Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φιλε το προβλημα δεν ειναι μονο οι μο(υ)ναχοφαιδες. ειναι και λιγο το κομπλεξ της μικρης κοινωνιας που εχουμε ολοι λιγο πολυ οι σαλονικεις, οτι αμα δωσουμε πληροφοριες θα μπαγλαροσουν τις κοπελες. ως ενα πολυ μικρο σημειο μπορει να ειναι δικαιολογημενο ασχετως που εγω διαφωνω

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φιλε το προβλημα δεν ειναι μονο οι μο(υ)ναχοφαιδες. ειναι και λιγο το κομπλεξ της μικρης κοινωνιας που εχουμε ολοι λιγο πολυ οι σαλονικεις, οτι αμα δωσουμε πληροφοριες θα μπαγλαροσουν τις κοπελες. ως ενα πολυ μικρο σημειο μπορει να ειναι δικαιολογημενο ασχετως που εγω διαφωνω
Φίλε αλφίστα η ιστορία έχει αποδείξει οτι όσα μαγαζιά κλείνουν ξαναανοίγουν εν ριπή οφθαλμού

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αϊ σιχτιρι με συγχυσατε μεσημεριατικα ...

θα παω να κανω μια μυοχαλαρωση και δεν θα πω σε κανενα τιποτα ...  :birdman:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Φίλε αλφίστα η ιστορία έχει αποδείξει οτι όσα μαγαζιά κλείνουν ξαναανοίγουν εν ριπή οφθαλμού
πετρο εγω συμφωνω απολυτα,σε αλλους πεστα αυτα μπας και το καταλαβουν...
και επειδη εκλεισε ενα μαγαζι για το οποιο μπορει να ειχε ειπωθει κατι εδω μεσα,δεν σημαινει οτι εξ'αιτιας μας το κλεισαν.ημαρτον.οπως ξαναειπα: ο κοσμος το'χει τουμπανο....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το νεο είδος "pikramenous monahofagous" :2funny:

ειμεις οι οπαδοι της LIVERPOOL δεν ειμαστε ποτε πικραμενοι . Ακομα και αν καποιοι εχουν ενα ευκαιριακο , τυχαιο και μηδαμινο προβαδισμα σε καποια διοργανωση δεν μασαμε .

Μονοφαγας ? Are you talking to me ? !!!!!! Νομιζω απο τις ενημερωσεις του υποφαινομενου δεν πρεπει να εχεις παραπονο .

Καποιες φορες δεν υπαρχει και τιποτα να γραψεις ...

πχ στο μαγαζι της εβιτας τον τελευταιο καιρο δεν εχει αλλαξει κατι . μονο η λια που εφυγε . τι να γραφουμε ? τα ιδια και τα ιδια ?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αααα . και μια που το εφερε η κουβεντα .

για τους φαν των φραπεδιερων : η δεσποινις λαουρα ειναι ομορφη κοπελα .  :boobies:

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι θα γινει ρε Ρικ? Θα με πας καμμια βολτα σε κατι καλο? Ξερεις δεν ειμαι και πολυ φαν των μασατζιδικων αλλα περασε καιρος και ξυνομαι. Παρεπιπτοντως στον χωρο των cg προεκυψαν καποια πολυ καλα.....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι θα γινει ρε Ρικ? Θα με πας καμμια βολτα σε κατι καλο? Ξερεις δεν ειμαι και πολυ φαν των μασατζιδικων αλλα περασε καιρος και ξυνομαι. Παρεπιπτοντως στον χωρο των cg προεκυψαν καποια πολυ καλα.....

παμε μια βολτα ... βολτα ... στην  :boobies:

:2funny:  :2funny:  :2funny:

νασαι καλα και τα λεμε ...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αααα . και μια που το εφερε η κουβεντα .

για τους φαν των φραπεδιερων : η δεσποινις λαουρα ειναι ομορφη κοπελα .  :boobies:

πχ στο μαγαζι της εβιτας τον τελευταιο καιρο δεν εχει αλλαξει κατι . μονο η λια που εφυγε . τι να γραφουμε ? τα ιδια και τα ιδια ?

Για το πρωτο...... :thumbsup:

Για το δευτερο........ :'(

Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε φιλε Ric, αρκει να γινεται που και που και λιγο .... refresh...... :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

το θεμα δεν ειναι ποιες φευγουν ... το θεμα ειναι ποιες μενουν ...  ;)

παντως νομιζω οτι τα τελευταια μυνηματα ειχαν ενημερωτικο χαρακτηρα ...

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή οι περισσότεροι απλά αμπελοφιλοσοφούνε χωρίς να δίνουν πληροφορίες, έτυχε να δω την ψηλή σουηδέζα από Βαρδάρι καθώς έμπαινε στην οικοδομή.Εκ πρώτης όψεως σχετικά εντυπωσιακή(σαν αγγλίδα-γερμανίδα τουρίστρια),στη συνέχεια όμως βλέπεις πως είναι ψηλή και άχαρη,τουλάχιστον 1.85 με μέτριο σώμα.Από σέρβις δεν ξέρω,εντελώς αυθαίρετα δεν την κόβω για καλό σέρβις, οι ψηλές σπάνια είναι και καλές στο πρόγραμμα.
Ο μπιλ χωρίς ελένη πλέον,με μια μετριότατη έως μπάζο ξένη την κατερίνα,και την γεωργιανή μελαχροινή που πέρα από ένα συμπαθητικό πρόσωπο,από σώμα είναι σαν αλλοδαπή καθαρίστρια(ανοιχτή κάτω,μικρό στήθος,κοιλίτσα,δεν αξίζει).Πήγε να ανέβει το μαγαζί αλλά πάλι τώρα δεν λέει πολλά.

ΥΓ Σε λίγο θα ανοίξει χώρος που θα είναι ακριβώς ό,τι γουστάρουμε,ησυχία,διακριτικότητα,φουλ πρόγραμμα χωρίς κοροιδίες με φραπέ και παπαριές και με αυστηρή επιλογή προσωπικού,και τιμές προσιτές(διψήφιες μόνο)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ο μπιλ χωρίς ελένη πλέον,

αυτα ειναι ασχημα νεα . αν καποιος την εντοπισει με ενδιαφερει πολυ ...

παντως γενικα τα γουστα ειναι διαφορετικα στον καθενα . εγω προσωπικα δινω μεγαλυτερη βαρυτητα στις υπηρεσιες .

ΥΓ Σε λίγο θα ανοίξει χώρος που θα είναι ακριβώς ό,τι γουστάρουμε,ησυχία,διακριτικότητα,φουλ πρόγραμμα χωρίς κοροιδίες με φραπέ και παπαριές και με αυστηρή επιλογή προσωπικού,και τιμές προσιτές(διψήφιες μόνο)

μεταξυ μας θα πρεπει να παραδεχτεις οτι αυτο ακουγεται σαν διαφημιση ( με ολο το θαρρος και αν μου επιτρεπεται μια γνωμη )
τεσπα οταν ανοιξει θα το δοκιμασουμε ...

μεχρι να ανοιξουν και αλλα μαγαζια ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Επειδή οι περισσότεροι απλά αμπελοφιλοσοφούνε χωρίς να δίνουν πληροφορίες, έτυχε να δω την ψηλή σουηδέζα από Βαρδάρι καθώς έμπαινε στην οικοδομή.Εκ πρώτης όψεως σχετικά εντυπωσιακή(σαν αγγλίδα-γερμανίδα τουρίστρια),στη συνέχεια όμως βλέπεις πως είναι ψηλή και άχαρη,τουλάχιστον 1.85 με μέτριο σώμα.Από σέρβις δεν ξέρω,εντελώς αυθαίρετα δεν την κόβω για καλό σέρβις, οι ψηλές σπάνια είναι και καλές στο πρόγραμμα.
μετρια προς το καλο ειναι το προγραμμα της απλα ειναι αυτο που ειπες οι ψηλες ειναι καπως
θα πεις γουστα ειναι αυτα

απο καλιδοπουλου καλη ειναι κ η ντινα ξανθια γυρω στα 27

απο angel δεν ακουγεται κατι πολυ νεκρα επεσε
εφυγε πεννυ, ιωαννα και ηρεμησαν τα πραγματα
κανε κατι ευα ;)

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
μετρια προς το καλο ειναι το προγραμμα της απλα ειναι αυτο που ειπες οι ψηλες ειναι καπως
θα πεις γουστα ειναι αυτα

απο καλιδοπουλου καλη ειναι κ η ντινα ξανθια γυρω στα 27

απο angel δεν ακουγεται κατι πολυ νεκρα επεσε
εφυγε πεννυ, ιωαννα και ηρεμησαν τα πραγματα
κανε κατι ευα ;)

το ειπες και το εκανες ρε αλανι!!! πιγες τελικα την επισκεψουλα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom