Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Eclipse V9

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ποια ειναι τα καλυτερα γυμνα μασαζιδικα και τι περιεχει ακριβως το προγραμμα με 30ευρω? ρωταω γιατι δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν.

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Διαβάζοντας κριτικές και την καλη ενημέρωση του φίλου ΝΙΚ Α επισκέφτηκα το κρυσταλ πριν λίγο!!την ώρα που πήγα ήταν 2 κοπέλες μου είπαν πως ήταν άλλες 2 αλλα έπρεπε να περιμένω για να τις δω!!φυσικα δεν χρειάστηκε γτ τα 2 που είδα ήταν αρκετά όμορφα!μια χριστιανα αν θυμάμαι καλά η οποία προτιμήθηκε και μια ακόμα μελαχρινή ψηλή με ένα σκουλαρίκι στο χείλος η οποία ήταν αρκετά εμφανίσιμη!!μου πρότεινε και την προσφορά 4 χέρια από 60 ευρώ 40 φυσικά όχι μια είναι αρκετή!!ο χώρος ήταν εντάξει οι κουρτίνες λίγο με μπέρδεψαν για το χώρο αλλα δεν έχει σημασία!!το μπάνιο ήταν λίγο στενό για να κανείς μπάνιο το δωμάτιο φρεσκοβαμμένο καθαρό!!οσο για την Χριστίνα μελαχρινή μέτριου αναστήματος γλυκιά κοπέλα το μασάζ της ήταν ούτε κρύο ούτε ζέστη στο τελείωμα οφείλω να ομολογήσω πως η κοπέλα ήθελα να με ευχαριστήσει είχε διάθεση έβγαλε ρουχαλάκια!!πιστευω για πρώτη φορά ήταν μια χαρά !!!

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Διαβάζοντας κριτικές και την καλη ενημέρωση του φίλου ΝΙΚ Α επισκέφτηκα το κρυσταλ πριν λίγο!!την ώρα που πήγα ήταν 2 κοπέλες μου είπαν πως ήταν άλλες 2 αλλα έπρεπε να περιμένω για να τις δω!!φυσικα δεν χρειάστηκε γτ τα 2 που είδα ήταν αρκετά όμορφα!μια χριστιανα αν θυμάμαι καλά η οποία προτιμήθηκε και μια ακόμα μελαχρινή ψηλή με ένα σκουλαρίκι στο χείλος η οποία ήταν αρκετά εμφανίσιμη!!μου πρότεινε και την προσφορά 4 χέρια από 60 ευρώ 40 φυσικά όχι μια είναι αρκετή!!ο χώρος ήταν εντάξει οι κουρτίνες λίγο με μπέρδεψαν για το χώρο αλλα δεν έχει σημασία!!το μπάνιο ήταν λίγο στενό για να κανείς μπάνιο το δωμάτιο φρεσκοβαμμένο καθαρό!!οσο για την Χριστίνα μελαχρινή μέτριου αναστήματος γλυκιά κοπέλα το μασάζ της ήταν ούτε κρύο ούτε ζέστη στο τελείωμα οφείλω να ομολογήσω πως η κοπέλα ήθελα να με ευχαριστήσει είχε διάθεση έβγαλε ρουχαλάκια!!πιστευω για πρώτη φορά ήταν μια χαρά !!!
αυτο ειναι δωδεκανησου?

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
62
Πόντοι
0

Οταν λες εβγαλε ρουχαλακια εννοεις ολα η εμεινε με το κυλοτακι?Αφηνε να της βαζεις δαχτυλο?

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Δεν ξέρω ρε συ κολητε αν άφηνε να της βάλεις δάχτυλο πρώτη φορά είπα πήγα αναγνωριστική και ναι με το κιλοτάκι έμεινε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Ποια ειναι τα καλυτερα γυμνα μασαζιδικα και τι περιεχει ακριβως το προγραμμα με 30ευρω? ρωταω γιατι δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν.
με 30 μόνο μασάζ με ρούχα
Τα εξτρά είναι μετά

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ναι το Κρισταλ ειναι Δωδεκάνησου.

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Καλησπερα στη παρεα..εχουμε καμια πληροφορια για το thessmassage στην Αγιου Δημητριου αν παιζει τιποτα εξτρα??

Eclipse V9

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
30 με ρουχα δεν ειναι σιγουρα μαλλον σε κλεψανε

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Καλησπερα στη παρεα..εχουμε καμια πληροφορια για το thessmassage στην Αγιου Δημητριου αν παιζει τιποτα εξτρα??
Τίποτα απολύτως φίλε. Φθηνό καλουτσικο μασάζ εκτός από κοπέλες έχει και δύο μαντραχαλαδες για μασάζ

gregory7769

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο Relax Spa, Εγνατίας 112. Μασάζ με Δέσποινα, απαράδεκτη και προσβλητική. Έφαγε άκυρο ούτε καν πλήρωσα ντύθηκα και έφυγα. Μόνο η Άννα αξίζει εκεί η ψηλή μοντέλο.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Επίσκεψη στο Relax Spa, Εγνατίας 112. Μασάζ με Δέσποινα, απαράδεκτη και προσβλητική. Έφαγε άκυρο ούτε καν πλήρωσα ντύθηκα και έφυγα. Μόνο η Άννα αξίζει εκεί η ψηλή μοντέλο.
Συναδελφοι ριξτε ακυρο στο Ριλαξ.Παίζει αν θα βρεις κάποια να κάνει εκτονωση. Εκτός αν δεν σας πειράζει να κάνετε σκετο μασαζ αν μπορουμε να το πουμε μασαζ αυτό που κάνουν.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Επίσκεψη Relax Spa, μασάζ με Άννα ψηλή το μοντέλο..καλή εκτόνωση..εθεάθη και νέα κοπέλα εκεί μια Δέσποινα η οποία πρόκειται περί κοντής γεμάτης μάλλον γύφτισσας...για τη Θεώνη που ανέφερε κάποιος συμφωνώ ότι είναι πολύ γεμάτη και όμως δεκτική σε πολλά, η μόνη εκεί μέσα μαζι με Ελισάβετ.
Λειτουργεί ακόμη το Relax Spa στον ημιοροφο;;; Για πες ρόστερ;;; Τα γνωστά προγράμματα;

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
Στο relax η Δεσποινα και η Ευα δεν κανουν εκτονωση και η Νικη ζηταει 30 ευρω για εκτονωση.Μαλλον την μπερδευει με το γαμησι.

gregory7769

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Relax Spa, Άννα ψηλή μοντέλο από Sofo Beauty Team η μόνη που αξίζει κάνει εκτόνωση και η Νίκη η Αλβανίδα ζητάει ότι να ναι μέσα..μια άλλη Σταυρούλα μέτρια τσιγγάνα από Διαβατά και επίσης Ιωάννα μόσχο και Δέσποινα καινούργια γύφτισσα βλαμενη αγενης

leftithess1980

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και καλη εβδομαδα κυριοι. Γνωριζουμε κατι για nuru massage στην Αγιου Δημητριου 160; Πληροφοριες για κοπελα το μερος κλπ; Μιλησα στο τηλεφωνο και μου ειπαν γινεται με κοπελα, μπορω να μην φορεσω εσωρουχο εγω και ειναι μια ωρα 100€.

Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Like
159
Πόντοι
0
καλημέρες.προσφατες επισκέψεις σε vana και venus.στο vana επιλεχθηκε η Σύλβια και στο venus η Νατάσσα.Μετριο μασαζ και μετρια εκτόνωση.Απευθύνομαι στα κορίτσια που διαβάζουν και γράφουν σ αυτό το νήμα.Το εύκολο χρήμα λερώνει.Αν δεν βάλετε προσπάθεια σ αυτό που κάνετε δεν θα κρατήσει πολύ και ηηη ''καριέρα'' σας δεν θα έχει αίσιο τέλος ούτε πορεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom