μπουγατσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Έχει εμπειρία κανένας συνάδελφος?παίρνω αλλά είναι κλειστό από χτες.
Γεια σας Αλ'ανια τι κάνετε? επέστρεψα στη Θεσσαλονική.....και θέλω να πάρω τη Νατασσα που δουλέυει στο Venus.Δουλευει ακομα?????? Μου αρεσουν πολυ αυτες οι βυζαρες π εχει...οπως και της κατερινας στην Αρετσου...
Αυτή η ψυχή η Κατερίνα Αρετσού έβαλε κανένα προγραμματάκι έξτρα στο ρεπερτόριο η μπα ! Δύσκολες εποχές για μασαζ με black n decker βυζομαλακία και 50€. Για πείτε τα νέα....! Υπάρχουν νέα?
Έβαλε . Πλέον φοράει μάσκα και γάντια λόγω κορωνοϊου (δεν τρολαρω - είναι η αλήθεια ...)
Η αγγελία αυτή είναι από την περίφημη Κλεάνθους;
Αξίζει επίσκεψη;
Είναι η γνωστή Ρουμάνα η Αλεξία. Η ίδια αυτή τη στιγμή είναι στη Λυόν της Γαλλίας. Έχει βάλει στο σπίτι δυο Ρουμάνες, και το παίζει τσατσα εξ αποστάσεως.
Για τις κοπέλες δεν ξέρω τι παίζει, αλλά η Αλεξία ήταν ξεπέτα ολκής.
Προσέρχεσθε με δίκη σας ευθύνη...
ΥΓ. Εννοείται πως οι φωτογραφίες δεν είναι πραγματικές!!!
Δωδεκανήσου στη στοάΥπάρχει ένα Crystal Spa στην Λαμπράκη κι ένα Crystal Μασαζ στη Δωδεκανήσου, για ποιό γράφετε ?
Τελευταία φορά πήγα πριν κάνα χρόνο και ήταν 30+20. Στα όρια του gilf. Μένει τόπλες απλά μετα μπορεί να μην κοιμάσαι τα βράδια. Έχει βυζάρες πάντως. Α και μιλάει αρκετάΤην Κατερίνα στην Αρετσού που και πως θα την βρούμε συναγωνιστές? Αξίζει? Πόσο το μαλλί?
Έχει εμπειρία κανένας συνάδελφος?παίρνω αλλά είναι κλειστό από χτες.
Νταξ, αυτό έλειπε να συμπεράνουμε πως όσες είναι 1.75, 95 κιλά με 2άρια βυζιά, είναι δεδομένο να τα έχουν και στητά. Αδερφέ μας δουλεύεις? Άσε που δεν είναι και 2άρια. Εκτός αν είναι άλλη Χριστίνα, έχω να πάω και κάνα εξάμηνο. Πες την σαπιοκώλα, χοντροδόντα μαζί σου. Αλλά οι τορπίλες ( σε σχήμα) της χαράζουν διαμάντι.1.75 ύψος 95 κιλά με 2αρι στήθος...Αυτο ελειπε να μην ήταν στητα...
Που είναι το Relax Spa?Αξίζει καμία άλλη κοπέλα?Επίσκεψη στο Relax Spa, Μαρία νέα κοπέλα εκτόνωση συν 10 και κόστος μασάζ 30. Θα ξαναπροτιμηθει.
η νεφελη πως ειναι φιλε και τι τιμες παιζουν</////
η νεφελη πως ειναι φιλε και τι τιμες παιζουν</////
Ετσι ακριβως ειναι και η τυπισσα στην Βασ.Ολγας ξεχναω τωρα το ονομα της. Που σε βαζει μεσα στο σπιτι της και καθεσαι και το κανεις σε εναν καναπε στο σαλονι της.