leonidasgree
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Για αυτήν υπάρχουν γνώμες;
αυτο ειναι δωδεκανησου?Διαβάζοντας κριτικές και την καλη ενημέρωση του φίλου ΝΙΚ Α επισκέφτηκα το κρυσταλ πριν λίγο!!την ώρα που πήγα ήταν 2 κοπέλες μου είπαν πως ήταν άλλες 2 αλλα έπρεπε να περιμένω για να τις δω!!φυσικα δεν χρειάστηκε γτ τα 2 που είδα ήταν αρκετά όμορφα!μια χριστιανα αν θυμάμαι καλά η οποία προτιμήθηκε και μια ακόμα μελαχρινή ψηλή με ένα σκουλαρίκι στο χείλος η οποία ήταν αρκετά εμφανίσιμη!!μου πρότεινε και την προσφορά 4 χέρια από 60 ευρώ 40 φυσικά όχι μια είναι αρκετή!!ο χώρος ήταν εντάξει οι κουρτίνες λίγο με μπέρδεψαν για το χώρο αλλα δεν έχει σημασία!!το μπάνιο ήταν λίγο στενό για να κανείς μπάνιο το δωμάτιο φρεσκοβαμμένο καθαρό!!οσο για την Χριστίνα μελαχρινή μέτριου αναστήματος γλυκιά κοπέλα το μασάζ της ήταν ούτε κρύο ούτε ζέστη στο τελείωμα οφείλω να ομολογήσω πως η κοπέλα ήθελα να με ευχαριστήσει είχε διάθεση έβγαλε ρουχαλάκια!!πιστευω για πρώτη φορά ήταν μια χαρά !!!
Διαβάζοντας κριτικές και την καλη ενημέρωση του φίλου ΝΙΚ Α επισκέφτηκα το κρυσταλ πριν λίγο!!την ώρα που πήγα ήταν 2 κοπέλες μου είπαν πως ήταν άλλες 2 αλλα έπρεπε να περιμένω για να τις δω!!φυσικα δεν χρειάστηκε γτ τα 2 που είδα ήταν αρκετά όμορφα!μια χριστιανα αν θυμάμαι καλά η οποία προτιμήθηκε και μια ακόμα μελαχρινή ψηλή με ένα σκουλαρίκι στο χείλος η οποία ήταν αρκετά εμφανίσιμη!!μου πρότεινε και την προσφορά 4 χέρια από 60 ευρώ 40 φυσικά όχι μια είναι αρκετή!!ο χώρος ήταν εντάξει οι κουρτίνες λίγο με μπέρδεψαν για το χώρο αλλα δεν έχει σημασία!!το μπάνιο ήταν λίγο στενό για να κανείς μπάνιο το δωμάτιο φρεσκοβαμμένο καθαρό!!οσο για την Χριστίνα μελαχρινή μέτριου αναστήματος γλυκιά κοπέλα το μασάζ της ήταν ούτε κρύο ούτε ζέστη στο τελείωμα οφείλω να ομολογήσω πως η κοπέλα ήθελα να με ευχαριστήσει είχε διάθεση έβγαλε ρουχαλάκια!!πιστευω για πρώτη φορά ήταν μια χαρά !!!
με 30 μόνο μασάζ με ρούχαΠοια ειναι τα καλυτερα γυμνα μασαζιδικα και τι περιεχει ακριβως το προγραμμα με 30ευρω? ρωταω γιατι δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν.
Τίποτα απολύτως φίλε. Φθηνό καλουτσικο μασάζ εκτός από κοπέλες έχει και δύο μαντραχαλαδες για μασάζΚαλησπερα στη παρεα..εχουμε καμια πληροφορια για το thessmassage στην Αγιου Δημητριου αν παιζει τιποτα εξτρα??
εσένα που δε σε κλέψανε πες μας που να πάμε κ εμείς οι φουκαραδες30 με ρουχα δεν ειναι σιγουρα μαλλον σε κλεψανε
Συναδελφοι ριξτε ακυρο στο Ριλαξ.Παίζει αν θα βρεις κάποια να κάνει εκτονωση. Εκτός αν δεν σας πειράζει να κάνετε σκετο μασαζ αν μπορουμε να το πουμε μασαζ αυτό που κάνουν.Επίσκεψη στο Relax Spa, Εγνατίας 112. Μασάζ με Δέσποινα, απαράδεκτη και προσβλητική. Έφαγε άκυρο ούτε καν πλήρωσα ντύθηκα και έφυγα. Μόνο η Άννα αξίζει εκεί η ψηλή μοντέλο.
Λειτουργεί ακόμη το Relax Spa στον ημιοροφο;;; Για πες ρόστερ;;; Τα γνωστά προγράμματα;Επίσκεψη Relax Spa, μασάζ με Άννα ψηλή το μοντέλο..καλή εκτόνωση..εθεάθη και νέα κοπέλα εκεί μια Δέσποινα η οποία πρόκειται περί κοντής γεμάτης μάλλον γύφτισσας...για τη Θεώνη που ανέφερε κάποιος συμφωνώ ότι είναι πολύ γεμάτη και όμως δεκτική σε πολλά, η μόνη εκεί μέσα μαζι με Ελισάβετ.