πάρτη τηλέφωνο και μάθεΞέρει κανένας από τους έμπειρους με την Ροζίτα αν δέχεται και πάλι? Από ότι είδα απέσυρε από εδώ το προφίλ της ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (11 μέλη και 48 επισκέπτες)
τηλέφωνο ή κλειστό ή δεν σηκώνει.όταν λες ούτε φωνή ούτε ακρόαση τη εννοείς
Πήρες τηλ η δεν άκουσες κάτι γιαυτην
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Νέο μασατζίδικο στην πόλη;;;
kokkinofotoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα σας συνάδερφοι.ευχομαι να ειστε ολοι καλα.επειδη λογω καταστάσεων θα αρχισω κι εγω δειλα δειλα μετα τις 25 να επισκέπτομαι τα ιδρυματα.αν τυχον καποιος πετυχει σε καποιο ιδρυμα καποια από τις παλιες της μαγκυ αθηνα η νικολετα ας ενημερωσει με π.μ η εδώ.ισως είμαι με την ελπιδα ότι λογω κορονοιου κ λογο της κατάστασης μπορει να εμφανιστουν για λιγο στοο προσκηνιο.απο βασιλη σμαιλ επεισης θυμαμαι νοελ κ φοιβη η φαιη δεν θυμαμαι ονομα αλλα εννοω την ξανθια με το καρε μαλλι κ την προσωπαρα για τα δικα μου δεδομενα.εχει μηπως καποιος από εσας καποια πληροφορια για καποια από αυτές?γτ προ κορονοιοθ δυστυχως θεωρω ότι το επιπεδο ειχε πεσει παρα πολύ.καλα ας μην σας γυρισω πιο πισω το 2011 με βασιλη κ ευα κερδυλιων που ειχαν την τανια κ την μαρια κ την μαριανα που περνουσα υπεροχα κ με τις τρεις.αληθεια που χαθηκαν ολες αυτές??χαχαα!να ειμαστε γεροι ολοι κ να τα λεμε κ παλι από το φορουμ μας.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Πάρε τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού.Λειτουργει κανονικά και πρέπει να έχει αρκετή δουλειά.Βγάζαμε συνεννόηση από εδώ συνήθως...απλά επειδή είδα πως έσβησε το προφίλ είπα μήπως ήξερε κάποιος κάτι παραπάνω...θα αφήσω να περάσει κι αυτή η εβδομάδα και θα την παρω
Χτες επίσκεψη κρυσταλ κ βρέθηκα μπροστά σε μια θυληκοτατη καμπυλοτατη οπτασία 23-24 ετών... πέρασμα χωρίς δεύτερη σκέψη κ έπαιξε μπαλαρα μέσα... ο μεσι της φτωχομανας... μου δώσε την αίσθηση γ το κάτι παραπανω απλά πρώτη φορά δε βρήκα τ θράσος....30+20 με ελεύθερο χάιδεμα στο μαγικό κορμάκι της... την επόμενη βδομαδα θα κάνω επαναληψη μπας κ δούμε φως... καλή συνέχεια αλάνια... ααααα αυτό τ μαγαζι για τους βυζολατρες(θα τ λατρέψουν)καλησπέρα σας συνάδερφοι.ευχομαι να ειστε ολοι καλα.επειδη λογω καταστάσεων θα αρχισω κι εγω δειλα δειλα μετα τις 25 να επισκέπτομαι τα ιδρυματα.αν τυχον καποιος πετυχει σε καποιο ιδρυμα καποια από τις παλιες της μαγκυ αθηνα η νικολετα ας ενημερωσει με π.μ η εδώ.ισως είμαι με την ελπιδα ότι λογω κορονοιου κ λογο της κατάστασης μπορει να εμφανιστουν για λιγο στοο προσκηνιο.απο βασιλη σμαιλ επεισης θυμαμαι νοελ κ φοιβη η φαιη δεν θυμαμαι ονομα αλλα εννοω την ξανθια με το καρε μαλλι κ την προσωπαρα για τα δικα μου δεδομενα.εχει μηπως καποιος από εσας καποια πληροφορια για καποια από αυτές?γτ προ κορονοιοθ δυστυχως θεωρω ότι το επιπεδο ειχε πεσει παρα πολύ.καλα ας μην σας γυρισω πιο πισω το 2011 με βασιλη κ ευα κερδυλιων που ειχαν την τανια κ την μαρια κ την μαριανα που περνουσα υπεροχα κ με τις τρεις.αληθεια που χαθηκαν ολες αυτές??χαχαα!να ειμαστε γεροι ολοι κ να τα λεμε κ παλι από το φορουμ μας.
Ονόματι Ναταλί... ναταλια κάπως ετσι
Leo pal.
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
check pmΝέο μασατζίδικο στην πόλη;;;
lege
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2019
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
αδερφε αν θες στειλε πμ και μενα μιαcheck pm
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
καλησπερα,θα μπορουσες να στειλεις κ σε εμενα?check pm
για κανε τον κοπο και πες και προς τα εμας!check pm
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Ορμά παικταρά μου μην μασάς.Χτες επίσκεψη κρυσταλ κ βρέθηκα μπροστά σε μια θυληκοτατη καμπυλοτατη οπτασία 23-24 ετών... πέρασμα χωρίς δεύτερη σκέψη κ έπαιξε μπαλαρα μέσα... ο μεσι της φτωχομανας... μου δώσε την αίσθηση γ το κάτι παραπανω απλά πρώτη φορά δε βρήκα τ θράσος....30+20 με ελεύθερο χάιδεμα στο μαγικό κορμάκι της... την επόμενη βδομαδα θα κάνω επαναληψη μπας κ δούμε φως... καλή συνέχεια αλάνια... ααααα αυτό τ μαγαζι για τους βυζολατρες(θα τ λατρέψουν)
Ονόματι Ναταλί... ναταλια κάπως ετσι
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Νέο μασατζίδικο στην πόλη;;;
Αξιότιμος συνάδελφος τίμησε την κυρία.
Μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 173
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα αλανια σημερα προτιμηθηκε για αλλη μια φορα η Φαιη απο Angels Spa μου πηρε μια δυστυχως με καποτα λογο μετρων ασφαλειας και αρνηθηκε να περιποιηθει στοματικος την ευρυτερη περιοχη. Στα του αγωνα ειχαμε σε καθε πιθανη και απιθανη σταση και στα πλαστικα Παρουσα και η αννυ η οποια δεν προτιμηθηκε. Κινηση στο μαγαζι υποτονικη θα ελεγα οσο ημουν εγω δεν πηρα πρεφα αλλον, και το ραντεβου κλειστηκε γρηγορα σε λιγοτερο απο ωρα. Αυτα απο εμενα καλα να περνατε.
Δύο επισκέψεις την προηγούμενη και αυτή την εβδομάδα. Και οι δύο στο Venus spa. Με Νατάσα στο Venus, η οποία για μένα είναι στάνταρ επιλογή. Μασάζ χαλαρό και εκτόνωση. Έχουμε βρει μια καλή χημεία μεταξύ μας και περνάω ευχάριστα και τότε που δούλευε και στο Vana. Καιρός για μια αλλαγή όμως, και κάτι παραπάνω από μασάζ, οπότε θέλω να κλείσω ραντεβού με τη Φαίη από το Angels. Αν κάποιος μπορεί να στείλει το τηλέφωνο, καλοδεχούμενο.. ευχαριστώ..
Spartan2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 361
Συναγωνιστή Faliriotis, που βρίσκεται το μαγαζί που αναφέρεις; Σκέφτομαι να το επισκεφτώ...Καλησπερα αλανια σημερα προτιμηθηκε για αλλη μια φορα η Φαιη απο Angels Spa μου πηρε μια δυστυχως με καποτα λογο μετρων ασφαλειας και αρνηθηκε να περιποιηθει στοματικος την ευρυτερη περιοχη. Στα του αγωνα ειχαμε σε καθε πιθανη και απιθανη σταση και στα πλαστικα Παρουσα και η αννυ η οποια δεν προτιμηθηκε. Κινηση στο μαγαζι υποτονικη θα ελεγα οσο ημουν εγω δεν πηρα πρεφα αλλον, και το ραντεβου κλειστηκε γρηγορα σε λιγοτερο απο ωρα. Αυτα απο εμενα καλα να περνατε.
Leo pal.
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα αλανια σημερα προτιμηθηκε για αλλη μια φορα η Φαιη απο Angels Spa μου πηρε μια δυστυχως με καποτα λογο μετρων ασφαλειας και αρνηθηκε να περιποιηθει στοματικος την ευρυτερη περιοχη. Στα του αγωνα ειχαμε σε καθε πιθανη και απιθανη σταση και στα πλαστικα Παρουσα και η αννυ η οποια δεν προτιμηθηκε. Κινηση στο μαγαζι υποτονικη θα ελεγα οσο ημουν εγω δεν πηρα πρεφα αλλον, και το ραντεβου κλειστηκε γρηγορα σε λιγοτερο απο ωρα. Αυτα απο εμενα καλα να περνατε.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό με το προφυλακτικό στο στοματικό ως μέσο προστασίας ...δηλ. Μόνο από εκεί μεταδίδεται ο ιός ? η πλέον σταμάτησε η Φαίη τα ελεύθερα στοματικά . Γτ αν είναι μόνο για τον covid είναι τελείως κουλό νομίζω , μια ώρα μαζί της στενή επαφή με όλο το σώμα και φοβάται μη κολλήσει από πίπα μόνο ??