Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.986
Πόντοι
1.056

Καλημέρα,

λόγω της τριβής και της αποχής που ανέφερε ο σεβαστός travestolagnos, πιστεύω ότι τον πρώτο καιρό επειδή θα υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση
τα κορίτσια οποιουδήποτε κλάδου θα προσπαθήσουν να ισοσκελίσουν την χασούρα της προηγούμενης περιόδου με ότι συνεπάγεται αυτό για την
ποιότητα των υπηρεσιών.
Καλό θα είναι, όταν περάσει όλο αυτό, όσοι μπορούν να κρατηθούν λίγο ακόμη ώστε να αποφύγουν τέτοιες παγίδες

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Παρά να μιζεριάζουμε ρε παιδιά, καλύτερα να μιλήσουμε για τις κορασίδες που επισκεπτόμασταν λίγο πριν μας σφυρίξει η καραντίνα τη λήξη του αγώνα. Ποιες έχουμε πεθυμήσει και σε ποιες θα πάμε με το που ανοίξουν και πάλι τα μαγαζιά. Επίσης όσοι θέλετε γράψτε και ποιες πιστεύετε ότι μετά την καραντίνα δεν θα συνεχίσουν το επάγγελμα.
Εγώ πριν σταματήσουμε πήγαινα σε Χριστίνα Βάνα και η πιο πρόσφατη επίσκεψή μου ήταν Νατάσα Βένους. Η πρώτη μου επίσκεψη μάλλον θα είναι και πάλι η Χριστίνα!
Τη να πρωτοθυμηθουμε ......Την αγγελα τη βικυ απο αντιστρες , τη δαναη .μελινα .ηλεκτρα . ευα απο βασιλη κωλετη ...μαριανια πιο παλια . μαρια μιλαμε για εποχες 2010 -2013 νεφελη  στελιτσα απο μαριαννα την ευα στην βασιλης ολγας .... την νικη οταν δουλευε στο smile ... ποσες ακομα ... ακομα και τη βασια θυμαμαι επι το εργον  .... το κοριτσια της μαγκυ ... αλεξανδρα . νικολετα . κατερινα ποσες ακομα αλλες εποχες .... δυνατα γαμησια ....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ρε παιδιά τι λέτε; Ξέρετε πόσα επαγγέλματα έχουν παγώσει με την καραντίνα και όχι αυτά που έβγαζαν 200-300 ευρώ τη μέρα αλλά 20-30. Μη λέμε μαλακίες τώρα. Και άνθρωποι με οικογένεια που είναι υπάλληλοι στην εστίαση, στον τουρισμό, στην αγορά κλπ. Οι επιτηδευματίες; Με έξοδα για το μαγαζί και τους υπαλλήλους τους να τρέχουν ακόμα και τώρα που δε λειτουργούν; Και να έχουν και την οικογένειά τους να θρέψουν καθημερινά.
Δε σχολιάζω άλλο. θα απαντήσω στο τελευταίο μήνυμα. Ναι σούπερ η Μάγγυ με τα κορίτσια της και ιδιαίτερα η Κάτια με το διαστημικό στοματικό.

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Καλημέρα στην παρέα και απο εμένα.......

Ρε παιδιά μου επιτρέπεται να πω και εγω κατι?? Πώς βλεπω και εγω την ολη κατάσταση!!
Θα πεινασουν πολυ άσχημα οι κοπέλες και ειδικά ο τομέας του αγοραιου έρωτα!!
Εριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν το διάβασα απο κανέναν!!
Εσείς τι νομίζετε ??
Όπως πολυ σωστα γραψανε μερικοί οτι μονο λεφτά ξέρανε να ρουφανε με δήθεν υπηρεσίες του κωλου!!
Τώρα ετσι όπως γίνανε τα πράγματα θα έχουν κατσει σπιτι τους....... Όσες εχουν σπιτι.....και θα κλενε την μοίρα τούς!! Ούτε εξωτερικό μπορούν να πάνε ούτε πουθενά!!  Ποιο ταμείο ανεργίας και ποιο κράτος θα τις κοιτάξει?? Δεν έχουν στήριξη απο πουθενά!!

Πείτε μου πόσες απο αυτές εχουν επιλογή το να δουλεψουν καπου σε μια κανονική εργασία ?? Τι μπορούν να κάνουν ??
Καταρχήν δεν φτάνει που η Θεσσαλονίκη ειναι μια πολη με την μεγαλύτερη ανεργία στην Ελλάδα....... Θα πανε για μεροκάματο των 20 ευρώ ?? Που αυτές έμαθαν στα 30 και 50 ευρώ στα 20 λεπτά ?? Να πάνε!!  Εαν βρουν μεροκάματο εστω και τοσο!!??

Γνωμη μου οτι πολλά θα αλλάξουν μετά απο αυτην την ιστορία και θελω να πιστεύω οτι θα ειναι προς όφελος του πελάτη........ Όσοι πελάτες μεινουν ενεργοί και δεν τους πιάσει η κρίση με αυτα που γίνονται!! 

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ το κακο κανενός!! Και αυτα που γράφω ειναι μονο μια γνωμη που την μοιράζομαι μαζι σας αφου εδω με ξερουν οι ποιο πολλοί!!
Κακα τα ψέματα όμως μια επανεκκίνηση ο τομέας αυτός την χρειάζεται και νομίζω οτι θα γίνει!! Ειδικά στην πόλη μας!!
Στο θεμα δουλειας κλπ εχεις απολυτο δικιο αυτες δεν πανε να παρουν 24 φραγκα το 8ωρο. Αλλα πολλες εχουν εχουν κονε- τηλεφωνα με πελατες κ σιγουρα καποιες θα δουλεωουν ιδιωτικα η θα ψαξουν κανα σπονσορα να βγαλουν την κριση . Ηδη εγω το βλεπω με ''κωλομπαρουδες''  που εχω γνωστες κ ψαχνοντε γιατι κ εκει εχε πεσει πεινα . Καθε μερα ολο κ καποιο τηλεφωνο η μυνημα θα πεσει. Σκοπος ειναι να εκμεταλευτουμε τυχον τετοιες καταστασεις κ να ριξουμε τις τιμες τωρα που εχουμε το πανω χερι.

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.264
Πόντοι
361
Καλησπέρα, δουλεύει καμία ιδιωτικά αυτή την περίοδο;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Ναι χοντρες,βρωμιάρες και ο νταβάς τουσ ενα γέρος χονδρός!
πότε πήγες κανε μία αναφορά ποιες ήταν οι χοντρές πού είδες
να μάθουμε κ εμείς Για το στέκι των χοντρών

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ρε παιδιά τι λέτε; Ξέρετε πόσα επαγγέλματα έχουν παγώσει με την καραντίνα και όχι αυτά που έβγαζαν 200-300 ευρώ τη μέρα αλλά 20-30. Μη λέμε μαλακίες τώρα. Και άνθρωποι με οικογένεια που είναι υπάλληλοι στην εστίαση, στον τουρισμό, στην αγορά κλπ. Οι επιτηδευματίες; Με έξοδα για το μαγαζί και τους υπαλλήλους τους να τρέχουν ακόμα και τώρα που δε λειτουργούν; Και να έχουν και την οικογένειά τους να θρέψουν καθημερινά.
Δε σχολιάζω άλλο. θα απαντήσω στο τελευταίο μήνυμα. Ναι σούπερ η Μάγγυ με τα κορίτσια της και ιδιαίτερα η Κάτια με το διαστημικό στοματικό.
Αδερφε μου μια που αναφερες την Μαγκυ ενα εχω να πω Νικολετα και ξερο ψωμι.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Οσο αφορα την επομενη μερα τα πραγματα δεν τα βλεπω καθολου καλα.Πολλοι θα χασουν την δουλεια τους σε αλλους θα μειωθουν οι ωρες εργασιας και πολλοι θα εχουν ξοδεψει καποια χρηματα που εχουν μαζεψει για της καλοκαιρινες διακοπες τους.Επομενος αν ο εσωτερικος τουρισμος δυσκολεψει ο εξωτερικος τουρισμος τα ιδια θα ειναι σκουρα τα πραγματα.Μακαρι να βγω ψευτης και να πανε καλα τα πραγματα για ολους μας.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αδερφε μου μια που αναφερες την Μαγκυ ενα εχω να πω Νικολετα και ξερο ψωμι.
Δεν την είχα δοκιμάσει αδερφέ. Την εποχή που δούλευε η Νικολέτα, εγώ έπαιρνα Κάτια, Συλβί και μετά Μαργαρίτα.

Μηλιάδης

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
60
Πόντοι
0
καταρχην..εγω ειμαι καθε μερα στο τζεσι σπα..επιπλεον manthos1986 vα σου πουμε κ κατι δεν υπαρχουν χοντρες..μηπως πας στο μαγαζι κ κανεις παζαρια για να πηδηξεις με 20 ευρω?..α! κ μια παροιμια λεει της κοντης της πουτσας οι τριχες φταινε..οσο κ για τον γερο νταβα τελικα θες εμενα η τις γυναικες? γιατι χοντρος στο τζεσι μονο εγω ειμαι...

Μηλιάδης

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
60
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ ΧΥΣΕΑ... να σου πουμε κατι? πριν τον κορονοιο εσυ ερχοσουν συνεχεια κ ελεγες μαακρι να ειχαν ολα τα μαγαζια μελινες..τωρα τι εγινε ετσι ξαφνικα? οσο κ για τον νταβα που λεει ο αλλος εσυ γιατι δεν τον απαντας? εσυ λες τα καλυτερα λογια για εμενα..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Σόρρυ ΜΗΛΙΑΔΗΣ,εχεις καλά μουνιά που και που!
καταρχην..εγω ειμαι καθε μερα στο τζεσι σπα..επιπλεον manthos1986 vα σου πουμε κ κατι δεν υπαρχουν χοντρες..μηπως πας στο μαγαζι κ κανεις παζαρια για να πηδηξεις με 20 ευρω?..α! κ μια παροιμια λεει της κοντης της πουτσας οι τριχες φταινε..οσο κ για τον γερο νταβα τελικα θες εμενα η τις γυναικες? γιατι χοντρος στο τζεσι μονο εγω ειμαι...
χαχαχα πέστα Μιχάλη γιατί μάλλον μας φλομώσε  στα παραμύθια ο τύπος

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
φίλε stalion κατά καιρούς έχω πάρει την Μελίνα στο μαγαζί του Μιχάλη,μόνο αυτή άξιζε!Τώρα βρίσκω ένα βουλγαράκι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: με 60 ευρώ στο σπίτι της 22 χρονών,ενώ ο ΜΙΧΑΛΗΣ  στα 60 ευρώ η κοπέλα στον έπαιζε!Επίσης φίλε ΜΙΧΑΛΗ,μάθε τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα!
εδώ θα συμφωνήσω κ Εγώ μπορει κάλλιστα να κάνει κ αυτός το μισάωρο στα 60 όπως έχουν τα περισσότερα
Η ένστασή μου όμως ήταν εξ αρχής πού είπες ότι έχει φάλαινες ειδικά πριν την απαγόρευση πού είπες δεν είχε
μόνο το Μαράκι  :tits: είναι λίγο στρουμπουλουτσικο Αλλά φάλαινα δε το λες με τίποτε

gregory7769

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Εγώ δεν έχω πάει στο Μιχάλη, αλλά θα συμφωνήσω ότι 60 ευρώ για να μας τον παίξει πολλά είναι. Δεν είμαστε για πέταμα, ούτε γύφτοι, ούτε λυσσασμένοι για σέξ. Αλλά και το 'δωσε 60 ευρώ απλά για να στον παίξω δείχνει ότι μας έχουν για λύπηση'.
Άρα είναι πάρα πολλά, αν εσύ κύριε Μιχάλη έχεις ενοίκιο 300 ευρώ και θες να ζεις με την ιδέα ότι μπορεί να βγάζεις 500 ευρώ τη  μέρα......ε μάλλον ζεις σε λάθος χώρα και έχεις νοοτροπία δεκαετίας 80...το πεντοχίλιαρο πέθανε.
Όσο για τις κοπέλες ας κάνουν και καμιά άλλη δουλειά, αν θέλουν και αυτές να έχουν τη νοοτροπία του 'έλα τον καημένο να στον παίξω για 60 ευρώ'',...ας πάνε να γίνουν καθαρίστριες σαιζόν στην Κρήτη, αλλά ούτε εκεί δεν θα τις προσλάβουν, διότι έχει εκεί τσακάλια Αλβανίδες που είναι ξύπνιες παίρνουν καλό μισθό και δεν μάθανε στο εύκολο χρήμα.
Δεν είμαστε για ξεφτίλα κύριε Μιχάλη
Αλλά και επειδή και εσύ απ ότι κατάλαβα επειδή δεν σου αρέσει η ιδέα να παίρνεις λίγο χρήμα, μάλλον μήπως είναι καλύτερο να κάνεις καμία άλλη δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom