Για να "σπάσω" τους διαξιφισμούς, λίγα λόγια για το nuru που προ ημερών δοκίμασα για πρώτη φορά στη ζωή μου (41).
Η κοπέλα εμφανισιακά σίγουρα προδιαθέτει για άλλου είδους καταστάσεις. Κορμάκι όμορφο, πρόσωπο ΟΚ.Ευγενέστατη. Διάθεση να σε τρίβει με τις ώρες. Σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο. Πιέζει όπου της πεις και όσο της πεις. Δε χαλάει χατίρι. Έχει - η ρουφιάνα - απίστευτη δύναμη στα πόδια της. Και, πράγματι, έχει τον τρόπο να σε κάνει να τελειώσεις. Το γεγονός πως με κατάφερε δις σε μία ώρα, λέει πολλά νομίζω.
Για μένα, η κορύφωση ήταν όταν με έβαλε στο μπάνιο για να με πλύνει. Από πάνω ως κάτω. Φυσιολογικό, θα πείτε, για να φύγουν τα λάδια. Δεν το περίμενα ωστόσο. Δεν το γνώριζα.
Για την καθαριότητα - λόγω των εποχών που ζούμε - νομίζω πως ο χώρος και το στρώμα ήταν σε αποδεκτά επίπεδα. Με το που τελειώσαμε άρχισε να το απολυμαίνει με αρκετή σχολαστικότητα. Ό,τι κι όσα σκοτώνονται, θα μου πείτε. Και θα συμφωνήσω.
Εν τέλει, είναι μια πολύ καλέ εμπειρία που τουλάχιστον μια φορά αξίζει τον κόπο να τη ζήσει κανείς. Αν είχε και σεξ, θα ήταν 100% ΝΑΙ από μένα.
Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλό μας κουράγιο.