Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
φίλε stalion κατά καιρούς έχω πάρει την Μελίνα στο μαγαζί του Μιχάλη,μόνο αυτή άξιζε!Τώρα βρίσκω ένα βουλγαράκι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: με 60 ευρώ στο σπίτι της 22 χρονών,ενώ ο ΜΙΧΑΛΗΣ  στα 60 ευρώ η κοπέλα στον έπαιζε!Επίσης φίλε ΜΙΧΑΛΗ,μάθε τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα!

Για να καταλάβω.... θεωρείς ότι τα 60€ που δίνεις στο 22χρονο απο Βουλγαρία και στο σπίτι της μάλιστα, είναι λίγο?

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Μαγκες σημερα εχει προσφορα το Venus spa το μασαζ μονο με 10 ευρω... Πηγα εγω και ηταν η Νατασσα το τουμπανο και μου εκανε μονο με 10 εξω και εγω της εδωσα και ενα 20αρικο μεσα και επειδη δεν εχει δουλεια αυτες τις μερες καναμε full προγραμμα.  :takethis:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
Μαγκες σημερα εχει προσφορα το Venus spa το μασαζ μονο με 10 ευρω... Πηγα εγω και ηταν η Νατασσα το τουμπανο και μου εκανε μονο με 10 εξω και εγω της εδωσα και ενα 20αρικο μεσα και επειδη δεν εχει δουλεια αυτες τις μερες καναμε full προγραμμα.  :takethis:

Ας βγουν τωρα οι "εξυπνοι" να αρχισουν τις ερωτησεις. εγω απλα θα γελαω.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ηταν το δικο σου πρωταπριλιατικο.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.657
Πόντοι
2.720
Στη κατάσταση μου θα πήγαινα για «μασάζ» και με τη Γεωργία Βασιλειαδου αν άνοιγε....

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Εγώ δεν μπορώ να πω πως πέρασα άσχημα στο ζεσι σπα οπότε και να πήγα πέρασα πολύ καλά μα και ο μηχαλης το παιδί μια χαρά μου φέρθηκε μπράβο και στα κορίτσια του ζεσι μπράβο στα οποία κορίτσια είναι αυτά Μελίνα Μαρία Ελένη Άννα πολύ καλό μασάζ και καλή περιποίηση

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
την είδα δε την δοκίμασα

1.65 περίπου κανονικό σώμα καρέ μαλλί καλούτσικο πρόσωπο 30αρα περίπου

ειναι η Μαρια απο βενους για λιγα φεγγαρια οπως και Ελλη απο ακουα επισης για λιγα φεγγαρια.Τωρα το γυρισε στο φουλ.Καλη στο προγγραμμα.

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Ξερουμε..αμα η Νατασα απο το Venus..κανει τπτ..βιζιτες??? το κοριτσι χαραμιζεται.....στο μασατζιδικο...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.657
Πόντοι
2.720
Τα σχολεία λέει θα ανοίξουν πρωινά απογευματινά για να μη συνωστίζονται. 
Οι ταβέρνες με αλφαβητική σειρά ανά 5 γράμματα ανά εβδομάδα.
Οι εκκλησίες μια ανά ενορία
Οι κινηματογράφοι σειρά παρά σειρά. 
Εμείς πως θα ξεπιαστούμε αδέλφια

Κουφάλα Ωρολογοπουλε τι σου έμελε να πάθεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom