Milflover24
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και από εμένα θέλω ένα μασατζιδικο που να έχει μια τέρμα μιλφ κάτι έχω ακούσει για την κατερινα θέλω περετερω πληροφορίες
Καλησπέρα και από εμένα θέλω ένα μασατζιδικο που να έχει μια τέρμα μιλφ κάτι έχω ακούσει για την κατερινα θέλω περετερω πληροφορίες
Φάτε τώρα απαγόρευση κυκλοφορίας παντού να στανιάρετε
Γράφει ο προηγούμενος.."οι μισές από αυτές να αλλάξουν επάγγελμα". Αυτό είναι μήπως ανέκδοτο?
Να αλλάξει επάγγελμα η Νίκη το αλβανάκι από το Relax Spa, η Νατάσα από το Venus Spa, η Μάγκυ από το Vana Spa, η Άννα το μοντέλο από Sofokli Beauty Team στο Relax Spa, Η Θεώνη στο Vana Spa με τη γρήγορη γλώσσα....που έχουν μάθει να απλώνουν χέρι και να βγάζουν σε 30 λεπτά συν 20 ευρώ?
Και να πάνε σε άλλη δουλειά όπου το 8ωρο θα πάρουν 24 ευρώ?
Αλλάζουν οι καριόλες συνήθεια? Το μόνο μέλλον για αυτές είναι μία νέα ξεπέτα τύπου στριπτιζάδικο όπως Fever, στο οποίο αυτή που καθάριζε τα πιάτα στη λάντζα η Γεωργιανή έκανε τη χορεύτρια στο μέλλον λόγω ζήλιας για τις άλλες που κωλοτριβόντουσαν....αυτές έχουν μάθει να γδύνουν τον άντρα και στο εύκολο χρήμα..χαρακτήρα δεν πρόκειται να αλλάξουν
Τυπε εννοεις το sofo beauty team που υποτιθεται εχει ''μοντελα''? Ηταν καποια απο αυτες σε μαζατζιδικο?Γράφει ο προηγούμενος.."οι μισές από αυτές να αλλάξουν επάγγελμα". Αυτό είναι μήπως ανέκδοτο?
Να αλλάξει επάγγελμα η Νίκη το αλβανάκι από το Relax Spa, η Νατάσα από το Venus Spa, η Μάγκυ από το Vana Spa, η Άννα το μοντέλο από Sofokli Beauty Team στο Relax Spa, Η Θεώνη στο Vana Spa με τη γρήγορη γλώσσα....που έχουν μάθει να απλώνουν χέρι και να βγάζουν σε 30 λεπτά συν 20 ευρώ?
Και να πάνε σε άλλη δουλειά όπου το 8ωρο θα πάρουν 24 ευρώ?
Αλλάζουν οι καριόλες συνήθεια? Το μόνο μέλλον για αυτές είναι μία νέα ξεπέτα τύπου στριπτιζάδικο όπως Fever, στο οποίο αυτή που καθάριζε τα πιάτα στη λάντζα η Γεωργιανή έκανε τη χορεύτρια στο μέλλον λόγω ζήλιας για τις άλλες που κωλοτριβόντουσαν....αυτές έχουν μάθει να γδύνουν τον άντρα και στο εύκολο χρήμα..χαρακτήρα δεν πρόκειται να αλλάξουν
Πουτσα .... ξύλο....Λοιπόν οι κοπέλες αυτές δεν δικαιολογούνται. Η ζωή είναι επιλογές.ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ το εύκολο χρήμα και η δουλειά αυτή.
Άντε κάποια 20 χρονών ίσως λόγω ηλικίας να δικαιολογηθεί..όμως αυτές των 29-36; ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΒΙΖΙΤΑ
Μην τις κλαις. Τεμπελες είναι αν θέλαν αν πήγαιναν καθαρίστριες σε ξενοδοχείο ΚΡΤΗΤΗ σαιζόν όπου εκεί δουλεύουν Αλβανίδες τσακάλια....όχι στην εύκολη βίζιτα
Αλλά θέλουν Σαλονικα, φραπεδιυμπα,παραλία, εύκολο χρήμα, δουλειά κάτω από το σπίτι και σουλατσα
Μην τις κλαις, θα βρουν αυτές τρόπο για βίζιτα κάπου αλλού.....