στο Υ αλλα λεω να ερχομαι και σε σας για ποικιλια .
RF : Οποτε θα τα πουμε το απογευμα . Μπορω να παρω και μια καρτα να εχω το τηλεφωνο ? Ευχαριστω . Γεια σας .
Υ : Γεια σας .
Το απογευμα κανω το μασαζακι μου . Αν ειμαι καλο παιδι συνηθως παιρνω και το φραπεδακι μου και την επομενη φορα εσπρεσσο , καπουτσινο και οτι αλλο γουσταρω .
Αυτα . Δεν ειναι δυσκολο . ;)
Και ολοι οσοι στελνουν πμ , ρωτανε κτλ αφου κανουν οτι κανουν ας ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ και εμας τους υπολοιπους . Οχι μονο ετοιμη τροφη ρε μαγκες .
Δωστε και κατι . Μονο απο σεβασμο για τον χρονο που διαθετει ο καθενας να γραψει δυο αραδες . Μετα να μην ακουω διαμαρτυριες για μονοφαγαδες και τετοια . ΟΚ ?
Να υγειαινουμε , να μυοχαλαρωνουμε και να ενημερωνουμε ...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αν και δεν χρειαστηκε να ακολουθησω αυτη την οδο, ακομα, οντως ετσι ειναι ο πιο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ τροπος να προσεγγισεις ενα μαγαζι, το απλο, το φυσιολογικο, το αυτονοητο, ευγενικα και πολιτισμενα "ανοιγουμε μια νεα πορτα", αν μας αρεσει καλως, αν οχι εχει κι αλλου πορτοκαλιες..........
Φιλε Ερρικο παλι εγραψες, τα σεβη μου.....
Εχω πανω απο μηνα να "δρασω" σε ιδρυμα, μια των ημερων που προγραμματιζω επισκεψη θα εχω και νεοτερα!!
Στο κεντρο αποδρασης, που παρατηρηθηκε συνωστισμος, μηπως παρατηρηθηκαν και αναλογα ασχημα αποτελεσματα λογω της αυξημενης εργασιας????
Φιλε Ερρικο παλι εγραψες, τα σεβη μου.....
Εχω πανω απο μηνα να "δρασω" σε ιδρυμα, μια των ημερων που προγραμματιζω επισκεψη θα εχω και νεοτερα!!
Στο κεντρο αποδρασης, που παρατηρηθηκε συνωστισμος, μηπως παρατηρηθηκαν και αναλογα ασχημα αποτελεσματα λογω της αυξημενης εργασιας????
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
εσενα ακομα σε ψαχνει η Ευα στην κρηνη...Είσαι έξυπνος εσύ τώρα; Έκανες το σχόλιό σου, έγραψες τη διαφωνία σου, την διαβάσαμε και τέλος. Ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του
ξερεις μαλλον γιατι. οποτε ασε κατα μερους τις κρισεις. Η πολη μας ειναι πολυ μικρη και εσεις πηγαινετε και λετε ειμαι ο ταδε και γραφω στο site με το ταδε nickname!!! τελος παντων καλα εκανα και δεν εγραφα τοσο καιρο
μεγάλη ησυχία έπεσε
το σ/k δε "μυοχαλαρωνει" κανεις?
angel spa καλαμαρια 2 κοπέλες η σάντρα(αλεξάνδρα) μακρυααα
και η αρτεμης
βουλγαρη 3 μπαζα απλα
Μυοχαλαρωνει.Αλλα οπως το πες.Αποκλειστικα και μονο.
Μετα απο προτροπη συναγωνιστη(...) επισκεφτηκα το ως ανω ιδρυμα.
Μπαινω μεσα,μια κοπελα(Αλεξανδρα-φιλε humax αργησες... ) και αφου ειχα φαει ολη τη Β. Ολγας τρωγοντας ακυρα( κλειστα? ) ημουν αποφασισμενος.Παω λοιπον με την Αλεξανδρα,ευγενεστατη-δεν μου παει να πω κακη κουβεντα-καλουτσικο μασαζακι.
Απο εμφανιση...δεν σχολιαζω αρνητικα,ειπαμε ειμαι καλος ανθρωπος.
Σε νυξη-υπονοουμενο μου για τα γνωστα παραλιγο να βρεθω εκτος ιδρυματος.
Τα παραλεω,αλλα η κοπελα σχεδον τρομαξε.
Οχι δε μοιαζω με πρακτορας της ΕΥΠ και ναι ηταν η πρωτη φορα που πηγα.
Κατα τα αλλα καποιοι τρωνε(?)-εφαγαν εκει,με αλλη συνθεση ειναι η αληθεια.
Η υπευθυνη Ευα(καλο για τα γουστα μου,αποσυρμενη κατα τα λεγομενα της),μου μιλησε για τρεις κοπελες(Αλεξανδρα+2) καθημερινες και μια τα ΣΚ.
Αν καποιος παει ας διαφωτισει περαιτερω...
καλημερα και καλη βδομαδα !
Σ/Κ προσπαθουσα ... να χαλαρωσω μετα την τελευταια μου μυοχαλαρωση ...
Επισης ηταν κλειστα και αρκετα μαγαζια . Δουλευουν τοοοοοσο πολυ τις καθημερινες που ξεκουραζονται και λιγο το Σ/Κ .
Στο μαγαζι της κρηνης ... εχει φαει σχεδον ολη θεσσαλονικη . οχι αναγκαστικα απο την συγκεκριμενη . την αλλη φορα ρωτα την κυρια ευα . ( αλλα μην μπεις μαζι της ) .
γιατι υποψιαζομαι οτι μπορει να μην χρησιμοποιουν το δικο τους nick ( αν εχουν ) αλλα αλλου ?
τεσπα ...
αντε καλη δουλεια οι εργαζομενοι ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ...
Σ/Κ προσπαθουσα ... να χαλαρωσω μετα την τελευταια μου μυοχαλαρωση ...
Επισης ηταν κλειστα και αρκετα μαγαζια . Δουλευουν τοοοοοσο πολυ τις καθημερινες που ξεκουραζονται και λιγο το Σ/Κ .
Στο μαγαζι της κρηνης ... εχει φαει σχεδον ολη θεσσαλονικη . οχι αναγκαστικα απο την συγκεκριμενη . την αλλη φορα ρωτα την κυρια ευα . ( αλλα μην μπεις μαζι της ) .
Η πολη μας ειναι πολυ μικρη και εσεις πηγαινετε και λετε ειμαι ο ταδε και γραφω στο site με το ταδε nickname!!!
γιατι υποψιαζομαι οτι μπορει να μην χρησιμοποιουν το δικο τους nick ( αν εχουν ) αλλα αλλου ?
τεσπα ...
αντε καλη δουλεια οι εργαζομενοι ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
τοσο γλυκοτσουτσουνος εισαι ρε?εσενα ακομα σε ψαχνει η Ευα στην κρηνη...
Πηγαίνουνε αγαπητέ ,πηγαίνουνε. Μην χρησιμοποιείς δεύτερο πληθυντικό. Τελικά καλά έκανες και δεν έγραφες και καλά θα κάνεις να μην ξαναγράψειςεσενα ακομα σε ψαχνει η Ευα στην κρηνη...
ξερεις μαλλον γιατι. οποτε ασε κατα μερους τις κρισεις. Η πολη μας ειναι πολυ μικρη και εσεις πηγαινετε και λετε ειμαι ο ταδε και γραφω στο site με το ταδε nickname!!! τελος παντων καλα εκανα και δεν εγραφα τοσο καιρο