Μολις επισκεφτηκα το luxury spa και θα σας παραθεσω την ΠΡΩΤΗ μου εμπειρια σε μασατζιδικο.
1) Χωρος 8/10
καθαρο σαλονι με ωραια μυρωδια στην ατμοσφαιρα, δωματιο επισης καθαρο αλλα μικρη η ντουζιερα αμα εισαι 1,90 οπως εγω δυσκολευεσαι να κινηθεις μεσα αλλα κατα τα αλλα πολυ καθαρο με ωραια μουσικουλα
2) Κοπελες 7/10
Διαθεσιμες την ωρα που πηγα Αννα και Κατια. Επελεξα την Αννα, που αν καταλαβα ειναι Ελληνιδα, μελαχρινη φορουσε ενα τζιν και ενα μπλουζακι, πανω απο 1,65 με ωραιο σωμα. Η Κατια πιο κοντουλα με μεγαλο στηθος αλλα δεν μου αρεσε η φατσα της. Στο τελος ειδα 4 κοπελες καθως εφευγα μια πιο κοντουλα μελαχρινη φορουσε φορεμα κοντο με 3αρι στηθος αλλα φουλ στην κυτταρίτιδα βεβαια εκει χουφτωνεις πιο ευκολα παρα με το τζιν που φορουσε η Κατια και η Αννα
3)Μασαζ 6/10
Καλο μασαζ με ψιλο καλη τεχνικη αλλα οχι ιδιαιτερα δυνατο. Αφου περασε ολο το σωμα ενα χερι περιμενα προς το τελος να ειναι πιο αργο και πιο αισθησιακο αλλα ηταν λιγο αγαρμπη. Κατα την διαρκεια του μασαζ δεν εβγαλε κανενα ρουχο αλλα αφηνε απλοχερα να την χαιδευεις οπου θες πανω απο τα ρουχα
4)Εκτονωση 6/10
Οπως ειπα αγαρμπες κινησεις, περιμενα πιο αισθησιακα πραγματα και πιο αργα αλλα δεν
.
Εφτασα στην αποκορυφωση και η Αννα δεν το καταλαβε
παροτι ετρεμα-τεντωθηκα- εβγαλα ηχους και φυσικα τους χυμους μου. Τι να πω συμβαινουν και αυτα.
Γενικα θα ξαναπηγαινα γιατι και ο χωρος ηταν καλος και καθαρος και η Αννα ηταν ευγενικη και προσχαρη αλλα και γιατι θελω να δοκιμασω και τις αλλες κοπελες ισως βεβαια με λιγοτερα ρουχα αυτη τη φορα.
ΥΓ. Πιστευω οτι επρεπε να υπαρχουν στο site ολα τα μασατζιδικα της πολης μας να βαθμολογουμε το καθε μασατζιδικο και τις κοπελες ξεχωριστα για να ειναι πιο μαζεμενες οι πληροφοριες και να μην πηγαινουμε μπρος πισω στις σελιδες και ρωταμε τον καθενα με προσωπικα μνματα