Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
όποτε επισκεπτόμουν την Θεσσαλονίκη, δηλαδή περίπου 1-2 φορές τον μήνα θα πήγαινα στον Βασίλη στην Καραμανλή.

Δυστυχώς μετά από 10+ χρόνια που πήγαινα με ενημέρωσε ότι έκλεισε γενικά και όχι μόνο για τον κορωνοιο..

Και τώρα μείναμε με την π... στο χέρι δυστυχώς.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Περιμένουμε ενημέρωση/επιβεβαίωση και από άλλα μέλη γιατί αυτό ακούγεται ως πυροτέχνημα και ως πολύ καλό για να είναι αληθινό.

όντως. ας μας πει κάποιος αν όντως ισχύει. Δηλαδή, πάει ο καθένας και του κάνουν πίπες και μαμήσια?

Footlover80

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια !! Γνωρίζουμε αν στο Crystal καλύπτεται το φετίχ της ποδολαγνειας; Υπάρχει κάποιο κορίτσι που να κάνει μασάζ στην επίμαχη περιοχή με τα πόδια ; Ευχαιρστω πολύ εκ των προτέρων !!

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Γνωρίζεις αν αυτή η Στέλλα είναι μεταγραφή από luxury?
Είχα δοκιμάσει εκεί μία με αυτό το όνομα
Αυτή είναι φιλαράκι μου είναι στο Κρισταλ. Πολύ όμορφη κοπέλα η Στέλλα μπήκα μια φορά μαζί τής αλλά ήταν σε διπλό. Θέλω να τη πάρω μόνη της να δω πόσο ξεδιπλώνεται το μωρό γιατί είναι πραγματικά καύλα. Αν έχεις πληροφορίες πες μας η στείλε μου πμ

3lalakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
76
Πόντοι
0
Ωραία ποδομαλακια κανει η Αννα απο το venus μοναστηριου και έχει ωραία μαλακά πατουσακια.

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Ωραία ποδομαλακια κανει η Αννα απο το venus μοναστηριου και έχει ωραία μαλακά πατουσακια.
ποιες άλλες είναι εκει κάνε μια μινι ενημέρωση για venus, εχει καιρό να αναφερθεί. Λέω να πάω εγώ μια βόλτα από venus και βανα.

Τελευταία τροποποίηση:

vonot-44-

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
198
Πόντοι
0
Ενημέρωση από Κρυσταλ. Πέρασμα με Χριστιάνα η οποία είναι αρκετά εμφανίσιμη -ομιλιτική γενικά ωραίο τυπάκι..Αλλά επειδή πλέον έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε συγκρίσεις, η κορασίδα προσπαθεί να σε ξεπετάξει , ώστε να περάσει ο επόμενος,,,Πάντως γενικά αξίζει να δοκιμάσει όποιος δεν την έχει ήδη, αλλά για μένα ως εκεί.
Έχω πληροφορηθεί για 2 δυνατά τεμάχια στην Εβίτα...Αν έχει κάποιος πάει ας μας πεί, αλλιώς θα ενημερώσω μόλις πάω εγώ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Ενημέρωση από Κρυσταλ. Πέρασμα με Χριστιάνα η οποία είναι αρκετά εμφανίσιμη -ομιλιτική γενικά ωραίο τυπάκι..Αλλά επειδή πλέον έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε συγκρίσεις, η κορασίδα προσπαθεί να σε ξεπετάξει , ώστε να περάσει ο επόμενος,,,Πάντως γενικά αξίζει να δοκιμάσει όποιος δεν την έχει ήδη, αλλά για μένα ως εκεί.
Έχω πληροφορηθεί για 2 δυνατά τεμάχια στην Εβίτα...Αν έχει κάποιος πάει ας μας πεί, αλλιώς θα ενημερώσω μόλις πάω εγώ
Χριστιαννα ειναι μια ξανθιά ομιλιτική με τα βυζιά να κρέμονται?

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Αφού δεν το επιβεβαίωσε κανένας τότε δε θα ισχύει
μπορεί να ισχύει για κάποιους καλοπληρωτές αλλά σίγουρα όχι για τους περισσότερους που εχουν επισκευθει συνολο 5 η 10 φορές. Εντάξει αν δίνεις στη Βάνα 6-7000 χιλιαρικα το χρόνο ότι θες κάνεις φανταζομαι. Τελοσπαντων ας μην μιλάμε υποθετικά άλλο.

Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
104
Πόντοι
1
μπορεί να ισχύει για κάποιους καλοπληρωτές αλλά σίγουρα όχι για τους περισσότερους που εχουν επισκευθει συνολο 5 η 10 φορές. Εντάξει αν δίνεις στη Βάνα 6-7000 χιλιαρικα το χρόνο ότι θες κάνεις φανταζομαι.
Μα δεν αναφέρθηκε ο φίλος στην Βάνα. Για όλα τα κορίτσια έγραψε

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Μα δεν αναφέρθηκε ο φίλος στην Βάνα. Για όλα τα κορίτσια έγραψε

Ναι εννοω αν είσαι καθε βδομάδα εκει και σε ξέρουν γιατι όχι να μην τις παρεις όλες και τη Βάνα. (Δεν το έχω σίγουρο ότι θα κατσουν να τις πηδήξεις αλλά κάπως έτσι δουλευει το πράμα). Θα κάνω ενημέρωση πρόσφατη μόλις πάω.

Τελευταία τροποποίηση:

Perenthis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
συναγωνιστες ερωτηση. venus μοναστηριου η zesi για ολοκληρωμενη περιποιηση ?

Thalios(2)

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Εδώ τι παίζει ξέρουμε?

Επίσης οποίος επισκέφτηκε προσφατα Εβίτα ας κάνει μια ενημέρωση,έχω να πάω περιπου ένα χρόνο.

Diavolakis26

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας! Είμαι νέος χρήστης εδώ πέρα και θα ήθελα απόψεις! Σκέφτομαι να πάω η Βάνα σπα η στο luxury στον Εύοσμο. Τι είναι καλύτερο για πρώτη φορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom