Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (6 μέλη και 85 επισκέπτες)

Husamolh

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
12
Πόντοι
0
Μετά από καιρό πέρασα από Ιρίνα στην Όλγας. Το γράφω σ αυτό το νήμα γιατί μου έκανε ένα 20λεπτο μασάζ και ήταν καλύτερο από πολλές που δουλεύουν σε μασατζιδικα.
Παραμένει ίδια κορμάρα και δυστυχώς με ίδια χείλια, αλλά φουλ πρόγραμμα. Για μένα τα 60 είναι καλό vfm. Το χαλί με τον καναπέ στο σαλόνι all time classic

Ρε συ πραγματικά όποτε πάω και βλέπω αυτό το πράγμα έτσι μου έρχεται να της πω έλα να βάλω ένα χεράκι να καθαρίσει λίγο...απορώ πως το ανεχόμαστε!!!
Χαχαχα, όντως.
Τουλάχιστον βγάζει τα μαξιλάρια πλάτης του καναπέ και χωράνε ξαπλωμενα δύο άτομα

Raf2464

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
150
Πόντοι
0
Σειρά μου για το συγκριτικό του κρυσταλ Πρόσφατη επίσκεψη με Τόκιο. Μέτριο μασάζ λίγο πάνω από το μ.ο. καλύτερη επικοινωνία για τα γούστα μου σε σχέση με Νεφέλη γιατί μιλάει λιγότερο. Αλλά η Αλεξία σ αυτό δεν παίζεται.

Στο μασάζ 1η Αλεξία και μετά Νεφέλη/ Τόκιο.

Τελείωμα 1η Αλεξία 2η Τόκιο 3η Νεφέλη.

Σώμα 1η Νεφέλη, 2η Τόκιο 3η Αλεξία (αν και είναι άλλη κατηγορία).

Επικοινωνία 1η Αλεξία 2η Τόκιο 3η Νεφέλη
τελικά ποιο είναι το καλύτερο σε υπηρεσίες/κορίτσια για φουλ στη Θεσσαλονίκη?

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
παιδες αυτη η τοκιο απο το κρυσταλ ειναι ελληνιδα?η της..αλλοδαπης?

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0

Πολλές φορές δεν είναι καν στη Θεσσαλονίκη, αλλά βάζει αγγελία για να κόψει κίνηση και να έρθει για λίγο από Πάτρα

Ευχαριστώ. Αυτή τη φορά ήταν εδώ και τη δοκίμασα. Μου είπε ότι λέγεται Χριστίνα. Είναι υπέρβαρη, αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας είπα να κάτσω. Γύρω στα 23-24. Άλλωστε τη καλύτερη πίπα μου την είχε κάνει κάποτε μια κοπέλα με αρκετά κιλά. Είναι δεκτική. Δεν είπε όχι σε τίποτα. Σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά δέχεται καθοδήγηση. Μασάζ ανύπαρκτο. Σε γενικές γραμμές άνοστη. Δεν αξίζει δεύτερη φορά. Δεν θα τη θυμάμαι μετά από λίγο καιρό.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Πολλές φορές δεν είναι καν στη Θεσσαλονίκη, αλλά βάζει αγγελία για να κόψει κίνηση και να έρθει για λίγο από Πάτρα

Ευχαριστώ. Αυτή τη φορά ήταν εδώ και τη δοκίμασα. Μου είπε ότι λέγεται Χριστίνα. Είναι υπέρβαρη, αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας είπα να κάτσω. Γύρω στα 23-24. Άλλωστε τη καλύτερη πίπα μου την είχε κάνει κάποτε μια κοπέλα με αρκετά κιλά. Είναι δεκτική. Δεν είπε όχι σε τίποτα. Σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά δέχεται καθοδήγηση. Μασάζ ανύπαρκτο. Σε γενικές γραμμές άνοστη. Δεν αξίζει δεύτερη φορά. Δεν θα τη θυμάμαι μετά από λίγο καιρό.

Φίλε είσαι πάνω από 45;

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0

Φίλε είσαι πάνω από 45;
Οριακά....

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Σειρά μου για το συγκριτικό του κρυσταλ Πρόσφατη επίσκεψη με Τόκιο. Μέτριο μασάζ λίγο πάνω από το μ.ο. καλύτερη επικοινωνία για τα γούστα μου σε σχέση με Νεφέλη γιατί μιλάει λιγότερο. Αλλά η Αλεξία σ αυτό δεν παίζεται.

Στο μασάζ 1η Αλεξία και μετά Νεφέλη/ Τόκιο.

Τελείωμα 1η Αλεξία 2η Τόκιο 3η Νεφέλη.

Σώμα 1η Νεφέλη, 2η Τόκιο 3η Αλεξία (αν και είναι άλλη κατηγορία).

Επικοινωνία 1η Αλεξία 2η Τόκιο 3η Νεφέλη

καλύτερο τελείωμα η Τόκυο από την Νεφέλη? ουαου, πρέπει να το δω αυτό.

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά!
Γνωρίζει κάτι κάποιος γι αυτην

Έχει διάφορες αγγελίες, όπου φαίνεται ένα καλό κορμί.
Οι αγγελίες είναι εδώ και καιρό ωστόσο δεν έχει αναφερθεί από κανέναν και μου κάνει εντύπωση.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Καλημέρα παιδιά!

Οι αγγελίες είναι εδώ και καιρό ωστόσο δεν έχει αναφερθεί από κανέναν και μου κάνει εντύπωση.
καλό κορμί με μπιροκοιλια όμως

• Like
Αντιδράσεις: sexgo

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά!

Αν έχει θελκτικο κωλο και βυζια η μπυροκοιλια εμένα δν με ενοχλεί.

Έχεις βρεθεί μαζί της?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Καλημέρα παιδιά!

Αν έχει θελκτικο κωλο και βυζια η μπυροκοιλια εμένα δν με ενοχλεί.

Έχεις βρεθεί μαζί της?
όχι

Raf2464

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
150
Πόντοι
0
Να ρωτήσω στο κρυσταλ η Τόκιο είναι αυτήν που ανεβάζει στις φωτογραφίες με καρέ μαλλί?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.663
Πόντοι
2.720

Τι να εννοεί? Εννοεί ότι η κάθε σαύρα βάζει μια αγγελία και θέλει από 80 έως 100 €. Και μετά κλαίτε τα € και εκτιμάτε την αξία της χούφτας σας. Αυτό εννοεί αυτολεξεί.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Σώμα νοικοκυράς που έκανε τρεις γέννες και παράτησε τον εαυτό της, και συμπεριφορά μπετατζή που ρίχνει πλάκα στο απέναντι γιαπί. Από υπηρεσίες δεν ξέρω - δεν έφτασα μέχρι εκεί. Έκανα μεταβολή κι έφυγα.

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Σώμα νοικοκυράς που έκανε τρεις γέννες και παράτησε τον εαυτό της, και συμπεριφορά μπετατζή που ρίχνει πλάκα στο απέναντι γιαπί. Από υπηρεσίες δεν ξέρω - δεν έφτασα μέχρι εκεί. Έκανα μεταβολή κι έφυγα.
Ληξιαρχε εσύ που κατέεις πολλα..
Μήπως ξέρεις κάτι γι αυτήν?
Σε μερσω προκαταβολικά!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.228
Πόντοι
206
Σε μερσω προκαταβολικά!
Μ'αρέσει που λέει ότι δε δέχεται από απόκρυψη και σταθερό......Δε μας είπε ποιο δίκτυο προτιμάει και αν θέλει να έχουμε σύνδεση ή καρτοκινητό...................

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Σε μερσω προκαταβολικά!
Από Δευτέρα είναι στο πρόγραμμα. Μετά το σχετικό τεστ ντράϊβ θα ενημερώσω πάραυτα.
ΥΓ. Το "κατέεις" σου ξέφυγε κατά την πληκτρολόγηση ή είσαι σύντεκνος;

• Like
Αντιδράσεις: sexgo

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom