Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

kostas_bba

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
Παίδες γνωρίζει κανείς για μια αγγελια του Αγγελιοφορου, "Studio A..s", τηλ. από 847... ?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο avis είχε το μαγαζί στην Αργοναυτών στην Καλαμαριά αλλά πέρσυ έφυγε και άνοιξε άλλο μαγαζί. Στην Καλαμαριά μερικές κάνανε τα πάντα, τώρα στο καινούριο μαγαζί δεν ξέρω τι παίζεται

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
την αννουλα δεν την εχεις επισκεφθει κανεις?? δεν εχω διαβασει κανενα σχολιο για το συγκεκριμενο μαγαζι(μπορει να κανω και λαθος)...

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
την αννουλα δεν την εχεις επισκεφθει κανεις?? δεν εχω διαβασει κανενα σχολιο για το συγκεκριμενο μαγαζι(μπορει να κανω και λαθος)...

ποια αννουλα ειναι παλι αυτη? για ποιο μαγαζι μιλαμε?

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα μασαζοσυναδερφοι.. Μετα απο αρκετο καιρο σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω μια επισκεψη στα μασαζιδικα..  Ψαχνω ομως μασαζιδικο ή καποια σε σπιτι που να κάνει μασαζ αλλα να κανει κανονικο μασαζ.. Με δυμαμη και οχι απλα πασαλειμα η χαιδεμα.. Τωρα αν εχει κ αλλα μετα καλως δεν εχω προβλημα (εννοειται!!).. Απλα πρωτιστος ψαχνω για καλο μασαζ κ μετα ολα τα αλλα. Οποιος γνωρίζει κατι παρακαλώ ας μου στείλει ενα pm. Ευχαριστω!

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλημερα μασαζοσυναδερφοι.. Μετα απο αρκετο καιρο σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω μια επισκεψη στα μασαζιδικα..  Ψαχνω ομως μασαζιδικο ή καποια σε σπιτι που να κάνει μασαζ αλλα να κανει κανονικο μασαζ.. Με δυμαμη και οχι απλα πασαλειμα η χαιδεμα.. Τωρα αν εχει κ αλλα μετα καλως δεν εχω προβλημα (εννοειται!!).. Απλα πρωτιστος ψαχνω για καλο μασαζ κ μετα ολα τα αλλα. Οποιος γνωρίζει κατι παρακαλώ ας μου στείλει ενα pm. Ευχαριστω!

καλημερα. αν ψαχνεις καλο μασαζ πηγενε στο σπα πριβε. αν 8ες το αλο πανε οπου νανε. και τα 2 δεν πεζουν

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
πως να μαθω? ειδες εσυ να λεει τιποτα?
εχετε δικαιο. εκανα μλκ που εκανα αναφορα. ειπα οτι δεν προκειται ποτε να ξαναγραψω. δεν μου αρεσει ετσι οπως γινεται εδω. παει καιρος που μια παρεα το εχει κανει δικο της το φορουμ και λεει οτι μλκ μπρει να φανταστει. και εμεις ολοι εδω , οι υπολοιποι μλκ καθομαστε και τους βλεπουμε να μιλανε. εγινε ενα αλλο που θα μπορουσαν ισως εκει να κανουν την πλακα αλλα δεν βλεπω να εχουν διαθεση!!!!

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
εχετε δικαιο. εκανα μλκ που εκανα αναφορα. ειπα οτι δεν προκειται ποτε να ξαναγραψω. δεν μου αρεσει ετσι οπως γινεται εδω. παει καιρος που μια παρεα το εχει κανει δικο της το φορουμ και λεει οτι μλκ μπρει να φανταστει. και εμεις ολοι εδω , οι υπολοιποι μλκ καθομαστε και τους βλεπουμε να μιλανε. εγινε ενα αλλο που θα μπορουσαν ισως εκει να κανουν την πλακα αλλα δεν βλεπω να εχουν διαθεση!!!!

οκ δεν πειραζει. εμεις να ειμαστε καλα. φενετε τα εχεισ με καποιουσ εδω μεσα και σπαστικες. να εισαι καλα καλο σου βραδυ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επειδή εγώ είμαι μέσα σε αυτούς που μερικές φορές γράφω οτι μαλακία μπορείς να φανταστείς έχω να πω τα εξής:
Πρώτον να ζητήσω συγνώμη για το σπαμάρισμα. Μην τρελαίνεσαι όμως τόσο γιατί η μαλακία που θα γράψω δεν πιάνει καμια δεκαριά σελίδες για να σε αποτρέψει από το διάβασμα του thread. Έχεις εν μέρη δίκιο αλλά γίνεσαι λίγο υπερβολικός. Και τελειώνοντας να πω πως το forum δεν είναι κανενός όπως λες, είναι όλων μας και αν μερικές φορές γράφουμε καμιά μαλακία μέσα στη βαρεμάρα μας, νερό και αλάτι βρε αδελφέ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα. Για τους φίλους της Λάουρας που δούλευε στην Εβίτα, να ενημερώσω οτι πλέον δουλεύει στην Καλλιδοπούλου με το όνομα Σάντρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom