You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (8 μέλη και 58 επισκέπτες)
Το μασατζιο δεν εχει ανοιξει.Η σοκολατενια κορμαρα μεσα δεν κανει εκτονωση.Τουλαχιστον ετσι μου ειπε πριν το λοκνταουν.Οι αλλες κανουν κανονικα.
δηλαδή την ρώτησες "κάνεις εκτόνωση", και σου είπε, όχι, αλλά,κάνουν οι άλλες?
Μου ειπε δεν κανω απλα.Δεν ειπε κατι για τις αλλες.Εγω τις δοκιμασα κ κανουν.
Φίλε εγώ μόλις κάλεσα και μου είπαν ότι είναι ανοιχτά.Μη μου λες τέτοια για τη σοκολατένια ένας φίλος εδώ με ενημέρωσε ότι κάνειΤο μασατζιο δεν εχει ανοιξει.Η σοκολατενια κορμαρα μεσα δεν κανει εκτονωση.Τουλαχιστον ετσι μου ειπε πριν το λοκνταουν.Οι αλλες κανουν κανονικα.
οκ αρα τοτε δεν κανει σε εμενα η ειναι επιλεκτικη με τους πελατες.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Το μασατζιο δεν εχει ανοιξει.Η σοκολατενια κορμαρα μεσα δεν κανει εκτονωση.Τουλαχιστον ετσι μου ειπε πριν το λοκνταουν.Οι αλλες κανουν κανονικα.
δηλαδή την ρώτησες "κάνεις εκτόνωση", και σου είπε, όχι, αλλά,κάνουν οι άλλες?
Μου ειπε δεν κανω απλα.Δεν ειπε κατι για τις αλλες.Εγω τις δοκιμασα κ κανουν.
Δοκίμασες Σοφία και ποιες άλλες;
Μίλησα σήμερα με μασαζιο. Μου είπαν ότι άνοιξαν. Σήμερα λέει δουλεύουν Μια και Αλεξια. Η Μια είναι η μαυρουλα; Η Αλεξια υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτή του Κριστάλ;
Δεν έχω πάει ακόμα στο εν λόγω κατάστημα μιας και φοβάμαι μην φαμε καμία πετσέτα ή φόλα όπως και στο Ελίτ που σε δυο παρουσίες μου έφυγα χωρίς εκτόνωση.
Δεν έχω πάει ακόμα στο εν λόγω κατάστημα μιας και φοβάμαι μην φαμε καμία πετσέτα ή φόλα όπως και στο Ελίτ που σε δυο παρουσίες μου έφυγα χωρίς εκτόνωση.
Σε αλλά νέα όλα πλέον είναι ανοικτά πέραν του Ελίτ. Ακόμα και στο Νταμες η Άννα είπε ότι έφερε νέα πρόσωπα, αλλά πλέον δεν την πιστεύω ούτε στην αξιολόγηση του ρόστερ ούτε στην ποιότητα των υπηρεσιών.
Η κατάσταση στα ιδρύματα της πόλης παραμένει στάσιμη και προφανώς δεν υπάρχει κανένας λόγος επίσκεψης άμεσα και για λόγους υγείας, αλλά και για λόγους ποιότητας
Η κατάσταση στα ιδρύματα της πόλης παραμένει στάσιμη και προφανώς δεν υπάρχει κανένας λόγος επίσκεψης άμεσα και για λόγους υγείας, αλλά και για λόγους ποιότητας
Ακόμα και στο Ακουα που πήγαινα συχνά πυκνά, τα βαριά χαρτιά του μαγαζιού, πρέπει να είναι σε αναστολή ή να έχουν σταματήσει
Ή να κάνουν πριβέ σε σπίτια θαμώνων ή σε δικό τους χώρο
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Τι καλά να μαθαίναμε κιόλας αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο... Και πληροφορίες συνεύρεσης.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ακόμα και στο Ακουα που πήγαινα συχνά πυκνά, τα βαριά χαρτιά του μαγαζιού, πρέπει να είναι σε αναστολή ή να έχουν σταματήσει
Ποια είναι τα βαριά χαρτιά? Η Ριτα?
Ποια είναι τα βαριά χαρτιά? Η Ριτα?
Ριτα και Ρενα πιστεύω είναι ο αφρός του μαγαζιού. Και ειδικά όταν μιλάμε για φραπέ είναι πολύ καλές. Ίσως εάν δούλευαν να πήγαινα, αλλά όταν κατάλαβα ότι δεν είναι εκεί, δεν μπαίνω καν στον κόπο.
Ενημέρωση από Massagio. Παρούσες 2 κοπέλες η Μια, χρώματος σοκολατί, κορμάρα. και μία άλλη της οποίας δεν συγκράτησα το όνομά της. Από εμφάνιση δεν έλεγε πολλά πάντως, καθώς τα είχε τα κιλάκια της. Μετά από σύντομη ενημέρωση και ενώ ήμουν έτοιμος να επιλέξω τη Μία, μου πετάει το εξής πως θα πρέπει να φοράω το εσώρουχο μου!!
Εκεί την ψιλιάστικα τη δουλειά και επέλεξα την άλλη την κοπέλα, η οποία και με το ανταπόδωσε και με καλό μασάζ αλλά και με ευχάριστο τελείωμα στο τέλος.
Αυτά μάγκες, οπότε καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν!!!
Εκεί την ψιλιάστικα τη δουλειά και επέλεξα την άλλη την κοπέλα, η οποία και με το ανταπόδωσε και με καλό μασάζ αλλά και με ευχάριστο τελείωμα στο τέλος.
Αυτά μάγκες, οπότε καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν!!!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
ουτε σε μενα εκανε εκτονωση η Μια
Γιατί έτσι; Τι έπαθε και αυτή;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Δεν ξερω ενω στην Εγνατια η ιδια μου ειχε κανει και της το ειπα κι ολας..στο μασατζιο μου ειπε πως εδω δεν κανω και τετοιες μπαρουφες..εννοειται οτι απο τοτε και μετα διαλεγα τις αλλες.Αυτην δεν προκειται να την ξαναπαρω..
Οι άλλες ποιες είναι; Η Σοφία είναι καλούτσικη. Έχει και άλλες που αξίζουν;
JIMARAS69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2018
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗουτε σε μενα εκανε εκτονωση η Μια