Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
μια διευκρινηση κυριε σπουδαγμενε...  απο τα 50ευρω που δινεις για 50 λεπτα σε μενα πανε τα 10!
φιλικα η διευκρινηση
εγω παντως ξερω πως απο τα 100 που δινουμε τα 50 πανε σε σας ;)

anetos33

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
μια διευκρινηση κυριε σπουδαγμενε...  απο τα 50ευρω που δινεις για 50 λεπτα σε μενα πανε τα 10!
φιλικα η διευκρινηση
Το σπουδαγμενος εχουμε καταντησει να το λεμε κοροηδευτικα αν και δε θα επρεπε αλλα το αντιπαρερχομαι ... η παροιμια με την αλεπου και τα κρεμασταρια ειναι γνωστη!!!!! Ειναι φοβερα πρωτοτυπο να διαμαρτυρεται ο πωλητης στο πελατη για τα ποσοστα του επι των πωλησεων και οχι στο αφεντικο του!!! Τι θελεις να σου κανουμε καλη μου να σε κοιταμε με οικτο και λυπηση??? ελεος για να εκτονωθουμε ερχομαστε !!!! διαφορετικα ολες οι εκκλησιες εχουν και φιλοπτωχο ταμειο!!!!! και αυτα βεβαια φιλικα σου τα λεω !!!!!

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω παντως ξερω πως απο τα 100 που δινουμε τα 50 πανε σε σας ;)
εγω μιλησα για αυτα που παιρνω εγω... μπορει να με πειτε ξενερωτη η "ανεπαρκη" για τα γουστα σας αλλα σεξ δεν κανω. sorry guys

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
εγω μιλησα για αυτα που παιρνω εγω... μπορει να με πειτε ξενερωτη η "ανεπαρκη" για τα γουστα σας αλλα σεξ δεν κανω. sorry guys
  :think: δλδ εισαι απο αυτες που μας τον παιζεται μονο?  :jerking: sorry για αυτες δε ξερω

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το σπουδαγμενος εχουμε καταντησει να το λεμε κοροηδευτικα αν και δε θα επρεπε αλλα το αντιπαρερχομαι ... η παροιμια με την αλεπου και τα κρεμασταρια ειναι γνωστη!!!!! Ειναι φοβερα πρωτοτυπο να διαμαρτυρεται ο πωλητης στο πελατη για τα ποσοστα του επι των πωλησεων και οχι στο αφεντικο του!!! Τι θελεις να σου κανουμε καλη μου να σε κοιταμε με οικτο και λυπηση??? ελεος για να εκτονωθουμε ερχομαστε !!!! διαφορετικα ολες οι εκκλησιες εχουν και φιλοπτωχο ταμειο!!!!! και αυτα βεβαια φιλικα σου τα λεω !!!!!
αγορι μου τα παραπονα που τα ειδες????
ειπες ενα ποσο οτι το παιρνουμε εμεις οι αμορφωτες και απλα ειπα πως εχει η κατασταση.
λυπησου τον εαυτο σου καλυτερα και ασε με εμενα. τα περι οικτου στα επιστρεφω. και εγω μπορει να σε εχω λυπηθει αν εχουμε ποτε συναντηθει!!! που ξερεις???
επειδη ξερω οτι θα το συνεχισεις βγαλε ολη σου τη χολη ανωνυμα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Χαλαρωστε λιγακι και προσπαθηστε να κανετε διαλογο, χωρις προκαταληψη και αντεγκλησεις, επικοδομιτικο! Μπορεις να μας εξηγησεις ας πουμε sweetsoul, γιατι πιστευεις εσυ απο τη μερια σου οτι εχουμε παραπονα και γιατι δε βελτιωνονται οι υπηρεσιες, ενω τα χρηματα που δινουμε ειναι , πιστευω, αρκετα εως πολλα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
1ον δεν εχω το χρονο να μπαινω οσο συχνα μπαινετε εσεις οποτε ειναι αδικο να λεει καποιος οτι εξαφανιζομαι
2ον  το ξαναειπα οτι δεν ειμαι μεγαλη σε ηλικια οποτε αδαμαντιδη ψαξε αλλου τα φαντασματα σου
3ον δε δυσφημω κανενα μαγαζι. αν εσυ που το γραφεις θιγεσαι μαλλον εσυ εχεις κινητρα διαφημισης των μαγαζιων αυτων. δεν ειναι μυστικο οτι ιδιοκτητες μαγαζιων εχουν λογαριασμο στο σαιτ. το οτι ειπα για τις καμερες ειναι προειδοποιηση για ολους ΜΑΣ. οι κοπελες δεν το ξερουν παντα οτι βιντεοσκοπουνται. και οντως ο νικος το κανει για τις ρωσιδες, οι υπολοιποι ομως??? αν καποιος παρεξηγηθηκε για τα περι καμερων ζητω συγνωμη. δεν εχω εκδικητικη διαυεση για κανεναν πρωην εργοδοτη μου. οι αντρες εργοδοτες στην πολη ειναι μακραν καλυτεροι απο τις αντιστοιχες γυναικες.
4ον για οσα ειπε καποιος για το τι μπορει να παθει κανεις αν εκβιασει εχω να πω οτι για να ανοιξει κανεις ενα μαγαζι πρεπει να εχει ακρες οποτε δεν ειναι ευκολο να του κανεις ζημια.  αλλα αν σου κλεισει το σπιτι η αν διαπομπευσει εμενα τι νοημα εχει μετα ακομα και να καταστραφει αυτος??? η ζημια θα εχει γινει
5ον το μειλ μου δεν ειναι αληθινο. θα ημουν χαζη να το εχω φανερο σε τετοια περιπτωση.
6ον απο μερικα μηνυματα, δημοσια και προσωπικα, φαινεται ξεκαθαρα οτι ενοχλει η αντιθετη αποψη.

