Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
[Μήπως να γνωρίζουμε και τον αριθμό στην Εγνατία, για λόγους ασφαλείας, δηλ μήπως με γνωρίζουν κάποιοι...

denis(3)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια. Εχει παει καποιος στον Ευοσμο στο luxury Spa να μας πει εντυπωσεις και τι παιζει εκει?

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Γεια σ όλη την παρέα!!τα σέβη μου στον Αιδοιολειχο και στον Φακίρη!!Επειδη διαβασα λίγο παραπάνω είδα μια ένταση μάγκες χαλαρώστε!!!γενικα πιστεύω πως ανάλογα την διάθεση κινούμαστε με τις οικονομικές δυνατοτητες μας και κατά ποσο τυχεροί είμαστε την μέρα που θέλουμε να είναι διαθέσιμη και η συγκεκριμένη που θελουμε!!καθε (μαγαζί) έχει την δίκη του πολιτική εμείς κάνουμε αυτό κ αυτό και σ όποιον αρέσει λένε!!σε κάποιους καλούς πελάτες τακτικούς είναι πιο δοτικές δεν θα ζητήσουν χρήματα για να βγάλουν τα ρούχα τους!!σε κάποια μαγαζιά τα βγάζουν έστω και αν πας πρώτη φορά!!προσωπικα πιστεύω πως αν τα 2 δυο μαγαζιά ζεσι και το άλλο στην Εγνατία 112 ήταν πιο σοβαροί κοιτούσαν τον χώρο τους και φυσικά το υλικό να ήταν πρώτης ποιότητας τα υπόλοιπα θα είχαν σβήσει η θα την ψάχνανε να βάλουν και άλλες υπηρεσίες!!
Καλό το μασάζ αλλα θέλω και κάποιες φορές το κάτι παραπάνω!!
Να ειστε όλοι καλά!! Και αν κάποιος έχει κάτι καλό να μου πρότεινει δεν θα αφήσω την ευκαιρία να το δοκιμάσω !!!??
Η ένταση που πολύ σωστά αναφέρεις έχει να κάνει με την κλεισούρα και τα πρέπει τα μη και τα όχι που τρώμε στη μάπα εδώ και ένα χρόνο...........Δεν παρεξηγώ........Όταν γράφω ότι ξαφνικά θυμήθηκα μια σκηνή από ταινία και ο άλλος είναι έτοιμος για καυγά...τότε καταλαβαίνεις πόσο κακό μας έχει κάνει το ατελείωτο lockdown.............................Μια ερώτηση προς τους φίλους εδώ....εντάξει εμείς έχουμε λαλήσει....οι κοπέλες στο μαγαζιά είναι λαλημένες κι αυτές....?? έχω καιρό να πάω και δεν έχω άποψη επί του θέματος..........................................
Αγαπητε, σας διαβεβαιώ ότι ουδέποτε υπηρξα έτοιμος για καυγά. Άλλωστε είμαι σε ηλικία που οι καυγάδες απαγορεύονται. Δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις με την παρομοίωση, γι αυτό ζήτησα να το εξηγήσεις. Αν θεωρείς ότι το ποστάρισμα «Δλδ;» (αυτό ακριβώς έγραψα), είναι προοίμιο καυγά, λανθάνεις.
Φίλτατε ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΕ, σε εκτιμώ ιδιαίτερα και χαίρομαι που κατάλαβα λάθος το "δλδ"............Τους χαιρετισμούς μου...όπως και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη του thread.................

Raf2464

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
150
Πόντοι
0
Καλημέρα αλάνια . Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . Σκέφτομαι να πάω στην Βάνα μια επίσκεψη επειδή δεν βγάζω άκρη ξέρει κάποιος να μου πει ποια κορίτσια έχει τώρα αν η ίδια η Βάνα κάνει κάτι ? Αν είναι μασάζ φραπέ η κομπλέ το πρόγραμμα?και μια ενδεικτική τιμή?

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Για nuru masaz καποιος που εκανε θεσσαλονικη;;Αξιζη η φαση;

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
238
Πόντοι
281
Για nuru masaz καποιος που εκανε θεσσαλονικη;;Αξιζη η φαση;
για μια φορα καλα ειναι.. τα 100 πονανε λιγο χωρις σεξ αλλα ειναι μια εμπειρια.. εχει πιο πανω κιαλλα σχολια ωστε να δεις αναλυτικα τι γινετε.

Wolverin889

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα αλάνια . Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . Σκέφτομαι να πάω στην Βάνα μια επίσκεψη επειδή δεν βγάζω άκρη ξέρει κάποιος να μου πει ποια κορίτσια έχει τώρα αν η ίδια η Βάνα κάνει κάτι ? Αν είναι μασάζ φραπέ η κομπλέ το πρόγραμμα?και μια ενδεικτική τιμή?

φιλε μπορω να σου πω εκ πειρας οτι η ιδια η ΒΑΝΑ δεν κανει μασαζ...επισης τα κοριτσια που δουλευουν εκει δεν προσφερουν τπτ παραπανω απο εκτωνοση!!!αν θες περισοτερρες πληροφοριες στειλε inbox

Raf2464

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
150
Πόντοι
0
Τελικά πήγα στη Βάνα κ έχω να πω ότι κάνουν το κάνουν καλά . Επίσης η Βάνα πολύ θετικη κ εξυπηρετική. Θα ξανά πάω σίγουρα.

dogofwar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά.
Δεν έχω ξαναπάει σε μασατζίδικο και το σκέφτομαι τώρα με την καραντίνα.
Συγκεκριμένα λέω να πάω στο massagio. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο πρώτα για ραντεβού; Σαββατοκύριακα είναι ανοιχτό;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.071
Πόντοι
2.356
Τελικά πήγα στη Βάνα κ έχω να πω ότι κάνουν το κάνουν καλά . Επίσης η Βάνα πολύ θετικη κ εξυπηρετική. Θα ξανά πάω σίγουρα.
δε μας είπες κάτι νέο αυτά τα ξέρουμε
Ποιες είδες πως ήταν κ ότι θυμάσαι τέλος πάντων

Raf2464

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
150
Πόντοι
0
δε μας είπες κάτι νέο αυτά τα ξέρουμε
Ποιες είδες πως ήταν κ ότι θυμάσαι τέλος πάντων
πήγα να γράψω μια περιγραφή αναλυτικη κόλλησε το κινητό κ σβήστηκαν όλα θα το πάω μια στα γρήγορα μιας κ αν είναι του πληκτρολογίου . Όταν πήγα δεν ήξερα τπτ για εκεί μπήκα μέσα βγήκαν 7 κοπέλες διάλεξα την μια μαυρομαλα κ της είπα να διαλέξει ακόμα μια μια ξανθιά με πλούσιο άνω μέρος μπήκα έκανα ντουζακι ήρθαν με ενημέρωσαν ότι η μία μόνο η ξανθιά κάνει εκτόνωση η μαυρομαλα όχι κ πάει +20€ . Για μένα που είμαι δύσκολος θεωρώ κ στο μασάζ αλλά κ στο χειροκίνητο ήταν άψογες. Το κακο είναι ότι πας στα τυφλά όταν δεν ξέρεις γτ εκτός από μασάζ εκτόνωση δεν κάνουν όλες.

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0

Ίσως αν έλεγες και καμία λεπτομέρεια....
(Με ποια κοπέλα πέρασες, τι σου έκανε, τι πλήρωσες, πόση ώρα, κλπ)
Όταν λες η Βάνα πολύ “θετική” κ “εξυπηρετική” τι εννοείς...?

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Έχεις κάνεις άποψη για την Στέλλα του Krystal την πήρε φίλος μου κ ενώ λέει είναι ομορφουλα μέσα μόνο ζητάει..... Την έχει τιμήσει κάνεις??? Τhanksss

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Τι λεει παικταραδες μου? Ευελπιστω να στε ολοι καλα σε αυτες τις δυσκολες μερες που περναμε. Ηθελα να ρωτησω αμα εχει επισκεφτει κανεις τη Κατερινα στην Αρετσου και αμα εχει προσθεσει τπτ στο ρεπερτοριο της περα απο το ισπανικο για να τη ξανατιμησω.

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
Σύντομη ενημέρωση: προ ημερών πέρασμα από Crystal. Παρούσες η Νάντια, Νεφέλη και Ναταλία (τα 3Ν). Είχε επιλεγεί η Νάντια κατά το τηλεφωνικό ραντεβού λόγω προηγούμενης εμπειρίας. Δεν λέω είναι γυναικάρα η συγκεκριμένη αλλά έβαλε κάποια κιλά παραπάνω με τις καραντίνες - πρέπει να είναι >10 κιλά, με αποτέλεσμα κοιλιτσα, μπουτάκια κλπ. Βέβαια ενισχύθηκε και το στήθος ακόμη περισσότερο οπότε γούστα είναι αυτά θα μου πείτε. Όπως πάντα πρόσχαρη και πολύ καλή και στο μασάζ αλλά και στο θέμα της εκτόνωσης με 30+20. Ο χώρος με τα γνωστά μειονεκτήματα στο μπάνιο. Τουλάχιστον πήραν καινούργιο μασαζοκρεβατο στο μεγάλο δωμάτιο. Η μεγάλη αλλαγή όμως θα είναι όταν θα μετακομίσουν σε νέο χώρο.

ΥΓ. η Αρτεμις γνωρίζει κανείς πού χάθηκε κι αν θα επανέλθει;

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0

Η ίδια η Βάνα δεν κάνει κάτι. Τα κορίτσια συχνά αλλάζουν, δοκιμάζεις ανάλογα με τα γούστα και το ένστικτό σου. Αλλες φορές δικαιώνεσαι, συχνά όμως είναι μέτρια τα πράγματα. Παίζει μόνο μασαζ και φραπέ με 30+20 για περίπου 50min. Αν πας, γράψε κ την εμπειρία σου, δεν βλάπτει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom