Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

Milflover24

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα θέλω ένα μασατζιδικο που να έχει μια τέρμα μιλφ κάτι έχω ακούσει για την κατερινα θέλω περετερω πληροφορίες

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Ρε φίλε ακόμα δεν ήρθες χαλάρωσε λίγο !!!

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα θέλω ένα μασατζιδικο που να έχει μια τέρμα μιλφ κάτι έχω ακούσει για την κατερινα θέλω περετερω πληροφορίες

Πρέπει να έχεις Ιταλικές ρίζες εσύ!

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Φάτε τώρα  απαγόρευση κυκλοφορίας παντού να στανιάρετε

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Καλά μιλάμε για ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Να δεις που μετά τη καραντίνα οι μισές θα έχουν αλλάξει επάγγελμα. 
Καταστροφή του Δράμαλη. Και στο άνοιγμα θα δείτε ότι πάλι  με τις γυναίκες μας θα μείνουμε. 

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Σκεφτείτε πόσο καλό θα είναι να κλείσουν σχεδόν όλα τα μαγαζιά και να ανοίξουν άλλα υπό νέες διευθύνσεις προσωπικό κλπ στο βαθμό που αυτό μπορεί να είναι εφικτό μιας και υπάρχουν και οι γνωστοί νονοί στην πόλη. Εύχομαι να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί κακά τα ψέματα οι περισσότεροι πήγαιναν για τα έξτρα ακα που απολάμβαναν και νόμιζαν πως ήταν οι μοναδικοί.Κατά τα άλλα μπάζα μεταξύ μπαζών όλες!

gregory7769

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Γράφει ο προηγούμενος.."οι μισές από αυτές να αλλάξουν επάγγελμα". Αυτό είναι μήπως ανέκδοτο?
Να αλλάξει επάγγελμα η Νίκη το αλβανάκι από το Relax Spa, η Νατάσα από το Venus Spa, η Μάγκυ από το Vana Spa, η Άννα το μοντέλο από Sofokli Beauty Team στο Relax Spa, Η Θεώνη στο Vana Spa με τη γρήγορη γλώσσα....που έχουν μάθει να απλώνουν χέρι και να βγάζουν σε 30 λεπτά συν 20 ευρώ?
Και να πάνε σε άλλη δουλειά όπου το 8ωρο θα πάρουν 24 ευρώ?
Αλλάζουν οι καριόλες συνήθεια? Το μόνο μέλλον για αυτές είναι μία νέα ξεπέτα τύπου στριπτιζάδικο όπως Fever, στο οποίο αυτή που καθάριζε τα πιάτα στη λάντζα η Γεωργιανή έκανε τη χορεύτρια στο μέλλον λόγω ζήλιας για τις άλλες που κωλοτριβόντουσαν....αυτές έχουν μάθει να γδύνουν τον άντρα και στο εύκολο χρήμα..χαρακτήρα δεν πρόκειται να αλλάξουν

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.035
Πόντοι
1.056
Γράφει ο προηγούμενος.."οι μισές από αυτές να αλλάξουν επάγγελμα". Αυτό είναι μήπως ανέκδοτο?
Να αλλάξει επάγγελμα η Νίκη το αλβανάκι από το Relax Spa, η Νατάσα από το Venus Spa, η Μάγκυ από το Vana Spa, η Άννα το μοντέλο από Sofokli Beauty Team στο Relax Spa, Η Θεώνη στο Vana Spa με τη γρήγορη γλώσσα....που έχουν μάθει να απλώνουν χέρι και να βγάζουν σε 30 λεπτά συν 20 ευρώ?
Αλλάζουν οι καριόλες συνήθεια? Το μόνο μέλλον για αυτές είναι μία νέα ξεπέτα τύπου στριπτιζάδικο όπως Fever, στο οποίο αυτή που καθάριζε τα πιάτα στη λάντζα η Γεωργιανή έκανε τη χορεύτρια στο μέλλον λόγω ζήλιας για τις άλλες που κωλοτριβόντουσαν....αυτές έχουν μάθει να γδύνουν τον άντρα και στο εύκολο χρήμα..χαρακτήρα δεν πρόκειται να αλλάξουν

Άσε που θεωρώ ότι πολλές από αυτές που είχαν κάποια στάνταρ πελατεία από αγαπούληδες θα συνέχισαν να κάνουν πριβέ συναντήσεις

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Σημερα που βγηκα μια βολτα στην γειτονια μετα απο τρεις μερες διαπιστοσα οτι ξεχασα να περπαταω.Ενοιοσα την χαρα που την νοιώθουν τα σκυλια οταν τους βγαζει βολτα το αφεντικο τους.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
Τυπε εννοεις το sofo beauty team που υποτιθεται εχει ''μοντελα''? Ηταν καποια απο αυτες σε μαζατζιδικο?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Παρά να μιζεριάζουμε ρε παιδιά, καλύτερα να μιλήσουμε για τις κορασίδες που επισκεπτόμασταν λίγο πριν μας σφυρίξει η καραντίνα τη λήξη του αγώνα. Ποιες έχουμε πεθυμήσει και σε ποιες θα πάμε με το που ανοίξουν και πάλι τα μαγαζιά. Επίσης όσοι θέλετε γράψτε και ποιες πιστεύετε ότι μετά την καραντίνα δεν θα συνεχίσουν το επάγγελμα.
Εγώ πριν σταματήσουμε πήγαινα σε Χριστίνα Βάνα και η πιο πρόσφατη επίσκεψή μου ήταν Νατάσα Βένους. Η πρώτη μου επίσκεψη μάλλον θα είναι και πάλι η Χριστίνα!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Καλημέρα στην παρέα και απο εμένα.......

Ρε παιδιά μου επιτρέπεται να πω και εγω κατι?? Πώς βλεπω και εγω την ολη κατάσταση!!
Θα πεινασουν πολυ άσχημα οι κοπέλες και ειδικά ο τομέας του αγοραιου έρωτα!!
Εριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν το διάβασα απο κανέναν!!
Εσείς τι νομίζετε ??
Όπως πολυ σωστα γραψανε μερικοί οτι μονο λεφτά ξέρανε να ρουφανε με δήθεν υπηρεσίες του κωλου!!
Τώρα ετσι όπως γίνανε τα πράγματα θα έχουν κατσει σπιτι τους....... Όσες εχουν σπιτι.....και θα κλενε την μοίρα τούς!! Ούτε εξωτερικό μπορούν να πάνε ούτε πουθενά!!  Ποιο ταμείο ανεργίας και ποιο κράτος θα τις κοιτάξει?? Δεν έχουν στήριξη απο πουθενά!!

Πείτε μου πόσες απο αυτές εχουν επιλογή το να δουλεψουν καπου σε μια κανονική εργασία ?? Τι μπορούν να κάνουν ??
Καταρχήν δεν φτάνει που η Θεσσαλονίκη ειναι μια πολη με την μεγαλύτερη ανεργία στην Ελλάδα....... Θα πανε για μεροκάματο των 20 ευρώ ?? Που αυτές έμαθαν στα 30 και 50 ευρώ στα 20 λεπτά ?? Να πάνε!!  Εαν βρουν μεροκάματο εστω και τοσο!!??

Γνωμη μου οτι πολλά θα αλλάξουν μετά απο αυτην την ιστορία και θελω να πιστεύω οτι θα ειναι προς όφελος του πελάτη........ Όσοι πελάτες μεινουν ενεργοί και δεν τους πιάσει η κρίση με αυτα που γίνονται!! 

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ το κακο κανενός!! Και αυτα που γράφω ειναι μονο μια γνωμη που την μοιράζομαι μαζι σας αφου εδω με ξερουν οι ποιο πολλοί!!
Κακα τα ψέματα όμως μια επανεκκίνηση ο τομέας αυτός την χρειάζεται και νομίζω οτι θα γίνει!! Ειδικά στην πόλη μας!!

gregory7769

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Λοιπόν οι κοπέλες αυτές δεν δικαιολογούνται. Η ζωή είναι επιλογές.ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ το εύκολο χρήμα και η δουλειά αυτή.

Άντε κάποια 20 χρονών ίσως λόγω ηλικίας να δικαιολογηθεί..όμως αυτές των 29-36; ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΒΙΖΙΤΑ
Μην τις κλαις. Τεμπελες είναι αν θέλαν αν πήγαιναν καθαρίστριες σε ξενοδοχείο ΚΡΤΗΤΗ σαιζόν όπου εκεί δουλεύουν Αλβανίδες τσακάλια....όχι στην εύκολη βίζιτα
Αλλά θέλουν Σαλονικα, φραπεδιυμπα,παραλία, εύκολο χρήμα, δουλειά κάτω από το σπίτι και σουλατσα
Μην τις κλαις, θα βρουν αυτές τρόπο για βίζιτα κάπου αλλού.....

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Λοιπόν οι κοπέλες αυτές δεν δικαιολογούνται. Η ζωή είναι επιλογές.ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ το εύκολο χρήμα και η δουλειά αυτή.

Άντε κάποια 20 χρονών ίσως λόγω ηλικίας να δικαιολογηθεί..όμως αυτές των 29-36; ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΒΙΖΙΤΑ
Μην τις κλαις. Τεμπελες είναι αν θέλαν αν πήγαιναν καθαρίστριες σε ξενοδοχείο ΚΡΤΗΤΗ σαιζόν όπου εκεί δουλεύουν Αλβανίδες τσακάλια....όχι στην εύκολη βίζιτα
Αλλά θέλουν Σαλονικα, φραπεδιυμπα,παραλία, εύκολο χρήμα, δουλειά κάτω από το σπίτι και σουλατσα
Μην τις κλαις, θα βρουν αυτές τρόπο για βίζιτα κάπου αλλού.....
Πουτσα .... ξύλο....
Άπλωμα στον ήλιο..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Υπαρχει και ο αντιλογος σε ολα αυτα.Μολις ληξει η καραντινα ολος ο κοσμος που πληρωνει για σεξ θα βγει εξω.Επειδη η 24ωρη τριβη σε ενα ζευγαρι ποτε δεν ειναι καλο..ποσο μαλλον οταν σε αναγκαζουν σε λιγα τετραγωνικα να εισαι με ενα η και πολλα περισοτερα ατομα.
Εγω πιστευω πως πολλα ατομα που δεν ειναι του αθληματος θα επιδιωξουν να ασχοληθουν.
Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα καποιοι να κολησουν και να τους αρεσει.
Αυτη την περιοδο ειναι στενα τα πραγματα για ολους.
Αργοτερα πιστευω πως τα πραγματα θα αλλαξουν προς το καλυτερο.
Οταν ενα εκδιδομενο ατομο σταματα εστω και βιαια την δουλεια και δεν εργαζεται για 2-3 εβδομαδες δεν μπορει μετα να επικαλεστει κοπωση η κορεσμο.
Οι εξυπνες και αυτεςπου ιδρωνουν την φανελα θα χεστουν στο ταλιρο.
Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom