Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Τι μαντιναδα ειναι ετουτη μπρέ ???

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν σαρεσε ?

ειναι μια σατυρικη τοποθετηση σε αυτα που διαβασα τις τελευταιες σελιδες .

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Μόλις μελέτησα το θέμα ... :think:
Τελικά κατάλαβες ποια είναι ?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

συμφωνω και επαυξανω ...  :boobies:

και μην με κολαζεις πρωινιατικα ...  :)

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα
σας παρακαλω μη με ρωτατε ποια ειμαι. ειπαμε πως το δικαιωμα της ανωνυμιας ειναι δικαιωμα ολων.
εχω πει αρκετα που μπορει σε καποιους να μη με κανουν συμπαθη και αρεστη.
το να πω ποια ειμαι μπορει να ειναι "αυτοκτονία". εξω απο το χορο ολοι σας τα βλεπετε απλα. καλως ή κακώς επελεξα για καποιους λογους να κανω αυτη τη δουλεια. φανταστητε να πω οτι είμαι η ......, αντε μετα να βρω δουλεια. σας παρακαλω μη ρωτατε αλλο για το ποια ειμαι.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Δεν ρωτάμε... όποιοι έχουν επισκεφτεί και "τιμήσει" τον χώρο μπορεί να καταλάβουν... αλλά δεν χρειάζοντια ονόματα εδώ μέσα...

Όλα καλά!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειδες ?

ο ενας πηγε στον ιππικο ομιλο της καλιδοπουλου , ο αλλος χορεψε σε λατιν ρυθμους , ο τριτος εφυγε με το χαμογελο ...

εβριμπαντυ φακς ιν δις ταουν εξεπτ μι .  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

καλη σας ημερα !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γλυκυτάτη sweetsoul δεν ξαφνιαζεις με τα γραφομενα σου. εισαι μια κλασικη ''πρηγκιπέσα'' (κακομαθημενη εξ ορισμου), ελληνικής κοπής  :)..

- που τα θελει ολα δικα της  :boobies:

- που ενω δουλευει ως ιεροδουλος δεν νοιωθει ετσι  :tooth:

- που θελει να ακουει μονο τα καλα σχόλια για την παρτη της και οταν ακουει τα δυσμενη αρχιζει να μιλαει υποτιμητικα για τα γουστα των πελατων της, λες και οι πελατες της την πληρωνουν για να τα ικανοποιουν μονοι τους, η ιδια δεν συμμετεχει σ αυτα, απλως πληρωνεται για να βλεπει  :2funny: (''δεν ειπα οτι θα βγαλω ντελαλη για τα βιτσια μερικων αλλα δε μου αρεσει να γραφετε και εσεις ψεμματα και υπερβολες.'', δηλαδη καθειστε καλα, γιατι αν λετε εσεις θα αρχισω να λεω κι εγω  :rolleyes:)

- που ο σωστος πελατης ειναι αυτος που ''σεβεται και να σεβεται πανω απο ολα τα θελω και τα πρεπει μας'' λες και εσεις του δινετε τα λεφτα σας στο τελος της επισκεψης  :uglystupid:

- που ξερει για καμερες στα μαγαζια αλλα δεν το λεει εκει που πρεπει  ;)

- που αφηνει σκιες οτι παιρνει λιγοτερα απο μια καθαριστρια αλλα συνεχιζει αυτη τη δουλεια διοτι αγαπαει το λειτουργημα  :2funny:

- που μιλαει υποτιμητικα για τους πελατες της ''αγορι μου λυπησου τον εαυτο σου.... και εγω μπορει να σε εχω λυπηθει αν εχουμε ποτε συναντηθει!!! που ξερεις??? (οσοι το εκαναν αυτο αργα ή γρηγορα πεινασαν)

- που δεν πρεπει να δουλευουν στο χωρο τους ''επαγγελματιες'' διοτι τους παιρνουν τη δουλεια (καλα ειμασταν μεχρι τωρα που τους τα παιρναμε με το τιποτα)  :2funny: :2funny: κλπ κλπ κλπ κλπ..

anetos33

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
γλυκυτάτη sweetsoul δεν ξαφνιαζεις με τα γραφομενα σου. εισαι μια κλασικη ''πρηγκιπέσα'' (κακομαθημενη εξ ορισμου), ελληνικής κοπής  :)..

- που θελει να ακουει μονο τα καλα σχόλια για την παρτη της και οταν ακουει τα δυσμενη αρχιζει να μιλαει υποτιμητικα για τα γουστα των πελατων της, λες και οι πελατες της την πληρωνουν για να τα ικανοποιουν μονοι τους, η ιδια δεν συμμετεχει σ αυτα, απλως πληρωνεται για να βλεπει  :2funny: (''δεν ειπα οτι θα βγαλω ντελαλη για τα βιτσια μερικων αλλα δε μου αρεσει να γραφετε και εσεις ψεμματα και υπερβολες.'', δηλαδη καθειστε καλα, γιατι αν λετε εσεις θα αρχισω να λεω κι εγω  :rolleyes:)

- που ο σωστος πελατης ειναι αυτος που ''σεβεται και να σεβεται πανω απο ολα τα θελω και τα πρεπει μας'' λες και εσεις του δινετε τα λεφτα σας στο τελος της επισκεψης  :uglystupid:

- που αφηνει σκιες οτι παιρνει λιγοτερα απο μια καθαριστρια αλλα συνεχιζει αυτη τη δουλεια διοτι αγαπαει το λειτουργημα  :2funny:

- που μιλαει υποτιμητικα για τους πελατες της ''αγορι μου λυπησου τον εαυτο σου.... και εγω μπορει να σε εχω λυπηθει αν εχουμε ποτε συναντηθει!!! που ξερεις??? (οσοι το εκαναν αυτο αργα ή γρηγορα πεινασαν)

- που δεν πρεπει να δουλευουν στο χωρο τους ''επαγγελματιες'' διοτι τους παιρνουν τη δουλεια (καλα ειμασταν μεχρι τωρα που τους τα παιρναμε με το τιποτα)  :2funny: :2funny: κλπ κλπ κλπ κλπ..
ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikos_ele

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα
σας παρακαλω μη με ρωτατε ποια ειμαι. ειπαμε πως το δικαιωμα της ανωνυμιας ειναι δικαιωμα ολων.
εχω πει αρκετα που μπορει σε καποιους να μη με κανουν συμπαθη και αρεστη.
το να πω ποια ειμαι μπορει να ειναι "αυτοκτονία". εξω απο το χορο ολοι σας τα βλεπετε απλα. καλως ή κακώς επελεξα για καποιους λογους να κανω αυτη τη δουλεια. φανταστητε να πω οτι είμαι η ......, αντε μετα να βρω δουλεια. σας παρακαλω μη ρωτατε αλλο για το ποια ειμαι.
εχεις δικαιο.

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

καλη η ειρωνια σου αλλα δε θα αντιπαρατεθω μαζι σου :-*

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ειδες ?

ο ενας πηγε στον ιππικο ομιλο της καλιδοπουλου , ο αλλος χορεψε σε λατιν ρυθμους , ο τριτος εφυγε με το χαμογελο ...

εβριμπαντυ φακς ιν δις ταουν εξεπτ μι .  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

καλη σας ημερα !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θεος!!! Εγραψες λεμε!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλη η ειρωνια σου αλλα δε θα αντιπαρατεθω μαζι σου :-*

Η αληθεια παντα ειναι καπου στη μεση....., καλα το πηγαιναμε, μπορουμε να συνεχισουμε ετσι την επικοινωνια, χωρις υπερβολες και αντεγκλησεις!

123456

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
12. Resort: Πλ. Δημοκρατίας 4
Αντζελα- Ρωσία 26 πολύ καλή

Η διευθυνση ειναι σωστη  ??

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στην Καλλιδοπούλου και συνεδρία με την ψηλή, μελαχροινή την Μαρία.

Επιβεβαιώνω και γώ τα πολύ καλά σχόλια συναδέλφου που αναφέρονταν σε αυτήν προσφάτως.

Πήρα φούλ πρόγραμμα, η κοπέλλα έκανε αρκετό καλό μασάζ, πολύ υπομονετική σε όλα και γενικά η παρέα της μου άρεσε πολύ. Επιπλέον παρά το ύψος της έχει πολύ ωραίο σώμα  ;).

Παρεπιπτόντως, η Ζωή μπορεί να είναι λίγο γεματούλα, αλλά έχει πολύ γλυκό πρόσωπο.

Να'μαστε όλοι καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom