Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αλλα μου ειπαν οτι κανει πολυ καλο μασαζ . χωρις παρελκομενα ...
Ναι καλό ήταν αλλά σου σπάει τόσο τα αρχίδια λέγοντάς σου για τις σπουδές της στο Αμέρικα και πως είναι εκεί το μασάζ που φεύγεις με ένα κεφάλι καζάνι

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Ναι καλό ήταν αλλά σου σπάει τόσο τα αρχίδια λέγοντάς σου για τις σπουδές της στο Αμέρικα και πως είναι εκεί το μασάζ που φεύγεις με ένα κεφάλι καζάνι
Είναι και ψωνάρα.. Νομίζει πως της την πέφτουν όλοι λες και είναι η Μόνικα Μπελούτσι.. :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι και μαρτυριάρης!!! :dancing:

εγω φταιω που ενημερωνω ...

αλλη φορα μουγκοflair .  :rockon:

συμπερασματικα : η ωριμη ελληνοαμερικανα απο πυλαια δεν ειναι εμφανισιμη , μιλαει πολυ , κανει καλο μασαζ , χωρις εξτρα .

μαλλον δεν θα παρουμε ...

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
εγω φταιω που ενημερωνω ...

αλλη φορα μουγκοflair .  :rockon:

συμπερασματικα : η ωριμη ελληνοαμερικανίδα μιλαει πολυ , κανει καλο μασαζ , χωρις εξτρα .

μαλλον δεν θα παρουμε ...
ποιός είπε πως δεν κάνει εξτρά :o
εμένα μου είπε πως κάνει πολλά εξτρά  :think:, στον καλό της :rockon:, που όμως ψάχνει ακόμα να τον βρεί..  :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα σας. Μετά από την χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Καλλιδοπούλου έχω να ενημερώσω για τα εξής:
Είδα τρείς κοπελούδες, την Αλεξία 23 χρονών κοντούλα, ξανθούλα και γεματούλα, την Ζωή, ψηλή, χοντρούλα για του λάτρεις του είδους και μια ακόμα μικρούλα μελαχροινή και αρκετά αδύνατη που δεν συγκράτησα το όνομά της. Ήταν επίσης και η Ντίνα η οποία ήταν μέσα σε δωμάτιο και δεν εμφανίστηκε οπότε δεν έχω άποψη. Συμπερασματικά να αναφέρω, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, Τίποτα το εντυπωσιακό και ιδιαίτερο. Αυτά

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
... και μια ακόμα μικρούλα μελαχροινή και αρκετά αδύνατη που δεν συγκράτησα το όνομά της ...

μηπως ηταν μαρινα ? αν ναι ενας συναδελφος που εκανε τις προαλλες εμεινε ευχαριστημενος .

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Καλημέρα σας. Μετά από την χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Καλλιδοπούλου έχω να ενημερώσω για τα εξής:
Είδα τρείς κοπελούδες, την Αλεξία 23 χρονών κοντούλα, ξανθούλα και γεματούλα, την Ζωή, ψηλή, χοντρούλα για του λάτρεις του είδους και μια ακόμα μικρούλα μελαχροινή και αρκετά αδύνατη που δεν συγκράτησα το όνομά της. Ήταν επίσης και η Ντίνα η οποία ήταν μέσα σε δωμάτιο και δεν εμφανίστηκε οπότε δεν έχω άποψη. Συμπερασματικά να αναφέρω, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, Τίποτα το εντυπωσιακό και ιδιαίτερο. Αυτά
1)μονο αυτες ειδες? :P
2)απο τη μεση κ πανω, προς τα κατω ειναι κανονικη με ωραιο κωλαρακι, 22 ετων μαρινα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
την αλλη φορα θα σου στειλουμε κανενα μαυρο στο δωματιο
να δουμε θα ειναι δiαφορετικα η οχι :2funny: :2funny: :2funny:

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1

αστα φιλαρακι αν εσυ δεν ειδες τιποτα το εντυπωσιακο τι να πω και εγω που εφαγα κοκκινο χιονι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Την καλησπέρα μου.

Προς τους fun της Λίας (από Καλλιδοπούλου και μετά σε Εβίτα)της οποίας είμαι και γώ, να ενημερώσω ότι εδώ και λίγες μέρες η κοπέλλα δουλεύει στο μαγαζί του Βασίλη.

Το άλλο το μοντέλο που έχει ο Βασίλης, πραγματική κούκλα, ψηλή μελαχροινή με πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα, κάνει μεν πολύ καλό μασάζ αλλά δυστυχώς προχωράει μόνο μέχρι φραπέ.

Όσο αφορά την Καλλιδοπούλου, η νεαρή η μελαχροινή η Μαρίνα αρκετά καλή τόσο στο μασάζ όσο και στα υπόλοιπα προγράμματα.

Για την Ντίνα όπως έχει πει και στο προηγούμενο μήνυμά μου, η κοπέλλα δεν το κατέχει το μασάζ, είναι καλή στα περαιτέρω και βλέπω ότι πάντα έχει πελάτες στο μαγαζί όσες φορές έτυχε να είμαι.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι το βαρύ πυροβολικό εκεί είναι η Μαρία και μετά η Ζωή (για όσους γουστάρουν και τις λίγο πιο γεματούλες η Ζωή είναι πολύ καλή επιλογή).

Για μένα πάντως θεωρώ πολύ μεγάλη απώλεια την φυγή της Ιωάννας από Καλλιδοπούλου.

Να είμαστε όλοι καλά να μυοχαλαρώνουμε.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλησπερα master !

Προς τους fun της Λίας (από Καλλιδοπούλου και μετά σε Εβίτα)της οποίας είμαι και γώ, να ενημερώσω ότι εδώ και λίγες μέρες η κοπέλλα δουλεύει στο μαγαζί του Βασίλη.

αυτα ειναι καλα νεα . μετα την φυγη της κυριας ελενης , η ομαδα ηθελε ενα δυνατο σεντερφορι .
τι ωρα δουλευει ?

τωρα κυριε βασιλη , αν βελτιωναμε και τον χωρο ...

μεχρι την επομενη φορα ,

να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ...

f_usm

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μπορει κανεις να με ενημερώσει για τα κορίτσια στη Βούλγαρη; Απέναντι από τη Eurobank;

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλημερα σας. για καμια βδομαδα αποφυγετε τον βαρδαρι

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
καλημερα παιδες!οποιος γνωριζει που βρισκεται η ελενα απ το μασατζιδικο του βασιλη ας κανει μια ενημερωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom