You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλημερα κι απο μενα sweetsoul, μπραβο για την πρωτοβουλια που πηρες να γραψεις εδω μεσα, ανοιγεις μεγαλο θεμα συζητησης που οντως δεν ειναι της ωρας, αλλα προσωπικα θεωρω πολυ ενδιαφερουσα μια τετοια συζητηση και μπορουμε να την κανουμε, χωρις υπερβολες,εμπαθειες και ακροτητες. Να ξερεις οτι και εμας μας ενδιαφερει η αποψη σας, τα προβληματα σας και το τι συμβαινει στους χωρους, χωρις βεβαια να εκθετουμε προσωπα και καταστασεις, γιατι -πιστευω συμφωνουν οι συναγωνιστες- ΟΛΟΥΣ μας ενδιαφερει να δημιουργησουμε καλυτερες συνθηκες και για τους πελατες και για τους ΣΩΣΤΟΥΣ επαγγελματιες ιδιοκτητες! Πολλες φορες η αντιδραση πηγαζει απο το γεγονος οτι πληρωνουμε ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΛΑ σε σχεση με τις υπηρεσιες που μας παρεχονται, χωρις βεβαια να φταινε ΠΑΝΤΑ οι κοπελες, ισως εσεις να φταιτε λιγοτερο.
Δε μ' ενδιαφερει ποια εισαι, ουτε παιζει ρολο νομιζω, το θεμα ειναι να μπορεσουμε να βγαλουμε μια ακρη για το καλυτερο ΟΛΩΝ και ελπιζω να εχουμε μια καλη φιλικη κουβεντα!
Δε μ' ενδιαφερει ποια εισαι, ουτε παιζει ρολο νομιζω, το θεμα ειναι να μπορεσουμε να βγαλουμε μια ακρη για το καλυτερο ΟΛΩΝ και ελπιζω να εχουμε μια καλη φιλικη κουβεντα!
αν διαβασεις αυτο που εγραψες θα επιβεβαιωσεις τη σκεψη μου περι βλακειας (μερικων) αντρων...γιατι αγορι μου εσυ να εισαι ικανος να γραφτεις σε ενα σαιτ και εγω οχι???? ανικανη ειμαι???εγώ πάντως υποψιάζομαι ποια μπορεί να είναι η κοπέλα,αν και έχω αμφιβολίες για το πώς μπόρεσε να χρησιμοποιήσει υπολογιστή,να γραφτεί στο σάιτ κλπ (λόγω ηλικίας,οι μεγαλύτεροι δεν έχουν και τόσο καλή σχέση με την τεχνολογία)
πάντως αυτά που είπε είναι λίγο πολύ γνωστά
και συγνωμη που θα απογοητευσω το αστυνομικο σου δαιμονιο αλλα μαλλον σε αλλη πηγε το μυαλο σου... ειμαι λιγο κατω απο τα 30. καληνυχτα
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αν διαβασεις αυτο που εγραψες θα επιβεβαιωσεις τη σκεψη μου περι βλακειας (μερικων) αντρων...γιατι αγορι μου εσυ να εισαι ικανος να γραφτεις σε ενα σαιτ και εγω οχι???? ανικανη ειμαι???
και συγνωμη που θα απογοητευσω το αστυνομικο σου δαιμονιο αλλα μαλλον σε αλλη πηγε το μυαλο σου... ειμαι λιγο κατω απο τα 30. καληνυχτα
Μην το ξεκινησουμε τοσο ασχημα, ας (μυο)χαλαρωσουμε καλυτερα!!!! ;)
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είπα και γω,το άτομο που φαντάστηκα δεν νομίζω να μπορεί να δουλέψει σε υπολογιστή(λόγω ηλικίας,αλλά δεν το κατάλαβες)
Πάντως δεν κατάλαβα τί μπήκες να μας πεις,να δυσφημήσεις τη δουλειά σου και τα μαγαζιά που δουλεύεις?
Οι πελάτες έχουν παραξενιές,τα αφεντικά τους βρίζουν όταν φεύγουν,υπάρχουν παντού κάμερες.Τί νόημα έχουν όλα αυτά?Τα ξέρουμε και μεις.
Πάντως δεν κατάλαβα τί μπήκες να μας πεις,να δυσφημήσεις τη δουλειά σου και τα μαγαζιά που δουλεύεις?
Οι πελάτες έχουν παραξενιές,τα αφεντικά τους βρίζουν όταν φεύγουν,υπάρχουν παντού κάμερες.Τί νόημα έχουν όλα αυτά?Τα ξέρουμε και μεις.
Θα το πω μόνο με μια λέξη και μη μου αρχίσετε κριτικές και σχόλια (λες και δεν ξέρω...)
"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..." (δε βάζω θαυμαστικά, δλδ έπεται συνέχεια...?)
Υ.Γ.: 9 CITY TOURS στην πόλη, επαγγελματίας στο forum μήπως θα ακολουθήσουν ζωντανές και live αγγελίες από real (!!!), όλα free όλα ανοιχτά γιατί όχι...? Cool χεχε
"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..." (δε βάζω θαυμαστικά, δλδ έπεται συνέχεια...?)
Υ.Γ.: 9 CITY TOURS στην πόλη, επαγγελματίας στο forum μήπως θα ακολουθήσουν ζωντανές και live αγγελίες από real (!!!), όλα free όλα ανοιχτά γιατί όχι...? Cool χεχε
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους. Πηγα Καλλιδοπουλου και εκανα με την Μαρια...ωραιο κορμι,πολυ ωραιο θα ελεγα. καλη στο προσωπο. φιλικη.Απο υπηρεσιες ολες.Καλες σε γενικες γραμμες.μασαζακι οχι σουπερ αλλα καλο.λιγο γρηγορο αλλα οκ , δεν ειναι και μασερ.στοματικο επισης καλο.ολα τα λεφτα οταν απλωνει το κορμι της στα 4..σουπερ εικονα,,,ειναι και 2 μετρα..
αυτα..με αριστα το 10, 6-7.
Και κατι ακομη. Δεν γραφω συχνα αλλα παρακολουθω το σιτε καθημερινα.ξερετε τι με ενοχλει μερικες φορες? καποια μαγαζια λειτουργουν πριβε...αυτο γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να το σεβομαστε.Εχω και την εντυπωση πως ενας πριβε χωρο οταν μεινει πριβε φερκει και καλυτερες κοπελες..Πιστευω πως καλο ειναι να μην γραφουμε διευθυνση απο τα μαγαζια που λειτουργουν ετσι.ειναι πολλοι που πανε στο ασχετο και δημιουργουν προβλημα.
απλα ειναι η γνωμη μου,,
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
αυτα..με αριστα το 10, 6-7.
Και κατι ακομη. Δεν γραφω συχνα αλλα παρακολουθω το σιτε καθημερινα.ξερετε τι με ενοχλει μερικες φορες? καποια μαγαζια λειτουργουν πριβε...αυτο γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να το σεβομαστε.Εχω και την εντυπωση πως ενας πριβε χωρο οταν μεινει πριβε φερκει και καλυτερες κοπελες..Πιστευω πως καλο ειναι να μην γραφουμε διευθυνση απο τα μαγαζια που λειτουργουν ετσι.ειναι πολλοι που πανε στο ασχετο και δημιουργουν προβλημα.
απλα ειναι η γνωμη μου,,
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
καλησπερα !
πως παν τα κεφια ?
λοιπον sweetsoul το οτι κανεις δυσκολη δουλεια συμφωνω και επαυξανω .
ΑΛΛΑ οι οικονομικες σου απολαβες ξεπερνουν κατα πολυ τις αντιστοιχες των περισσοτερων απο εμας . Συμφωνεις ή οχι ?
Αν παρολα αυτα δεν την παλευεις ψυχολογικα , μπορεις να αλλαξεις επαγγελματικη δραστηριοτητα και να κανεις κατι αλλο . Πωλητρια , λογιστρια , σερβιτορα κτλ ...
Το " ... οι περισσοτερες απο εμας δεν ειναι επαγγελματιες του αγοραιου ερωτα ..." σηκωνει συζητηση . Στο δικο μου βιβλιο απο την στιγμη που πληρωνεσαι για την υπηρεσια που προσφερεις εισαι επαγγελματιας .
Το θεμα ειναι οτι εσυ αναφερεσαι σε αλλο πραγμα , δηλαδη λες οτι δεν εισαι επαγγελματιας και δεν εισαι υποχρεωμενη να κανεις τα βιτσια του καθενα , ενω εγω λεω οτι απο την στιγμη που σε πληρωνω θελω ενα ελαχιστο επιπεδο υπηρεσιων . Νομιζω οτι και οι δυο εχουμε ενα δικιο ...
Και συνεχιζουμε ... Ουτε τα αφεντικα ειναι φιλοι μας , ουτε και εσεις . Σαν πορτοφολια μας βλεπετε και οποιος νομιζει κατι αλλο πλανεται . Εντελως μεταξυ μας και γω τους πελατες μου σαν πορτοφολια τους βλεπω ... Οποτε σε καταλαβαινω ...
Οσον αφορα τις κριτικες ... Μπορει καποιος να στραβο ξυπνησε , να θελει να το παιξει μαγκας και σιγουρα γραφονται πραγματα που δεν ισχυουν , ΑΛΛΑ στο τελος της ημερας μαθαινουμε και για αυτες που κανουν καλα την δουλεια τους και για αυτες που δεν ειναι καλες .
Ας μου επιτραπει να απευθυνω ενα μυνημα στα κοριτσια της μυοχαλαρωσης . Σιγουρα υπαρχουν και οι ανωμαλοι και οι βρωμυλοι και οι περιεργοι , ομως υπαρχουν και πολλοι πελατες που ειναι καθολα ενταξει απεναντι σας και σας σεβονται για αυτο που μας προσφερετε . Σε αυτους να φερεστε καλα και να τους προσφερετε υπηρεσιες αναλογες των χρηματων που σας δινουν και πολλες φορες τα βγαζουν με δυσκολια .
Οι σωστες επαγγελματιες ανταμοιβονται με πολλους και πιστους πελατες και οτι αλλο αυτο συνεπαγετε . ;)
Και μεχρι την επομενη φορα ...
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε ...
ΥΓ : θα σου ηταν ευκολο να γραψεις για το πως ειναι ο σωστος για σενα πελατης ? θα γραψουμε και εμεις πως θα πρεπει να ειναι η σωστη μασεζ και ισως βγαλουμε καποια ακρη .
Πάντως με όσες κοπέλες του χώρου το έχω συζητήσει μου έχουν πει πως έχουν το δικαίωμα της "διαλογής" πελατών. Αν κάποιος τους ξυνίζει, βρωμάει κλπ, δεν τον δέχονται. Κατά τα άλλα με κάλυψε πλήρως ο προλαλήσαντας Ερρίκος. Καλησπέρα σας και τα σέβη μου
λοιπον sweetsoul το οτι κανεις δυσκολη δουλεια συμφωνω και επαυξανω .
ΑΛΛΑ οι οικονομικες σου απολαβες ξεπερνουν κατα πολυ τις αντιστοιχες των περισσοτερων απο εμας . Συμφωνεις ή οχι ?
Αν παρολα αυτα δεν την παλευεις ψυχολογικα , μπορεις να αλλαξεις επαγγελματικη δραστηριοτητα και να κανεις κατι αλλο . Πωλητρια , λογιστρια , σερβιτορα κτλ ...
Το " ... οι περισσοτερες απο εμας δεν ειναι επαγγελματιες του αγοραιου ερωτα ..." σηκωνει συζητηση . Στο δικο μου βιβλιο απο την στιγμη που πληρωνεσαι για την υπηρεσια που προσφερεις εισαι επαγγελματιας .
ΥΓ : θα σου ηταν ευκολο να γραψεις για το πως ειναι ο σωστος για σενα πελατης ? θα γραψουμε και εμεις πως θα πρεπει να ειναι η σωστη μασεζ και ισως βγαλουμε καποια ακρη .
συμφωνω κι επαυξανω. Παλι εγραψες παλιο-καραβανα της μυοχαλαρωσης....
Υ.Γ. απ οτι βλεπεις που και που μπαινω κι εγω...
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Ric συμφωνώ και επαυξάνω με το προηγούμενο post.. Περιμένουμε από τη φίλη μας που είχε την καλοσύνη να γράψει αυτά που νιώθει - άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι - να μας πει εκπροσωπόντας τις συναδέλφους της, τι περιμένουν από εμάς τους πελάτες τους, να δούμε που πρέπει να βελτιωθούμε.. Γιατί όπως πολύ σωστά ελέχθη, δεν είμαστε όλοι ανώμαλοι, ούτε ζητάμε περίεργα πράγματα.. Το μόνο που ζητάμε είναι μια ώρα μυοχαλάρωσης με ότι αυτό συνεπάγεται για να ξεφύγουμε για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας.. Αλλά να είναι πρόθυμή στη συνέχεια να ακούσει και να δώσει προσοχή τι περιμένουμε οι φυσιολογικοί πελάτες από μια κοπέλα που μας προσφέρει τις υπηρεσίες της..
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Ric συμφωνώ και επαυξάνω με το προηγούμενο post.. Περιμένουμε από τη φίλη μας που είχε την καλοσύνη να γράψει αυτά που νιώθει - άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι - να μας πει εκπροσωπόντας τις συναδέλφους της, τι περιμένουν από εμάς τους πελάτες τους, να δούμε που πρέπει να βελτιωθούμε.. Γιατί όπως πολύ σωστά ελέχθη, δεν είμαστε όλοι ανώμαλοι, ούτε ζητάμε περίεργα πράγματα.. Το μόνο που ζητάμε είναι μια ώρα μυοχαλάρωσης με ότι αυτό συνεπάγεται για να ξεφύγουμε για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας.. Αλλά να είναι πρόθυμή στη συνέχεια να ακούσει και να δώσει προσοχή τι περιμένουμε οι φυσιολογικοί πελάτες από μια κοπέλα που μας προσφέρει τις υπηρεσίες της..
συμφωνω κι επαυξανω. Παλι εγραψες παλιο-καραβανα της μυοχαλαρωσης....
Υ.Γ. απ οτι βλεπεις που και που μπαινω κι εγω...
που σαι ρε παλιοπαιδο ...
αποποιουμαι πληρως των χαρακτηρισμων σου . απλως θητευσα διπλα σε κορυφες .
δηλαδη τι να πουν και αλλοι .
νασαι καλα και τα λεμε ...
Συμφωνω απολυτα με τον Ric.
Η αληθεια ειναι καπου στην μεση,ομως λιγο εστω και λιγο παραπανω δικιο εχουν ολοι αυτοι που πληρωνουν. Καμια κοπελα δεν το κανει με το ζορι.Όλες αμοιβοντε πολυ πολυ καλα, με χρηματα που ισως πολυ απο εδω δεν τα εχουν βγαλει σε πολλους μηνες εργασιας.Εγω ξερω οταν μια δουλεια μου δημιουργει ψυχολογικο προβλημα, φευγω. Το ολο ζητημα ειναι να σεβεται ο ενας τον αλλον.Και αυτος ππου δινει τα χρηματα αλλα και αυτος που προσφερει τις υπηρεσιες.Θα πω επισης στην πολυ καλη φιλη οτι οι ιδιετεροτητες καθε ανθρωπου δεν ειναι κακο...Αλλοι θελουν σκαμπιλακι οπως ειπες,αλλοι θελουν ισως και λιγο χερακι,αλλοι λαγνιες..κτλ.ομως κανεις νομιζω δεν σας εβαλε με το ζορι να τον χτυπησετε,να τον βαλετε χερι η να τον ουρισετε...φανταζομαι σεβαστικαν το οτι δεν το κανατε.Δεν νομιζω πως επρεπε να το βγαλουν ντελαλι στο σιτε οτι τουσ αρεσει το δαχτυλο..δεν νομιζεις? Επισης επειδη ασχολουμε χρονια με το σπορ θα σου πω οτι καμια κοπελα δεν το κανει με το ζορι ειναι επιλογη σας ,οπωσ και κανεισ απο εμας δεν πληρωνει με το στανιο..Εγω προσωπικα σεβομαι την δουλεια σας, δεν μου φενεται ντροπη ουτε ψυχοφθορα...Οσο ψυχοφθορο ειναι να κανεις στοματικο εσυ αλλο τοσο ειναι και να δωσεις 1,5 μεροκαματο και να μην εισαι και ικανοποιημενος.Και συγνωμη για καποι αορθογραφικα απλα συνηθησα να γραφω latinika...
Η αληθεια ειναι καπου στην μεση,ομως λιγο εστω και λιγο παραπανω δικιο εχουν ολοι αυτοι που πληρωνουν. Καμια κοπελα δεν το κανει με το ζορι.Όλες αμοιβοντε πολυ πολυ καλα, με χρηματα που ισως πολυ απο εδω δεν τα εχουν βγαλει σε πολλους μηνες εργασιας.Εγω ξερω οταν μια δουλεια μου δημιουργει ψυχολογικο προβλημα, φευγω. Το ολο ζητημα ειναι να σεβεται ο ενας τον αλλον.Και αυτος ππου δινει τα χρηματα αλλα και αυτος που προσφερει τις υπηρεσιες.Θα πω επισης στην πολυ καλη φιλη οτι οι ιδιετεροτητες καθε ανθρωπου δεν ειναι κακο...Αλλοι θελουν σκαμπιλακι οπως ειπες,αλλοι θελουν ισως και λιγο χερακι,αλλοι λαγνιες..κτλ.ομως κανεις νομιζω δεν σας εβαλε με το ζορι να τον χτυπησετε,να τον βαλετε χερι η να τον ουρισετε...φανταζομαι σεβαστικαν το οτι δεν το κανατε.Δεν νομιζω πως επρεπε να το βγαλουν ντελαλι στο σιτε οτι τουσ αρεσει το δαχτυλο..δεν νομιζεις? Επισης επειδη ασχολουμε χρονια με το σπορ θα σου πω οτι καμια κοπελα δεν το κανει με το ζορι ειναι επιλογη σας ,οπωσ και κανεισ απο εμας δεν πληρωνει με το στανιο..Εγω προσωπικα σεβομαι την δουλεια σας, δεν μου φενεται ντροπη ουτε ψυχοφθορα...Οσο ψυχοφθορο ειναι να κανεις στοματικο εσυ αλλο τοσο ειναι και να δωσεις 1,5 μεροκαματο και να μην εισαι και ικανοποιημενος.Και συγνωμη για καποι αορθογραφικα απλα συνηθησα να γραφω latinika...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Συναδελφοι με καλυψατε πληρως, καλησπερα και απο μενα, χαιρομαι που μπορουμε να κανουμε τη συζητηση ομορφα και πολιτισμενα, μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα και να βελτιωθουμε ολοι, πελατες-μυοχαλαρωτριες, προς οφελος ΟΛΩΝ!! ;)
nikthegrek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποτε θα καταλαβεται επιτελους οτι ελληνιδα και καλη και μοντελο με 100 ευρο δεν θα δουν ποτε τα ματια σας σε μασατζιδικο???ειναι δυνατον ποτε να κατσει γκομενα ελληνιδα και θεα να γαμιεται για 50 ευρο ποσοστο???σε λαθος μεροι ψαχνεται...για λαθος γουστα..