Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Diavolakis26

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα ψαγμένο μέρος από όσο έχω καταλάβει αν γνωρίζει κανεις τι παίζει! Spa in the city γνωρίζει κανεις τίποτα;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Footlover80

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ πάλι παιδιά ! Είμαι νεο μέλος στο φόρουμ ! Διάβασα κάπου ότι διατίθεται το ινστα κ το φβ της Νεφέλης από Crystal! Θα μπορούσε να το ποστάρει κάποιος παλαίμαχος η να μου στείλει direct ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Καλά ρε φίλε εχθές έκανες εγγραφή Και σήμερα ζητάς τα στοιχεία από κοπέλες......ο καθένας από εμάς έχει μια ζωή έξω από το άθλημα το ίδιο και τα κορίτσια που δουλεύουν ..... Λίγο σεβασμος

Footlover80

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλά ρε φίλε εχθές έκανες εγγραφή Και σήμερα ζητάς τα στοιχεία από κοπέλες......ο καθένας από εμάς έχει μια ζωή έξω από το άθλημα το ίδιο και τα κορίτσια που δουλεύουν ..... Λίγο σεβασμος
Καλησπέρα φίλε ! Έχω επισκεφτεί το κρυστάλ στο παρελθόν κ θα είμαι Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες για ελάχιστο κ απλά ήθελα να επιβεβαιώσω ότι η κοπέλα είναι αυτή που θυμάμαι ! Δεν κατάλαβα σε ποιο ακριβώς σημείο έδειξα ασέβεια αλλά εντάξει ! Σορι αν πρόσβαλα κάποιον !

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα φίλε ! Έχω επισκεφτεί το κρυστάλ στο παρελθόν κ θα είμαι Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες για ελάχιστο κ απλά ήθελα να επιβεβαιώσω ότι η κοπέλα είναι αυτή που θυμάμαι ! Δεν κατάλαβα σε ποιο ακριβώς σημείο έδειξα ασέβεια αλλά εντάξει ! Σορι αν πρόσβαλα κάποιον !
Αυτή που θυμάσαι ειναι. Tα fb και insta είναι περιττά.

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια κοπέλα από VANA? Μην μου πείτε για Ανθή κτλ. Κάτι που να αξίζει

Footlover80

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Αυτή που θυμάσαι ειναι. Tα fb και insta είναι περιττά.
Τεσπα ! Θα πάω την άλλη βδομάδα κ θα ενημερώσω όλο το τιμ εδώ ! Σκέφτομαι back to back νεφέλη με αρτεμις καθώς θα είναι το πρώτο μασαζάκι για το 2021!!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Χαμένος χθες σε κάτι κωλοστενά της Νέας Κρήνης νομίζω ένα η δυο δρόμους πάνω παράλληλους πάνω από την παραλιακή εντόπισα γωνιακό ύποπτο κατάστημα που είχε ταμπέλες μασαζ με περίεργα κουρτινάκια στα τζάμια και γενικά ύφος underground.
Βιαζόμουν είχα αργήσει σε ραντεβού και δεν σταμάτησα. Ξέρει κανένας κάτι?

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Καλησπέρα κ πάλι παιδιά ! Είμαι νεο μέλος στο φόρουμ ! Διάβασα κάπου ότι διατίθεται το ινστα κ το φβ της Νεφέλης από Crystal! Θα μπορούσε να το ποστάρει κάποιος παλαίμαχος η να μου στείλει direct ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !
Αυτο που κανεις φιλε ειναι ανεπίτρεπτο και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! θελεις το FB και insta τις Νεφελης...να το κανεις τι??? πες οτι το εχει καποιος. γιατι να το ποσταρει εδω και να κανει κακο στην κοπελα?εαν η Νεφελη και η καθε Νεφελη θελει να το δωσει σε καποιον ειναι δικη τις επιλογη και εμπιστοσυνει σε αυτον που θα το δωσει. μήπως θελεις και την διεύθυνση που μενει να την ποσταρω εδω? καλύτερα να σβήσεις το μνήμα σου αμέσως ...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Εδώ τι παίζει ξέρουμε?

Επίσης οποίος επισκέφτηκε προσφατα Εβίτα ας κάνει μια ενημέρωση,έχω να πάω περιπου ένα χρόνο.
Αν κρίνω από το ύφος της αγγελίας, πρέπει να είναι η γνωστή Θάλεια που τον παίζει με τα πόδια.
Ξέμεινε από λεφτά φαίνεται και ήρθε πάλι Θεσσαλονίκη για την αρπαχτή του μήνα....

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Χαμένος χθες σε κάτι κωλοστενά της Νέας Κρήνης νομίζω ένα η δυο δρόμους πάνω παράλληλους πάνω από την παραλιακή εντόπισα γωνιακό ύποπτο κατάστημα που είχε ταμπέλες μασαζ με περίεργα κουρτινάκια στα τζάμια και γενικά ύφος underground.
Βιαζόμουν είχα αργήσει σε ραντεβού και δεν σταμάτησα. Ξέρει κανένας κάτι?
Το μαγαζί που λές (ισόγειο γωνιακό, Πατριάρχου Ιωακείμ Γ με Ιερέως Καζίκα γωνία), το ξέρω καλά, γιατί είναι δυο τετράγωνα πάνω από το σπίτι μου . Καμία σχέση με το άθλημα.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Το μαγαζί που λές (ισόγειο γωνιακό, Πατριάρχου Ιωακείμ Γ με Ιερέως Καζίκα γωνία), το ξέρω καλά, γιατί είναι δυο τετράγωνα πάνω από το σπίτι μου . Καμία σχέση με το άθλημα.

Την διεύθυνση της Νεφέλης θέλαμε την δικιά σου μάθαμε :):grin::grin::grin:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Γιατί ρε παίχτη;;;;;
Δεν ξέρεις που μένω (όταν είμαι Θεσσαλονίκη);;;;;;
Ώπα. Λάθος και απολογούμαι. Μπέρδεψα τα νικ. Ο σύντροφος Forza23 δεν γνωρίζει. Άλλον είχα στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή, γι αυτό και ρώτησα (κάνοντας πλάκα βέβαια), αν γνωρίζει που μένω, γιατί αυτός που σκεφτόμουν, όντως με ξέρει και προσωπικά.
Σύντροφε Forza23, απολογούμαι. Μην με παρεξηγείς όμως, διότι ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας...

Footlover80

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Αυτο που κανεις φιλε ειναι ανεπίτρεπτο και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! θελεις το FB και insta τις Νεφελης...να το κανεις τι??? πες οτι το εχει καποιος. γιατι να το ποσταρει εδω και να κανει κακο στην κοπελα?εαν η Νεφελη και η καθε Νεφελη θελει να το δωσει σε καποιον ειναι δικη τις επιλογη και εμπιστοσυνει σε αυτον που θα το δωσει. μήπως θελεις και την διεύθυνση που μενει να την ποσταρω εδω? καλύτερα να σβήσεις το μνήμα σου αμέσως ...
Φίλε καλημέρα ! Είδα σε ανάρτηση παλιότερη ότι κάποιος έχει το ινστα κ το φβ της Νεφέλης και ρώτησα αν διατίθεται ! Τι θα μπορούσα να το κάνω το ινστα της κοπέλας πέρα από το να χαζέψω τις φωτός της ; Να διατυμπανίσω οτι κάνει μασάζ κ ότι με έχει πελάτη ; Εδώ μέσα θα φαινόταν μόνο , οπως φαίνονται κ όλα όσα λέμε.Μπορεί να είμαι νεο εγγεγραμμένο μέλος αλλά το φόρουμ το παρακολουθώ πολύ καιρό κ έχω δει πραγματικά «απαράδεκτες» αναρτήσεις! Απλά εκανα λογαριασμό για να μοιράζομαι τις έμπειριες μου μαζί σας κ να ενημερώσω όσο μπορώ ! Θα τη σβήσω την ανάρτηση αφού θίχτηκες τόσο! Απλά δεν ξέρω τι είναι πιο πολύ ασέβεια φίλε , το να ζητείται ένα social media της κοπέλας η τα πουστριλικια που χώνονται στην εκάστοτε κοπέλα ;; Διότι εγώ ούτε έβρισα ούτε πρόσβαλα κοπέλα! Αυτά ! Καλή συνέχεια !

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
Αν κρίνω από το ύφος της αγγελίας, πρέπει να είναι η γνωστή Θάλεια που τον παίζει με τα πόδια.
Ξέμεινε από λεφτά φαίνεται και ήρθε πάλι Θεσσαλονίκη για την αρπαχτή του μήνα....
Μου ειπε οτι δεν ειναι η θαλεια παντως,οταν την ρωτησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom