Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
Κάθε 30 μηνύματα και μια σοβαρή ενημέρωση. Παρακμή

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Δεν θα πω μαγαζί, ούτε όνομα γιατί δεν έχω πάρει το ΟΚ από την κοπέλα. Εγώ βασικά πάω σε μασατζίδικα κυρίως για το μασάζ. Εάν μ αρέσει, -θέλω μεν και το αισθησιακό κομμάτι- αλλά δεν με αφορά και ιδιαίτερα. Βρήκα αυτήν την κοπέλα. 25 χρονών περίπου, ευγενέστατη, καλλιεργημένη, κούκλα. Της είπα τι θέλω, το κατάλαβε. Κάποια στιγμή ρωτάω εάν μπορώ να αγγίξω και μέχρι που μπορώ να αγγίξω. Μου λέει είσαι πολύ ευγενικός, μπορείς όπου θέλεις. Εξαιρετική σε όλα της, ευγενέστατος εγώ. ¨Οταν ξαναπήγα, αυθόρμητα ήρθε κοντά μου κι εννοείται την πήρα. Έβγαλε εξ αρχής ΟΛΑ της τα ρούχα. Κάναμε και μερικά χαμουρέματα δυνατά, έτρεχε το μουνί της.... αλλάξαμε τηλέφωνα να βρεθούμε έξω. Μου είπε ότι απ όσους έρχονται, μόνο 5 άτομα είναι πολύ ευγενικοί και πεντακάθαροι, και τους ανταμοίβει ..... Λόγω covid, χαθήκαμε.... Μου είχε υποσχεθεί ότι θα ήθελε να πηδηχθεί - χωρίς λεφτά - μαζί μου.... όλα είναι θέμα ευγένειας και χημείας τελικά.....

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
212
Πόντοι
20
Δεν θα πω μαγαζί, ούτε όνομα γιατί δεν έχω πάρει το ΟΚ από την κοπέλα. Εγώ βασικά πάω σε μασατζίδικα κυρίως για το μασάζ. Εάν μ αρέσει, -θέλω μεν και το αισθησιακό κομμάτι- αλλά δεν με αφορά και ιδιαίτερα. Βρήκα αυτήν την κοπέλα. 25 χρονών περίπου, ευγενέστατη, καλλιεργημένη, κούκλα. Της είπα τι θέλω, το κατάλαβε. Κάποια στιγμή ρωτάω εάν μπορώ να αγγίξω και μέχρι που μπορώ να αγγίξω. Μου λέει είσαι πολύ ευγενικός, μπορείς όπου θέλεις. Εξαιρετική σε όλα της, ευγενέστατος εγώ. ¨Οταν ξαναπήγα, αυθόρμητα ήρθε κοντά μου κι εννοείται την πήρα. Έβγαλε εξ αρχής ΟΛΑ της τα ρούχα. Κάναμε και μερικά χαμουρέματα δυνατά, έτρεχε το μουνί της.... αλλάξαμε τηλέφωνα να βρεθούμε έξω. Μου είπε ότι απ όσους έρχονται, μόνο 5 άτομα είναι πολύ ευγενικοί και πεντακάθαροι, και τους ανταμοίβει ..... Λόγω covid, χαθήκαμε.... Μου είχε υποσχεθεί ότι θα ήθελε να πηδηχθεί - χωρίς λεφτά - μαζί μου.... όλα είναι θέμα ευγένειας και χημείας τελικά...
Άμα σου υποσχέθηκε κορασίδα να πηδηχτει μαζί σου χωρίς λεφτά θα γίνει σιγουρααααα...Όλοι οι γαμιαδες εδώ μαζευτηκατε?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Δεν θα πω μαγαζί, ούτε όνομα γιατί δεν έχω πάρει το ΟΚ από την κοπέλα. Εγώ βασικά πάω σε μασατζίδικα κυρίως για το μασάζ. Εάν μ αρέσει, -θέλω μεν και το αισθησιακό κομμάτι- αλλά δεν με αφορά και ιδιαίτερα. Βρήκα αυτήν την κοπέλα. 25 χρονών περίπου, ευγενέστατη, καλλιεργημένη, κούκλα. Της είπα τι θέλω, το κατάλαβε. Κάποια στιγμή ρωτάω εάν μπορώ να αγγίξω και μέχρι που μπορώ να αγγίξω. Μου λέει είσαι πολύ ευγενικός, μπορείς όπου θέλεις. Εξαιρετική σε όλα της, ευγενέστατος εγώ. ¨Οταν ξαναπήγα, αυθόρμητα ήρθε κοντά μου κι εννοείται την πήρα. Έβγαλε εξ αρχής ΟΛΑ της τα ρούχα. Κάναμε και μερικά χαμουρέματα δυνατά, έτρεχε το μουνί της.... αλλάξαμε τηλέφωνα να βρεθούμε έξω. Μου είπε ότι απ όσους έρχονται, μόνο 5 άτομα είναι πολύ ευγενικοί και πεντακάθαροι, και τους ανταμοίβει ..... Λόγω covid, χαθήκαμε.... Μου είχε υποσχεθεί ότι θα ήθελε να πηδηχθεί - χωρίς λεφτά - μαζί μου.... όλα είναι θέμα ευγένειας και χημείας τελικά.....
για την J.Lo μιλάς, έτσι? συγνωμη για την ειρωνεία, αλλά λογικά θα μου κάτσει και εμένα, και εγώ ευγενικός είμαι...

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Άμα σου υποσχέθηκε κορασίδα να πηδηχτει μαζί σου χωρίς λεφτά θα γίνει σιγουρααααα...Όλοι οι γαμιαδες εδώ μαζευτηκατε?
Εννοώ χωρίς εξτρά λεφτά.... Εννοείται και θέλει να έρχεσαι στο μαγαζί, να "φαίνεται" ότι φέρνει κόσμο και να βγάζει και τα εξτρά της....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για την J.Lo μιλάς, έτσι? συγνωμη για την ειρωνεία, αλλά λογικά θα μου κάτσει και εμένα, και εγώ ευγενικός είμαι...
Όχι.

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Με μία ακόμη μου συνέβη, για μία φορά, κι ενώ είχαμε βρεθεί 5 φορές εκεί που δούλευε. Υπάρχουν κι εξαιρέσεις, πίστεψέ με...

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Αφού ήταν καθαρός και ευγενικός...
Τρίχες. Εδώ κουκλάρες φασώνονται με απεριποίητους λέτσους, μουσάτους με χαλκάδες, τύπους με σκισμένα ρούχα τρας ντύσιμο caveman στυλάκι κτλ. Ειδικά κάτι ωραίες και μικρές επαρχιώτισσες αν δεις τί βάζουν μέσα τους και πώς φέρονται σε τύπους με προσόντα αντίστοιχα, θα χάσεις την πίστη σου στην ανθρωπότητα. Ξέρω μωρό που μικροδείχνει απίστευτα, ψωνιζόταν επ' αμοιβής κυρίως από Badoo και πήγε γαμήθηκε με έναν τύπο της λαϊκής αγοράς, που δεν περιγράφεται. Άλλη πάλι, που το έπαιζε "freelancer", διανοούμενη, παρίστανε την ψυχολόγο ενώ ήταν άεργη τηλεφωνήτρια, έκατσε τσάμπα σε έναν ψηλόλιγνο ασβό με μούσια και μπλαζέ υφάκι, επειδή την κέρασε λίγο τσίπουρο από το χωριό του κι άλλον τύπο περιποιημένο, προσεγμένο που πρόσφερε 200, του έκανε μαλακίες, τον ρεζίλεψε στους συναδέλφους του κανονικού εργασιακού περιβάλλοντος και αναγκάστηκε να τσακιστεί να φύγει (νηστικός φυσικά). Όσο για το ευγενικός, όσο περισσότερο είσαι, τόσο μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχεις να σου φέρονται άσχημα, να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης, ή να βρεθείς ξαφνικά ριγμένος και ζημιωμένος σε άλλα θέματα (μια που εξαφανίστηκε από το Kanesex και είχε τατουάζ χταποδάκι στο χέρι παλιότερα, έσκυψα να της σηκώσω κάτι που της έπεσε στο λεωφορείο γιατί γνωριζόμασταν από κανονική δουλειά και με ρώτησε απότομα, αγριεμένη, με αγενές υφάκι: "εσύ τώρα γιατί το κάνεις αυτό και παριστάνεις τον καλό ότι δήθεν πας να με βοήθεσεις, τί έχεις να κερδίσεις νομίζεις θα πετύχεις κάτι";)

Στερεότυπα και προκαταλήψεις υπάρχουν και θετικής φύσεως, δυστυχώς. Πάνε οι εποχές που οι καθαροί τύποι με το χαμογελάκι την ευγένεια τη σαβουάρ βιβρ, έκαναν προκοπή. Λίγο προσοχή, παιδιά. Δεν είναι πάντοτε τα πράγματα όπως φαίνονται εκ πρώτης όψεως και η λογική δεν ερμηνεύει πολλές καταστάσεις γύρω μας, πλέον!

Τελευταία τροποποίηση:

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
? Παλιότερα έλεγε ότι αν θα έκανε σχέση, θα σταματούσε τη δουλειά, αλλά δεν το είχα πάρει τοις μετρητοίς... Η άννα η φίλη της που μετά πήγε Τούμπα, δούλευε κανονικά ενώ είχε γκόμενο (εκείνη που άλλαξε σε κάποια φάση το nickname της σε ΖΙΝΝΑ, την "πηγαδομούνα", ανέβαζε συχνά στο kanesex). Δεν πολυπιστεύω ότι αν βρουν κάτι να περνάνε την ώρα τους, το κλείνουν το "μαγαζί" μετά.
Εκτός από την Μάγκυ στην Βάνα, που όταν καψουρευεται έχει συνέχεια περίοδο και δεν αφήνει πολλά χαιδεματα ?

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Γενικά το κράξιμο είναι της μόδας σε όλα τα επίπεδα. Έχει συμβεί κ σε εμένα 2-3 φορές να πηδήξω κοπέλα σε μαγαζί χωρίς έξτρα λεφτά κ να βρεθούμε κ έξω. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ευγένειας ή καθαριότητας. Κυρίως νομίζω είναι θέμα χημείας, οικειότητας που αποκτάς μετά από πολλά ραντεβού. Ούτε κούκλος είμαι ούτε την έχω 30 πόντους αλλά μου συνέβη κ δεν θεωρώ αδύνατο να συνέβη κ στον συναγωνιστή.

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Γενικά το κράξιμο είναι της μόδας σε όλα τα επίπεδα. Έχει συμβεί κ σε εμένα 2-3 φορές να πηδήξω κοπέλα σε μαγαζί χωρίς έξτρα λεφτά κ να βρεθούμε κ έξω. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ευγένειας ή καθαριότητας. Κυρίως νομίζω είναι θέμα χημείας, οικειότητας που αποκτάς μετά από πολλά ραντεβού. Ούτε κούκλος είμαι ούτε την έχω 30 πόντους αλλά μου συνέβη κ δεν θεωρώ αδύνατο να συνέβη κ στον συναγωνιστή.
Σωστός

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
281
Καλησπερα.. επισκεψη στη βανα αξιζει;; Αν οχι εκτος απο τονκρυσταλ που;;

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Καλησπερα.. επισκεψη στη βανα αξιζει;; Αν οχι εκτος απο τονκρυσταλ που;;
Κι εγω το σκεφτομουν για Βάνα γιατί ειναι γειτονια αλλά αποθαρηνθηκα από τα σχολια εδω. Μέχρι φραπε ειναι η φάση. Αλλά από μασάζ αξίζει η όχι; Εχει μεγάλο ρόστερ; Ας μας απαντήσει καποιος φίλος αν μπορει...

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
O νεαρός έχει δίκιο...κυρίως με το θέμα της χημείας αλλά και της συγκυρίας . Σε όλα τα μαγαζιά του είδους ( και εννοω το όλα) κατα καιρούς και όχι με όλους, όλες πηδιούνται είτε μέσα, είτε στο σπίτι τους κατα κύριο λόγο. Σίγουρα όχι γιατί σε αγάπησαν αλλα τα δώρα είναι δώρα!! Αν αρχίσω να εξιστορώ θα βραδιάσουμε...
Με μια μικρή διαφορά από παλιότερες εποχές με την τρέχουσα περίοδο....
Κάποτε ήθελαν δώρα για να γίνει η ζωή τους πιο άνετη και κάλυψη παγίων αναγκών, τωρα μόνο μετρητά.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
O νεαρός έχει δίκιο...κυρίως με το θέμα της χημείας αλλά και της συγκυρίας . Σε όλα τα μαγαζιά του είδους ( και εννοω το όλα) κατα καιρούς και όχι με όλους, όλες πηδιούνται είτε μέσα, είτε στο σπίτι τους κατα κύριο λόγο. Σίγουρα όχι γιατί σε αγάπησαν αλλα τα δώρα είναι δώρα!! Αν αρχίσω να εξιστορώ θα βραδιάσουμε...
Με μια μικρή διαφορά από παλιότερες εποχές με την τρέχουσα περίοδο....
Κάποτε ήθελαν δώρα για να γίνει η ζωή τους πιο άνετη και κάλυψη παγίων αναγκών, τωρα μόνο μετρητά.
Δεν είναι δικό μου, φίλος και εξέχων μέλος του σάιτ μου το είπε, σε κατ’ ίδιαν συνομιλία μας, αλλά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο: «Στις γυναίκες να κάνεις ακριβά δώρα. Στο χέρι όμως δεν θα τους δίνεις ούτε δίφραγκο».
Τα σέβη μου, πανοσιολογιώτατε.

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Έχει πάει κανείς με Μαριάννα από Luxury;