assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 157
- Πόντοι
- 1
Καμία ενημέρωση για το κατάστημα ανατολικά στη Καλαμαριά που διαβάζω εδώ και μέρες? Η κάποιο ανατολικά για φουλ πρόγραμμα?
@stallion (1) Ριξε μια μαλακια κ ασε κατα μερος της ηλικιες πιτσιρικο (2)Τραβα τα αρχιδια σου κ Κανε τον Ταρζαν που σε παρακαλαγα να μου δωσεις τηλ κ παπαριες!!!Αυτα τα γραφει μονο ενας που ειναι αβγαλτος κ πουθενας!!!!Α και που σε....Στα φρυδια κ στα αρχιδια μας αν αλλαξες Νik name!!!!Γκε γκε;;;Χαλαρωσε λιγο κ μην πετας λαιμο.Το κλεινω εδω αν εχεις απορειες ελα στης 7 στο γυμναστηριο του Αρμ για σπαρινγκ!!!!Νικ kick boxing 3!!!
Φίλε Καβαλάρη, καλησπέρα.Μπραβο μπραβοοοο κερδισες ρε μπακλαμακο νταξ ρισπεκτ.....Αντε να παραλαβεις το Βραβειο σου!!!Σηκωσε το ψηλα διοτι ειναι βαρη κ ασηκωτο!!!!Ρε τι κελεπουρια βρισκεις αν θελεις εδω μεσα ρεεεε!!!!
Ο φίλος με το nuru μπορεί να διευκρινίσει αν η κοπέλα έχει χώρο δικό της?στο site δεν είναι ξεκάθαρο.
Γεια χαρά σε όλους!
Μετά την λήξη της καραντίνας θα επισκεφτώ την συμπρωτεύουσα μετά απο πολύ καιρό για μασαζοεπίσκεψη και έχω στο ραντάρ μου τα 2 παρακάτω και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάτι για να αποφύγω την φόλα
1.
2.
Απ ότι καταλαβαίνω το πρώτο λινκ με την αγγελία για το Nuru massage δεν είναι της μασερ που έχουν περιγράψει εδω μέσα συνάδελφοι με καλά λόγια απλά το βρήκα και είπα να ρωτήσω.
Γεια χαρά σε όλους!
Μετά την λήξη της καραντίνας θα επισκεφτώ την συμπρωτεύουσα μετά απο πολύ καιρό για μασαζοεπίσκεψη και έχω στο ραντάρ μου τα 2 παρακάτω και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάτι για να αποφύγω την φόλα
1.
2.
Απ ότι καταλαβαίνω το πρώτο λινκ με την αγγελία για το Nuru massage δεν είναι της μασερ που έχουν περιγράψει εδω μέσα συνάδελφοι με καλά λόγια απλά το βρήκα και είπα να ρωτήσω.
το 1ο ειναι αυτο που σναφερεται στις 2 σελιδες πριν,οχι γαμησι οχι εκτονωση με χερι....
το 2ο δεν εχω ιδεα
Γεια χαρά σε όλους!
1.
2.
το 1ο ειναι αυτο που σναφερεται στις 2 σελιδες πριν,οχι γαμησι οχι εκτονωση με χερι....
το 2ο δεν εχω ιδεα
Το 2ο είναι το Angel Spa, που το έχει η Εύα περιοχή Jumbo Θέρμης
Έχει κανά χρόνο σίγουρα που χώρισε με τον τύπο..Αυτό το angel spa ανατολικά στο jumbo δεν έχει καμία σχέση με ερωτικό μασάζ. Είχα πάει αρκετές φορές μέχρι που έφαγα πόρτα από τον (υποθέτω) άντρα της. Σε ένα χώρο κομμωτήριο- μασαζ- υπόγειο- αποθήκη σπιτιού. Μπορεί κάποτε να ήταν του χώρου αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλεξα θεωρώ πως ουδεμία σχέση έχει με το άθλημα.
Ο φίλος με το nuru μπορεί να διευκρινίσει αν η κοπέλα έχει χώρο δικό της?στο site δεν είναι ξεκάθαρο.
Έχει δικό της χώρο
Γυμνη ειναι η κοπελα.Τα εχουμε πει.Ο φίλος με το nuru μπορεί να διευκρινίσει αν η κοπέλα έχει χώρο δικό της?στο site δεν είναι ξεκάθαρο.
Έχει δικό της χώρο
Θα προσπαθήσω να κλείσω ραντεβού και θα ενημερώσω το συντομότερον δυνατόν. Το site αναφέρει ότι κατα τη συνεδρία η μασεζ φοράει μαγιό. Ισχύει αυτό ή υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν γυμνή; Ρωτώ γιατί πραγματικά μου φαίνεται πολύ παράξενο να σε κάνει να τελειώσεις χωρίς καν να νιώσεις το στήθος ή το μουνί της σε άμεση επαφή πάνω σου. Σόρρυ αν γίνομαι κουραστικός αλλά το έχω ειλικρινή απορία
Έχει κανά χρόνο σίγουρα που χώρισε με τον τύπο..Αυτό το angel spa ανατολικά στο jumbo δεν έχει καμία σχέση με ερωτικό μασάζ. Είχα πάει αρκετές φορές μέχρι που έφαγα πόρτα από τον (υποθέτω) άντρα της. Σε ένα χώρο κομμωτήριο- μασαζ- υπόγειο- αποθήκη σπιτιού. Μπορεί κάποτε να ήταν του χώρου αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλεξα θεωρώ πως ουδεμία σχέση έχει με το άθλημα.
Το αν θα φας άκυρο ή όχι, αυτό δεν το ξέρω. Κάνει όποτε και με όποιον θέλει, αν θέλει.Έχει κανά χρόνο σίγουρα που χώρισε με τον τύπο..Αυτό το angel spa ανατολικά στο jumbo δεν έχει καμία σχέση με ερωτικό μασάζ. Είχα πάει αρκετές φορές μέχρι που έφαγα πόρτα από τον (υποθέτω) άντρα της. Σε ένα χώρο κομμωτήριο- μασαζ- υπόγειο- αποθήκη σπιτιού. Μπορεί κάποτε να ήταν του χώρου αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλεξα θεωρώ πως ουδεμία σχέση έχει με το άθλημα.
Άρα υπάρχει φως στο τούνελ? Να κάνω καταδρομική? Δεν θέλω να φάω άκυρο ξανά από εκεί.... Και με βολεύει αφάνταστα η τοποθεσία , δεν υπάρχει τίποτα άλλο τόσο ανατολικά εκτός από μια στη Καλαμαριά που διαβάζω αλλά δεν βρίσκω τίποτα
Ευχαριστώ τους συναγωνιστές που έγραψαν κριτική για το nuru κάτι που με οδήγησε και μένα να το δοκιμάσω.
Η κοπέλα έχει όντως δύναμη που δεν το πιστεύεις, τα "αεροπλανικά" που κάνει στο μασάζ σου έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.
Δεν ξέρω αν το μασάζ που κάνει θεωρείται nuru ή όχι καθώς δεν είμαι ειδικός να το κρίνω αλλά σίγουρα είναι μια εμπειρία που αξίζει να την δοκιμάσεις.