Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Έχει πάρει κανένας κάτι παραπάνω από titjob στη Κατερίνα Αρετσού τελευταία? Γιατί μιλώντας με φιδέμπορα συνάδελφο εκτός του site κάτι μαγικά μου είπε! Έχουμε update σε υπηρεσίες?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Έχει πάρει κανένας κάτι παραπάνω από titjob στη Κατερίνα Αρετσού τελευταία? Γιατί μιλώντας με φιδέμπορα συνάδελφο εκτός του site κάτι μαγικά μου είπε! Έχουμε update σε υπηρεσίες?
Εγώ πάντως που επικοινώνησα μαζί της πριν 1 μήνα περίπου, που ήμουν Θεσσαλονίκη, μου είπε πως δεν έχει τίποτα περισσότερο.

cidatos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
12
Πόντοι
0
το Luxury Spa δηλαδή μόνο φραπε; Κρίμα τέτοιες βυζαρες που βλέπω στο fb να μην τα χύσεις :cry:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Επίσκεψη στο crystal όπου το πρόβλημα με την πισίνα στο μπάνιο παραμένει, πέρασμα με Ναταλία.

Καλό μασάζ και εκτόνωση με διάθεση αν και διέκρινα κάποιες τάσεις ξεπετάγματος

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21

Ρωσίδα έχει χώρο στην Αγίου Δημητριου , γύρω στα 45 καλοστεκούμενη. Οι φωτό μοιαζουν. Εγώ προσπέρασα.

Επίσης αυτή

Εχει ξαναφερθει. Είναι σε διαμέρισμα στην Ολγας , ηλικία γύρω στα 50, μασάζ και εκτόνωση στα 40. ¨Εφυγα τρέχοντας.

Τελευταία τροποποίηση:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1

Ρωσίδα έχει χώρο στην Αγίου Δημητριου , γύρω στα 45 καλοστεκούμενη. Οι φωτό μοιαζουν. Εγώ προσπέρασα.

Επίσης αυτή

Εχει ξαναφερθει. Είναι σε διαμέρισμα στην Ολγας , ηλικία γύρω στα 50, μασάζ και εκτόνωση στα 40. ¨Εφυγα τρέχοντας.
Ο λόγος αν επιτρέπεται? Δεν σου άρεσε εμφανισιακά? Έχει πχ βρώμικο χώρο? Δώσε τα φώτα σου..

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

Επίσης αυτή

Όσον αφορά στην 1η, αν είναι αυτή που έχει χώρο κοντά στο Tobacco Hotel, τότε έχει ψιλοάθλιο χώρο και η δεύτερη κοπέλα που διαφημίζει είναι μια Ρωσίδα 40αρα με πατσοκοιλιά.
Όσον αφορά στη δεύτερη, λογικά είναι η γνωστή Κορίνα, με χώρο στην αρχή της Β. Ολγας, πάνω από το Τετ α Τετ , αν θυμάμαι καλά, στον ημιόροφο της οικοδομής. 50+, μασαζ σαν δυνατό τρίψιμο, μιλάει ΠΟΛΥ, και έχει μονίμως μια μουσική με ήχους του δάσους και κάτι τέτοια. Τελείωμα με χέρι (όχι τίποτα το φοβερό), ή πίπα, ή στα όρθια στο μασαζοκρέβατο. Μια ακόμη μαλακια της νιότης μου που προσπαθώ να ξεχάσω...

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Ο λόγος αν επιτρέπεται? Δεν σου άρεσε εμφανισιακά? Έχει πχ βρώμικο χώρο? Δώσε τα φώτα σου..
Την πρωτη την είδα βιαστική και απο εμφανιση έψαχνα κάτι σε πιο μπαμπατζικο, στην δευτερη δεν το σκέφτηκα καν είχε κακό παρουσιαστικό.

Όσον αφορά στην 1η, αν είναι αυτή που έχει χώρο κοντά στο Tobacco Hotel, τότε έχει ψιλοάθλιο χώρο και η δεύτερη κοπέλα που διαφημίζει είναι μια Ρωσίδα 40αρα με πατσοκοιλιά.
Όσον αφορά στη δεύτερη, λογικά είναι η γνωστή Κορίνα, με χώρο στην αρχή της Β. Ολγας, πάνω από το Τετ α Τετ , αν θυμάμαι καλά, στον ημιόροφο της οικοδομής. 50+, μασαζ σαν δυνατό τρίψιμο, μιλάει ΠΟΛΥ, και έχει μονίμως μια μουσική με ήχους του δάσους και κάτι τέτοια. Τελείωμα με χέρι (όχι τίποτα το φοβερό), ή πίπα, ή στα όρθια στο μασαζοκρέβατο. Μια ακόμη μαλακια της νιότης μου που προσπαθώ να ξεχάσω...

Σωστα τα λες Ληξιαρχε μου. Με αυτην στο tobacco εχεις περάσει;

Τελευταία τροποποίηση:

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Πριν 3-4 χρόνια που οριακά βλεποταν για την ηλικία της η Κορίνα στην Όλγας, μετά το μασάζ πήγαμε στο δωμάτιο δίπλα για φουλ στην ίδια τιμή. Τίποτα ιδιαίτερο και πλέον από milf έγινε gilf

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Τι θυμήθηκα σήμερα... ένα μωρό που είχε η Εύα κάποτε στο μαγαζί στην Ν.Κρήνη, Ιωάννα νομίζω, αδύνατη και λίγο αλοιθορη. Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά από όλες τις κοπέλες όλα αυτά τα χρόνια, αν μου λεγανε να πάρω ξανά μια, ήταν αυτή. Άτομο και καυλα. Εύα ακούς; Ποιος ξέρει τι να απέγινε...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Πριν 3-4 χρόνια που οριακά βλεποταν για την ηλικία της η Κορίνα στην Όλγας, μετά το μασάζ πήγαμε στο δωμάτιο δίπλα για φουλ στην ίδια τιμή. Τίποτα ιδιαίτερο και πλέον από milf έγινε gilf
1 φορά την είδα, προς τα τέλη του 2014. Ξεκίνησε με μασάζ (ο Θεός να το κάνει), συνέχισε με πίπα (καλούτσικη), και καταλήξαμε σε πισωκολλητό με εμένα όρθιο και αυτήν σκυμμένη στο μασαζοκρέββατο. Αν έχει βάλει και κρεββάτι στο δίπλα δωμάτιο (εκεί που είχε ένα γραφείο, αν θυμάμαι καλά), δεν το γνωρίζω. Η τιμή, τότε, ήταν στα 50€ με όλα μέσα (μασάζ, παίξιμο, πίπα, πήδημα).

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056

Αυτή στο Tobacco Hotel εκτός από τον άθλιο χώρο από εμφάνιση και υπηρεσίες λέει τίποτα;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Εγώ πάντως που επικοινώνησα μαζί της πριν 1 μήνα περίπου, που ήμουν Θεσσαλονίκη, μου είπε πως δεν έχει τίποτα περισσότερο.

Ευχαριστώ αγαπητέ. Μάλλον πέσαμε πάλι σε φιδέμπορα. Η κυρία είναι πολύ ξεκάθαρη συνήθως.

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Αυτή στο Tobacco Hotel εκτός από τον άθλιο χώρο από εμφάνιση και υπηρεσίες λέει τίποτα;
Σε καλή κατάσταση είναι, δεν είναι πιτσιρίκα, 40 plus , κανονικά κιλά γύρω στο 1.65

Dames που πήγα δύο κοπελες εκεί. Μία ξανθιά χοντρούλα ευγενική και μια αδύνατη μελαχρινή λιγομίλητη.

Τελευταία τροποποίηση:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Ευχαριστώ αγαπητέ. Μάλλον πέσαμε πάλι σε φιδέμπορα. Η κυρία είναι πολύ ξεκάθαρη συνήθως.
Έχω πάει 4-5 φορές, όχι για το τελείωμα, αλλά για το μασαζ, το οποίο κατέχει. Από την 2η φορά και μετά, πάντα ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση για κάτι παραπάνω, πάντα όμως παίρνω την ίδια αρνητική απάντηση. Θεωρώ λοιπόν πως, αυτός που σου είπε για περισσότερα, το πιθανότερο είναι να λέει παπαριές. Λέω πιθανότερο, γιατί σ’ αυτήν την ζωή τίποτε δεν είναι αδύνατο. Σε μένα πάντως, καιτοι το επεδίωξα, δεν έτυχε.

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Οπα παιδια, ένα λαθάκι έκανα.

Η αγγελία για τη σαρανταρα στο τομπακο είναι αυτή

Είναι αγγελίες απο τον ιδιο λογαριασμό αλλά το γράφω για να ακριβολογήσω.

Τελευταία τροποποίηση:

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Ένα μασατζίδικο που υπήρχε παλιότερα στην Εγνατίας με το όνομα Μάγκυ έχει μεταφερθεί κάπου αλλού?
Όποιος ξέρεις, ας μου στείλει pm διεύθυνση και τηλ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom