Για εκδηλώσου πικραμένεεγω σε οπαδους της man.....r δεν μιλαω ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)
φιλε το προβλημα δεν ειναι μονο οι μο(υ)ναχοφαιδες. ειναι και λιγο το κομπλεξ της μικρης κοινωνιας που εχουμε ολοι λιγο πολυ οι σαλονικεις, οτι αμα δωσουμε πληροφοριες θα μπαγλαροσουν τις κοπελες. ως ενα πολυ μικρο σημειο μπορει να ειναι δικαιολογημενο ασχετως που εγω διαφωνω
Για εκδηλώσου πικραμένε
και συ απο αυτους εισαι .
ουτε σε σενα μιλαω .
Φίλε αλφίστα η ιστορία έχει αποδείξει οτι όσα μαγαζιά κλείνουν ξαναανοίγουν εν ριπή οφθαλμούφιλε το προβλημα δεν ειναι μονο οι μο(υ)ναχοφαιδες. ειναι και λιγο το κομπλεξ της μικρης κοινωνιας που εχουμε ολοι λιγο πολυ οι σαλονικεις, οτι αμα δωσουμε πληροφοριες θα μπαγλαροσουν τις κοπελες. ως ενα πολυ μικρο σημειο μπορει να ειναι δικαιολογημενο ασχετως που εγω διαφωνω
Δεν μου λες έχει λιμάνι η ομάδα που υποστηρίζεις; Κλάψεεεεεεεεεεεεεεκαι συ απο αυτους εισαι .
ουτε σε σενα μιλαω .
πετρο εγω συμφωνω απολυτα,σε αλλους πεστα αυτα μπας και το καταλαβουν...Φίλε αλφίστα η ιστορία έχει αποδείξει οτι όσα μαγαζιά κλείνουν ξαναανοίγουν εν ριπή οφθαλμού
και επειδη εκλεισε ενα μαγαζι για το οποιο μπορει να ειχε ειπωθει κατι εδω μεσα,δεν σημαινει οτι εξ'αιτιας μας το κλεισαν.ημαρτον.οπως ξαναειπα: ο κοσμος το'χει τουμπανο....
Το νεο είδος "pikramenous monahofagous"αϊ σιχτιρι με συγχυσατε μεσημεριατικα ...
θα παω να κανω μια μυοχαλαρωση και δεν θα πω σε κανενα τιποτα ...
Το νεο είδος "pikramenous monahofagous"
ειμεις οι οπαδοι της LIVERPOOL δεν ειμαστε ποτε πικραμενοι . Ακομα και αν καποιοι εχουν ενα ευκαιριακο , τυχαιο και μηδαμινο προβαδισμα σε καποια διοργανωση δεν μασαμε .
Μονοφαγας ? Are you talking to me ? !!!!!! Νομιζω απο τις ενημερωσεις του υποφαινομενου δεν πρεπει να εχεις παραπονο .
Καποιες φορες δεν υπαρχει και τιποτα να γραψεις ...
πχ στο μαγαζι της εβιτας τον τελευταιο καιρο δεν εχει αλλαξει κατι . μονο η λια που εφυγε . τι να γραφουμε ? τα ιδια και τα ιδια ?
τι βομβα πεταξες τωρα??Παρεπιπτοντως στον χωρο των cg προεκυψαν καποια πολυ καλα.....
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Παρεπιπτοντως στον χωρο των cg προεκυψαν καποια πολυ καλα.....
Ναι όντως... έχεις πληροφορίες να στείλεις με μήνυμα;
τι θα γινει ρε Ρικ? Θα με πας καμμια βολτα σε κατι καλο? Ξερεις δεν ειμαι και πολυ φαν των μασατζιδικων αλλα περασε καιρος και ξυνομαι. Παρεπιπτοντως στον χωρο των cg προεκυψαν καποια πολυ καλα.....
παμε μια βολτα ... βολτα ... στην
νασαι καλα και τα λεμε ...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αααα . και μια που το εφερε η κουβεντα .
για τους φαν των φραπεδιερων : η δεσποινις λαουρα ειναι ομορφη κοπελα .
πχ στο μαγαζι της εβιτας τον τελευταιο καιρο δεν εχει αλλαξει κατι . μονο η λια που εφυγε . τι να γραφουμε ? τα ιδια και τα ιδια ?
Για το πρωτο......
Για το δευτερο........ :'(
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε φιλε Ric, αρκει να γινεται που και που και λιγο .... refresh......
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επειδή οι περισσότεροι απλά αμπελοφιλοσοφούνε χωρίς να δίνουν πληροφορίες, έτυχε να δω την ψηλή σουηδέζα από Βαρδάρι καθώς έμπαινε στην οικοδομή.Εκ πρώτης όψεως σχετικά εντυπωσιακή(σαν αγγλίδα-γερμανίδα τουρίστρια),στη συνέχεια όμως βλέπεις πως είναι ψηλή και άχαρη,τουλάχιστον 1.85 με μέτριο σώμα.Από σέρβις δεν ξέρω,εντελώς αυθαίρετα δεν την κόβω για καλό σέρβις, οι ψηλές σπάνια είναι και καλές στο πρόγραμμα.
Ο μπιλ χωρίς ελένη πλέον,με μια μετριότατη έως μπάζο ξένη την κατερίνα,και την γεωργιανή μελαχροινή που πέρα από ένα συμπαθητικό πρόσωπο,από σώμα είναι σαν αλλοδαπή καθαρίστρια(ανοιχτή κάτω,μικρό στήθος,κοιλίτσα,δεν αξίζει).Πήγε να ανέβει το μαγαζί αλλά πάλι τώρα δεν λέει πολλά.
ΥΓ Σε λίγο θα ανοίξει χώρος που θα είναι ακριβώς ό,τι γουστάρουμε,ησυχία,διακριτικότητα,φουλ πρόγραμμα χωρίς κοροιδίες με φραπέ και παπαριές και με αυστηρή επιλογή προσωπικού,και τιμές προσιτές(διψήφιες μόνο)
Ο μπιλ χωρίς ελένη πλέον,με μια μετριότατη έως μπάζο ξένη την κατερίνα,και την γεωργιανή μελαχροινή που πέρα από ένα συμπαθητικό πρόσωπο,από σώμα είναι σαν αλλοδαπή καθαρίστρια(ανοιχτή κάτω,μικρό στήθος,κοιλίτσα,δεν αξίζει).Πήγε να ανέβει το μαγαζί αλλά πάλι τώρα δεν λέει πολλά.
ΥΓ Σε λίγο θα ανοίξει χώρος που θα είναι ακριβώς ό,τι γουστάρουμε,ησυχία,διακριτικότητα,φουλ πρόγραμμα χωρίς κοροιδίες με φραπέ και παπαριές και με αυστηρή επιλογή προσωπικού,και τιμές προσιτές(διψήφιες μόνο)
Ο μπιλ χωρίς ελένη πλέον,
αυτα ειναι ασχημα νεα . αν καποιος την εντοπισει με ενδιαφερει πολυ ...
παντως γενικα τα γουστα ειναι διαφορετικα στον καθενα . εγω προσωπικα δινω μεγαλυτερη βαρυτητα στις υπηρεσιες .
μεταξυ μας θα πρεπει να παραδεχτεις οτι αυτο ακουγεται σαν διαφημιση ( με ολο το θαρρος και αν μου επιτρεπεται μια γνωμη )
τεσπα οταν ανοιξει θα το δοκιμασουμε ...
μεχρι να ανοιξουν και αλλα μαγαζια ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
μετρια προς το καλο ειναι το προγραμμα της απλα ειναι αυτο που ειπες οι ψηλες ειναι καπωςΕπειδή οι περισσότεροι απλά αμπελοφιλοσοφούνε χωρίς να δίνουν πληροφορίες, έτυχε να δω την ψηλή σουηδέζα από Βαρδάρι καθώς έμπαινε στην οικοδομή.Εκ πρώτης όψεως σχετικά εντυπωσιακή(σαν αγγλίδα-γερμανίδα τουρίστρια),στη συνέχεια όμως βλέπεις πως είναι ψηλή και άχαρη,τουλάχιστον 1.85 με μέτριο σώμα.Από σέρβις δεν ξέρω,εντελώς αυθαίρετα δεν την κόβω για καλό σέρβις, οι ψηλές σπάνια είναι και καλές στο πρόγραμμα.
θα πεις γουστα ειναι αυτα
απο καλιδοπουλου καλη ειναι κ η ντινα ξανθια γυρω στα 27
απο angel δεν ακουγεται κατι πολυ νεκρα επεσε
εφυγε πεννυ, ιωαννα και ηρεμησαν τα πραγματα
κανε κατι ευα ;)
μετρια προς το καλο ειναι το προγραμμα της απλα ειναι αυτο που ειπες οι ψηλες ειναι καπως
θα πεις γουστα ειναι αυτα
απο καλιδοπουλου καλη ειναι κ η ντινα ξανθια γυρω στα 27
απο angel δεν ακουγεται κατι πολυ νεκρα επεσε
εφυγε πεννυ, ιωαννα και ηρεμησαν τα πραγματα
κανε κατι ευα ;)
το ειπες και το εκανες ρε αλανι!!! πιγες τελικα την επισκεψουλα σου.