Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
μπορει καποιος να μου πει πως ειναι εμφανισιακα αυτη η κατερινα στην αρετσου?
Πενηνταρα ίσως και πενηνταπενταρα, με αρκετά περιττά κιλά.
Το μασαζ το κατέχει (έχει και ειδικά μηχανήματα). Στο θέμα της εκτόνωσης, μόνο με χέρι και όχι κάτι το αξιοσημείωτο.
Αν θες περισσότερα, στείλε πμ

Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
176
Πόντοι
1
μπορει καποιος να μου πει πως ειναι εμφανισιακα αυτη η κατερινα στην αρετσου?
Πενηνταρα ίσως και πενηνταπενταρα, με αρκετά περιττά κιλά.
Το μασαζ το κατέχει (έχει και ειδικά μηχανήματα). Στο θέμα της εκτόνωσης, μόνο με χέρι και όχι κάτι το αξιοσημείωτο.
Αν θες περισσότερα, στείλε πμ

και πολυ παρλα....ασταματητη

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Μαλακιες γραφω εγω ρε νεοκλωσο που μου βγηκες τωρα'απο τ αυγο κ μου την λες??Τι νομιζεις ρε λιγε εγω δεν εχω παει σε μασατζιδικα εδω και 20 χρονια εχω περασει απο παντου σε ολα τα μαγαζια αλλα εδω κ καποια χρονια ολα τα μαγαζια αυτα εχουν 100 μουμιεςκ 2 η 3 που εσυ της λες μουναρες ρε βλαξ στην Αθηνα ετσι και της δουνε η δικη μου αυτες θα της βαλουν το αλλο πρωι να καθαριζουν σκαλες σε πολυκατοικιες!!!Λεω κ μαλακιες τυροβλαχο πιτσιρικι!!!52 γιναμε κ τα ναυτακια θα νομιζουν θα γινουν καπετανιοι!!!!Αιστοδιαολο μαλαξ!!!!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Ηρεμήστε σύντροφοι. Μεγάλα «παιδιά» είμαστε, δεν χρειάζεται να εκνευριζομαστε. Βρισκομαστε και σε κρίσιμη ηλικία, άλλωστε ...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Μαλακιες γραφω εγω ρε νεοκλωσο που μου βγηκες τωρα'απο τ αυγο κ μου την λες??Τι νομιζεις ρε λιγε εγω δεν εχω παει σε μασατζιδικα εδω και 20 χρονια εχω περασει απο παντου σε ολα τα μαγαζια αλλα εδω κ καποια χρονια ολα τα μαγαζια αυτα εχουν 100 μουμιεςκ 2 η 3 που εσυ της λες μουναρες ρε βλαξ στην Αθηνα ετσι και της δουνε η δικη μου αυτες θα της βαλουν το αλλο πρωι να καθαριζουν σκαλες σε πολυκατοικιες!!!Λεω κ μαλακιες τυροβλαχο πιτσιρικι!!!52 γιναμε κ τα ναυτακια θα νομιζουν θα γινουν καπετανιοι!!!!Αιστοδιαολο μαλαξ!!!!
καβαλάρης συνεχίζεις τις μαλακίες η το ξέχασες όταν με παρακαλούσες να σε δώσω το τηλ της Μαριάννας κ με έδωσες ψυχρά κ αναγκάστηκα να αλλάξω nickname
Γέρασες κ ξεχνάς μου φαίνεται πού θα με πεις ότι τώρα βγήκα από το αυγό παπαρα κ σε ρίχνω κ στην ηλικία

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Ηρεμήστε σύντροφοι. Μεγάλα «παιδιά» είμαστε, δεν χρειάζεται να εκνευριζομαστε. Βρισκομαστε και σε κρίσιμη ηλικία, άλλωστε ...
φέρε τα χάπια μου πιτσιρίκο δεν αισθάνομαι καλά :P
Ήρεμα παππού...
Πάρε ένα Lexotanil των 3, κι αν δεν σε πιάσει, εδώ είμαστε ...

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Για να "σπάσω" τους διαξιφισμούς, λίγα λόγια για το nuru που προ ημερών δοκίμασα για πρώτη φορά στη ζωή μου (41).

Η κοπέλα εμφανισιακά σίγουρα προδιαθέτει για άλλου είδους καταστάσεις. Κορμάκι όμορφο, πρόσωπο ΟΚ.Ευγενέστατη. Διάθεση να σε τρίβει με τις ώρες. Σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο. Πιέζει όπου της πεις και όσο της πεις. Δε χαλάει χατίρι. Έχει - η ρουφιάνα - απίστευτη δύναμη στα πόδια της. Και, πράγματι, έχει τον τρόπο να σε κάνει να τελειώσεις. Το γεγονός πως με κατάφερε δις σε μία ώρα, λέει πολλά νομίζω.
Για μένα, η κορύφωση ήταν όταν με έβαλε στο μπάνιο για να με πλύνει. Από πάνω ως κάτω. Φυσιολογικό, θα πείτε, για να φύγουν τα λάδια. Δεν το περίμενα ωστόσο. Δεν το γνώριζα.
Για την καθαριότητα - λόγω των εποχών που ζούμε - νομίζω πως ο χώρος και το στρώμα ήταν σε αποδεκτά επίπεδα. Με το που τελειώσαμε άρχισε να το απολυμαίνει με αρκετή σχολαστικότητα. Ό,τι κι όσα σκοτώνονται, θα μου πείτε. Και θα συμφωνήσω.
Εν τέλει, είναι μια πολύ καλέ εμπειρία που τουλάχιστον μια φορά αξίζει τον κόπο να τη ζήσει κανείς. Αν είχε και σεξ, θα ήταν 100% ΝΑΙ από μένα.

Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλό μας κουράγιο.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Για να "σπάσω" τους διαξιφισμούς, λίγα λόγια για το nuru που προ ημερών δοκίμασα για πρώτη φορά στη ζωή μου (41).

Η κοπέλα εμφανισιακά σίγουρα προδιαθέτει για άλλου είδους καταστάσεις. Κορμάκι όμορφο, πρόσωπο ΟΚ.Ευγενέστατη. Διάθεση να σε τρίβει με τις ώρες. Σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο. Πιέζει όπου της πεις και όσο της πεις. Δε χαλάει χατίρι. Έχει - η ρουφιάνα - απίστευτη δύναμη στα πόδια της. Και, πράγματι, έχει τον τρόπο να σε κάνει να τελειώσεις. Το γεγονός πως με κατάφερε δις σε μία ώρα, λέει πολλά νομίζω.
Για μένα, η κορύφωση ήταν όταν με έβαλε στο μπάνιο για να με πλύνει. Από πάνω ως κάτω. Φυσιολογικό, θα πείτε, για να φύγουν τα λάδια. Δεν το περίμενα ωστόσο. Δεν το γνώριζα.
Για την καθαριότητα - λόγω των εποχών που ζούμε - νομίζω πως ο χώρος και το στρώμα ήταν σε αποδεκτά επίπεδα. Με το που τελειώσαμε άρχισε να το απολυμαίνει με αρκετή σχολαστικότητα. Ό,τι κι όσα σκοτώνονται, θα μου πείτε. Και θα συμφωνήσω.
Εν τέλει, είναι μια πολύ καλέ εμπειρία που τουλάχιστον μια φορά αξίζει τον κόπο να τη ζήσει κανείς. Αν είχε και σεξ, θα ήταν 100% ΝΑΙ από μένα.

έτσι έκανε κ η Έλενα παλιά β Ηρακλείου μετά αγίου Δημήτριου κ τώρα ελεύθερό πούλι σε έλιωνε Αλλά μετά είχε κ σεξακι
Αλλά με 50€ οπότε όλοι μπορούσαν να πάνε τώρα με 100€ κ χωρίς δυσκολεύουν τα πράγματά

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
@stallion (1) Ριξε μια μαλακια κ ασε κατα μερος της ηλικιες πιτσιρικο (2)Τραβα τα αρχιδια σου κ Κανε τον Ταρζαν που σε παρακαλαγα να μου δωσεις τηλ κ παπαριες!!!Αυτα τα γραφει μονο ενας που ειναι αβγαλτος κ πουθενας!!!!Α και που σε....Στα φρυδια κ στα αρχιδια μας αν αλλαξες Νik name!!!!Γκε γκε;;;Χαλαρωσε λιγο κ μην πετας λαιμο.Το κλεινω εδω αν εχεις απορειες ελα στης 7 στο γυμναστηριο του Αρμ για σπαρινγκ!!!!Νικ kick boxing 3!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Για να δεις ότι δε λέω παπαριες μαλάκα
Τώρα πάνε τράβα εσύ τ αρχίδια σου

Τέλος από μένα κ sorry στους φίλους Για τον τρόπο μου

Συνημμένα

• Screenshot_2021-03-01-16-12-36-855_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-03-01-16-12-36-855_com.android.chrome.jpg
    596,3 KB · Εμφανίσεις: 82
  • Screenshot_2021-03-01-16-13-10-169_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-03-01-16-13-10-169_com.android.chrome.jpg
    596,4 KB · Εμφανίσεις: 88

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.659
Πόντοι
2.720
Για να δεις ότι δε λέω παπαριες μαλάκα
Τώρα πάνε τράβα εσύ τ αρχίδια σου

Τέλος από μένα κ sorry στους φίλους Για τον τρόπο μου

Καβαλάρη αυτό ξεπλένεται μόνο με 2 γκολ τη Τετάρτη και 3 τη Κυριακή. Αλλιώς μη μιλάς καθόλου αδελφέ.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.659
Πόντοι
2.720
Πάντως σε τέτοιους διαξιφισμούς μας έχουν συνηθίσει τα λιμά. Οχι οι ογκόλιθοι του σαη. Θα πρότεινα Ειρήνη αδέλφια. Χαμένη θα βγει στο τέλος η ενημέρωση την οποία υπηρετούμε από εδώ.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Πάντως σε τέτοιους διαξιφισμούς μας έχουν συνηθίσει τα λιμά. Οχι οι ογκόλιθοι του σαη. Θα πρότεινα Ειρήνη αδέλφια. Χαμένη θα βγει στο τέλος η ενημέρωση την οποία υπηρετούμε από εδώ.

Ισχύει, φαντάσου στην επόμενη μονομαχία να συμμετέχουν Αιδοιολείχος Raptoras ή Reznov!

Melouris

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0

Καλησπέρα, το nuru στο οποίο αναφέρεστε είναι αυτό; Αν όχι, θα μπορούσατε να παραθέσετε κάποιες πληροφορίες επικοινωνίας; Απ' ό,τι καταλαβαίνω το ραντεβού ηταν στο χώρο της κοπέλας; Ευχαριστώ πολύ

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

Ισχύει, φαντάσου στην επόμενη μονομαχία να συμμετέχουν Αιδοιολείχος Raptoras ή Reznov!
Μπα... Είμαι πλέον στην ηλικία του: «πες μου τι θέλεις μανούλα μου να τελειώνουμε».:.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.659
Πόντοι
2.720
Nuru report.
Η κοπέλα πολύ γλυκιά πολύ πρόσχαρη και απίστευτη εργάτρια.
Παλεύει πάνω σου με όλη της τη δύναμη την ένταση το πάθος. Σε τρίβει παντού και με οποίο τρόπο μπορείς ή και δε μπορείς να φανταστείς. Στα μέσα της συνεδρίασης σε τελειώνει με τρόπο μαγικό ανάμεσα στα μπουτάκια της με απίστευτη καύλα. Συνεχίζει ακάθεκτη ακούραστη και κατά το τέλος της συνάντησης αν τοχεις σε ξανά τελειώνει απίθανα. Εδώ άρχουν και κραυγουλες φιλάκια κλπ. ΠΡΟΣΟΧΗ στην ερώτηση αν θα θέλατε δάκτυλο.Περί ορέξεως... Προσωπικά δεν δέχτηκα.
Κατά τη διάρκεια και προς το τέλος αποφάσισα να τη χαϊδέψω. Παντού. Το δέχτηκε. Να τονίσω ότι ΔΕΝ της έκανα δακτυλοσκόπηση. Ίσως να τη χαλούσε και κατ επέκταση να χαλιόμουν και εγώ. Λιωμένος και τελειωμένος δις όπως είπε ο συναγωνιστής σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο. Τρύπωσε μέσα με έτριψε εξονυχιστικά παντού με νερό και μια καθαρή πετσέτα κατόπιν με σαπούνισε επίσης παντού με αφρόλουτρα και με αποχαιρέτησε. Βγαίνοντας την είδα να πλένει με χλωρίνη το στρώμα πολύ σχολαστικά και κατόπιν να μπουκάρει για μπάνιο για να πλυθεί. Χαιρέτησα και αποχώρησα με το χαμόγελο που έχεις όταν τα € σου αξίζουν μέχρι του τελευταίου σεντ. 100€ η συνεδρίαση. Αξίζει 1000%.
Καλή συνέχεια guys.
Και καλό μήνα.

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Μπραβο μπραβοοοο κερδισες ρε μπακλαμακο νταξ ρισπεκτ.....Αντε να παραλαβεις το Βραβειο σου!!!Σηκωσε το ψηλα διοτι ειναι βαρη κ ασηκωτο!!!!Ρε τι κελεπουρια βρισκεις αν θελεις εδω μεσα ρεεεε!!!!

Συνημμένα

• Screenshot_20210302-083546_Google.jpg
    Screenshot_20210302-083546_Google.jpg
    118,5 KB · Εμφανίσεις: 46

Thalios(2)

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Ο φίλος με το nuru μπορεί να διευκρινίσει αν η κοπέλα έχει χώρο δικό της?στο site δεν είναι ξεκάθαρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom