Διαγραμμένο μέλος 188692
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Έχουμε καμία πληροφορία για Βικη
Μπορεί να ξέρει ο Κύριλλος σχετικάΈχουμε καμία πληροφορία για Βικη
Άμα σου υποσχέθηκε κορασίδα να πηδηχτει μαζί σου χωρίς λεφτά θα γίνει σιγουρααααα...Όλοι οι γαμιαδες εδώ μαζευτηκατε?Δεν θα πω μαγαζί, ούτε όνομα γιατί δεν έχω πάρει το ΟΚ από την κοπέλα. Εγώ βασικά πάω σε μασατζίδικα κυρίως για το μασάζ. Εάν μ αρέσει, -θέλω μεν και το αισθησιακό κομμάτι- αλλά δεν με αφορά και ιδιαίτερα. Βρήκα αυτήν την κοπέλα. 25 χρονών περίπου, ευγενέστατη, καλλιεργημένη, κούκλα. Της είπα τι θέλω, το κατάλαβε. Κάποια στιγμή ρωτάω εάν μπορώ να αγγίξω και μέχρι που μπορώ να αγγίξω. Μου λέει είσαι πολύ ευγενικός, μπορείς όπου θέλεις. Εξαιρετική σε όλα της, ευγενέστατος εγώ. ¨Οταν ξαναπήγα, αυθόρμητα ήρθε κοντά μου κι εννοείται την πήρα. Έβγαλε εξ αρχής ΟΛΑ της τα ρούχα. Κάναμε και μερικά χαμουρέματα δυνατά, έτρεχε το μουνί της.... αλλάξαμε τηλέφωνα να βρεθούμε έξω. Μου είπε ότι απ όσους έρχονται, μόνο 5 άτομα είναι πολύ ευγενικοί και πεντακάθαροι, και τους ανταμοίβει ..... Λόγω covid, χαθήκαμε.... Μου είχε υποσχεθεί ότι θα ήθελε να πηδηχθεί - χωρίς λεφτά - μαζί μου.... όλα είναι θέμα ευγένειας και χημείας τελικά...
Άμα σου υποσχέθηκε κορασίδα να πηδηχτει μαζί σου χωρίς λεφτά θα γίνει σιγουρααααα...Όλοι οι γαμιαδες εδώ μαζευτηκατε?
για την J.Lo μιλάς, έτσι? συγνωμη για την ειρωνεία, αλλά λογικά θα μου κάτσει και εμένα, και εγώ ευγενικός είμαι...Δεν θα πω μαγαζί, ούτε όνομα γιατί δεν έχω πάρει το ΟΚ από την κοπέλα. Εγώ βασικά πάω σε μασατζίδικα κυρίως για το μασάζ. Εάν μ αρέσει, -θέλω μεν και το αισθησιακό κομμάτι- αλλά δεν με αφορά και ιδιαίτερα. Βρήκα αυτήν την κοπέλα. 25 χρονών περίπου, ευγενέστατη, καλλιεργημένη, κούκλα. Της είπα τι θέλω, το κατάλαβε. Κάποια στιγμή ρωτάω εάν μπορώ να αγγίξω και μέχρι που μπορώ να αγγίξω. Μου λέει είσαι πολύ ευγενικός, μπορείς όπου θέλεις. Εξαιρετική σε όλα της, ευγενέστατος εγώ. ¨Οταν ξαναπήγα, αυθόρμητα ήρθε κοντά μου κι εννοείται την πήρα. Έβγαλε εξ αρχής ΟΛΑ της τα ρούχα. Κάναμε και μερικά χαμουρέματα δυνατά, έτρεχε το μουνί της.... αλλάξαμε τηλέφωνα να βρεθούμε έξω. Μου είπε ότι απ όσους έρχονται, μόνο 5 άτομα είναι πολύ ευγενικοί και πεντακάθαροι, και τους ανταμοίβει ..... Λόγω covid, χαθήκαμε.... Μου είχε υποσχεθεί ότι θα ήθελε να πηδηχθεί - χωρίς λεφτά - μαζί μου.... όλα είναι θέμα ευγένειας και χημείας τελικά.....
