Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ampala

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
16
Πόντοι
0
Ζεστό σπα πήρα χθες τηλέφωνο και ήταν κανονικά ανοιχτά!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.230
Πόντοι
206
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές,

Πρίν απο λιγες μερες μου εμπιστεύτηκε κοπέλα του χώρου ενα σημείωμα. Απορώ με τη λογική αυτού που κινήθηκε με αυτόν τον τρόπο....
Ξέρουμε όλοι πως οι επιλογές μας είναι ελάχιστες στην πόλη. Με τέτοιες συμπεριφορές αποτρέπουμε κάθε ευκαιρία για κατι νέο.
Κρίμα.
Δες τώρα τι λες....ότι κάποιος έστειλε ανώνυμο γράμμα σε γονέα ή άλλο στενό συγγενή κάποιου που εν αγνοία του τα έχει με κοπέλα που δουλεύει σε μασάζ....η οποία έχω καταλάβει ποια είναι....Αυτός μόλις το έμαθε το έδωσε στην κοπέλα και αφού έγινε καυγάς μεγάλος...αυτή ξαναπήγε στη δουλειά σαν να μη συνέβη τίποτα και το έδωσε σε σένα...ΓΙΑΤΙ? επειδή είσαι έμπιστος? Γι'αυτό το έβγαλες αμέσως στη φόρα.....?? Κάτι δε μας λες σωστά.....Κατά τη γνώμη μου ή είσαι αυτός που έγραψε το γράμμα ή είσαι κοπέλα του χώρου.......Περιττό να πω ότι πολλοί εδώ μέσα που παρουσιάζονται "συναγωνιστές" είναι μασατζούδες.....Τα 20 χρονα μπορεί να τα ξεγελάς αλλά έναν 50άρη + που είναι στο άθλημα από το 1989 δεν τον ξεγελάς......Και παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν το γράμμα....είναι προσωπικά δεδομένα........

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Δες τώρα τι λες....ότι κάποιος έστειλε ανώνυμο γράμμα σε γονέα ή άλλο στενό συγγενή κάποιου που εν αγνοία του τα έχει με κοπέλα που δουλεύει σε μασάζ....η οποία έχω καταλάβει ποια είναι....Αυτός μόλις το έμαθε το έδωσε στην κοπέλα και αφού έγινε καυγάς μεγάλος...αυτή ξαναπήγε στη δουλειά σαν να μη συνέβη τίποτα και το έδωσε σε σένα...ΓΙΑΤΙ? επειδή είσαι έμπιστος? Γι'αυτό το έβγαλες αμέσως στη φόρα.....?? Κάτι δε μας λες σωστά.....Κατά τη γνώμη μου ή είσαι αυτός που έγραψε το γράμμα ή είσαι κοπέλα του χώρου.......Περιττό να πω ότι πολλοί εδώ μέσα που παρουσιάζονται "συναγωνιστές" είναι μασατζούδες.....Τα 20 χρονα μπορεί να τα ξεγελάς αλλά έναν 50άρη + που είναι στο άθλημα από το 1989 δεν τον ξεγελάς......Και παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν το γράμμα....είναι προσωπικά δεδομένα........
Ήθελα να τα πω κι εγώ από χθες, αλλά θα με λέγανε πάλι γκρινιάρη και ανάποδο. Κατά καιρούς κυκλοφορούν κάτι τέτοιες ιστορίες, στις οποίες δίνω από ελάχιστη ως καμία σημασία.
Και μένα μου είχε στείλει μέσω Viber κάτι ανάλογο μια κοπέλα του χώρου, από Αθήνα, στις αρχές Φεβρουαρίου, ότι και καλά κάποιος το είχε στείλει στην πεθερά της, και με ρωτούσε τι να κάνει. Ούτε που ασχολήθηκα...
Το ότι πολλοί από εδώ μέσα είναι αφεντικά, μασαζοκόριτσα, νταβατζήδες, νταλαβερτζήδες, κλπ, είναι γνωστό τοις πάσι (η Σαλονίκη είναι μικρό χωριό), και όλοι γνωρίζουμε τι κουμάσι είναι ο άλλος.
Καλά έκανες και τα χωσες αδερφέ.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.230
Πόντοι
206
Ήθελα να τα πω κι εγώ από χθες, αλλά θα με λέγανε πάλι γκρινιάρη και ανάποδο. Κατά καιρούς κυκλοφορούν κάτι τέτοιες ιστορίες, στις οποίες δίνω από ελάχιστη ως καμία σημασία.
Και μένα μου είχε στείλει μέσω Viber κάτι ανάλογο μια κοπέλα του χώρου, από Αθήνα, στις αρχές Φεβρουαρίου, ότι και καλά κάποιος το είχε στείλει στην πεθερά της, και με ρωτούσε τι να κάνει. Ούτε που ασχολήθηκα...
Το ότι πολλοί από εδώ μέσα είναι αφεντικά, μασαζοκόριτσα, νταβατζήδες, νταλαβερτζήδες, κλπ, είναι γνωστό τοις πάσι (η Σαλονίκη είναι μικρό χωριό), και όλοι γνωρίζουμε τι κουμάσι είναι ο άλλος.
Καλά έκανες και τα χωσες αδερφέ.
Ναι αδερφέ δεν πάει άλλο....επειδή αρκετοί εδώ μεσα τρώνε κουτόχορτο δε σημαίνει ότι τρώμε όλοι....Να πάει να κοροϊδέψει τους πελάτες της που το κάνει έτσι κι αλλιώς...όπως είπα έχω καταλάβει ποια είναι....ή άμα δεν είναι η ίδια αλλά είναι απλά ένας χασομέρης που την ξέρει προσωπικά και θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις...να ξέρει ότι η κοροϊδία δεν περνάει σε όλους....

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Πείτε τουλάχιστον το εν λόγω κατάστημα να προσέχει και ο κόσμος αυτό δε είναι παίξε γέλασε

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Ωραία όλα ανοίξανε σιγά σιγά .. Εγώ φοβάμαι καμιά καρφωτή και βρεθούμε σε κανένα αυτόφωρο παρεα ! Δε ξερω βασικα τι γινεται σε τετοια περιπτωση. Θα αργησω προσωπικα να παω λιγο , να πεσει και η αυξημένη θεωρητικά κίνηση πρωτα

gogos26

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Like
215
Πόντοι
20
Απο πλευράς υγείας (μετάδοση του ιού), όσο νωρίτερα πάει κανείς, τόσο λιγότερες πιθανότητες να κολλήσει. Μιλώντας στατιστικά.

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Παιδιά άσχετο αλλά ένα φεγγάρι είχε ανοίξει μασατζίδικο επι της Εγνατίας στο κέντρο, σχετικά καινούριο το Καλοκαιρι νομζιω .δεν θυμάμαι όνομα έχω σπάσει το κεφάλι μου.
Δεν πρόλαβα να παω , θυμάται κανείς όνομα-λεπτομέριες- αν είναι ανοιχτό ;

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Μάγκες κανένα καλό που να πανε

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Επίσκεψη εχτές κατα τις μιάμιση το μεσημέρι στο Ζέση.Παρουσες η Μελίνα και η Μαρία.Επιλεχθηκε Η Μελίνα για φουλ προγραμμα με πολύ καλές εντυπώσεις.Η κίνηση στο μαγαζί αρκετά χαλαρή οπότε αν επιλέξει κάποιος να πάει αυτή την εποχή δεν θα υπάρχει πίεση χρόνου και θα περάσει καλά ειδικά με την Μελίνα.

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
752
Πόντοι
531
Μπορεί κάποιος να κάνει περιγραφή για Μελίνα και Μαρία από Ζέση μιας και αναφέρθηκαν από συνάδελφο!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.990
Πόντοι
1.056

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.101
Πόντοι
736
Επίσκεψη εχτές κατα τις μιάμιση το μεσημέρι στο Ζέση.Παρουσες η Μελίνα και η Μαρία.Επιλεχθηκε Η Μελίνα για φουλ προγραμμα με πολύ καλές εντυπώσεις.Η κίνηση στο μαγαζί αρκετά χαλαρή οπότε αν επιλέξει κάποιος να πάει αυτή την εποχή δεν θα υπάρχει πίεση χρόνου και θα περάσει καλά ειδικά με την Μελίνα.
Και στην ΜΕΘ διασωληνωμένος  σε καταστολή καλά θα περάσει!!!
Εχει ησυχία, ζέστη, ηρεμία και μωρά με λευκές μπλούζες να σε φροντίζουν.

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
238
Πόντοι
281
Είχαν αναφερθεί και παλιότερα στο thread αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να εντοπίσω τα σχόλια

Έχεις κάποιος εμπειρία να μας την μεταφέρει;

Ευχαριστώ
για την δευτερη εχω να πω οτι γυρο στα 50 η κυρια.. μασαζ καλο με χειρομαλαξη και πιπα. τελειωμα στο στηθος. κοστος 50 ευρω. εγω δεν θα την προτιμουσα ξανα... δεν σε αφηνει να την αγγιζεις.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Αδερφέ, για τη δεύτερη που γράφεις, έχει δικό της χώρο (κι αν ναι, πού;) ή την παίρνεις σε δικό σου;;;

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
238
Πόντοι
281

Stories

Νέο!