You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)
Καλημέρα. Για τους φίλους της Λάουρας που δούλευε στην Εβίτα, να ενημερώσω οτι πλέον δουλεύει στην Καλλιδοπούλου με το όνομα Σάντρα.
ειναι φραπεδιερα ή εσπρεσομηχανη ?
Επειδή δεν κατέχω τα των καφέδων, κάνει μέχρι στοματικό είπεειναι φραπεδιερα ή εσπρεσομηχανη ?
... κάνει μέχρι στοματικό είπε ...
οκ . σιγα σιγα .
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Αγαπητέ συναγωνιστή petrosym, αυτό στο είπε εκτός ή εντός δωματίου;Επειδή δεν κατέχω τα των καφέδων, κάνει μέχρι στοματικό είπε
Έχει σημασία αυτό..
Εκτός φίλε μου, το είπε και η ιδιοκτήτρια από την αρχή. Να ρουφιανέψω επίσης οτι έφυγε από την Εβίτα γιατί η χοντρή δεν την πίστευε οτι δεν έκανε φουλ και μπούκαρε μέσα στα δωμάτια την ώρα που ήταν με πελάτη. Για να γνωρίζουμε σε τι άτομα πάνε τα λεφτά μαςΑγαπητέ συναγωνιστή petrosym, αυτό στο είπε εκτός ή εντός δωματίου;
Έχει σημασία αυτό..
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
τελικα παντου υπαρχει ενας ρουφιανοςΕκτός φίλε μου, το είπε και η ιδιοκτήτρια από την αρχή. Να ρουφιανέψω επίσης οτι έφυγε από την Εβίτα γιατί η χοντρή δεν την πίστευε οτι δεν έκανε φουλ και μπούκαρε μέσα στα δωμάτια την ώρα που ήταν με πελάτη. Για να γνωρίζουμε σε τι άτομα πάνε τα λεφτά μας
σαν τις μπυρες εγιναν κ αυτοι
νασαι καλα αρτεμη
Αγαπητέ συναγωνιστή petrosym, αυτό στο είπε εκτός ή εντός δωματίου;
Έχει σημασία αυτό..
Εκτός φίλε μου, το είπε και η ιδιοκτήτρια από την αρχή. Να ρουφιανέψω επίσης οτι έφυγε από την Εβίτα γιατί η χοντρή δεν την πίστευε οτι δεν έκανε φουλ και μπούκαρε μέσα στα δωμάτια την ώρα που ήταν με πελάτη. Για να γνωρίζουμε σε τι άτομα πάνε τα λεφτά μας
τον καημενο !
τελικα κυριε εραστα καποιος/α μας δουλευε !
Τι εννοείς ποιητή μου; Σε έχασα λίγοτον καημενο !
τελικα κυριε εραστα καποιος/α μας δουλευε !
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Τι να πω..
Άστο καλύτερα γιατί ενημερώνονται και τα ιδρύματα από εδώ..
Ας είναι έτσι όπως λέει η κοπέλα και το αφεντικό της..
Τι να πω..
μην πεις τιποτα ...
την καλημερα μας στους ιδιοκτητες/τριες κεντρων μυοχαλαρωσης .
Πολύ καλός χώρος.Ξεκινάς σε πισινα κανα 25λεπτο μετα θερμενόμενη καρέκλα foot massage και τέλος massage σε "κρεβάτι μασαζ". Πήρα frape στην 2η επίσκεψη και έχω την εντύπωση πως είναι μέχρι εκεί.Δυσκολα για κάτι παραπάνω
Έτσι είναι φίλε μου δεν έχει τίποτα παραπάνω. Καλή εμπειρία ο χώρος πάντως για μια επίσκεψη
Πολύ καλός χώρος.Ξεκινάς σε πισινα κανα 25λεπτο μετα θερμενόμενη καρέκλα foot massage και τέλος massage σε "κρεβάτι μασαζ". Πήρα frape στην 2η επίσκεψη και έχω την εντύπωση πως είναι μέχρι εκεί.Δυσκολα για κάτι παραπάνω
Υπάρχει χωρίς την Έρρικα. Νομίζω δηλαδή οτι υπάρχει, εχω να επισκεφθώ κανένα χρόνοπαιδες η Δραγούμη με την Ερικα παίζει?υπάρχει?
Μπααα, δεν έχω ψωνίσει ποτέκαμια ιδεα τι παιζει με αγγελιες μασαζ κατοικον?μιλισα με μια μου φαηκε πιτσιρικα και βγαινει καπου στα 50-70ευρω.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
μιλισα με μια μου φαηκε πιτσιρικα και βγαινει καπου στα 50-70ευρω.
Φίλε να ξέρεις οι φωνές και ειδικά οι γυναικείες είναι παραπλανητικές... την πάτησα έτσι με ραντεβού... (Βέβαια δεν με χάλασε η 35άρα στα 17 μου έτσι;)
καλησπερα σας κυριοι. ο βαρδαρης ειναι και παλι μαχιμος
Άρα είναι πάλι ανοίξαμε και σας περιμένουμε; Παίζει κανένα καλό ή ....;;;
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά