Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Βγάζαμε συνεννόηση από εδώ συνήθως...απλά επειδή είδα πως έσβησε το προφίλ είπα μήπως ήξερε κάποιος κάτι παραπάνω...θα αφήσω να περάσει κι αυτή η εβδομάδα και θα την παρω

johnny L

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
22
Πόντοι
0
Καλημέρα συνάδελφοι! προσπαθώ και στα 2 τηλέφωνα να βρω την Εβίτα αλλά δεν τα καταφέρνω....Ξέρει κάνει κατι????

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Έχει Πάει κανένας να μας πει εντυπώσεις τιμές κλπ

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλησπέρα σας συνάδερφοι.ευχομαι να ειστε ολοι καλα.επειδη λογω καταστάσεων θα αρχισω κι εγω δειλα δειλα μετα τις 25 να επισκέπτομαι τα ιδρυματα.αν τυχον καποιος πετυχει σε καποιο ιδρυμα καποια από τις παλιες της μαγκυ αθηνα η νικολετα ας ενημερωσει με π.μ η εδώ.ισως είμαι με την ελπιδα ότι λογω κορονοιου κ λογο της κατάστασης μπορει να εμφανιστουν για λιγο στοο προσκηνιο.απο βασιλη σμαιλ επεισης θυμαμαι νοελ κ φοιβη η φαιη δεν θυμαμαι ονομα αλλα εννοω την ξανθια με το καρε μαλλι κ την προσωπαρα για τα δικα μου δεδομενα.εχει μηπως καποιος από εσας καποια πληροφορια για καποια από αυτές?γτ προ κορονοιοθ δυστυχως θεωρω ότι το επιπεδο ειχε πεσει παρα πολύ.καλα ας μην σας γυρισω πιο πισω το 2011 με βασιλη κ ευα κερδυλιων που ειχαν την τανια κ την μαρια κ την μαριανα που περνουσα υπεροχα κ με τις τρεις.αληθεια που χαθηκαν ολες αυτές??χαχαα!να ειμαστε γεροι ολοι κ να τα λεμε κ παλι από το φορουμ μας.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Βγάζαμε συνεννόηση από εδώ συνήθως...απλά επειδή είδα πως έσβησε το προφίλ είπα μήπως ήξερε κάποιος κάτι παραπάνω...θα αφήσω να περάσει κι αυτή η εβδομάδα και θα την παρω
Πάρε τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού.Λειτουργει κανονικά και πρέπει να έχει αρκετή δουλειά.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
καλησπέρα σας συνάδερφοι.ευχομαι να ειστε ολοι καλα.επειδη λογω καταστάσεων θα αρχισω κι εγω δειλα δειλα μετα τις 25 να επισκέπτομαι τα ιδρυματα.αν τυχον καποιος πετυχει σε καποιο ιδρυμα καποια από τις παλιες της μαγκυ αθηνα η νικολετα ας ενημερωσει με π.μ η εδώ.ισως είμαι με την ελπιδα ότι λογω κορονοιου κ λογο της κατάστασης μπορει να εμφανιστουν για λιγο στοο προσκηνιο.απο βασιλη σμαιλ επεισης θυμαμαι νοελ κ φοιβη η φαιη δεν θυμαμαι ονομα αλλα εννοω την ξανθια με το καρε μαλλι κ την προσωπαρα για τα δικα μου δεδομενα.εχει μηπως καποιος από εσας καποια πληροφορια για καποια από αυτές?γτ προ κορονοιοθ δυστυχως θεωρω ότι το επιπεδο ειχε πεσει παρα πολύ.καλα ας μην σας γυρισω πιο πισω το 2011 με βασιλη κ ευα κερδυλιων που ειχαν την τανια κ την μαρια κ την μαριανα που περνουσα υπεροχα κ με τις τρεις.αληθεια που χαθηκαν ολες αυτές??χαχαα!να ειμαστε γεροι ολοι κ να τα λεμε κ παλι από το φορουμ μας.
Χτες επίσκεψη κρυσταλ κ βρέθηκα μπροστά σε μια θυληκοτατη καμπυλοτατη οπτασία 23-24 ετών... πέρασμα χωρίς δεύτερη σκέψη κ έπαιξε μπαλαρα μέσα... ο μεσι της φτωχομανας... μου δώσε την αίσθηση γ το κάτι παραπανω απλά πρώτη φορά δε βρήκα τ θράσος....30+20 με ελεύθερο χάιδεμα στο μαγικό κορμάκι της... την επόμενη βδομαδα θα κάνω επαναληψη μπας κ δούμε φως... καλή συνέχεια αλάνια... ααααα αυτό τ μαγαζι για τους βυζολατρες(θα τ λατρέψουν)
Ονόματι Ναταλί... ναταλια κάπως ετσι

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Φίλε δε γράφεις εδώ να μάθουμε όλοι για να μη σε πρήζουν ένας ένας?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Χτες επίσκεψη κρυσταλ κ βρέθηκα μπροστά σε μια θυληκοτατη καμπυλοτατη οπτασία 23-24 ετών... πέρασμα χωρίς δεύτερη σκέψη κ έπαιξε μπαλαρα μέσα... ο μεσι της φτωχομανας... μου δώσε την αίσθηση γ το κάτι παραπανω απλά πρώτη φορά δε βρήκα τ θράσος....30+20 με ελεύθερο χάιδεμα στο μαγικό κορμάκι της... την επόμενη βδομαδα θα κάνω επαναληψη μπας κ δούμε φως... καλή συνέχεια αλάνια... ααααα αυτό τ μαγαζι για τους βυζολατρες(θα τ λατρέψουν)
Ονόματι Ναταλί... ναταλια κάπως ετσι
Ορμά παικταρά μου μην μασάς.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
169
Πόντοι
1
Καλησπερα αλανια σημερα προτιμηθηκε για αλλη μια φορα η Φαιη απο Angels Spa μου πηρε μια :pipa2: δυστυχως με καποτα λογο μετρων ασφαλειας και αρνηθηκε να περιποιηθει στοματικος την ευρυτερη περιοχη. Στα του αγωνα ειχαμε :fuck1:σε καθε πιθανη και απιθανη σταση και  :wanker:στα πλαστικα  :tits2: Παρουσα και η αννυ η οποια δεν προτιμηθηκε. Κινηση στο μαγαζι υποτονικη θα ελεγα οσο ημουν εγω δεν πηρα πρεφα αλλον, και το ραντεβου κλειστηκε γρηγορα σε λιγοτερο απο ωρα. Αυτα απο εμενα καλα να περνατε.

aplas1990

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Δύο επισκέψεις την προηγούμενη και αυτή την εβδομάδα. Και οι δύο στο Venus spa. Με Νατάσα στο Venus, η οποία για μένα είναι στάνταρ επιλογή. Μασάζ χαλαρό και εκτόνωση. Έχουμε βρει μια καλή χημεία μεταξύ μας και περνάω ευχάριστα και τότε που δούλευε και στο Vana. Καιρός για μια αλλαγή όμως, και κάτι παραπάνω από μασάζ, οπότε θέλω να κλείσω ραντεβού με τη Φαίη από το Angels. Αν κάποιος μπορεί να στείλει το τηλέφωνο, καλοδεχούμενο.. ευχαριστώ..

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.264
Πόντοι
361
Καλησπερα αλανια σημερα προτιμηθηκε για αλλη μια φορα η Φαιη απο Angels Spa μου πηρε μια :pipa2: δυστυχως με καποτα λογο μετρων ασφαλειας και αρνηθηκε να περιποιηθει στοματικος την ευρυτερη περιοχη. Στα του αγωνα ειχαμε :fuck1:σε καθε πιθανη και απιθανη σταση και  :wanker:στα πλαστικα  :tits2: Παρουσα και η αννυ η οποια δεν προτιμηθηκε. Κινηση στο μαγαζι υποτονικη θα ελεγα οσο ημουν εγω δεν πηρα πρεφα αλλον, και το ραντεβου κλειστηκε γρηγορα σε λιγοτερο απο ωρα. Αυτα απο εμενα καλα να περνατε.
Συναγωνιστή Faliriotis, που βρίσκεται το μαγαζί που αναφέρεις; Σκέφτομαι να το επισκεφτώ...

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21

Δεν το καταλαβαίνω αυτό με το προφυλακτικό στο στοματικό ως μέσο προστασίας ...δηλ. Μόνο από εκεί μεταδίδεται ο ιός ? η πλέον σταμάτησε η Φαίη τα ελεύθερα στοματικά . Γτ αν είναι μόνο για τον covid είναι τελείως κουλό νομίζω , μια ώρα μαζί της στενή επαφή με όλο το σώμα και φοβάται μη κολλήσει από πίπα μόνο ??

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom