Έπειτα από περίπου 1,5-2 χρόνια επισκέφτηκα το Dames (Εγνατίας). Δεν άντεξα με την κλεισούρα στο σπίτι, πήρα τα ρίσκα μου και πήγα.
Παρούσες τρεις κοπέλες. Ρίτα, κοντοπούτανο με μαλλιά προς το κόκκινο, με πρόστυχο προσωπάκι, που σου βγάζει διάθεση για πολλά γαμ... Κέλλυ, σαφώς πιο ψηλή με κορμί λαμπάδα, μελαχρινή αλλά κάτι στο πρόσωπο με χάλαγε. Μαίρη, νταρντάνα, ξανθιά, όχι για τα δικά μου γούστα.
Τα προγράμματα τα γνωστά (60-80-90-120). Επέλεξα το 80αρι με τη Ρίτα. Για μασάζ ας μην το συζητάμε. Δεν είπε όχι σε γλείψιμο, ούτε σε deepthroat, το κορμάκι της βολεύει για ακροβατικά και σκανδαλιές. Αλλά... το πρώτο ΦΑΟΥΛ για μένα ήταν όταν άκουσα "όχι δάχτυλα". Το δέχθηκα. Το δεύτερο ΦΑΟΥΛ που με χάλασε και με ξενέρωσε αφάνταστα, ήταν που την ώρα που κόντευα να χύσω μου λέει "μην τελειώσεις μέσα μου". Το έργο τελείωσε, δυστυχώς, με συνοπτικές διαδικασίες.
Θα πάω ξανά, το δηλώνω ευθαρσώς, για να δοκιμάσω το πρόγραμμα της 1 ώρας με δύο κοπέλες και δύο εκτονώσεις στα 120 ευρώ. Νομίζω αξίζει τον κόπο. Τώρα, αν θα προτιμούσα πάλι τη Ρίτα, άγνωστο. Μάλλον ανάλογα τη στιγμή.
Την υγειά μας να έχουμε και προχωράμε.
ΥΓ: Για μένα ο χώρος αυτός είναι μακράν ο καλύτερος που έχει επιλέξει η Άννα. Δε διέκρινα κάποιο πρόβλημα καθαριότητας, το αντίθετο.