ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Μέχρι και την προτελευταία πρόταση συμφωνώ, διαφωνώ όμως καθέτως με την τελευταία. Δεν μπορούμε αγαπητέ να κατηγορούμε ως προμότορες συλλήβδην ολους. Λαβέ υπόψιν σου πως πολλοί φίλοι δεν μπορούν, λόγω οικογενειακών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων, να κατέβουν στην Αθηνα.Έχετε μπερδέψει την λούτσα με την βούρτσα
Αλλα σας δικαιολογώ μάλλον δεν έχετε παραστάσεις απο σωστούς χώρους και υπηρεσίες.
Δεν έχει να κάνει με το πως την βρίσκει ο κάθε ένας.
Είμαι λάτρης του αισθησιακού μασάζ αλλά στα τής πόλης μας ο οποίος αισθησιασμός χάνετε με το που περάσεις την πόρτα.
Στα κωλοχανεία (εχω παει σε ολα για να εχω αποψη) που σιχαίνεσαι να πατήσεις ακόμα και με βρώμικα παπούτσια ( εξαιρουμένου ενός πριβε) που δεν έχουν τα βασικά πχ κάνανε τα αποχωρητήρια ντουζ κτλ.
τα 30+20 είναι πάρα μα πάρα πολλά.
Μετρο σύγκρισης πρέπει να είναι αντίστοιχα μαγαζιά (π.χ. Λαγουμτζη.. κτλ) και οχι μπουρδέλα.
Αν θέλουμε βελτίωση στην πολη πρεπει να κράζουμε τα κακως κείμενα
Αλλιως ειστε προμοτορες που σας συμφέρει το σκοτάδι.
Είχα την τυχη να κατεβαίνω στην Αθηνα, ήδη από το 1997, και μπορώ να καταλάβω πόσο πίσω είμαστε, και σε επιλογές και σε επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών/κόστους. Δυστυχώς, αυτή η στάνη (Θεσσαλονίκη), αυτό το τυρί βγάζει, και όσο ζούσα στη Θεσσαλονίκη, το διαπίστωνα καθημερινά.
ΥΓ. Είχα την τύχη και πηγα σε μαγαζιά που λειτουργούσαν στο στυλ των παλιών καμπαρέ (μονοκατοικία όπου κάτω ήταν τα κορίτσια με οποία χόρευες, επικές κλπ κλπ, και στον πάνω όροφο ήταν τα δωμάτια δια τα περαιτέρω), με πάνω από 10 κοπελες για όλα τα γουστα μέσα, με κοπελες - ιέρειες του σεξ (Εύα 22, Πενυ - πριν γίνει Liza VIP, Μαρλέν - που έσκαγε μύτη στο ξενοδοχείο με την Jaguar), με κοπελες wannabe μοντέλα και ηθοποιοί, κα. Δυστυχώς όμως, ακόμα και στην Αθηνα, τα πράγματα έχουν ζορίσει απελπιστικά.