Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
173
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά σήμερα προσπάθησα να επικοινωνήσω με angels spa το prive για όσους ξέρουν αλλά τζίφος το κινητό κλειστό και στο σταθερό δεν απαντούσε κανεις. Λίγο πριν την καραντίνα σταθερή αξία ήταν η φαίη και πολύ συχνά παρούσα η Άννυ. Η Εύα πολύ καιρό απούσα όλο μου έλεγαν έχει κάτι δουλειές και τις τελευταίες ημέρες ότι δεν ξέρουν οι υπόλοιπες κοπέλες πότε θα ξαναέρθει ελπίζω να μην σταμάτησε. Στην θέση της κάποιες μέρες είχαν μια κοπέλα νομίζω Μιχαέλα την λέγανε 30-35 ετών την έκανα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο για να την τεστάρω στα του αγώνα.
Αυτά αλάνια αν έχετε καμια πληροφορία για κανα μασατζίδικο που έχει ανοίξει από τώρα ευχαρίστως να μας ενημερώσετε.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Ενημερωτικά πήρα τηλέφωνο σήμερα να δω ποια από τα μαγαζιά είναι ανοιχτά κατά τις 2 ... Μόνο το βενους ήταν ανοιχτό και είχε Νατάσα και Κατερίνα με κλειστά όλα τα ραντεβού μέχρι το βράδυ... Θα χεστουν στο ταλιρο

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Ενημερωτικά πήρα τηλέφωνο σήμερα να δω ποια από τα μαγαζιά είναι ανοιχτά κατά τις 2 ... Μόνο το βενους ήταν ανοιχτό και είχε Νατάσα και Κατερίνα με κλειστά όλα τα ραντεβού μέχρι το βράδυ... Θα χεστουν στο ταλιρο

Ταμάμ για καταγγελία...

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές,

Πρίν απο λιγες μερες μου εμπιστεύτηκε κοπέλα του χώρου ενα σημείωμα. Απορώ με τη λογική αυτού που κινήθηκε με αυτόν τον τρόπο....
Ξέρουμε όλοι πως οι επιλογές μας είναι ελάχιστες στην πόλη. Με τέτοιες συμπεριφορές αποτρέπουμε κάθε ευκαιρία για κατι νέο.
Κρίμα.

Συνημμένα

• IMG_1379.jpg
    IMG_1379.jpg
    184,6 KB · Εμφανίσεις: 72

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές,

Πρίν απο λιγες μερες μου εμπιστεύτηκε κοπέλα του χώρου ενα σημείωμα. Απορώ με τη λογική αυτού που κινήθηκε με αυτόν τον τρόπο....
Ξέρουμε όλοι πως οι επιλογές μας είναι ελάχιστες στην πόλη. Με τέτοιες συμπεριφορές αποτρέπουμε κάθε ευκαιρία για κατι νέο.
Κρίμα.
Εγώ συμφωνώ με το φίλο που έπραξε έτσι μπας κ γλιτώσει ο ανθρωπάκος.. μαγκιά του που βρήκε το θάρρος κ μίλησε...

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Δουλεύουν μόνο με λίγους παλιούς πελάτες. Δυστυχώς δε μπορούν να περιμένουν...

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Πηγές έκανες.;; Ποιες δούλευαν.;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.241
Πόντοι
206
Εγώ συμφωνώ με το φίλο που έπραξε έτσι μπας κ γλιτώσει ο ανθρωπάκος.. μαγκιά του που βρήκε το θάρρος κ μίλησε...
Κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να το μάθει....Αυτή όμως είναι η οριζόντια άποψη...Υπάρχουν και παρακλάδια....Υπάρχει περίπτωση να το ξέρει ήδη ή να τη γνώρισε σε μασατζίδικο.......μπορεί να του βγάζει γούστα που όλες οι άλλες να μη μπορούσαν ούτε στο ελάχιστο.....Μπορεί η κοπέλα να έχει σταματήσει και να μη σκέφτεται να ξαναδουλέψει σε μασάζ.....Απλά από την εμπειρία μου γνωρίζω ότι όλες έχουν δεσμό ο οποίος ποτέ δεν έχει ιδέα για το τι παίζει....Τον κοροϊδεύουν στις φίλες τους και γελάνε μαζί του........Έχω δει όμως και αρραβώνα πελάτη με κοπέλα από μασάζ......Τον γνώρισε εκεί και σταμάτησε οριστικά για πάρτη του...........Εξαιρέσεις...........

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Δες το όμως και από την άλλη μεριά. Σκέψου να είσαι παντρεμένος και να βρει η γυναίκα σου στον υαλοκαθαριστήρα σημείωμα που να λέει για σένα ότι πας χρόνια σε ελαιοτριβεία και πηδάς τα τελευταία δέκα χρόνια.
Δεν είναι καλό ....

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Crystal ανοιχτό χθες και Εβίτα  και το κορίτσι στους Αγίους Πάντες η ροζίτα. Με αναδουλειά αν κατάλαβα από τα συμφραζόμενα και τα τρία. 
Θα δούμε.  Σιγά σιγά. 

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να το μάθει....Αυτή όμως είναι η οριζόντια άποψη...Υπάρχουν και παρακλάδια....Υπάρχει περίπτωση να το ξέρει ήδη ή να τη γνώρισε σε μασατζίδικο.......μπορεί να του βγάζει γούστα που όλες οι άλλες να μη μπορούσαν ούτε στο ελάχιστο.....Μπορεί η κοπέλα να έχει σταματήσει και να μη σκέφτεται να ξαναδουλέψει σε μασάζ.....Απλά από την εμπειρία μου γνωρίζω ότι όλες έχουν δεσμό ο οποίος ποτέ δεν έχει ιδέα για το τι παίζει....Τον κοροϊδεύουν στις φίλες τους και γελάνε μαζί του........Έχω δει όμως και αρραβώνα πελάτη με κοπέλα από μασάζ......Τον γνώρισε εκεί και σταμάτησε οριστικά για πάρτη του...........Εξαιρέσεις...........
Ο μαγκας έχει κακαλα μεγάλα.. μπράβο του... ας μου πει κ ποια είναι γτ έχω κ γω γ πολλές πληροφορίες γ τις σκουφιες τον κορασίδων... αν δ θέλει εδώ ας μ στείλει πμ.. να αγιάσει τ χέρι σου ρε μαγκα

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Προφανώς και έχω αντίθετη άποψη. Αν είχε κάκαλα θα πήγαινε να χτυπούσε την πόρτα και θα τα λέγε στα μούτρα. Αυτό που έκανε με το ραβασάκι είναι κατινιά. Πολύ γυναικουλίστικη συμπεριφορά. Τέλος.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Προφανώς και έχω αντίθετη άποψη. Αν είχε κάκαλα θα πήγαινε να χτυπούσε την πόρτα και θα τα λέγε στα μούτρα. Αυτό που έκανε με το ραβασάκι είναι κατινιά. Πολύ γυναικουλίστικη συμπεριφορά. Τέλος.

Συοψίζοντας σωστή η ενημέρωση, λάθος ο τρόπος

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Angels (Β.Ολγας), ανοιχτό από σήμερα , με Φαίη και Αννα, 11.00-20.00.

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
173
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές πήρα το πρωί τηλέφωνο στο angels spa prive ανοιξαν σημερα το σήκωσε η Φαίη μου είπε ότι είμαι τυχερός διότι είχαν ραντεβού με την Άννυ εως τις 15:00 τελικά ευτυχώς ένα ραντεβού ακυρώθηκε και η Φαίη βρήκε χρόνο να με βολέψει.Στα του αγώνα κλασικά η Φαίη σαν να μην πέρασε μια μέρα σκυλί του πολέμου την τίμησα δεόντως. Στο χώρο ήταν αυτή και η Άννυ ρώτησα για την Εύη μου είπε ότι σταμάτησε τους το είπε επίσημα και δύσκολα να ξαναγυρίσει. Κάτι είχα καταλάβει διότι έχει κοντά 3 μήνες να φανεί στο μαγαζί. Μου είπε η Φαίη ότι κάποιες μέρες θα έρχεται μιά άλλη κοπέλα η Μιχαέλα την είχα πετύχει λίγες φορές πριν την καραντίνα αλλά δεν έλεγε και πολλά για μένα λίγο μπαμπάτσικη μου φάνηκε για εμένα και όχι ιδιαίτερα όμορφη για αυτό δεν την τέσταρα. Πριν πάω Angels πήρα τηλέφωνο και στο Dames και αυτό άνοιξε μου είπε για 3 καινούργιες κοπέλες οι 2 από Αθήνα ρώτησα ονόματα μου είπε είναι καινούργιες δεν έχουν ξαναδουλέψει εδώ. Οι δύο μάλλον είναι Ελληνίδες. Αν έχει κάποιος πληροφορίες για το καινούργιο εμπόρευμα στις Ντάμες ας γράψει αν αξίζει να το επισκεφθούμε. Πάντως στο τηλέφωνο μου είπε ότι όλες είναι νέες κάτω των 30 ετών και προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες από τις παλιές καραβάνες. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom