You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Εγώ πάντως που επικοινώνησα μαζί της πριν 1 μήνα περίπου, που ήμουν Θεσσαλονίκη, μου είπε πως δεν έχει τίποτα περισσότερο.Έχει πάρει κανένας κάτι παραπάνω από titjob στη Κατερίνα Αρετσού τελευταία? Γιατί μιλώντας με φιδέμπορα συνάδελφο εκτός του site κάτι μαγικά μου είπε! Έχουμε update σε υπηρεσίες?
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Μαριάννα, κυρία στο σαλόνι, πουτάνα στο κρεβάτι. Ηφαίστιο
Είμαι πολύ σέξι με κορμί ΗΦΑΙΣΤΙΟ και πολύ ερωτική διάθεση, μου αρέσει να με γδύνεις και να με παίρνεις γλυκά. Στητό στήθος 4άρι, Εκρηκτικά οπίσθια και Πανέμορφο Σέξι προσωπάκι, με μεγάλες καύλες στα κορμί μου, αν είσαι άνδρας με ευγένεια αλλά και με βρώμικο μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Ξέρω να...
kanesex.com
Ρωσίδα έχει χώρο στην Αγίου Δημητριου , γύρω στα 45 καλοστεκούμενη. Οι φωτό μοιαζουν. Εγώ προσπέρασα.
Επίσης αυτή
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 6974 475 814
ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ!! ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΘΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. 6974 475 814
kanesex.com
Εχει ξαναφερθει. Είναι σε διαμέρισμα στην Ολγας , ηλικία γύρω στα 50, μασάζ και εκτόνωση στα 40. ¨Εφυγα τρέχοντας.
Τελευταία τροποποίηση:
Ο λόγος αν επιτρέπεται? Δεν σου άρεσε εμφανισιακά? Έχει πχ βρώμικο χώρο? Δώσε τα φώτα σου..Μαριάννα, κυρία στο σαλόνι, πουτάνα στο κρεβάτι. Ηφαίστιο
Είμαι πολύ σέξι με κορμί ΗΦΑΙΣΤΙΟ και πολύ ερωτική διάθεση, μου αρέσει να με γδύνεις και να με παίρνεις γλυκά. Στητό στήθος 4άρι, Εκρηκτικά οπίσθια και Πανέμορφο Σέξι προσωπάκι, με μεγάλες καύλες στα κορμί μου, αν είσαι άνδρας με ευγένεια αλλά και με βρώμικο μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Ξέρω να...kanesex.com
Ρωσίδα έχει χώρο στην Αγίου Δημητριου , γύρω στα 45 καλοστεκούμενη. Οι φωτό μοιαζουν. Εγώ προσπέρασα.
Επίσης αυτή
ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ!! ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΘΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. 6974 475 814kanesex.com
Εχει ξαναφερθει. Είναι σε διαμέρισμα στην Ολγας , ηλικία γύρω στα 50, μασάζ και εκτόνωση στα 40. ¨Εφυγα τρέχοντας.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Όσον αφορά στην 1η, αν είναι αυτή που έχει χώρο κοντά στο Tobacco Hotel, τότε έχει ψιλοάθλιο χώρο και η δεύτερη κοπέλα που διαφημίζει είναι μια Ρωσίδα 40αρα με πατσοκοιλιά.Μαριάννα, κυρία στο σαλόνι, πουτάνα στο κρεβάτι. Ηφαίστιο
Είμαι πολύ σέξι με κορμί ΗΦΑΙΣΤΙΟ και πολύ ερωτική διάθεση, μου αρέσει να με γδύνεις και να με παίρνεις γλυκά. Στητό στήθος 4άρι, Εκρηκτικά οπίσθια και Πανέμορφο Σέξι προσωπάκι, με μεγάλες καύλες στα κορμί μου, αν είσαι άνδρας με ευγένεια αλλά και με βρώμικο μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Ξέρω να...kanesex.com
Επίσης αυτή
ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ!! ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΘΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. 6974 475 814kanesex.com
Όσον αφορά στη δεύτερη, λογικά είναι η γνωστή Κορίνα, με χώρο στην αρχή της Β. Ολγας, πάνω από το Τετ α Τετ , αν θυμάμαι καλά, στον ημιόροφο της οικοδομής. 50+, μασαζ σαν δυνατό τρίψιμο, μιλάει ΠΟΛΥ, και έχει μονίμως μια μουσική με ήχους του δάσους και κάτι τέτοια. Τελείωμα με χέρι (όχι τίποτα το φοβερό), ή πίπα, ή στα όρθια στο μασαζοκρέβατο. Μια ακόμη μαλακια της νιότης μου που προσπαθώ να ξεχάσω...
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Την πρωτη την είδα βιαστική και απο εμφανιση έψαχνα κάτι σε πιο μπαμπατζικο, στην δευτερη δεν το σκέφτηκα καν είχε κακό παρουσιαστικό.Ο λόγος αν επιτρέπεται? Δεν σου άρεσε εμφανισιακά? Έχει πχ βρώμικο χώρο? Δώσε τα φώτα σου..
Όσον αφορά στην 1η, αν είναι αυτή που έχει χώρο κοντά στο Tobacco Hotel, τότε έχει ψιλοάθλιο χώρο και η δεύτερη κοπέλα που διαφημίζει είναι μια Ρωσίδα 40αρα με πατσοκοιλιά.
Όσον αφορά στη δεύτερη, λογικά είναι η γνωστή Κορίνα, με χώρο στην αρχή της Β. Ολγας, πάνω από το Τετ α Τετ , αν θυμάμαι καλά, στον ημιόροφο της οικοδομής. 50+, μασαζ σαν δυνατό τρίψιμο, μιλάει ΠΟΛΥ, και έχει μονίμως μια μουσική με ήχους του δάσους και κάτι τέτοια. Τελείωμα με χέρι (όχι τίποτα το φοβερό), ή πίπα, ή στα όρθια στο μασαζοκρέβατο. Μια ακόμη μαλακια της νιότης μου που προσπαθώ να ξεχάσω...
Σωστα τα λες Ληξιαρχε μου. Με αυτην στο tobacco εχεις περάσει;
Τελευταία τροποποίηση:
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Πριν 3-4 χρόνια που οριακά βλεποταν για την ηλικία της η Κορίνα στην Όλγας, μετά το μασάζ πήγαμε στο δωμάτιο δίπλα για φουλ στην ίδια τιμή. Τίποτα ιδιαίτερο και πλέον από milf έγινε gilfΌσον αφορά στην 1η, αν είναι αυτή που έχει χώρο κοντά στο Tobacco Hotel, τότε έχει ψιλοάθλιο χώρο και η δεύτερη κοπέλα που διαφημίζει είναι μια Ρωσίδα 40αρα με πατσοκοιλιά.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Τι θυμήθηκα σήμερα... ένα μωρό που είχε η Εύα κάποτε στο μαγαζί στην Ν.Κρήνη, Ιωάννα νομίζω, αδύνατη και λίγο αλοιθορη. Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά από όλες τις κοπέλες όλα αυτά τα χρόνια, αν μου λεγανε να πάρω ξανά μια, ήταν αυτή. Άτομο και καυλα. Εύα ακούς; Ποιος ξέρει τι να απέγινε...
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
1 φορά την είδα, προς τα τέλη του 2014. Ξεκίνησε με μασάζ (ο Θεός να το κάνει), συνέχισε με πίπα (καλούτσικη), και καταλήξαμε σε πισωκολλητό με εμένα όρθιο και αυτήν σκυμμένη στο μασαζοκρέββατο. Αν έχει βάλει και κρεββάτι στο δίπλα δωμάτιο (εκεί που είχε ένα γραφείο, αν θυμάμαι καλά), δεν το γνωρίζω. Η τιμή, τότε, ήταν στα 50€ με όλα μέσα (μασάζ, παίξιμο, πίπα, πήδημα).Πριν 3-4 χρόνια που οριακά βλεποταν για την ηλικία της η Κορίνα στην Όλγας, μετά το μασάζ πήγαμε στο δωμάτιο δίπλα για φουλ στην ίδια τιμή. Τίποτα ιδιαίτερο και πλέον από milf έγινε gilf
Όσον αφορά στην 1η, αν είναι αυτή που έχει χώρο κοντά στο Tobacco Hotel, τότε έχει ψιλοάθλιο χώρο και η δεύτερη κοπέλα που διαφημίζει είναι μια Ρωσίδα 40αρα με πατσοκοιλιά.
Αυτή στο Tobacco Hotel εκτός από τον άθλιο χώρο από εμφάνιση και υπηρεσίες λέει τίποτα;
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Μπα...Αυτή στο Tobacco Hotel εκτός από τον άθλιο χώρο από εμφάνιση και υπηρεσίες λέει τίποτα;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Παίδες γνώμη για luxury spa Εύοσμο?
Εγώ πάντως που επικοινώνησα μαζί της πριν 1 μήνα περίπου, που ήμουν Θεσσαλονίκη, μου είπε πως δεν έχει τίποτα περισσότερο.
Ευχαριστώ αγαπητέ. Μάλλον πέσαμε πάλι σε φιδέμπορα. Η κυρία είναι πολύ ξεκάθαρη συνήθως.
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Σε καλή κατάσταση είναι, δεν είναι πιτσιρίκα, 40 plus , κανονικά κιλά γύρω στο 1.65Αυτή στο Tobacco Hotel εκτός από τον άθλιο χώρο από εμφάνιση και υπηρεσίες λέει τίποτα;
Dames που πήγα δύο κοπελες εκεί. Μία ξανθιά χοντρούλα ευγενική και μια αδύνατη μελαχρινή λιγομίλητη.
Τελευταία τροποποίηση:
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Έχω πάει 4-5 φορές, όχι για το τελείωμα, αλλά για το μασαζ, το οποίο κατέχει. Από την 2η φορά και μετά, πάντα ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση για κάτι παραπάνω, πάντα όμως παίρνω την ίδια αρνητική απάντηση. Θεωρώ λοιπόν πως, αυτός που σου είπε για περισσότερα, το πιθανότερο είναι να λέει παπαριές. Λέω πιθανότερο, γιατί σ’ αυτήν την ζωή τίποτε δεν είναι αδύνατο. Σε μένα πάντως, καιτοι το επεδίωξα, δεν έτυχε.Ευχαριστώ αγαπητέ. Μάλλον πέσαμε πάλι σε φιδέμπορα. Η κυρία είναι πολύ ξεκάθαρη συνήθως.
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Οπα παιδια, ένα λαθάκι έκανα.
Η αγγελία για τη σαρανταρα στο τομπακο είναι αυτή
Είναι αγγελίες απο τον ιδιο λογαριασμό αλλά το γράφω για να ακριβολογήσω.
Η αγγελία για τη σαρανταρα στο τομπακο είναι αυτή
Λάουρα με μεγάλες καύλες στο κορμί μου
Είμαι η Λάουρα με πολύ όμορφο κορμί γεμάτο καμπύλες, καύλες, με πολύ ωραία κωλομέρια και φυσικό μπούστο . Δεν έχω όρια στο σεξ, απολαμβάνω τους άντρες που αποζητούν την ηδονή. Αν ψάχνεις μια νέα περιπέτεια τότε κάλεσε με για μια νύχτα κόλαση! Θα χαρώ να συναντήσω άνδρες που μπορεί να έχουν και...
kanesex.com
Είναι αγγελίες απο τον ιδιο λογαριασμό αλλά το γράφω για να ακριβολογήσω.
Τελευταία τροποποίηση:
Δ
Διαγραμμένο μέλος 204567
Επισκέπτης
Νέος στο άθλημα του μασαζ.
Γνωρίζει κανεις τι παίζει με το massagio spa ;
(https://www.massagiospa.gr/ )
Γνωρίζει κανεις τι παίζει με το massagio spa ;
(https://www.massagiospa.gr/ )