Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
είναι δεδομένο πως δεν είναι τόσο φανερή κάμερα για να κρεμάσεις το βρακί σου!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα !

καλησπερα
επειδη με εχετε βομβαρδισει με pm ...

το πρηξατε το κοριτσι !  :grin:
καλα ειναι τα πμ αλλα πειτε τα και δημοσια !

οσο για τις καμερες εχω ηδη πει αυτα που ξερω ( παπους, μποντι φρι, βασιλης και αργοναυτων).

για μενα αυτο το θεμα ειναι μικρης σημασιας ...

δεν ειμαι ουτε η μπετυ ουτε η εβιτα ουτε η ζωη

αν συνεχιζεις να αποκλειεις ονοματα σε λιγο θα σε βρουν οι συναδελφοι ...  :)

ισως ηταν λαθος που εγραψα αυτα που εγραψα χθες αφου βλεπω οτι εχετε πολυ εχθρικη σταση απεναντι μου.

στην δημοσια συζητηση δεν ειδα κατι ακραιο ... κοιτα οπως εσυ εχεις αχτι καποιους πελατες και εμεις εχουμε καποιες ξεπετες ... οποτε τα ακους για αυτες ... παντως γενικα νομιζω οτι κραταμε επιπεδο . ή οχι ?
ΑΛΛΑ αν σε επιπεδο πμ καποιοι παρεκτραπηκαν υπαρχει η αναφορα στον συντονιστη . δεν ειναι κακο μερικοι να παν για μπανακι ...

τωρα αν αυτο που κυριως ηθελες να θιξεις ειναι οτι γραφονται ανακριβειες για εσενα , τοτε επικοινωνησες το μυνημα σου με ενα τροπο που μαλλον αφαιρει απο το βασικο σου επιχειρημα .

αλλα δε μου αρεσει να γραφετε και εσεις ψεμματα και υπερβολες.

σωστα . παντως οι περισσοτεροι απο δω ειναι ικανοι να διακρινουν σε βαθος χρονου τις υπερβολες και τις υστεροβουλες κριτικες .

οσο για τον ιδανικο πελατη, θα ηθελα να μας σεβεται και να σεβεται πανω απο ολα τα θελω και τα πρεπει μας. ετσι θα απολαυσετε και εσεις μια καλοσυνατη συμπεριφορα! αλλα χωρις ακροτητες ρε παιδια. αμοιβαιος σεβασμος πανω απο ολα. ειμαστε ανθρωποι και εμεις και δη γυναικες

και εδω συμφωνουμε . φερομαστε καλα σε αυτους που μας φερονται καλα .
αλλα αυτο που γραφεις ειναι γενικο .
θα ηθελα κατι πιο συγκεκριμενο .
πχ θες να σου μιλαν ? και τετοια ...
περιεγραψε μας την "ιδανικη" για σενα συνεδρια .

μεχρι την επομενη φορα ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ...

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
σιγα μην σ' απαντησει βαζω στοιχημα κιολας

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αυτη τη στιγμη ξερω οτι τουλαχιστον 4 μαγαζια εχουν καμερες (τα  3 στη ν. εγνατια, τα οποια ειναι και πριβε υποτιθεται   και στην καλαμαρια στο χατζη). δεν εχω δουλεψει σε ολα αυτα αλλα ειμαι 100% σιγουρη για αυτο που λεω. στο παρελθον πρωην αφεντικο μου( εχει σταματησει τωρα τη δουλεια) εκβιαζε πελατη με γραμενη επισκεψη του.

καλα εαν ειναι αληθεια αυτο που λεει πρεπει να ειστε πολυ μ............ οσοι τουλαχιστο εχετε οικογενεια και πηγαινετε εκει.
εγω μετα απο αυτην την δηλωση (αληθη η μη) δεν θα το ρισκαρω να δω πως ειναι η τεχνη του μασαζ (γιατι τρωγομουν να παω).

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καλα εαν ειναι αληθεια αυτο που λεει πρεπει να ειστε πολυ μ............ οσοι τουλαχιστο εχετε οικογενεια και πηγαινετε εκει.
εγω μετα απο αυτην την δηλωση (αληθη η μη) δεν θα το ρισκαρω να δω πως ειναι η τεχνη του μασαζ (γιατι τρωγομουν να παω).
εσυ και ο παναγωπουλος...
θα σου ζηταν μετα 25000000ευρω για το επιμαχο dvd
μην μασας ρε,θα στα δωσω εγω χαμηλοτοκα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ισα ρε μεγαλε ...

ενω πχ στα "σπιτια" δεν εχει καμερες .

αν σε βαλουν στο ματι για εκβιασμο θα τον βρουν τον τροπο . ειτε η "κοπελα" ειναι του δρομου , ειτε ειναι σε "σπιτι" , ειτε ειναι μασατζου , cg , ct ειτε ακομα και η γραμματεας σου .

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36
Καλό το σπορ αλλά θέλει και προσοχή

Και γω θέλω να το ξεκινήσω και φοβάμαι

Ασε που δεν έχω και καμμιά άκρη.......

Αν θέλει κανείς να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καταρχήν ένας παράνομος δεν τον παίρνει να σε εκβιάσει,γιατί μετά ξέρει ότι θα τον γαμήσεις και θα του κλείσεις το μαγαζί σε μία ώρα
αφήστε που δεν νομίζω να κρατάνε αρχείο,απλά ίσως βλέπουν για ανταλλαγή χρημάτων κλπ.Η πούστρα ο Νίκος με το Μπόντι Φρι έχει 100% για να μην πάρουν οι κοπέλες λεφτά και να μην δώσουν-πάρουν τηλέφωνα από πελάτες,αφού είναι Ρωσίδες και είναι σε καθεστώς επιτήρησης από τα αφεντικά τους.
προφανώς η κοπέλα ανέφερε συγκεκριμένα μαγαζιά για να τα δυσφημήσει,είναι ολοφάνερο είχε ύποπτες προθέσεις
είναι μάλλον η γνωστή μιλφ που περασε από 2 από τα μαγαζιά που ανέφερε και αλλάζει διαρκλως ονόματα ή η άλλη με το κοινό αντρικό όνομα που αναφέρεται σχεδόν καθημερινά

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εσυ και ο παναγωπουλος...
θα σου ζηταν μετα 25000000ευρω για το επιμαχο dvd
μην μασας ρε,θα στα δωσω εγω χαμηλοτοκα

βασικα καμοια 200.000 χιλιαρικα θελω τωρα ρε εσυ κανε μου ενα χαμηλοτοκο προγραμμα :2funny: :2funny:

οσο για τον εαν υπαρχουν καμερες στα μπουρδελα....μετα βεβαιοτητος μονο για ενα δυο να πω οτι δεν εχουν (eros-16-ανδρεου γεωργιου 4)
αλλα δεν νομιζω εκει να τους ενδιαφερει τοσο η καμερα μιας και εχουν νομιμες αδειες λειτουργιας και δεν ειναι μασαζ και πιλινγκ στο ενα δωματιο και "ρουφα το καλαμακι" "ψησε την μπριζολα" στο αλλο!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καταρχήν ένας παράνομος δεν τον παίρνει να σε εκβιάσει,γιατί μετά ξέρει ότι θα τον γαμήσεις και θα του κλείσεις το μαγαζί σε μία ώρα
αφήστε που δεν νομίζω να κρατάνε αρχείο,απλά ίσως βλέπουν για ανταλλαγή χρημάτων κλπ.Η πούστρα ο Νίκος με το Μπόντι Φρι έχει 100% για να μην πάρουν οι κοπέλες λεφτά και να μην δώσουν-πάρουν τηλέφωνα από πελάτες,αφού είναι Ρωσίδες και είναι σε καθεστώς επιτήρησης από τα αφεντικά τους.
προφανώς η κοπέλα ανέφερε συγκεκριμένα μαγαζιά για να τα δυσφημήσει,είναι ολοφάνερο είχε ύποπτες προθέσεις
είναι μάλλον η γνωστή μιλφ που περασε από 2 από τα μαγαζιά που ανέφερε και αλλάζει διαρκλως ονόματα ή η άλλη με το κοινό αντρικό όνομα που αναφέρεται σχεδόν καθημερινά

απο το μαιλ της εαν την ξερει καποιος ευκολα συμπερενει ποια ειναι.

αννα στο μικρο!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
απο το μαιλ της εαν την ξερει καποιος ευκολα συμπερενει ποια ειναι.

αννα στο μικρο!
Καλά μην αφιερώσουμε και 1000 ποστ γι'αυτήν τώρα. Έρχεται εδώ μέσα βγάζει το λόγο της και φεύγει χωρίς να συζητήσει. Άνευ ουσίας, άνευ σημασίας

anetos33

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
καλησπερα στους Θεσσαλονικεις φιλους. 1ον νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκαμε με τις αποψεις τις κυριας, καλα κανει και τις εχει αλλα αν εχει προβλημα ας αλλαξει επαγγελμα, οι περισσοτεροι απο εμας εδω εχουμε σπουδασει πολυ ή δουλευουμε πολυ ακουμε πολλα περισσοτερα στη δουλεια μας και σε καμια περιπτωση δε παιρνουμε 80 ευρωπουλα /45 λεπτα (και αν...)
2ον οταν αναφερεστε σε φουλ προγραμμα ενοειτε φουλ ή μονο εως  :jerking: ?
3ον εχω επισκευτει καποια καταστηματα στη πολη , αυτο στην Εγνατια (13..) ειναι καλο αλλα υπηρεσιες εως  :jerking:, και ακομα καλυτερο αυτο της ολγας 126 οπου η Χριστινα (πριν 2 μερες) πραγματικα με ενθουσιασε αλλα και εκει .....
υπαρχει ιδρυμα που να συνδιαζει τη ποιοτητα των ανωτερω αλλα και πληρες προγραμμα? (υποψη οτι τα εχω επισκευτει περισσοτερες απο 3 φορες εκαστο και εχω εμπειρια απο σχετικα μαγαζια πανω απο 10 χρονια δεν ειμαι μικρος ... 40+)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
πες μας αν θελεις τι ποιοτητα βρηκες σ'αυτα που επισκευτηκες, για να καταλαβουμε τι εννοεις

anetos33

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
πολυ καλους χωρους, καθαρους, και ικανοποιητικες σε εμφανιση κοπελες

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
στο εγνατιας 13.. βρηκες ωραιες κοπελες?
θυμασαι κανενα ονομα μηπως?

anetos33

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
ξανθια ελληνιδα Μαρια νομιζω, κυριλλε γκομενα, αλλα το ζητουμενο δεν ειναι μονο αυτο, το θεμα ειναι να παιρνεις ο,τι πληρωνεις και μεταξυ μας δεν ειναι κανενας που αρκειται στο  :jerking:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
εχει αρκετα που παιζουν φουλ προγραμμα αλλα ειναι πριβε
και πολυ πιο καθαρα απο αυτα που ανεφερες
στην ολγας ποιες πηρες?

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
1ον δεν εχω το χρονο να μπαινω οσο συχνα μπαινετε εσεις οποτε ειναι αδικο να λεει καποιος οτι εξαφανιζομαι
2ον  το ξαναειπα οτι δεν ειμαι μεγαλη σε ηλικια οποτε αδαμαντιδη ψαξε αλλου τα φαντασματα σου
3ον δε δυσφημω κανενα μαγαζι. αν εσυ που το γραφεις θιγεσαι μαλλον εσυ εχεις κινητρα διαφημισης των μαγαζιων αυτων. δεν ειναι μυστικο οτι ιδιοκτητες μαγαζιων εχουν λογαριασμο στο σαιτ. το οτι ειπα για τις καμερες ειναι προειδοποιηση για ολους ΜΑΣ. οι κοπελες δεν το ξερουν παντα οτι βιντεοσκοπουνται. και οντως ο νικος το κανει για τις ρωσιδες, οι υπολοιποι ομως??? αν καποιος παρεξηγηθηκε για τα περι καμερων ζητω συγνωμη. δεν εχω εκδικητικη διαυεση για κανεναν πρωην εργοδοτη μου. οι αντρες εργοδοτες στην πολη ειναι μακραν καλυτεροι απο τις αντιστοιχες γυναικες.
4ον για οσα ειπε καποιος για το τι μπορει να παθει κανεις αν εκβιασει εχω να πω οτι για να ανοιξει κανεις ενα μαγαζι πρεπει να εχει ακρες οποτε δεν ειναι ευκολο να του κανεις ζημια.  αλλα αν σου κλεισει το σπιτι η αν διαπομπευσει εμενα τι νοημα εχει μετα ακομα και να καταστραφει αυτος??? η ζημια θα εχει γινει
5ον το μειλ μου δεν ειναι αληθινο. θα ημουν χαζη να το εχω φανερο σε τετοια περιπτωση.
6ον απο μερικα μηνυματα, δημοσια και προσωπικα, φαινεται ξεκαθαρα οτι ενοχλει η αντιθετη αποψη.

ζητω συγνωμη που δεν  εκανα παραθεση καθε σχολιο που σχολιασα ξεχωριστα. θα μαθω με τον καιρο να χειριζομαι καλα τις λειτουργιες του σαιτ.

ric η ιδανικη συναντηση με εναν πελατη ειναι αυτη που φευγοντας απο το δωματιο να νιωθουμε και οι δυο καλα και την επομενη φορα που θα ερθεις να μην παρακαλαω μεσα μου να ΜΗ με διαλεξεις...  εχετε δικιο ολοι να κανετε παραπονα για τις υπηρεσιες των μαγαζιων αλλα θα σας πω κατι που ισως να μη με συμφερει αν και προσωπικα δεν εχω προβλημα με τους πελατες μου: ειναι στο χερι σας να αλλαξετε την κατασταση. αν δε σας αρεσει μια κοπελα ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ. πειτε ευχαριστω και φυγετε απο το μαγαζι. αν ειναι βρωμικα στο μπανιο η το δωματιο ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. η "εξαφανιση" γνωστων πελατων ποναει τα μαγαζια. αν μια κοπελα ειναι κατωτερη των προσδοκιων σας ( των λογικων προσδοκιων σας) ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ. αν θεωρειτε υπερβολικες τις τιμες ΠΕΙΤΕ ΤΟ. αν αλλαξουν οι συνθηκες και γινει ξεκαθαρισμα μαγαζιων και προσωπικου θα ειναι καλυτερα για ολους. μη βιαστυει κανεις να πει οτι δυσφημω το επαγγελμα μου. το να δουλευουν ξαφνικα κοινες πουτανες στα μαγαζια δεν ειναικαλο. ας πανε σε στουντιο η οπυδηποτε αλλου.
Γινετε λιγο εκλεκτικοι με τις επιλογες σας.  τα χρηματα σας εχουν αξια.
συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα. φιλια

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στους Θεσσαλονικεις φιλους. 1ον νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκαμε με τις αποψεις τις κυριας, καλα κανει και τις εχει αλλα αν εχει προβλημα ας αλλαξει επαγγελμα, οι περισσοτεροι απο εμας εδω εχουμε σπουδασει πολυ ή δουλευουμε πολυ ακουμε πολλα περισσοτερα στη δουλεια μας και σε καμια περιπτωση δε παιρνουμε 80 ευρωπουλα /45 λεπτα (και αν...)
2ον οταν αναφερεστε σε φουλ προγραμμα ενοειτε φουλ ή μονο εως  :jerking: ?
3ον εχω επισκευτει καποια καταστηματα στη πολη , αυτο στην Εγνατια (13..) ειναι καλο αλλα υπηρεσιες εως  :jerking:, και ακομα καλυτερο αυτο της ολγας 126 οπου η Χριστινα (πριν 2 μερες) πραγματικα με ενθουσιασε αλλα και εκει .....
υπαρχει ιδρυμα που να συνδιαζει τη ποιοτητα των ανωτερω αλλα και πληρες προγραμμα? (υποψη οτι τα εχω επισκευτει περισσοτερες απο 3 φορες εκαστο και εχω εμπειρια απο σχετικα μαγαζια πανω απο 10 χρονια δεν ειμαι μικρος ... 40+)
μια διευκρινηση κυριε σπουδαγμενε...  απο τα 50ευρω που δινεις για 50 λεπτα σε μενα πανε τα 10!
φιλικα η διευκρινηση

anetos33

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
τελευταια φορα τη Χριστινα