Την καλησπέρα μου σε όλους τους καλούς συναδέλφους.
Μετά από ένα περίπου τρίμηνο και κάτι αποχής από το σπόρ, καταθέτω και γώ τις απόψεις μου.
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το φόρουμ το οποίο μετά λύπης μου, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων βλέπω πώς έχει φθίνει πολύ.
Μισόλογα, αοριστολογίες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δεν εξαιρώ και τον εαυτό μου από το γεγονός αυτό.
Η αναφορά της κοπέλλας-μασέρ μου έδωσε το έναυσμα να επικοινωνήσω μαζί σας και μαζί της.
Από τα αρκετά χρόνια περιπλάνησης στους χώρους των μασάζ, θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τόσο οι κοπέλλες όσο και οι ιδιοκτήτες τους είστε αδίστακτοι και αχάριστοι άνθρωποι ακόμα και αναμεταξύ σας. Επιτρέψτε μου να το πώ αυτό βάσει προσωπικών εμπειριών από τα μαγαζιά αυτά, όπου με την καλή μου διάθεση τα έχω βοηθήσει κάνοντας κονέ σε κοπέλλες να βρούνε δουλειά από ένα μαγαζί σε άλλο και δεν άκουσα ούτε κάν ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ έστω τηλεφωνικώς τόσο από την κοπέλλα όσο και από το αφεντικό. Δεν θα ήθελα να μπώ σε λεπτομέρειες, κάποια μέλη από δώ που γίναμε και καλοί φίλοι γνωρίζουν τι εννοώ.
Όσο αφορά κοπέλλες που δοκίμασαν να δουλεύουν μόνες τους, όπως αναφέρει παραπάνω ο συνάδελφος adamantis, είναι πολύ δύσκολο να σταθούνε έξω μόνες τους αγαπητέ. Ίσως σε πρώτη φάση τα χρήματα να είναι περισσότερα αλλά ο κύκλος ειδικά στην Θεσ-νίκη είναι μικρότερος και οι πελάτες την βαριούνται γρηγορότερα την κοπέλλα. Για αυτό και συνήθως επιστρέφουν σε μασατζίδικα ξανά.
Να΄μαστε όλοι καλά, υγεία και μυοχαλάρωση που λέει και ο φίλος ric