adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
είναι δεδομένο πως δεν είναι τόσο φανερή κάμερα για να κρεμάσεις το βρακί σου!
καλησπερα
επειδη με εχετε βομβαρδισει με pm ...
οσο για τις καμερες εχω ηδη πει αυτα που ξερω ( παπους, μποντι φρι, βασιλης και αργοναυτων).
δεν ειμαι ουτε η μπετυ ουτε η εβιτα ουτε η ζωη
ισως ηταν λαθος που εγραψα αυτα που εγραψα χθες αφου βλεπω οτι εχετε πολυ εχθρικη σταση απεναντι μου.
αλλα δε μου αρεσει να γραφετε και εσεις ψεμματα και υπερβολες.
οσο για τον ιδανικο πελατη, θα ηθελα να μας σεβεται και να σεβεται πανω απο ολα τα θελω και τα πρεπει μας. ετσι θα απολαυσετε και εσεις μια καλοσυνατη συμπεριφορα! αλλα χωρις ακροτητες ρε παιδια. αμοιβαιος σεβασμος πανω απο ολα. ειμαστε ανθρωποι και εμεις και δη γυναικες
αυτη τη στιγμη ξερω οτι τουλαχιστον 4 μαγαζια εχουν καμερες (τα 3 στη ν. εγνατια, τα οποια ειναι και πριβε υποτιθεται και στην καλαμαρια στο χατζη). δεν εχω δουλεψει σε ολα αυτα αλλα ειμαι 100% σιγουρη για αυτο που λεω. στο παρελθον πρωην αφεντικο μου( εχει σταματησει τωρα τη δουλεια) εκβιαζε πελατη με γραμενη επισκεψη του.
εσυ και ο παναγωπουλος...καλα εαν ειναι αληθεια αυτο που λεει πρεπει να ειστε πολυ μ............ οσοι τουλαχιστο εχετε οικογενεια και πηγαινετε εκει.
εγω μετα απο αυτην την δηλωση (αληθη η μη) δεν θα το ρισκαρω να δω πως ειναι η τεχνη του μασαζ (γιατι τρωγομουν να παω).
καλα εαν ειναι αληθεια αυτο που λεει πρεπει να ειστε πολυ μ............ οσοι τουλαχιστο εχετε οικογενεια και πηγαινετε εκει.
εγω μετα απο αυτην την δηλωση (αληθη η μη) δεν θα το ρισκαρω να δω πως ειναι η τεχνη του μασαζ (γιατι τρωγομουν να παω).
εσυ και ο παναγωπουλος...
θα σου ζηταν μετα 25000000ευρω για το επιμαχο dvd
μην μασας ρε,θα στα δωσω εγω χαμηλοτοκα
καταρχήν ένας παράνομος δεν τον παίρνει να σε εκβιάσει,γιατί μετά ξέρει ότι θα τον γαμήσεις και θα του κλείσεις το μαγαζί σε μία ώρα
αφήστε που δεν νομίζω να κρατάνε αρχείο,απλά ίσως βλέπουν για ανταλλαγή χρημάτων κλπ.Η πούστρα ο Νίκος με το Μπόντι Φρι έχει 100% για να μην πάρουν οι κοπέλες λεφτά και να μην δώσουν-πάρουν τηλέφωνα από πελάτες,αφού είναι Ρωσίδες και είναι σε καθεστώς επιτήρησης από τα αφεντικά τους.
προφανώς η κοπέλα ανέφερε συγκεκριμένα μαγαζιά για να τα δυσφημήσει,είναι ολοφάνερο είχε ύποπτες προθέσεις
είναι μάλλον η γνωστή μιλφ που περασε από 2 από τα μαγαζιά που ανέφερε και αλλάζει διαρκλως ονόματα ή η άλλη με το κοινό αντρικό όνομα που αναφέρεται σχεδόν καθημερινά
Καλά μην αφιερώσουμε και 1000 ποστ γι'αυτήν τώρα. Έρχεται εδώ μέσα βγάζει το λόγο της και φεύγει χωρίς να συζητήσει. Άνευ ουσίας, άνευ σημασίαςαπο το μαιλ της εαν την ξερει καποιος ευκολα συμπερενει ποια ειναι.
αννα στο μικρο!
μια διευκρινηση κυριε σπουδαγμενε... απο τα 50ευρω που δινεις για 50 λεπτα σε μενα πανε τα 10!καλησπερα στους Θεσσαλονικεις φιλους. 1ον νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκαμε με τις αποψεις τις κυριας, καλα κανει και τις εχει αλλα αν εχει προβλημα ας αλλαξει επαγγελμα, οι περισσοτεροι απο εμας εδω εχουμε σπουδασει πολυ ή δουλευουμε πολυ ακουμε πολλα περισσοτερα στη δουλεια μας και σε καμια περιπτωση δε παιρνουμε 80 ευρωπουλα /45 λεπτα (και αν...)
2ον οταν αναφερεστε σε φουλ προγραμμα ενοειτε φουλ ή μονο εως ?
3ον εχω επισκευτει καποια καταστηματα στη πολη , αυτο στην Εγνατια (13..) ειναι καλο αλλα υπηρεσιες εως , και ακομα καλυτερο αυτο της ολγας 126 οπου η Χριστινα (πριν 2 μερες) πραγματικα με ενθουσιασε αλλα και εκει .....
υπαρχει ιδρυμα που να συνδιαζει τη ποιοτητα των ανωτερω αλλα και πληρες προγραμμα? (υποψη οτι τα εχω επισκευτει περισσοτερες απο 3 φορες εκαστο και εχω εμπειρια απο σχετικα μαγαζια πανω απο 10 χρονια δεν ειμαι μικρος ... 40+)