ζητω συγνωμη που δεν  εκανα παραθεση καθε σχολιο που σχολιασα ξεχωριστα. θα μαθω με τον καιρο να χειριζομαι καλα τις λειτουργιες του σαιτ.

ric η ιδανικη συναντηση με εναν πελατη ειναι αυτη που φευγοντας απο το δωματιο να νιωθουμε και οι δυο καλα και την επομενη φορα που θα ερθεις να μην παρακαλαω μεσα μου να ΜΗ με διαλεξεις...  εχετε δικιο ολοι να κανετε παραπονα για τις υπηρεσιες των μαγαζιων αλλα θα σας πω κατι που ισως να μη με συμφερει αν και προσωπικα δεν εχω προβλημα με τους πελατες μου: ειναι στο χερι σας να αλλαξετε την κατασταση. αν δε σας αρεσει μια κοπελα ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ. πειτε ευχαριστω και φυγετε απο το μαγαζι. αν ειναι βρωμικα στο μπανιο η το δωματιο ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. η "εξαφανιση" γνωστων πελατων ποναει τα μαγαζια. αν μια κοπελα ειναι κατωτερη των προσδοκιων σας ( των λογικων προσδοκιων σας) ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ. αν θεωρειτε υπερβολικες τις τιμες ΠΕΙΤΕ ΤΟ. αν αλλαξουν οι συνθηκες και γινει ξεκαθαρισμα μαγαζιων και προσωπικου θα ειναι καλυτερα για ολους. μη βιαστυει κανεις να πει οτι δυσφημω το επαγγελμα μου. το να δουλευουν ξαφνικα κοινες πουτανες στα μαγαζια δεν ειναικαλο. ας πανε σε στουντιο η οπυδηποτε αλλου.
Γινετε λιγο εκλεκτικοι με τις επιλογες σας.  τα χρηματα σας εχουν αξια.
συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα. φιλια

Eυγε !!!! πολυ αληθινο μηνυμα και πολυ ανθρωπινο....και αυτο εκτιμαται

anetos33

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
ειπες ενα ποσο οτι το παιρνουμε εμεις οι αμορφωτες και απλα ειπα πως εχει η κατασταση.
λυπησου τον εαυτο σου καλυτερα και ασε με εμενα. τα περι οικτου στα επιστρεφω. και εγω μπορει να σε εχω λυπηθει αν εχουμε ποτε συναντηθει!!! που ξερεις???
σιγουρα μπορει να με εχεις λυπηθει εμενα η ο,ποιον αλλο, ή και να τον εχεις χλευασει η απαξιώσει, μονη σου αλλωστε το ειπες οτι δεν σου αρεσουν ολοι!!!!, υπάρχει ομως μια διαφορα εγω δε σου το ζητησα, εσυ μας κλαιγεσαι. Δε βγαζω χολη, απαντω ανωνυμα σε μια ανωνυμη!!!! και δε το συνεχιζω γιατι γαμαμε το σαϊτ ετσι!!!! και καλο θα ειναι να το κοψεις και συ!!! μας δινεις και συμβουλες !!!!!!!!!

anetos33

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
σιγουρα μπορει να με εχεις λυπηθει εμενα η ο,ποιον αλλο, ή και να τον εχεις χλευασει η απαξιώσει, μονη σου αλλωστε το ειπες οτι δεν σου αρεσουν ολοι!!!!, υπάρχει ομως μια διαφορα εγω δε σου το ζητησα, εσυ μας κλαιγεσαι. Δε βγαζω χολη, απαντω ανωνυμα σε μια ανωνυμη!!!! και δε το συνεχιζω γιατι γαμαμε το σαϊτ ετσι!!!! και καλο θα ειναι να το κοψεις και συ!!! μας δινεις και συμβουλες !!!!!!!!!

anetos33

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
εχει αρκετα που παιζουν φουλ προγραμμα αλλα ειναι πριβε
και πολυ πιο καθαρα απο αυτα που ανεφερες
στην ολγας ποιες πηρες?
φιλε δε θα σου απαντησω οχι γιατι δε θυμαμαι αλλα γιατι νομιζω οτι δεν εχει νοημα η ερωτηση σου , για να μη τη χαρακτηρισω και υποπτη!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
μη το σταματαμε τωρα εδω κ ποση ωρα ειμαστε πρωτοι στα τελευταια ποστ εχει παρει φωτια το θρεντ :2funny: :2funny: :2funny:

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χαλαρωστε λιγακι και προσπαθηστε να κανετε διαλογο, χωρις προκαταληψη και αντεγκλησεις, επικοδομιτικο! Μπορεις να μας εξηγησεις ας πουμε sweetsoul, γιατι πιστευεις εσυ απο τη μερια σου οτι εχουμε παραπονα και γιατι δε βελτιωνονται οι υπηρεσιες, ενω τα χρηματα που δινουμε ειναι , πιστευω, αρκετα εως πολλα?
2 ειναι οι λογοι πιστευω
ο 1ος ειναι οτι εχουν μπει στο χωρο πολλες κοπελες που εχουν στο νου τους την αρπαχτη και μονο αυτη.
ο 2ος ειναι οτι μερικοι ιδιοκτητες επαναπαυονται στο οτι παιρνετε οτι σας πασαρουν (απο υπηρεσιεσ και συνθηκες) και δεν κανουν κατι για να αναβαθμισουν ολα αυτα

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
sweetsoul υπαρχουν μαγαζια που χρεωνουν 90 ευρο για 1 ωρα μαζι με υδρομασαζ οπως ειναι το goldenbody στην ολγας οπου η κοπελα παιρνει τα 30.και χωρις να πηδιεται.εξακριβωμενο..εινα επιλογη σου να δουλευεις με τα λεφτα που αναφερεις.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
φιλε δε θα σου απαντησω οχι γιατι δε θυμαμαι αλλα γιατι νομιζω οτι δεν εχει νοημα η ερωτηση σου , για να μη τη χαρακτηρισω και υποπτη!
απλα δε ξερω καμια χριστινα στην ολγας γιαυτο σε ρωτησα για τις αλλες αν θες φυσικα απαντας

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως αδυνατώ να καταλάβω τις κοπέλες που δουλεύουν σε τέτοια μαγαζιά,είτε μασάζ είτε φουλ για 10 έως 40-50 Ευρώ μάξιμουμ και δεν δουλευουν μόνες τους έξω για 100 και 150 το ραντεβού.Πραγματική βλακεία,και μην μου πέιτε για προστασία κλπ είναι μπαρούφες.Ουσιαστικά ένα ραντεβού έξω ισοδυναμεί με 4-5 στο μαγαζί του μασάζ.

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καταρχήν θα δουλέψουν με κύκλο γνωστών,από στόμα σε στόμα,ξέρω κάποιες τέτοιες.Η διαφορά των χρημάτων είναι τεράστια,είναι γελοίο να κάθεσαι από τις 11 το πρωί με 10 το βράδυ για 100 ευρώ,όταν μπορεί να τα πάρεις σε μισή ώρα μόνη σου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Sweetsoul,δεκτες οι αποψεις σου περι σαβουρογαμιας μας(εδω μπαινουν στο δωματιο χωρις να δουν την κοπελλα καποιοι!!),εδω συμφωνουμε,θα ηταν καλο ομως αντι να κατακρινεις τον καθε ενα που ουτως η αλλως ειναι(οπως κι εσυ)ανωνυμος και δε ξερουμε σε τι αποσκοπει οταν γραφει κατι,να παρεις διαβαζοντας απο εδω μεσα καποια γενικη εικονα για το τι θελει ο πελατης και να προσπαθησεις να το εφαρμοσεις και στην πραξη και κανε και κανενα φροντιστηριο και σε αλλες συναδελφους αντι να προσπαθεις να διορθωσεις καποιους απο εδω μεσα...

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Την καλησπέρα μου σε όλους τους καλούς συναδέλφους.

Μετά από ένα περίπου τρίμηνο και κάτι αποχής από το σπόρ, καταθέτω και γώ τις απόψεις μου.

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το φόρουμ το οποίο μετά λύπης μου, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων βλέπω πώς έχει φθίνει πολύ.

Μισόλογα, αοριστολογίες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δεν εξαιρώ και τον εαυτό μου από το γεγονός αυτό.

Η αναφορά της κοπέλλας-μασέρ μου έδωσε το έναυσμα να επικοινωνήσω μαζί σας και μαζί της.

Από τα αρκετά χρόνια περιπλάνησης στους χώρους των μασάζ, θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τόσο οι κοπέλλες όσο και οι ιδιοκτήτες τους είστε αδίστακτοι και αχάριστοι άνθρωποι ακόμα και αναμεταξύ σας. Επιτρέψτε μου να το πώ αυτό βάσει προσωπικών εμπειριών από τα μαγαζιά αυτά, όπου με την καλή μου διάθεση τα έχω βοηθήσει κάνοντας κονέ σε κοπέλλες να βρούνε δουλειά από ένα μαγαζί σε άλλο και δεν άκουσα ούτε κάν ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ έστω τηλεφωνικώς τόσο από την κοπέλλα όσο και από το αφεντικό. Δεν θα ήθελα να μπώ σε λεπτομέρειες, κάποια μέλη από δώ που γίναμε και καλοί φίλοι γνωρίζουν τι εννοώ.

Όσο αφορά κοπέλλες που δοκίμασαν να δουλεύουν μόνες τους, όπως αναφέρει παραπάνω ο συνάδελφος adamantis, είναι πολύ δύσκολο να σταθούνε έξω μόνες τους αγαπητέ. Ίσως σε πρώτη φάση τα χρήματα να είναι περισσότερα αλλά ο κύκλος ειδικά στην Θεσ-νίκη είναι μικρότερος και οι πελάτες την βαριούνται γρηγορότερα την κοπέλλα. Για αυτό και συνήθως επιστρέφουν σε μασατζίδικα ξανά.

Να΄μαστε όλοι καλά, υγεία και μυοχαλάρωση που λέει και ο φίλος ric  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom