Καλησπέρα, είναι η πρώτη μου ανάρτηση και σχετίζεται με το Aqua Spa!Πριν όμως ζητήσω πληροφορίες θα ήθελα να δώσω!
Επισκέφθηκα 2 φορές το κρυσταλ και προσωπικά είχα πολύ καλές εντυπώσεις απο τα κορίτσια,αυτο που με χάλασε ήταν ο χώρος...Λοιπόν την πρώτη φορά ήταν η Αρτέμης,πιτσιρικα μαζεμενη αλλά με ένα κορμί απίστευτο!Μεγάλο στήθος και σκληρό το οποίο το έγλυφα ολη την ωρα.Την δευτερη φορα ηταν η Ναντια,καυλωφατσα με επισης ωραιο στηθος!Αυτη ηταν ποιο διαχυτικη και μαλιστα με αφησε να βαλω χερι μεσα απο το στρινγκ!Να αναφερω οτι και τα 2 κοριτσια αφου τελειωσα συνεχησαν το μασαζ για ενα 10λεπτο ακομα
Σήμερα λοιπόν επισκέφθηκα το Aqua,μου άνοιξε την πόρτα η Ξένια και μαζι της πέρασα και αργότερα στο δωμάτιο,με κοιτούσε ολη την ώρα με ενα λάγνο βλέμμα πολλά υποσχόμενο...Δυστυχώς μου έκανε ένα άθλιο μασάζ και δεν υπήρχε συνέχεια, να πω την αληθεια ντράπηκα εκεινη την ωρα να ρωτήσω αλλα ηθελα να ξέρω,υπάρχει συγκεκριμένος τροπος για εξτρα περιποιηση η εκανα μαλακια που δεν ειπα τιποτα?Να προσθέσω οτι στον χωρο ηταν αλλα 2 κορίτσια μελαχρινά, η μια καλούτσικη και η άλλη δεν βλέπεται