You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
Δεν είναι ανάγκη να είναι μοντέλω ανορθόγραφε φίλε μου. Απλά να τιμά τα λεφτά που μας παίρνει. Εξ'άλου όπως ξαναείπα (και πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) τις καλύτερες συνεδρίες τις έκανα με "άσχημες"ποτε θα καταλαβεται επιτελους οτι ελληνιδα και καλη και μοντελο με 100 ευρο δεν θα δουν ποτε τα ματια σας σε μασατζιδικο???ειναι δυνατον ποτε να κατσει γκομενα ελληνιδα και θεα να γαμιεται για 50 ευρο ποσοστο???σε λαθος μεροι ψαχνεται...για λαθος γουστα..
Να'σαι καλά κυνηγέκαι να μην ξεχασω να ευχαριστισω τον petrosyn και τον humax. σας ευχαριστω πολυ φιλαρακια
Που'σαι ρε πορνόγερε. Εγώ απλά είμαι σε σπίτι που έχει internet. Αν την κοπανήσω ξαφνικά θα είναι επειδή θα κινδυνεύω να αποκαλυφθώκαλως τα παιδια ρε, πως τετοια ωρα απο δω?
κ μη πειτε πως ειδατε φως κ μπηκατε, τα σβησαμε ολα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
δε κανει τπτ αδερφε, ολα καλα? ;)και να μην ξεχασω να ευχαριστισω τον petrosyn και τον humax. σας ευχαριστω πολυ φιλαρακια
καλησπερα
επειδη με εχετε βομβαρδισει με pm θα ηθελα να πω οτι δεν ειμαι εδω προς αγραν πελατων. σε σπιτια δεν παω.
οσο για τις καμερες εχω ηδη πει αυτα που ξερω ( παπους, μποντι φρι, βασιλης και αργοναυτων).
δεν ειμαι ουτε η μπετυ ουτε η εβιτα ουτε η ζωη. ισως ηταν λαθος που εγραψα αυτα που εγραψα χθες αφου βλεπω οτι εχετε πολυ εχθρικη σταση απεναντι μου.
δεν ειπα οτι θα βγαλω ντελαλη για τα βιτσια μερικων αλλα δε μου αρεσει να γραφετε και εσεις ψεμματα και υπερβολες.
οσο για τον ιδανικο πελατη, θα ηθελα να μας σεβεται και να σεβεται πανω απο ολα τα θελω και τα πρεπει μας. ετσι θα απολαυσετε και εσεις μια καλοσυνατη συμπεριφορα! αλλα χωρις ακροτητες ρε παιδια. αμοιβαιος σεβασμος πανω απο ολα. ειμαστε ανθρωποι και εμεις και δη γυναικες...
επειδη με εχετε βομβαρδισει με pm θα ηθελα να πω οτι δεν ειμαι εδω προς αγραν πελατων. σε σπιτια δεν παω.
οσο για τις καμερες εχω ηδη πει αυτα που ξερω ( παπους, μποντι φρι, βασιλης και αργοναυτων).
δεν ειμαι ουτε η μπετυ ουτε η εβιτα ουτε η ζωη. ισως ηταν λαθος που εγραψα αυτα που εγραψα χθες αφου βλεπω οτι εχετε πολυ εχθρικη σταση απεναντι μου.
δεν ειπα οτι θα βγαλω ντελαλη για τα βιτσια μερικων αλλα δε μου αρεσει να γραφετε και εσεις ψεμματα και υπερβολες.
οσο για τον ιδανικο πελατη, θα ηθελα να μας σεβεται και να σεβεται πανω απο ολα τα θελω και τα πρεπει μας. ετσι θα απολαυσετε και εσεις μια καλοσυνατη συμπεριφορα! αλλα χωρις ακροτητες ρε παιδια. αμοιβαιος σεβασμος πανω απο ολα. ειμαστε ανθρωποι και εμεις και δη γυναικες...
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν είναι ανάγκη να είναι μοντέλω ανορθόγραφε φίλε μου. Απλά να τιμά τα λεφτά που μας παίρνει. Εξ'άλου όπως ξαναείπα (και πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) τις καλύτερες συνεδρίες τις έκανα με "άσχημες"
έτσι είναι,μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα.Τελευταία πάντως βλέπω μια βελτίωση,έστω μικρή.Και σε σέρβις και σε ποιότητα τεμαχίων.Κατάλαβανε φαίνεται πως με μπάζα δεν έχει ψωμί.
Από κει και πέρα το δήθεν αυστηρό κάποιων μαγαζιών(Β.Όλγας,Τσιμισκή)είναι πραγματικά αποκρουστικό.Ξέρετε,δεν κάνουμε αυτό,δεν κάνουμε εκείνο,θα πας με κοπέλα που δεν θα διαλέξεις αλλά θα στην στείλει το αφεντικό(προφανώς αυτήν που δεν κάνει και πολλά ραντεβού)κλπ.
Γενικά θα έλεγα αξίζουν ο Μπίλι(ξαναέβαλε και αγγελία),ο Μύθος,η Εβίτα(λόγω χώρου κυρίως δείχνει σεβασμό στον πελάτη).Τα χειρότερα πρώην Β.Γεωργίου-Φορντ(όπου στο διάολο είναι τώρα-μάλλον Τσιμισκή) και Β.Όλγας Σέβεν.
Ξέχασα στα καλύτερα το μαγαζί σε οδό που φέρει όνομα προσώπου της ιστορίας της Ελλάδος(ξένου πρεσβευτή νομίζω,δεν είμαι σίγουρος),το οποίο συγκαταλέγεται στα καλύτερα
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ξεμπρόστιασε αυτούς που σε έβρισαν
Και εδώ Αρτέμης Μάτσας
Μην κοροιδεύεις, οι Γερμανοί είναι φίλοι μαςΚαι εδώ Αρτέμης Μάτσας
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ειπα να απεχω για λιγο καιρο απο το συγκεκριμενο τοπικ αλλα η παρεμβαση της κοπελλας με "Ξυνει" να απαντησω γιατι θα σκασω.Πρωτα απ'ολα,για τις διαφορες υπερβολες μη ξεχνας οτι ζουμε στο Ελλαντα,οι κακες συνηθειες δε κοβονται,ο καθενας γραφει οτι του γουσταρει,απο κει και περα οσοι εχουμε "σπουδασει"το συγκεκριμενο θεμα,μπορουμε να διακρινουμε με ευκολια τις οποιες υπερβολες απο καποιους.Οσον αφορα τις απαιτησεις των πελατων,καλυτερα να μας αναφερεις τι υπηρεσιες προσφερονται στα περισσοτερα απο τα μαγαζια και τη συμπεριφορα των περισσοτερων απο τα "κοριτσια",αλλωστε μη ξεχνας οτι ο πελατης εχει παντα δικιο και παντου γινεται ανυποφορος,φανταζομαι θα το εχεις καταλαβει αν εχεις κατεβει κεντρο να αγορασεις εσωρουχα Σαββατο μεσημερι ας πουμε...
Κανεις δεν υποχρεωνει καμια κοπελλα αλλωστε να κανει κατι που δε θελει,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Λες οτι οι κοπελλες δεν ειναι επαγγελματιες του πληρωμενου ερωτα.Αρα δε θα επρεπε να χρεωνουν εξτρα τις ερωτικες υπηρεσιες αλλα να το κανουν για τη ψυχη της μανας τους,η επειδη γουσταρουν το συγκεκριμενο πελατη,πραγμα καθολου απιθανο αν σκεφτει κανεις ποσο "εμφανισιμες" ειναι οι περισσοτερες.Φυσικα και τα αφεντικα δεν ειναι φιλοι μας και ολοι μεσα τους η μεταξυ σας αναφερουν τη "καλη" τους γνωμη για την πελατεια τους,κατι που
συμβαινει σε ολες τις δουλειες πανω κατω,οι καμερες ειναι κατι δεδομενο για τους περισσοτερους απο εμας αλλα προσωπικα εχω τροπους να "υπερπηδω"αυτο το εμποδιο,ειμαι σιγουρος οτι και αλλοι συναγωνιστες ακολουθουν παρομοιες μεθοδους.Θελω να μου πεις πως βλεπεις το επιπεδο των -οποιων- υπηρεσιων προσφερονται καθως και το επιπεδο συμπεριφορας και χωρων προτου κρινεις το επιπεδο του καθε πελατη που στο κατω κατω πληρωνει για να περασει καλα.Ειναι δεδομενο οτι οι περιπτωσεις που αξιζουν δυσφημησης ειναι περισσοτερες απο τις αξιολογες περιπτωσεις που και αυτες ομως τονιζονται κατα κορον απο εδω μεσα,αν και εγω προσωπικα(και εχω συστησει και στους υπολοιπους)εμπιστευομαι κυριως το προσωπικο μου κριτηριο.Δεν εχω διαπιστωσει παντως να υπαρχει καποια(αδικη)προκαταληψη σε βαρος καποιας κοπελλας,αντιθετα εχω διαπιστωσει ανεξηγητες αβαντες σε 2-3 περιπτωσεις.
Κλεινω με την σημειωση οτι ειμαστε πολλα χρονια πισω σε σχεση με ο,τι απολαμβανουν οι πελατες(πιο καθαροι?)εξω...
Κανεις δεν υποχρεωνει καμια κοπελλα αλλωστε να κανει κατι που δε θελει,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Λες οτι οι κοπελλες δεν ειναι επαγγελματιες του πληρωμενου ερωτα.Αρα δε θα επρεπε να χρεωνουν εξτρα τις ερωτικες υπηρεσιες αλλα να το κανουν για τη ψυχη της μανας τους,η επειδη γουσταρουν το συγκεκριμενο πελατη,πραγμα καθολου απιθανο αν σκεφτει κανεις ποσο "εμφανισιμες" ειναι οι περισσοτερες.Φυσικα και τα αφεντικα δεν ειναι φιλοι μας και ολοι μεσα τους η μεταξυ σας αναφερουν τη "καλη" τους γνωμη για την πελατεια τους,κατι που
συμβαινει σε ολες τις δουλειες πανω κατω,οι καμερες ειναι κατι δεδομενο για τους περισσοτερους απο εμας αλλα προσωπικα εχω τροπους να "υπερπηδω"αυτο το εμποδιο,ειμαι σιγουρος οτι και αλλοι συναγωνιστες ακολουθουν παρομοιες μεθοδους.Θελω να μου πεις πως βλεπεις το επιπεδο των -οποιων- υπηρεσιων προσφερονται καθως και το επιπεδο συμπεριφορας και χωρων προτου κρινεις το επιπεδο του καθε πελατη που στο κατω κατω πληρωνει για να περασει καλα.Ειναι δεδομενο οτι οι περιπτωσεις που αξιζουν δυσφημησης ειναι περισσοτερες απο τις αξιολογες περιπτωσεις που και αυτες ομως τονιζονται κατα κορον απο εδω μεσα,αν και εγω προσωπικα(και εχω συστησει και στους υπολοιπους)εμπιστευομαι κυριως το προσωπικο μου κριτηριο.Δεν εχω διαπιστωσει παντως να υπαρχει καποια(αδικη)προκαταληψη σε βαρος καποιας κοπελλας,αντιθετα εχω διαπιστωσει ανεξηγητες αβαντες σε 2-3 περιπτωσεις.
Κλεινω με την σημειωση οτι ειμαστε πολλα χρονια πισω σε σχεση με ο,τι απολαμβανουν οι πελατες(πιο καθαροι?)εξω...
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πας μεταμφιεσμένος?οι καμερες ειναι κατι δεδομενο για τους περισσοτερους απο εμας αλλα προσωπικα εχω τροπους να "υπερπηδω"αυτο το εμποδιο
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
οχι κρεμαει το σακακι του πανω στη καμεραπας μεταμφιεσμένος?
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
καλησπερα
οσο για τον ιδανικο πελατη, θα ηθελα να μας σεβεται και να σεβεται πανω απο ολα τα θελω και τα πρεπει μας. ετσι θα απολαυσετε και εσεις μια καλοσυνατη συμπεριφορα! αλλα χωρις ακροτητες ρε παιδια. αμοιβαιος σεβασμος πανω απο ολα. ειμαστε ανθρωποι και εμεις και δη γυναικες
Αγαπητή sweetsoul, δεν θα ασχοληθώ με τις πληροφορίες που μας έδωσες γιατί οι λάτρεις του συγκεκριμένου σπορ τις γνωρίζουμε πολύ καλά.. Θα συμφωνήσω με αυτά που λες για τον ιδανικό πελάτη.. Φυσικά και θεωρώ ως προυπόθεση τον σεβασμό ενός πελάτη πρός την κοπέλα που θα του προσφέρει τις υπηρεσίες της, αν θέλει να περάσει καλά..Ναι είστε γυναίκες, δηλαδή η ευχαρίστηση (με την καλή έννοια) των αντρών και δικαιούστε κάτι περισσότερο από τον σεβασμό μας..Το θέμα είναι αν εσείς σέβεστε τον εαυτό σας..Και μιλάω για τις κοπέλλες που ασχολούνται με το συγκεκριμένο επάγγελμα..Δεν ξέρω πως είναι η εμφάνιση σου (πιθανόν και να ξέρω), δεν ξέρω πόσο ποιοτικές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρεις, μα ξέρεις πολύ καλύτερα από εμάς πως οι περισσότερες συνάδελφοι σου δεν βλέπονται.. Δεν φροντίζουν καθόλου τον εαυτό τους και όμως κάνουν αυτή τη δουλειά που προυποθέτει πολύ καλή εμφάνιση για να προσελκύσεις τον πελάτη και να τον βοηθήσεις να περάσει ευχάριστα για μια ώρα.. Αυτές κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν για να κάνουν αυτά που κάνουν και όχι να πληρώνονται..Από υπηρεσίες άστο καλύτερα.. Οι περισσότερες από εσάς προσπαθείτε να ξεπετάξετε τον πελάτη και αυτό δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού σε αυτόν..Δέστε κανένα βιντεάκι πως προσφέρουν μασάζ σε άλλες χώρες (πχ Ταυλάνδη) και βελτιώστε την ποιότητα των υπηρεσιών σας.. Όλοι οι επαγγελματίες προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι στη δουλειά μας για να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες.. Κάντε το ίδιο και εσείς..Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες κούκλα μου και το κατοστάρικο δεν δίνεται εύκολα γιατί δεν βγαίνει εύκολα..Γιατί να το κλαίμε όταν φεύγουμε από εσάς.. Εγώ προσωπικά σέβομαι απόλυτα την κοπέλλα που θα μου προσφέρει τις υπηρεσίες της και της το δείχνω έμπρακτα.. Δεν θα αναφέρω το πως γιατι κάποιοι από εδώ μπορεί να αρχίσουν να κράζουν και δεν γουστάρω.. Αλλά αν μπω σε ένα χώρο και δω υπέρβαρες ή αν γευτώ κακή παροχή υπηρεσιών, βάζω x στο συγκεκριμένο ίδρυμα.. Σεβαστείτε λοιπόν πρώτα εσείς τον εαυτό σας και τους πελάτες σας και να είστε σίγουρες πως θα σας σεβαστούν και οι πελάτες σας..
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
οχι κρεμαει το σακακι του πανω στη καμερα