Εννοώ χωρίς εξτρά λεφτά.... Εννοείται και θέλει να έρχεσαι στο μαγαζί, να "φαίνεται" ότι φέρνει κόσμο και να βγάζει και τα εξτρά της....Άμα σου υποσχέθηκε κορασίδα να πηδηχτει μαζί σου χωρίς λεφτά θα γίνει σιγουρααααα...Όλοι οι γαμιαδες εδώ μαζευτηκατε?
Όχι.για την J.Lo μιλάς, έτσι? συγνωμη για την ειρωνεία, αλλά λογικά θα μου κάτσει και εμένα, και εγώ ευγενικός είμαι...
Με μία ακόμη μου συνέβη, για μία φορά, κι ενώ είχαμε βρεθεί 5 φορές εκεί που δούλευε. Υπάρχουν κι εξαιρέσεις, πίστεψέ με...Άμα σου υποσχέθηκε κορασίδα να πηδηχτει μαζί σου χωρίς λεφτά θα γίνει σιγουρααααα...Όλοι οι γαμιαδες εδώ μαζευτηκατε?
Τρίχες. Εδώ κουκλάρες φασώνονται με απεριποίητους λέτσους, μουσάτους με χαλκάδες, τύπους με σκισμένα ρούχα τρας ντύσιμο caveman στυλάκι κτλ. Ειδικά κάτι ωραίες και μικρές επαρχιώτισσες αν δεις τί βάζουν μέσα τους και πώς φέρονται σε τύπους με προσόντα αντίστοιχα, θα χάσεις την πίστη σου στην ανθρωπότητα. Ξέρω μωρό που μικροδείχνει απίστευτα, ψωνιζόταν επ' αμοιβής κυρίως από Badoo και πήγε γαμήθηκε με έναν τύπο της λαϊκής αγοράς, που δεν περιγράφεται. Άλλη πάλι, που το έπαιζε "freelancer", διανοούμενη, παρίστανε την ψυχολόγο ενώ ήταν άεργη τηλεφωνήτρια, έκατσε τσάμπα σε έναν ψηλόλιγνο ασβό με μούσια και μπλαζέ υφάκι, επειδή την κέρασε λίγο τσίπουρο από το χωριό του κι άλλον τύπο περιποιημένο, προσεγμένο που πρόσφερε 200, του έκανε μαλακίες, τον ρεζίλεψε στους συναδέλφους του κανονικού εργασιακού περιβάλλοντος και αναγκάστηκε να τσακιστεί να φύγει (νηστικός φυσικά). Όσο για το ευγενικός, όσο περισσότερο είσαι, τόσο μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχεις να σου φέρονται άσχημα, να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης, ή να βρεθείς ξαφνικά ριγμένος και ζημιωμένος σε άλλα θέματα (μια που εξαφανίστηκε από το Kanesex και είχε τατουάζ χταποδάκι στο χέρι παλιότερα, έσκυψα να της σηκώσω κάτι που της έπεσε στο λεωφορείο γιατί γνωριζόμασταν από κανονική δουλειά και με ρώτησε απότομα, αγριεμένη, με αγενές υφάκι: "εσύ τώρα γιατί το κάνεις αυτό και παριστάνεις τον καλό ότι δήθεν πας να με βοήθεσεις, τί έχεις να κερδίσεις νομίζεις θα πετύχεις κάτι";)Αφού ήταν καθαρός και ευγενικός...
Εκτός από την Μάγκυ στην Βάνα, που όταν καψουρευεται έχει συνέχεια περίοδο και δεν αφήνει πολλά χαιδεματα ?? Παλιότερα έλεγε ότι αν θα έκανε σχέση, θα σταματούσε τη δουλειά, αλλά δεν το είχα πάρει τοις μετρητοίς... Η άννα η φίλη της που μετά πήγε Τούμπα, δούλευε κανονικά ενώ είχε γκόμενο (εκείνη που άλλαξε σε κάποια φάση το nickname της σε ΖΙΝΝΑ, την "πηγαδομούνα", ανέβαζε συχνά στο kanesex). Δεν πολυπιστεύω ότι αν βρουν κάτι να περνάνε την ώρα τους, το κλείνουν το "μαγαζί" μετά.
ΣωστόςΓενικά το κράξιμο είναι της μόδας σε όλα τα επίπεδα. Έχει συμβεί κ σε εμένα 2-3 φορές να πηδήξω κοπέλα σε μαγαζί χωρίς έξτρα λεφτά κ να βρεθούμε κ έξω. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ευγένειας ή καθαριότητας. Κυρίως νομίζω είναι θέμα χημείας, οικειότητας που αποκτάς μετά από πολλά ραντεβού. Ούτε κούκλος είμαι ούτε την έχω 30 πόντους αλλά μου συνέβη κ δεν θεωρώ αδύνατο να συνέβη κ στον συναγωνιστή.
Κι εγω το σκεφτομουν για Βάνα γιατί ειναι γειτονια αλλά αποθαρηνθηκα από τα σχολια εδω. Μέχρι φραπε ειναι η φάση. Αλλά από μασάζ αξίζει η όχι; Εχει μεγάλο ρόστερ; Ας μας απαντήσει καποιος φίλος αν μπορει...Καλησπερα.. επισκεψη στη βανα αξιζει;; Αν οχι εκτος απο τονκρυσταλ που;;
O νεαρός έχει δίκιο...κυρίως με το θέμα της χημείας αλλά και της συγκυρίας . Σε όλα τα μαγαζιά του είδους ( και εννοω το όλα) κατα καιρούς και όχι με όλους, όλες πηδιούνται είτε μέσα, είτε στο σπίτι τους κατα κύριο λόγο. Σίγουρα όχι γιατί σε αγάπησαν αλλα τα δώρα είναι δώρα!! Αν αρχίσω να εξιστορώ θα βραδιάσουμε...Γενικά το κράξιμο είναι της μόδας σε όλα τα επίπεδα. Έχει συμβεί κ σε εμένα 2-3 φορές να πηδήξω κοπέλα σε μαγαζί χωρίς έξτρα λεφτά κ να βρεθούμε κ έξω. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ευγένειας ή καθαριότητας. Κυρίως νομίζω είναι θέμα χημείας, οικειότητας που αποκτάς μετά από πολλά ραντεβού. Ούτε κούκλος είμαι ούτε την έχω 30 πόντους αλλά μου συνέβη κ δεν θεωρώ αδύνατο να συνέβη κ στον συναγωνιστή.
Δεν είναι δικό μου, φίλος και εξέχων μέλος του σάιτ μου το είπε, σε κατ’ ίδιαν συνομιλία μας, αλλά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο: «Στις γυναίκες να κάνεις ακριβά δώρα. Στο χέρι όμως δεν θα τους δίνεις ούτε δίφραγκο».O νεαρός έχει δίκιο...κυρίως με το θέμα της χημείας αλλά και της συγκυρίας . Σε όλα τα μαγαζιά του είδους ( και εννοω το όλα) κατα καιρούς και όχι με όλους, όλες πηδιούνται είτε μέσα, είτε στο σπίτι τους κατα κύριο λόγο. Σίγουρα όχι γιατί σε αγάπησαν αλλα τα δώρα είναι δώρα!! Αν αρχίσω να εξιστορώ θα βραδιάσουμε...
Με μια μικρή διαφορά από παλιότερες εποχές με την τρέχουσα περίοδο....
Κάποτε ήθελαν δώρα για να γίνει η ζωή τους πιο άνετη και κάλυψη παγίων αναγκών, τωρα μόνο μετρητά.
Κανένας τίποτα;;Έχει πάει κανείς με Μαριάννα από Luxury;