Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
κοιτα που πλακα πλακα θα βγειτε κ σοι :2funny: :2funny: :2funny:

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
η γνωμη μου για την συγκεκριμενη κοπελα αυτη ειναι.20 χρονια μασαζ κανουμε.αν τωρα καποιος καποια μας περναει και για αφεντικα δεν τρεχει και τιποτα...

liambouras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
81
Πόντοι
0
αυτη τι κανει γραφει κατι κ μετα την κοπαναει?

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις τιποτα για ν.εγνατια?για το body relax?εχω παει 3 φορες αλλα δεν παιζει τιποτα. καλο μασαζ παντος. :think:

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κατι παιζει εδω περα με αφεντικα και κοπελες...

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις τιποτα για ν.εγνατια?για το body relax?εχω παει 3 φορες αλλα δεν παιζει τιποτα. καλο μασαζ παντος. :think:
εξακολυθεις να μην απαντας!!!!
ειμαι σιγουρη οτι θα αρχισεις να μιλας και για αλλα μαγαζια εκτος απο το δικο σου για ξεκαρφωμα....
:2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εξακολυθεις να μην απαντας!!!!
ειμαι σιγουρη οτι θα αρχισεις να μιλας και για αλλα μαγαζια εκτος απο το δικο σου για ξεκαρφωμα....
:2funny: :2funny: :2funny:

Λες να κυκλοφορουν καταστηματαρχες αναμεσα μας?????? :2funny: :2funny:

Σοβαρα παντως, δεν το θεωρω κακο, αρκει να εχουν λογο που βρισκονται εδω μεσα, για την ακριβεια να αντιλαμβανονται τα παραπονα μας, να πιανουν το σφυγμο και να βελτιωνουν τους χωρους τους γιατι στο φιναλε, αυτο ειναι προς οφελος τους. Αν με πεισει καποιος "συναδελφος" οτι καποιος χωρος αξιζει μια επισκεψη, δε παει να ειναι τελικα ο ιδιοκτητης του μαγαζιου, αν Μ' ΑΡΕΣΕΙ θα ΞΑΝΑΠΑΩ, αν οχι, ποιος χανει??? ΕΓΩ??? Το πολυ ενα 50αρικο, εκεινος πολλα 50-80-100αρικα......

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ειναι φιλε μου..αν δεν μας αρεσει φευγουμε και τελος.και που να πας ομως..το καλο ειναι οτι οσο πιο πολλα ανοιγουν τοσο καλυτερα ..μια μεγαλη λαικη που λενε..

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λες να κυκλοφορουν καταστηματαρχες αναμεσα μας?????? :2funny: :2funny:

Σοβαρα παντως, δεν το θεωρω κακο, αρκει να εχουν λογο που βρισκονται εδω μεσα, για την ακριβεια να αντιλαμβανονται τα παραπονα μας, να πιανουν το σφυγμο και να βελτιωνουν τους χωρους τους γιατι στο φιναλε, αυτο ειναι προς οφελος τους. Αν με πεισει καποιος "συναδελφος" οτι καποιος χωρος αξιζει μια επισκεψη, δε παει να ειναι τελικα ο ιδιοκτητης του μαγαζιου, αν Μ' ΑΡΕΣΕΙ θα ΞΑΝΑΠΑΩ, αν οχι, ποιος χανει??? ΕΓΩ??? Το πολυ ενα 50αρικο, εκεινος πολλα 50-80-100αρικα......

σωστος...
οπως μπαινετε εσεις οι πελατες, οπως μπορουν να μπουν κοπελες (εγω καλη ωρα) ετσι μπορουν να μπουν και ιδιοκτητες αλλα για να αφουγκραστουν τις αναγκες πελατων και κοριτσιων και οχι για να αβανταρουν τα μαγαζια τους με μηνυματα οπως π.χ. : "πηγα στο........ εκανα με την ....... τελεια, τελεια , τελεια"

το σαιτ ειναι ελευθερο για ολους. η ανωνυμια ειναι δεδομενη αλλα τουλαχιστον ας κραταμε φανερη την ιδιοτητα μας  ;) ;) .

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ειναι φιλε μου..αν δεν μας αρεσει φευγουμε και τελος.και που να πας ομως..το καλο ειναι οτι οσο πιο πολλα ανοιγουν τοσο καλυτερα ..μια μεγαλη λαικη που λενε..
νομιζω ο μαξιμος σε εσενα αναφερεται... 'Η μηπως δεν το καταλαβες????

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καποιος ρωτησε για μια κοπελα εδωσα μια απαντηση και εκει εληξε το θεμα.καθε μερα διαβαζω και μια ιστορια απο καθε μαγαζι.αυτο παει να πει οτι την γραφουν τα αφεντικα?μαλλον πολυ εσκεμενα το περιτριγυριζεις το θεμα και βρωμαει..στα παιδια ειμαι οντως πελατης.και ειμαι φιλος ενος εκ των τεσσαρον συνεταιρων τον λαζαρο τον π.μηχανικο.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Την καλησπέρα μου κύριοι , λοιπόν σημερινή επίσκεψη και αυτοψία από 2 ιδρύματα. s-cape (εβιτα)  :boobies:λάουρα , μάγδα και ρίτα . Πολύ καλές και οι τρείς  :rockon:, φυσικά γούστα είναι αυτά , πήρα λάουρα που είναι και η μικρότερη σε ηλικία και δεν το μετάνιωσα...
Αλλά βρε παιδί μου φεύγοντας λέω δεν πας και μια βόλτα απο smile (βασίλη) να δεις τι παίζει μια και έχω καιρό να πάω....
Λοιπόν την ώρα που πήγα - γύρω στις 19.00 - ήταν η Νάντια γύρω στα 30  :boobies:, κaλή σε ύψος γύρω στο 1,70 , σώμα επίσης πολύ καλό και σέρβις ακόμα καλύτερο. Πήρε το μάτι μου και ένα μελαχροινό πολύ πολύ καλό  :dancing:και μάλιστα αυθεντικά ελληνικό Κέλυ νομίζω στο όνομα εάν άκουσα καλά το οποίο σίγουρα θα επισκεφτώ το συντομοτερο δυνατό.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αφεντικα και παληκαρια

γιναμε μαλλια κουβαρια !

Stories

Νέο!