Άστο, δούλευε στην Εύα για λίγες μέρες. Άσχημη, σπασαρχίδω και δεν κάνει τίποτα
αλλα μου ειπαν οτι κανει πολυ καλο μασαζ . χωρις παρελκομενα ...
Άστο, δούλευε στην Εύα για λίγες μέρες. Άσχημη, σπασαρχίδω και δεν κάνει τίποτα
Ναι καλό ήταν αλλά σου σπάει τόσο τα αρχίδια λέγοντάς σου για τις σπουδές της στο Αμέρικα και πως είναι εκεί το μασάζ που φεύγεις με ένα κεφάλι καζάνιαλλα μου ειπαν οτι κανει πολυ καλο μασαζ . χωρις παρελκομενα ...
Είσαι και μαρτυριάρης!!!αλλα μου ειπαν οτι κανει πολυ καλο μασαζ . χωρις παρελκομενα ...
Είναι και ψωνάρα.. Νομίζει πως της την πέφτουν όλοι λες και είναι η Μόνικα Μπελούτσι..Ναι καλό ήταν αλλά σου σπάει τόσο τα αρχίδια λέγοντάς σου για τις σπουδές της στο Αμέρικα και πως είναι εκεί το μασάζ που φεύγεις με ένα κεφάλι καζάνι
Είσαι και μαρτυριάρης!!!
ποιός είπε πως δεν κάνει εξτρά :oεγω φταιω που ενημερωνω ...
αλλη φορα μουγκοflair .
συμπερασματικα : η ωριμη ελληνοαμερικανίδα μιλαει πολυ , κανει καλο μασαζ , χωρις εξτρα .
μαλλον δεν θα παρουμε ...
... και μια ακόμα μικρούλα μελαχροινή και αρκετά αδύνατη που δεν συγκράτησα το όνομά της ...
1)μονο αυτες ειδες?Καλημέρα σας. Μετά από την χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Καλλιδοπούλου έχω να ενημερώσω για τα εξής:
Είδα τρείς κοπελούδες, την Αλεξία 23 χρονών κοντούλα, ξανθούλα και γεματούλα, την Ζωή, ψηλή, χοντρούλα για του λάτρεις του είδους και μια ακόμα μικρούλα μελαχροινή και αρκετά αδύνατη που δεν συγκράτησα το όνομά της. Ήταν επίσης και η Ντίνα η οποία ήταν μέσα σε δωμάτιο και δεν εμφανίστηκε οπότε δεν έχω άποψη. Συμπερασματικά να αναφέρω, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, Τίποτα το εντυπωσιακό και ιδιαίτερο. Αυτά
την αλλη φορα θα σου στειλουμε κανενα μαυρο στο δωματιοΚαλημέρα σας. Μετά από την χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Καλλιδοπούλου έχω να ενημερώσω για τα εξής:
Είδα τρείς κοπελούδες, την Αλεξία 23 χρονών κοντούλα, ξανθούλα και γεματούλα, την Ζωή, ψηλή, χοντρούλα για του λάτρεις του είδους και μια ακόμα μικρούλα μελαχροινή και αρκετά αδύνατη που δεν συγκράτησα το όνομά της. Ήταν επίσης και η Ντίνα η οποία ήταν μέσα σε δωμάτιο και δεν εμφανίστηκε οπότε δεν έχω άποψη. Συμπερασματικά να αναφέρω, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, Τίποτα το εντυπωσιακό και ιδιαίτερο. Αυτά
Καλημέρα σας. Μετά από την χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Καλλιδοπούλου έχω να ενημερώσω για τα εξής:
Προς τους fun της Λίας (από Καλλιδοπούλου και μετά σε Εβίτα)της οποίας είμαι και γώ, να ενημερώσω ότι εδώ και λίγες μέρες η κοπέλλα δουλεύει στο μαγαζί του Βασίλη.
Γιατί, κάνουν απεντόμωση;καλημερα σας. για καμια βδομαδα αποφυγετε τον βαρδαρι
σιγα μη κανουν κ αποψειρωσηΓιατί, κάνουν απεντόμωση;